نه دوست عزیز تا اونجایی که یادم میاد 6090 8 گیگ رم داره و یک اسلات ازاد هم داره که امکان ارتقاع بهگیگ را فراهم میکنه! 16نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز تا اونجایی که یادم میاد 6090 8 گیگ رم داره و یک اسلات ازاد هم داره که امکان ارتقاع بهگیگ را فراهم میکنه! 16نقل قول:
5 ساعت!!:18: دوست عزیز یادم هستش فرمودین DV7 دارین !! فکر نمیکنید با یک اسکیرین 17 اینچی و باتری 9 سلولی کافی باشه! به نظر من بیچاره خیلم خوب کار میکنه!(راستس خیالت راخت زدم به تخته ها!!!:46:)نقل قول:
بله حتما دوست عزیز!نقل قول:
Processor Intel® Core™ i7-2630QM
2 GHz, 6 MB L3 cache
Chipset Intel HM65
کافی بود!؟:20:
از نظر من 6الی 7 ساعت بازی با این سری دستگاه ها چندان منطقی نیست چو این سری سری مالتی مدیا هستند نت گیم سلوشن اگه دنبال گیم سلوشن هستی بهتر کنسول هایی مثلPS3یا XBox 360و... را انتحاب کنی یا برین ار سری های گیم مثلنقل قول:
HP Envy
Dell XP or alienware
MIS G
ASUS G,...
این سری ها طراحی شدهن تا برای گیم خور ها شای افرین باشند!:31: البته قیمت هاشون هم یکمی...:18:
سلام دوستان من hp 6090 دارم اصلا راضی نیستم اگه برگردم دیگه این اپ تاپ مزخرف رو نمیخرم حتی تو autocad از لپ تاب های سونی کرتودو ضعیف تره دست به هنگشم بد نیست.فقط یه سوال من اتوکد 2011 دارم امتحان کنید ببینید وقتی گزینه dynamic input رو on میکنید گیر میکنه و روونیشو از دست میده یا نه :((
سلام دوستان
من احتمالن شنبه میرم پایتخت (احتمالن)
اگه مدل خاصی رو می خواین بگین براتون قیمت بگیرم:5:
موفق باشین:40:
نقل قول:
تقریبا درسته ولی یکم اصلاحات میخواد:
تو 6090 از اسلات آزاد خبری نیست و بیشترینش همون 8 هستو بیشترم نمیشه 2تا 4 روشه ولی 6100هشت هست ولی تا 16 میتونی زیادش کنی..
من این مشکلو با PC داشتم چون رمم کم میاورد ولی با این کارا شاید بهتر بشه برا من که از هر ساعت به دو هفته یه بار کاهش پیدا کرد این که دیگه 6090 و 8 گیگ رم عجیبه والا ولی اگه بازم نشد بهتره عوضش کنی....نقل قول:
از my computer propertice advance systeme seting رو باز کن توی تب ادونسد آخرین ستینگو باز کن ببین اون پایین روی kernel memory dump باشه اگه این بود ستینگ اولو باز کن برو تب دوم change رو بزن و برای هر درایوت یه page file به حجمه 2 گیگ بساز تا این فضا رو هم به رمت اضافه کنه.
این تکنیک برای همه مفیده و توصیه میشه البته فقط کسایی بلدن و سر در میارن گفتما.....
اگه بازم نشد تا قیمتش عوض نشده به نظرم بهتره عوضش کنی...
البته این مشکل با ویروسهwin32 هم پیش میاد که تنها راه پاک کردنش فرمته تمامه هاردهاست
و عامله دیگه داغ کردنه بیش از 115 درجه cpu هم هست که فکر نکنم این باشه...
هرچی بلد بودم گفتم دیگه.........
اگه یکی از دوستان سریع تر جوابه این پست رو بده جبران میکنم.نقل قول:
داداش یه امار کلی از 6080 بگیرنقل قول:
از گارانتی ها گرفته تا قیمت ها
ببین ارسال به شهرستان هم دارن
اگر قیمت خوب پیدا کردی شمارشون هم برام پ.خ کن
مرسی:40:
شاید درست میگی ولی ماله من که تاحالا هنگ نکرده چشش نکنیدا:21:نقل قول:
منم تقریبا حرفه ای کد کار میکنم کد 14 و کد 2008 و تا حالا که خوب جواب داده
البته 2011 هم دارم ولی حجمش زیاد و خیلی هم سنگین بود نصب نکردم خیلی دیگه سه بعدیش کرده البته اینا به ما چه:27: شاید بعدا نصب کردم
آخه 2 هسته از 4 هسته سرعتش بیشتر باشه با عقله من جور در نماد
البته اون dynamic input یستگی به سرعته هارد داره که یکم ضعیفه....
خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
pic1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pic2
pic3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pic4
Pic5
Pic6
ولی دوست عزیز اگه همون دکمه ی ریست که توی عکس 6 هست رو بزنی کامل تنظیمات برمیگرده به حالت اول یعنی حداقل برای من که اینجوریه
موفق باشی
اخه من رفتم ما دوستام چک کردم حتی با 1510 باورم نمیشد بهتر کار کنن واقعا از خریدم پشیمونم 1557 و1558 و sony vpccw1 و سونی f113 و ul80 و 5010 و........ همه راحت کار میکنن جز این عتیقه وقتی گزینه dynamic input رو روشن میکنی همش گیر میکنه تصویر بریده بریده میشه. اما از من به کسایی که این تاپیک رو میخونن وصیت نخرید به خدا ارزش نداره.
دوستان برای شما هم همینطوره؟؟تو برنامه cpu-z هیچ مشخصاتی نزده در حالی که هر لپتاپی رو دیدیم بود و اینکه در تنطیمات display اصلا اسمی از 6770 نبرده ولی برا بقیه دیدم.دیگه کلافه شدم مشکل کندیش تو کد و skechup از گرافیکشه.
اگه میشه قیمت Pavilion DV6t-6100 بگیر.نقل قول:
حالا من نمی دونم 6100 رو بخرم یا Dell L502X. لطفا کمک کنید
ممنون
نقل قول:راستش من فکر میکنم عبارت SLI بعد کارت های 580و570 حذف شده باشه و در واقع چون از 2 تا 580 یا570 استفاده شده نسبت به 1عدد 590 قویتر هستشنقل قول:
برای رنکینگ GPU ها و همچنین CPU ها من سایت مشهور تامز هادور را پیش نهاد می کنم
[HTML]اما در مورد شماره ها یا همان کدکردن محصولات !
<a href="http://www.tomshardware.com/charts/2011-gaming-graphics-charts/benchmarks,123.html"/>
[/HTML]
در باره ورژن های مبایل چیپ هاهم درست گفته بودین چون به دلیل مصرف انرژی و حرارت تو مدل های مبایل از طراخی متفاوتی و با ترانزیستور کمتری استفاده میشه که بنابر ایم کار دهی کمتری دارن
الزاما کد با ععد بیشتر نشانه پرفورمنس بهتر نیست برای مثال در محصولات ان ویدیا
محصول 6800GT از 7400GT خیلی بهتر بود!!!
ولی برای فهمیدن برتری از روی کد باید نحوه کد کردن محصولات اشنا شد
ر مورد همین سری 6000 رقم هزار گان سری تولید هستش پس 6100 الی 6800 هم نسل هستند ولی رقم صدگان معرفی نوع محصول هستش! اگه رقم 100 گان زیر 5 باشه مثلا 6200 این محصول یک محصول ارزان قیمت و با کارایی پایین و برای محیط کاری با نیاز گرافیکی پایین هستش ولی اگه بالاتر باشه مثل 6800 برای کار های سنگین گرافیکی طراحی شده
خوب با این شرحی که گفتم می تونید کاملا درک کنید که چرا یک کارت با GPU 9500 در مقابل 8800 هیچ حرفی واسیه گفتن نداره
ایم مثله در ورژن های جدید یا همان X ها هم مصداق داره مثلا X450 از X520 قویتره
دوست عزیز نورتون و افیس همراه نوت بوک فعال نمیشه و 60 روزه یا 90 روزه هستش!نقل قول:
بهتره حذف کنید و یک نسخه کرک شده بازار داخلی استفاده کنید!!:31::31:
البته تا اونجایی که من می دونم!:41:
من وقتی از باتری استفاده و بازی میکنم تیک داره بعضی جاهاش اما وقتی مستقیم به برق وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ... شما هم همین کارو انجام بده شاید جواب داد :20: گرافیکم که روی ati قرار بدهنقل قول:
این باگ فیکس که خود hP اعلام کردهنقل قول:
Fixes an intermittent issue where the battery does not property recharge. - Adds support for switchable graphics fixed mode.
این باگ فیکس که خود hP اعلام کردهنقل قول:
Fixes an intermittent issue where the battery does not property recharge. - Adds support for switchable graphics fixed mode.
اصلا 6100 تو بازار ایران نیستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
معمولا باید چقد باشه دمای ایده ال cpu ؟
دوستان من ويندوز اورجينالم پاك شد
مجبور شدم يكي ديگه نصب كنم
چطوري ميتونم كارت گرافيك رو از اينتل به ati تغيير بدم؟؟؟(6080)
روی دسکتاپ کلیک سمت راست کن سوییچ گرافیک بزن بعد بیا پایین صفحه روی high......... کلیک کن.نقل قول:
بچه ها خوش می گذره .....
آب هویج بستنی چیزی خواستین بگینا تعارف نکنبن یه وقت.....
دو روز ما نبودیم ببین چه اوضاعی درست کردن بعضی ها.....
حیف که امتحان دارم وگرنه می دونستم چی کارکنم....
راستی یه کاربر خانم هم داره خیلی بد می گه در مورد اچ پی ....
به جای این کار بهتره بری تنظیمات و برنامه های درست رو نصب کنی تا مجبور نباشی انقدر احساس پشیمونی داشته باشی....
دوستان عزیز اگر کمکی از دستم بر بیاد فعلا فقط می تونم در حد پاسخ کوتاه و مختصر این کار رو بر عهده بگیرم به دلیل امتحان....
می بینم خیلی از سوالات کمی مهم و در حد متوسط هست و خیلی دوست دارم پاسخ بدم اما واقعا نمی تونم....
درک کنید دیگه انفدر پیغام خصوصی ندین بهم پررو می شم.....:31:
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
دوست عزیز زمانی که می خواین در حالت on battery از گرافیک اختصاصی استفاده کنین باید تنظیمات Ati Graphic Power Setting رو در Power Option روی Maximum Performance قرار بدین....نقل قول:
em0fab عزيز من ويندوز اورجينالم پريده متاسفانه بك آپ هم نگرفتم
الان ميخوام ويندوز 7 سال 2009 رو نصب كنم ، نصب نميكنه و اگر هم بكنه وقتي كركش ميكنم ديگه بالا نمياد؟؟
همراه بودن موس و کیف به فروشنده بستگی داره و جزو Accessories نیست....نقل قول:
ببینید دوست عزیز توضیحات در مورد نحوه استفاده و شارژینگ باطری بسیار زیاد و غیر قابل بیان در بک پست....
نه به هیچ عنوان نیاز نسیت باطری زمان طولانی در شارژ باشه به دلیل ماهیت باطری های امروزی که از یون لیتیم ساخته شدن و پروسه شارژینگ کاملا با باطری های قدیمی که نیکل -کروم بودن فرق داره....
بار اول بزارین کاملا باطری تخلیه بشه تا یه cycle رو بتونه آغاز کنه ....
اما در دفعات بعدی به هیچ عنوان شارژ نباید زیر 20% بیاد به دلیل این که به سلول ها آسیب وارد می شه....
بسیار ضروری هست زمانی که ویندوز برای اولین بار بالا می آد نسیت به تهیه ریکاوری از طریق برنامه recovery manager اقدام کنین...
و سعی کنین محتویات فولدر Swsetup در درایو C رو که حاوی تمامی درایورها و اپلیکیشن های مورد نیاز برای سیستم هست رو در جایی Save کنین...
ووو بسیاری از مسائل که وقت برای گقتن ندارم .....
من ويندوز اور جينال ندارم توي ويندوز عادي چنين گزينه اي وجود ندارهنقل قول:
اگر به دلیل پارتیشن تحت ویندوز این اتفاق افتاده سعی کنین از طریق بوت ویندوز و منوی دوباره پارتیشن کنین.....نقل قول:
مشکل نصب به خاطر عدم پارتیشن صحیح هست....
ویندوز 7 sp1 64-bit رو نصب کنبن نه 2009....
باید نصب کنه و می کنه...
در مورد کرک -- باید از Windows Loader استفاده کنین....
راستی خیلی داری بد عمل می کنی سعی کن همین جا Stop کنی چون ممکن به نوت بوک آسیب بزنی ....
درایور گرافیک نصب کن بعد اون گزینه رو می تونی ببینی....
ببینید دوست عزیز به دلیل این که سیستم Distribution خاصی در کمپانی اچ پی اعمال می شه هر Region با منطقه با پسوند یا شماره خاصی نام گذاری شده و از هم قابل تفکیک هست ....نقل قول:
اما از لحاظ ساخت و کیفیت قطعات کاملا برابر هستن و تفاوتی ندارن....
مثل ef که مربوط به فرانسه و nr مریوط به نروژ ....
وووو.............
اولا آواتارت فوق العاده تهوع آوره نمی دونم ساندیسی هستی یا نه اما برش دار تا .....نقل قول:
اما در مورد گارانتی ....
به دلیل این که مملکت الله اکبر توسط ایادی استکبار و در راس آآآآآآآآان آمریکا خونخوار تحریم شده هیچ گونه گارانتی و ساپورت رسمی توسط این برند در ج.ه.ن.م ا.س.ل.ا.م.ی وجود نداره ....
اما به دلیل کیفیت بسیار بالای ساخت و استفاده از قطعات فوق العاده عالی در این سری مساله گارانتی کاملا بی اهمیت می شه و حتی در مواقع ضروری هم نمی تونه زیاد امکان خاصی رو از لحاظ فنی به کاربر ارائه بده....
پس نگرانی در این مورد کاملا بی مورد هست و شما می تونی با توجه به شریط فنی و انجام 140 تست وبیش از 95000 ساعت چک فنی رو این سیستم خرید مطمئنی داشته باشی....
بچه ها خواهشن انقدر سوالای سطحی و کودکانه نپرسین...
خسته شدم ....
یه چیز بپرسین من به چالش یکشونین....
وای اعتماد به نفسو داری ...:27:
ها ها ها .....:31:
قبلا تا 23 پایین اورده بودمش ولی حالا از 48 دیگه هنگامه کار پایین تر نمیادنقل قول:
نمی دونم مشکل کجاست تمامه تنظیماتم درسته....
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه:11:
البته تا 75 جا داره ها چون Core i7 2630 تازه از 75 درجه خطای محاسباتیش شروع میشه که اونم یک نانو فلاپ در هر 32 گیگا فلاپ:18:
ببینید دوست عزیز تعداد بازی هایی که از تکنولوژی بی اهمیت Physics پشتیبانی می کنن بسیار کم هست و تصور شما در مورد تاثیر گذاری اون در بازی ها کاملا نادرست هست....نقل قول:
توضیح زباد اما اصلا نیاز به گفتن نیست....
ضمنا اگر قرار هست نظر کسی با هر چیز مسخره تغییر کنه واقعا باید نسبت به آینده اون شخص کاملا احساس شکست کرد....
ببخشین شما با این میگین لپتاپ!!!! این که یه سرور تمام عیاره!!!!
مادر جان 4 گیگ دی دی ار 5 برای 5010 ام!!!! 2920!!!!! 250اس اس دی!!!!
خداییش به درده دیتاسنتر میخوره!!! میشه سرور 3دی مکسش کرد!!!
جدی نگیر اختمالا یک هارد هم داره که جا افتاده!!!:46:
با چند تا کاره ساده و وب گردی این قدر بالا اومده دما:19:کد:http://uploadfa.com/4ps6hgavtlzd/Capture.JPG
[اینم اون توربو بیشتر از 2 گیگا هرتز که سوال کرده بودند که خودش انجام میده.....کد:http://uploadfa.com/gf7wzkjmtj9u/Capture2.JPG
ببخشید هر کار کردم مثله آدم آپ نشد ارور میداد...
ممنون که جواب دادینقل قول:
اگه جمله آخرت رو با من بودی که باید بگم که 1.5 میلیون پوله... یکی دو هزار تومن نیست که آدم ازش راحت بگذره. باید بهترین چیزی که می تونه رو بخره با پولش و هر چی هم بررسی کنه بد نیست. دومن من نمی دونستم phiscs چیه ! چون تو یه فروم دیگه خوندم که بازیا نیاز به phiscs دارن و اون موقع phiscs برای من چیز مسخره ای نبود.گفتم خوب چه فایده داره گرافیکه به این قوی ای نتونه بازی رو اجرا کنه. سومن انقدر تو این تاپیک مشکل های جور واجور پیش اومده که آدم شک می کنم و باید به منی که با کلی زحمت این پولو جور کردم حق داد که نظرش عوض شه
ببینید دوست عزیز pysx یه موتور تجزیه و تحلیل فیزیکی و اختصاصی برای SDk ها هست....نقل قول:
به عبارت دیگه یک نوع شتاب دهنده شبیه سازی شده برای پردازش بسیاری از محاسبات گرافیکی هست ....
به این معنی که مثلا در ساخت یک بازی کدنویس دیگه مجبور نیست برای هر صحنه گرافیکی کدهای خاص و پیچیده ای بنویسه و این مساله رو بر عهده Physx قرار می ده و اون رو شبیه سازی می کنه....
در کارت های گرافیک Nvidia تمام این عملیات بر عهده Gpu هست اما در Amd/Ati gpu فقط شبیه سازی بر عهده Gpu هست و محاسبات رو Cpu انجام می ده....
حالا قسمت جالب این هست که شمایی که فکر می کنی باید از خرید Ati به دلیل نداشتن Physx منصرف شد کاملا در اشتباهی ....
به دلیل این که در کارت های Nvidia که تمام عملیات بر عهده Gpu هست فشار سنگینی رو روی پردازنده گرافیکی وارد می کنه و افت فریمی بسیار شدیدی رو در بازی ایجاد می کنه.....
اما در Ati اینطور نیست و فقط شبیه سازی عملیات بر عهده پردازنده گرافیکی هست و اجرای اون بر عهده Cpu.....
توضیح خیلی زیاد هست اجازه بدین تا همین جا بسنده کنم ....
فقط این رو هم بدونین تعداد بازی هایی که تکنولوژی Physx رو ساپورت می کنن بسیار کم هست و پشتیبانی و توسعه این تکنولوژی از رشد فوق العاده پایینی و در حد صفر برخورداره.....