اخه من همین جوری راه پیدا کردم و رفتم سیستم هم سیو کرد که فک کنم یعنی درست رفتم.حالام رسیدم یه جای شلوغ پر از همون موجودات...تیر هم ندارم که بکشمشون...چه کار کنم؟؟؟
Printable View
اخه من همین جوری راه پیدا کردم و رفتم سیستم هم سیو کرد که فک کنم یعنی درست رفتم.حالام رسیدم یه جای شلوغ پر از همون موجودات...تیر هم ندارم که بکشمشون...چه کار کنم؟؟؟
نقل قول:
ببین اون مرحله همه اش سر کاریه ضجه باید زد منم خودم تاحالا 2 بار کریسیس رو تموم کردم هر 2 بارش هم پدرم در اومده توی اون مرحله Core کلا باید حوصله ات سر نره با اینکه کار سختیه
سلام.
منم دیونه شدم تو core....میشه سیو بعد از این مرحله رو بذارید.هر چی تو تاپیک بو نامشخص بود.ممنون....
سیو بعد از Core توسط namber_one عزیز
یادش بخیر اون موقع چه اعصابی از ما خورد کرد !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2094060&postcount=656
ظاهرا از بین رفته.یه چک کنید...
تو رو خدا یه کاریش کنیددددددددددددددد
بله متاسفانه لینک فسیل شده !نقل قول:
The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.
مگه اینکه کسی از دوستان واست آپلود کنه بزاره .
حالا من چه خاکی به سرم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیدا کردم.سیو بعد از مرحله core....ممنون دوستان...
میگمااااااااااا این جایی که سوار هواپیما میشم و میرونمش چه کار باید بکنم؟؟؟همش سقوط میکنه و منم نمیتونم در بیام از توش...
باید اون دو تا هواپیمای راهنما رو که جلوتر شما هستن تعقیب کنی
البته توی راه یک سری از این فضایی ها میان سراغت که باید اونا رو بکشی
فقط سریع بکش و دنبال اون دو تا هواپیما برو
تو مرحله آخر،کشتی، به یه اتاق میرسم که یه آسانسور میاد بالا ، دیگه نمدونم باید چیکار کنم
داخل ساختمون؟نقل قول:
البته یه ذره سخته پیدا کردن راه چون خیلی تو در تو هست. به عرشه میرسی یا قبل اون؟ قبل انفجار و شروع درگیری اصلی هست؟
تا جایی میرم که نقشه عوض میشه از اون به بعد رو نمیدونم.
اول میری داخل ساختمون بعد کمی تعمیر میشه لباس ها تون ریکاوری میشین بعد میرین پایین یه درگیری مختصر هست بعدش همراه یک گروه روی عرشه بوسیله یه بالابر میرید زیر کشتی که اونجا هم به دلیل حمله یه کم قاط زده بعد میرین یه جورایی گیر میافتی باید یه عملیاتی برای خروج انجام بدیم مثه غیر فعال کردن اسید پاش که توی یه اتاق کنترل هست و میرید فلکه ها رو دونه دونه میبندید بعد که میرسید روی عرشه درگیری هست و شما بعد از بین بردن یه چند تا غول و دشمن و موجود با اون غول هیبره که از توی آب میاد بیرون و باید با ایون سلاح مخصوص لاک کنید تا بمباران بشه در کل چند تا مرحله هست که شاید ترتیب هم یادم نباشه ولی اگه هم گیر کردی یه ذره ابتکار عمل داشته باشیموفق میشی حق داری چون یه ذره گنگ هست و گیج میشه آدم حتی مرحله core که سرامد هستنقل قول:
من ریکاوری شدم ..حالام برگشتم به عرشه...تا کی باید بجنگم؟؟؟اخه تموم نمیشه؟باید کار دیگه ای کنم؟؟؟
نه میری به سمت چپ (وقتی وایسادی جلوی در میپیچی سمت چپ) جلوتر که میری یه تعداد وایسادن و منتظر هستند که بری پیششون وقتی میری بالا بر برقی شما رو میبره پایین و وارد زیرزمین کشتی میشید البته ممکنه بالابر قبل رسیدن شما پایین رفته باشه که اینم دلیلش معطل کردن شماست در اینصورت میپری پایین فقط خوب بگرد نه اینکه شبه آدم سخت تشخیص میده اون حفره رو
اخه من سمت چپ هیچی نمیبینم...یه چندتا هواپیما سوخته هست...دیگه هیچی...حتی از لود قبلی هم اومدم
سلام
خسته نباشید
منم بالاخره این بازی رو گرفتم .
اما متاسفانه خیلی پیچیدست .
الان توی اون قسمت اول یخبندان گیرکردم که جونور بزرگه میاد و جولون میده . هر چی هم میزنمش انگار نه انگار .
شماها که رفتین بگین من چه کنم .
مرسی
آقا با این سیستم میشه بازی کرد؟
Processor:Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
Memory:1024MB RAM
GeForce 8400 GS
DirectX Version:DirectX 9.0c
100% نیست ولی میتونین ریسک کنین ...نقل قول:
شما سیستم پسرخاله من رو نزدیدی عزیز :31:نقل قول:
ببین پسر خاله من فیکس همین سیستم رو داره نصب کرد نتونست بدون گیر بازی کنه همش افت فریم داره ولی در کل از رفقا بگیر نصب کن شاید کشید سیستمت
باید بگم که این بازی CRYSIS WARHEAD خیلی با قبلی فرق داره.مخصوصا وقتی جزیات بازی رو روی VeryHigh میزاری که دیگه میتره کونه.من این بازی رو بازی کردم انفجار ها تغییر زیادی داشته مین های دریای با او جزیات که میترکه باید ببینی چی مشه.
قابل گقتن نیست.دریا که دیگه یک شاه کاره به تمام معنا هست.
این بازی رو من بازی کردم هم در VISTA هم در XP ولی در ویستا مشکل فریم پاین داشتم.ولی در XP بدون مشکل بازی میکردم.
من در ویستا در جزیات Very High و در ریزولیشن 1280 .1024 بازی میکردم.ولی فریم من ثابت روی 27 بود.تغیر نمیکرد.
ولی در Xp با همین جزیات 32 بود که وقتی High مکردم 38 فریم میگرفتم.
خوب معلومه بیخود نیست که گرافیکی ترین بازی تاریخ لقب گرفتهنقل قول:
krauser جان نشدااااااااااااا.من هر چی نگاه میکنم سمت چپ نه کسی هست نه سوراخی...الان رو عرشه ام...
درست سمت راست در ورودیه یه 10 20 متر میری جلو تاریکه معلوم نیست اگه چند نفر از د.ستات هستند باید بری کنارشون وایسی که برید پایین دست جمعینقل قول:
سلام.
تو بازی کرایسیس مرحله آخر TAK gun رو گرفتم اما وقتی می گه use the TAK gun to lock on به هرجای این غول بی ریخت نشونه می رم lock نمی شه و همین طور نوشته No Target Lock . باید چکار کنم؟واقعا از دست این بازی مزخرف کلافه شدم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
باید دستاشو نشونه بگیری !نقل قول:
سلام.
تو بازی کرایسیس مرحله آخر tak gun رو گرفتم اما وقتی می گه use the tak gun to lock on به هرجای این غول بی ریخت نشونه می رم lock نمی شه و همین طور نوشته no target lock . باید چکار کنم؟واقعا از دست این بازی مزخرف کلافه شدم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
همونجا که ازش تیر میزنه . بعد میاد بالای سرت ... زیر دلش که باز شد (!) یک نور میده اون رو باید هدف بگیری
موفق باشی
بله منم دستاشو نشونه می گیرمنقل قول:
ولی نشونه روی دستاش قفل نمی شه
تا نشونه قفل نشه هم تیر نمی زنه
سه بار هم مرحله رو از اول رفتم
ای بابا...
دوست عزیز وقتی سفینه بزرگه میاد ، شما باید حواست به سفینه ی خودتون باشه .نقل قول:
باید اول با تفنگ معمولی یکمی بهش تیر بزنی ، بعد میبینی سفینه خودتون میره یه جاهایی از سفینه بزرگه و دست هاشو غیر فعال میکنه . اون وقت شما باید با اون تفنگ Tak Gun ( فکر کنم ) هدف بگیری . بعد میبینی که قفل هم میشه . :46:
من تا حالا 2 بار کریسیس رو تموم کردم اونم روی easy هر دوبارم توی اون قفل کردن مشکل پیدا میکردم ولی کلا هیچ جای بازی هنگ نکرده بودم حالا ممکنه توی اون مرحله core یه ذره گیج شده باشم ولی به هر حال رد کردم
من که متوجه نشدم شما چی گفتی!نقل قول:
ببین تو مرحله آخر باید از اون اتاقی که می ری توش روی یه تخت دراز می کشی یه اسلحه به نام تک گان رو بر داری. چون بعد که میای بیرون و با غول ها در گیر می شی در قسمت داخلی کشتی بسته می شه و دیگه نمی تونی برگردی و اسلحه رو بگیری...
بعد که میای رو عرشه کشتی اول یه هیولا میاد که شبیه عنکبوته و چهار تا پای دراز داره
اونو با گلوله و بمب می کشی
بعد از کنار کشتی یه هیولای دیگه بیرون می اد.اول با اسلحه معمولی چهار تا محل روی بدن غوله که ازش شلیک می کنه رو می زنی.بعد زنه تو گوشی بهت می گه :Noman, use the TAK gun to Lock on همون موقعی که غوله به ترتیب یه بار با این دستش یه بار با اون دستش برات بمب می ندازه و یه سوراخی هم وسط بدنش هست که باز و بسته می شه و ازش نور بیرون میاد.سفینه ما هم در این موقع روبروی دست راست هیولا تو هوا معلق ایستاده.حالا من با تک گان به هر جای این غول نشونه می رم Lock نمی شه و نوشته No Target Lock تا اسلحه هم قفل نشه تیر نمی زنه.بیشتر مثل یه باگ می مونه.مرحله رو هم از اول رفتم فایده نداره...
نهایتا یکی از بدترین بازی هاییه که تا حالا بازی کردم.اگه گرافیکش رو ازش بگیری هیچی نداره.به علاوه فقط اومدن یه جنگل طراحی کردن و بازی چندان محیط های متفاوتی نداره.کلی هم باگ و ایراد داره بازی ... اصلا خوشمان نیامد
اتفاقا ازی عاری از هر گونه باگ هست همونطور که گفتم یکم بعضی جاهاش حالت معما گونه داره و بعضی وقتها توی بازی آدم یه جا هنگ می کنه دیگه هرچی زور میزنه راهش رو نمیتونه پیدا کنه. به هر حال راهنمایی oracle کامل بودنقل قول:
مشکلم حل شد...
کار خاصی نکردم فقط یه بار دیگه کل مرحله رو از اونجایی که از سفینه پیاده می شه دوباره رفتم...مشکل از بازی بود
برای من که همچین اتفاقی نیافتاد. شاید اگه کسی بخواد بازی رو خیلی سریع رد کنه همچین اتفاقی براش بیافته...نقل قول:
همونطور که گفتم یکم بعضی جاهاش حالت معما گونه داره و بعضی وقتها توی بازی آدم یه جا هنگ می کنه دیگه هرچی زور میزنه راهش رو نمیتونه پیدا کنه
خیلی ساده بودن معماهاش
فقط همون مرحله اخر که باید تفنگ قفل کنه نمیشد. که با تلاش و تفکر خلاق و کمک دوستان و همسایگان و اهالی شهر رد کردم
البته مرحله core اصلا ساده نیست واقعا آدم کم کم از ادامه بازی نا امید میشه
درسته . این مرحله خیلی خسته کننده بود من دیگه میخواستم ادامه ندم .نقل قول:
البته مرحله core اصلا ساده نیست واقعا آدم کم کم از ادامه بازی نا امید میشه
من که تو این مرحله هیچ مشکلی نداشتم...نه که بگم حرفه ای ام...به نظر من دلیل گیر کردن تو مراحل اینه که بعضی وقتا آدم می شینه سه چهار ساعت یا بیشتر یه پشت بازی می کنه واقعا گیج می شه .نقل قول:
برای امتحان یه بار به یه نفر که اهل بازی نیست و از بازی هم خوشش نمیاد بگید موقع بازی کردن یه fps پنج دقیقه به صفحه مانیتور نگاه کنه...برادر من یه دقیقه هم این کارو بکنه حالش بد میشه...
من حداکثر دو ساعت بازی می کنم...بیشتر ازون زجر آوره
اگه منظورت مرحله سومه، باید هر چی مهمات میبینی روش خالی کنی (منظورم بازوکا و گرناد لانچره ) و همچنین به جای های حساس بیشتر بزن و واستا به هدف بخوره بعدن ، بعدی رو بزننقل قول:
بچه ها یه سوال ! کرایسس یعنی بحران ! ولی اینطوری که نوشتن درست نیست ! crisis درسته ! حالا میخوام ببینم منظور همون بحران فقط طرز نوشتنش فرق کرده ؟
مطمئنا خیلیها معنی این بازی رو مساوی "بحران" میدونن و نظر دارن که در CRISIS حرف I به Y تغییر کرده.نقل قول:
که به خاطر همخوانی با نام موتور بازی یعنی CryEngine 2 و همچنین نام شرکت یعنی Crytek هست. (از جمله خود من)
اما یه جواب دیگری هم ممکنه باشه:
CRYSIS مخفف CRYogenic Stockholm Ion Source هست.
و به طور خلاصه تعریفش میشه: منبع یون پرتو الکترون که در استکهلم, سوئد قرار داره.
با این وضع جواب اول قابل قبولتر به نظر میرسه... :46: