من عکسی نمی بینم ... یک جای دیگر اپلود کنید و واضح توضیح دهیدنقل قول:
کسی جواب من رو نمی ده؟
Printable View
من عکسی نمی بینم ... یک جای دیگر اپلود کنید و واضح توضیح دهیدنقل قول:
کسی جواب من رو نمی ده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چطور می بینید؟
روی جعبش نوشته شده که 320 گیگ ولی تو عکس چیز دیگه می گه.
دوست عزیز در tinypic آپلود نکنید صد بار گفتم !!! اون سایته برای اغلب سرویس دهنده ها قیلتره !!!نقل قول:
از این استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من ایران نیستم نمی دونستم.:11:
خوب ، هارد شما 320 هست ولی این ظرفیت اسمی اش هست و قبلا اینجا یک توضیح داده بودم که ظرفیت حقیق همه حافظه ها کمتره ... اصلش چیزی حدود 300 گیگابایت هست :
خوب الان شما 286 گیگابایت پارتیشن C دارید و 11.1 گیگابایت هم پارتیشن ریکاوری ... و یک مقدار ناچیز هم بصورت اختصاص داده نشده مخفی برای کارهای ریکاوری و پارتیشن مجازی ... که همین حدود میشه ... پس مشکلی نیست و جمعشون برابر اون مقداری که گفتم میشه !
موفق باشید
با سلام و تشکر مجدد.آخه با همون تبدیل از pc به tv وصل میشهوبا لرزس، که بعد از یه بار ریست درست میشه.ولی تو لب تاپ با ریست درست نمیشه.پورت vga هم سالمه.چون مانیتور رو بهش وصل کردم، ok بود.فکر میکنی دیگه ایراد از کجاست؟نقل قول:
سلام من لب تاب سونی دارم.ویندوز ویستا یه درایو داره 1.میخوام بارتیشن بندیشو عوض کنم2.از اول تمام ِdvdهارو میخوند.تازگی بعضی هارو میخونه بعضی نه!!!حتی با نرم افزارای بیشرفته.باید چیکا کنم؟میشه زود جواب منو بدید؟؟؟مرسی
سلام
من رو لپ تاپم xp و ویستا دارم.(dell 1510)
چرا تو ویستا که می رم می بینم درایو C برا ویستا و D برا xp هستش.
تو win xp هم که می رم می بینم درایو C برا xp و D برا ویستا هست؟
حالا از کجا بفهمم کدوم os روی C و کدوم روی D نصب شده؟
من خودم نصب نکردم .تازه می خواستم فرمت کنم و از اول نصب کنم اما این سوال برام پیش اومد.
با تشکر:20:
1- توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده ... لطفا کامل تاپیک و آموزش را مطالعه کنیدنقل قول:
2- احتمال داره اپتیک خراب شده باشه یا شاید لنز کثیف شده ... لنز را با آب و الکل تمیز کنید اگر درست نشد ببرید گارانتی
در اصل drive letter ات بهم ریخته ... :31: می تونی با یک نرم افزار پارتیشن بندی مطمئن بشی و اصلاحشون کنینقل قول:
احتمالا ویستا توی پارتیشن C نصب شده ... میتونی برای توی DOS یا command prompt و ببینی فولدر programData توی کدوم پارتشن هست ... اون پارتشن ، ویستا هست
پیشاپیش از کمک شما رجیستر گرامی سپاسگذارم.
نقل قول:فهمیدم. DVD ویستا را گذاشتم . بعد قسمت Repair your computer ، که اینستالر به دنبال پارتیشنی که ویستا روش نصبه می گرده که درایوD بود.
حالا چطوری باید درستش کنم ؟
با تشکر :11:
این آموزش ها می تونه کمک ات کنه ... راهش نرم افزاری هست و ساده :10:نقل قول:
وکد:http://www.theeldergeek.com/change_drive_letters.htm
کد:http://forums.cnet.com/5208-6142_102-0.html?forumID=5&threadID=270258&messageID=2620096
موفق باشید
نقل قول:
خوب ، بریم سر بحث خودمون infernalboy (پسر جهنمی :31: ) !
اینطوری که معلومه ، مشکل از خورد کارت گرافیکه ... چون نه با Svideo رفت و نه با VGA ... اگر بگیم از درایور هست ، چرا با تعویضش درست نشد ؟!!
اگر کارت گرافیک Nvidia باشه با ورود به Nvidia control panel و بخش setup multiple display ، وقتی کابل وصل هست توی لیست نام تلویزیون باید بیاد و شناسایی بشه
و اگر میاد چرا با لرزش ؟
من یک راهنمای کامل و بسیار خوب برات میزارم :
امیدوارم زبانت خوب باشه ...! این فکر کنم تمام مشکلاتت رو جوابگو باشهکد:http://www.geekwithlaptop.com/how-to-connect-laptop-to-tv
متشکر :10:
با سلام به همگی
آقا از همون موقعی که dell vostro 1510 رو گرفتم - یه سه ماهی میشه - عادت داشتم که سیستم رو hibernate می کنم.
اولا می خوام بدونم ضرر داره واسه سیستم یا نه؟ چون شنیده بودم موقعی که میخواید سیستم رو حمل و نقل کنید، سعی کنید turn off کنید.
ثانیا اوقاتی که سیستم رو turn off می کنم، دفعه بعد ویندوز بالا نمیاد و مجبور میشم از restore استفاده کنم. دوستان علت این مشکل رو کسی میدونه؟
اینم config لپ تاپ:
2.5 core 2 dou
6m cache
3 g ram
geforce 8400 gs
ممنون
خوب برای چند ساعت مثل دو یا سه ساعت هایبرنیت مشکلی نیست ... حتی برای حمل و نقل چون هارد turn off میشه
اون restore مربوط به این میشه که لپ تاپ رو خاموش نمیکنی ! هایبرنیت میکنی !نقل قول:
ثانیا اوقاتی که سیستم رو turn off می کنم، دفعه بعد ویندوز بالا نمیاد و مجبور میشم از restore استفاده کنم. دوستان علت این مشکل رو کسی میدونه؟
برای خاموش کردن ، دکمه start رو بزن ، روی فلش گوشه منوی استارت کلیک کن و گزینه آخر یعنی shut down رو بزن و وقتی خاموش شد (یعنی صفحه رفت و چراغ ها کاملا خاموش شدند) ، در لپ تاپ رو ببند
اگر درش رو زودتر ببندی ، بجای خاموش شدن میره هایبرنیت ... نکته ای که اغلب رعایت نمی کنند
اگر میخوای با دکمه پاور shutdown کنی باید بری توی power option و عملکرد دکمه ها رو تغییر بدی
موفق باشید
سلام.نقل قول:
رجیستر جان لینک خرابه.فقط تو صفحه اصلی سایت میره ولا غیر !
در ضمن من منظورتو نفهميدم که نه با svideoرفت نه باvga.با svideoکه از طريق تبديل فرستادم که نشده .از vgaهم که مستقيم به مانيتور زدم جواب داد.ممکنه کارت اين توانايي رو نداشته باشه؟
راستی یه چیزی به اسم analoge tv هست تو لیسته.ولی .. تصویر با لرزشه شدیده دیگه.در ضم
سایت رو چک کرد مشکلی نیست ... میاد بالا راحت ...
Analoge TV میشه همون تلویزیونت
سلام
دیشب زده بود فیلم دانلود بشه .صبح بیدار شدم دیدم لپتاپ خاموشه
دیگه هم روشنش نکردم.اومدم خونه ساعت 7 شب بود.لپتاپ رو روشن کردم و داشتم تو پی سی ورد میچرخیدم یهو خاموش شد لپتاپ و دیگه هم روشن نشد.لپتاپ هم به برق بودش و اصلا ولتاژ تغیری نکرد.باطریش هم فول هست ولی بازم روشن نمیشه.چیزیش سوخته به نظر شما؟
فکر کنم پاورش مشکل پیدا کرده
ببین باطری رو در بیار و با power AC چیک کن ببین روشن میشه ؟
سلام
بهترین راه برای وصل کردن یه هارد ساتا به یه لب تاپ چیه ؟
من یه مدت با تبدیل معمولی این کارو کردم ... که هاردم مشکل پیدا کرده الان
یه چیز هایی هم در مورد کیس های اکسترنال شنیدم .. که بعضی ها ردش میکنن و بعضی هم قبولش دارن ....
حالا اگه هار اکیترنال نباشه ... برای استفاده ی طولانی چیکارش کنیم ...؟
باکس هارد چیز خوبیه اما طولانی مدت باهاش کار کردن آسیب پذیر میکنه هارد رو ... منظورم اینه که به خاطر تولید حرارتش بیشتر از 4 ساعت باهاش مداوم کار نکنید ...نقل قول:
یک مدل دیدم تایوانی بود فن داشت حدود 36 هزار تومان ... عالی بود ... فضای خوبی داشت ، ضربه گیر داشت و همینطور stable بود ، بدنه فلز آلمینیوم و فایبرگلاس و خیلی هم جمع و جور بود با اینکه فضای داخلی اش بزرگ بود
اون راه یکی اش هست که با تبدیل و به صورت آزاد وصلش کنی ... اما اگر یک باکس خوب توی بازار دیدی ، بخری بهتره
سلام
دفعه ی قبل که به درایو سی میرفتم سی پی یو میرفت رو 100 % با عوض کردن ویندوز خوب شد
اما دیشب یه بازی نصب کردم که بعد از نصب شدن رفتم درایو سی دیدم 2باره اینجوری شده !!!!
یعنی وقتی میرم درایو c یدفعه سی پی یو میره رو 100% !!!نزدیک 1 ساعت ایندفعه گذاشتم بمونه ولی خوب نشد!!
واقا موندم چیکار کنم !؟!؟!؟!؟
یه آنتی ویروس نصب کن مثل نود بعد آپدیتش کن بزار یه اسکن کل سیستم تو بکنه
یک بار پارتیشن C رو Disk cleanup کن و ریست کن ... ببین درست میشه یا نهنقل قول:
احتمالا تروجانی چیزی کپی میشه اونجا این مشکل پیش میاد ... یا امولاتوری اجرا میشه که اینطوری میشه
مشکل نرم افزاریه پس :5:
آقا دیشب که بعد از نصب بازی اینجوری شد همون شبش رفتم ویندوز رو عوض کردم
خاموش کردم همون دیشب
الان که روش کردم دیدم بازم اینجوری شد !!!!؟؟؟؟
نود 32 هم همیشه آپ دیت روز میکنمش !!!
یعنی از اینکه ویروس یا تروجان ندارم مطمئنم !!!
دیسک کلین آپ هم کردم خوب نشد!!!
با اچ دی تیون هم تست کردم هاردم سالمه !!
واقعا فکرم دیگه قد نمیده; دوستان من چیکار کنم ؟؟
برم لپ تاپو به حالت فکتوری در بیارم ببینم چی میشه
فکر خوبیه ... اما من میگم بازم ویروسه ... به این نود32 زیاد اطمینان نکن هرچند من به عنوان بهترین قبولش دارم و همیشه به روز دارمش اما خوب ، بعضی اوقات حالیش نیست !
سلام. نصب مجدد ویندوز xp روی dell inspiron 1520 ملاحظات خاصی هم داره یا مثل روند عادی انجام میشه؟ ضمنا سی دی drivers and utilies شامل کلیه درایوها میشه یا بعد از نصب مجدد ویندوز به غیر از این سی دی به مرجع دیگه ای هم نیازه؟ متشکر
با سلام ...
من یه مشکلی دارم ... ببنید من یه لپ تاپ sony sz 750 nc گرفتم ... این لپ تاپ روش یه ویستا بود و یه XP ریکاوری هم به صورت CD داشت ...
الان من ویستا رو پاک کردم و XP می خوام بریزم ... همۀ درایور های XP هم گیر آوردم فقط یه مشکلی هست ...
تو قسمت sound این لپ تاپ یه bass boost هست که هر کاری کردم نشد گیرش بیارم ... اگه این bass boost نصب نشه کیفیت صدای لپ تاپ افتضاحه ... یکی به من میگه باید چی کارش کنم ؟؟
اگه ویندوز اصلی اکس پی بود باید ریکاوری داشته باشه اگه نه مشکلی نداره. دستگاه خوبی اذیت نداره اگه مشکلی بود بگو من خوره 1525 امنقل قول:
اتفاقا در مورد ریکاوریش یک چیزی هایی شنیده بودم ولی نحوه دسترسی و استفاده از ازش رو هیچی نمیدونم. میشه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی نه ، ویندوز خودش داس بود، xp رو فروشنده نصب کرد. یعنی دیگه ریکاوری نداره، کجا رو باید چک کنم؟
پس نداره.اگه ویندوز اورجینال باشه روش لیبل ویندوز و زیر سریال ویندوز درج میشه .نقل قول:
در هر صورت مشکلی نخواهی داشت راحت نصب کن
سلام فقط لطف كنيد سري يه لب توشيا هست كه اول يه پيغام در مورد مشكل هارد ميزند اما الان خاموش شده ديگه روشن نميشه
وقتي دكمه روشن ميزني چراغ باطري چند تا چشمك ميزنه بعدم ديگه هيچ روشن نميشه
ببین بدون باطری و مستقیم با اداپتور روشن میشه ؟ اگر روشن شد باتری خرابه !
سلام دوستان
من دو تا دی وی دی دارم که از ویستا لپتاپ من ریکاوری گرفتم و حالا می خوام دوباره نصبش کنم چه کار کنم؟؟؟
با تشکر
بای
توی این تاپیک خیلی بحث شده در این مورد :نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529&page=42
از کجا بدونم گرافیک لپ تاپم 256مگابایته یا 128؟؟؟؟
لپ تاپمvostro1510میباشد
نقل قول:ببینید در قسمت adapter مقدار dedicate چقدر هست :20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2619153&postcount=876
--
راه سریعتر : موقع روشن کردن سیستم ، F2 را بزنید و وارد بایوس بشوید ، در قسمت سمت راست قسمت مربوط به videp adapter را چک کنید
سلام.
همون طور که می دونید من 1 هفته است که لپ تاپ گرفته ام.مدلشhp pavilion dv4 1225ee
بعدش از دیروز وقتی دست میزنم به رمش صدا میده اینگار شله.
حالا من ببرم اون مغازه ای که گرفتم یا با واررانتیم درستش کنم؟
با تشکر:11:
رمش صدا میده ؟ به رمش دست میزنی یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]