محمد جان می شه این قضیه پول شوئی رو ساده برامون توضیح بدی.باراها شنیدم و پیگیرش نشدم.(فقط می دونم کار زشتیه:دی:n02:)نقل قول:
Printable View
محمد جان می شه این قضیه پول شوئی رو ساده برامون توضیح بدی.باراها شنیدم و پیگیرش نشدم.(فقط می دونم کار زشتیه:دی:n02:)نقل قول:
کارت من ملیهنقل قول:
با اس ام اس بانک چه کارهایی میشه انجام داد؟نقل قول:
راستش خیلی بعید و نزدیک به صفر میدونم شعبه های دیگه انجام بدن ؛ شما به هرحال که باید به بانک مراجعه کنید پس پیشنهاد میکنم به نزدیک ترین شعبه ی بانک ملی مراجعه کنید تا در درجه ی اول مشخص بشه کارتتون و حسابتون مربوط به کدوم شعبه هست و اگر فعال کردن اس ام اس بانک رو هم انجام دادن که چه بهتر .
نقل قول:
سلام
در زبانِ انگلیسی به پولهایی که از راه غیر قانونی و حرام بدست میاد میگن " پولِ کثیف - dirty money "
به عملیاتی که انجام میشه تا این پولِ کثیف تمیز بشه و ظاهر قانونی پیدا کنه میگن پول شوئی . ( Money laundering ) به عربي بهش ميگن " غَسیل الأموال "
پولهایی که تجارتهای غیر قانونی و حرام بدست میاد رو نمیشه به راحتی وارد چرخه یِ اقتصاد کرد . مثلاً یه تاجر مواد مخدر ، که پول هنگفتی از این راه بدست آورده اگه یه دفعه همۀ این پولها را رو کنه حتماً گیر میافته چون همه بهش شک میکنن که این همه پول رو از کجا آورده .
به همین دلیل سعی میکنه با یه سری عملیات تجارتی و خرید و فروش و حواله ، آروم آروم این پولها رو به شکل قانونی وارد بازارکنه و کارخونه و آپارتمان و شرکت و سهام و غیره بخره تا دیگه کسی بهش شک نکنه.
به این کار همون " پول شویی " هست .
در عملیات پول شویی این پولهاي کثیف شسته میشه و تبدیل میشه به پولِ تمیز یا قانونی " clean money "
پولهاي کثیفی که از تجارت غیر قانونيِ اسلحه بدست میاد اسمش " red money " هست.
پولهاي کثیفی که از تجارت مواد مخدر بدستمیاد اسمش " green money " هست .
پولهاي کثیفی که از تجارت غیر قانوني و اختلاس در فروشِ نفت و گاز بدست میاد اسمش " black money " هست
پولهاي کثیفی که از تجارت فحشا و منکرات یا قاچاق اعضایِ بدن انسان بدست میاد اسمش " white money " هست .
دزدان و قاچاقچیان قهّارِ بین المللي ، باید به هر طریقی این پولها رو به صورت ثروتِ قانونی در بیارن .
یکی از روشهاشون برای پول شویی استفاده از کسانی هست که واقعا پولدار هستند و کسی بهشون شک نمیکنه اگر پول رو از راه غیر قانونی و حرام به دست میارند مثل تجّار طلا و الماس و جواهرات و تجار گردن کلفت که معامله های ملیونی و ملیاردی انجام میدن . هتلهای بزرگ که درامد بسیار زیادی دارند و راحت میشه پولهای کثیف رو به حسابشون ریخت به عنوان درآمدِ ماهیانه . کارخونه های بزرگ .
گاهی اوقات هم کسی باهاشون نیست و تنهائی پولها رو میشورند
مثال :
یک کشاورز فقیر بلوچ که با یکی دو عملیاتِ قاچاق مواد مخدر یک ملیارد تومن گیرش میاد .
اول بار و بندیلش رو میبنده میره تهران یا یک شهر بزرگ دیگه . یک اپارتمان کوچیک یا خونه کوچیک میخره . کسی هم بهش شک نمیکنه چون میگه زمین داشتم فروختم .
بعد یک شرکت کوچیک میزنه و کم کم مقداری از اون پولهای کثیف رو به عنوان درآمد شرکت میریزه به حسابش .
کم کم میره یه خونه بزرگ تر میخره و ماشین و شرکت بزرگ تر و خلاصه آروم اروم پولهای کثیف رو قانونی میکنه تا کسی بهش شک نکنه .
به این کارش میگن پول شوئی .
================================================== =
یه راه دیگه ، توزیع اون پولهای کثیف هست بین عدۀ زیادی از مردم تا مقدارش کم جلوه کنه و کسی شک نکنه بهشون .
======================================
یکی از روشهای پول شوئی هم این هست که پول رو واریز میکنند به دهها حسابِ مختلف با مبلغ نسبتاً کم مثلاً ده میلیون تومن .
برای این کار باید توی بانکها آشنا داشته باشند .
بعد از واریز اون پولها ,مدتی صبر میکنند بعد انتقالش میدند به حسابهای یه عده دیگه .
ممکنه این عملیات ماهها طول بکشه و اون پول هنگفت همینطور از یه تعداد حساب به حسابهای دیگه منتقل میشه .
جالب اینجاست که اگر بخوان میتونند کاری کنند که مردمی که این پولها به حسابشون واریز میشه اصلاً نفهمند که همچین پولی تو حسابشونه چون به صورت موجودیِ قابل برداشت نیست بلکه بلوکه شده هست .
این پولهای سرگردان , آروم آروم منتقل میشه به حسابِ جنابِ دزدِ مال مردم خور یا قاچاقچی یا حواله میشه خورد خورد به خارج از کشور و ماجرا تمام میشه و پولها شسته میشه .
کار خاصی نمیشه انجام داد ، فقط موارد مربوط به گردش حسابتون شامل دریافت ها و پرداخت ها به اطلاعتون میرسه از این طریق /نقل قول:
تو سایت زده بود هزینه هم داره فعال کردنشنقل قول:
به نظرتون اینترنتی هم میشه فعالش کرد؟
اصلاْ چه نیازی هست؟نقل قول:
از کد دستوری استفاده کنید هیچ هزینه ای نداره.
برای بانک سامان ۷۲۴؛ برای پاسارگاد ۷۲۰ و البته اول ستاره؛ آخر مربع.
سلام /نقل قول:
ایشون مدنظرشون این بود که وقتی برداشت یا واریز میشه به حسابشون براشون پیامک بیاد از طرف بانک ،
724 رو نمیدونم ولی 720 که سامانه پرداخت امن پاسارگاد هست ( امپاد ) اطلاع رسانی نمیکنه ، درسته امکاناتی داره مثل خرید شارژ و پرداخت قبض ولی بخش اعلام مانده حساب و انتقال وجهش اگر کارتتون پاسارگاد نباشه عمل نمیکنه ( البته مدتی هست اینطوری شده و قبلا چنین مشکلی نداشت )
724 برای ایرانسل و همراه اول و 720 برای ایرانسله فقط اگر اشتباه نکنم
بله کارت عابر ملی هستشنقل قول:
دوستان یه سوال؟یه شماره کارت 16 رقمی داریم روی کارت عابر بانک با یه شماره حساب که مربوط به همون کارت عابر بانک می شه.این دوتا فرقشون چیه؟چه کاربردایی دارن؟:n13:
تا بوده توی بانک، ملت حساب باز میکردن که به هر حساب یک شماره حساب تعلق میگرفت
بعد که ATM اومد به هر حساب یه کارت دادن که شماره منحصر به فرد 16 رقمی داره
کلا هر حسابی حتما یه شماره حساب داره و میتونه یه کارت عابر بانک هم داشته باشه که اون کارت شماره خودش رو داره
کاربرد هم شماره حساب برای انتقال وجه و واریز و ...
کارت هم به غیر اینا برای خرید و کار با خودپرداز و این داستانا
شما وقتی تو بانک افتتاح حساب میکنید یه شماره حساب بهتون تعلق میگیرهنقل قول:
اگر درخواست کارت عابر بانک بدین روی همون حساب براتون کارت صادر میشه و یه شماره 16 رقمی هم کارتتون داره
که برای انتقال وجه ( کارت به کارت ) از طریق دستگاه های خودپرداز و بانکداری اینترنتی و
خریدهای اینترنتی استفاده میشه
البته برخی از بانک ها اومدن و انتقال وجه رو از طریق شماره حساب ( با دستگاه خودپرداز ) هم امکان پذیر کردن مثل بانک صادرات
که البته فقط برای زمانی هست که بخوای از حساب صادرات به حساب صادرات دیگه وجه انتقال بدی
در کل کارت عابر بانک کیف پول شما میشه که حساب هایی که تو اون بانک صادر کننده کارت دارین بهش متصل هست
من مبلغ 10تومن رو به عنوان سپرده 5ساله در بانک پاسارگاد گذاشتم
حالا میخوام بدونم اگه ماهانه پولی بریزم به همین حسابم ایا سودش حساب میشه (20%) یا فقط همون 10 تومن که ثبت شده سود میده؟
به سپرده بلند مدت نه میشه واریز کرد نه برداشت.نقل قول:
شما باید هربار یک حساب سپرده جدید باز کنید.
برای همینه که سپرده بلند مدت نه دفترچه داره نه کارت عابربانک؛ بلکه به شما یک برگه میدهند.
البته حسابی که سود ماهانه را دریافت میکنند نمیدونم.
من با 724 هم موجودی حساب سامان را میگیرم هم ملی.نقل قول:
ولی گردش حساب ملی را نمیتونم باش بگیرم. بانکهای دیگه هم دارند چنین سیستمی را راه میندازند.
البته از این سامانه ها غیربانکی هم هست که موجودی را میده، مثل 733 ولی نمیدونم امنیتش چقدره.
هرچند چون مجوز داره حتماً امنه.
ماهانه چقدر سود بهتون میده؟نقل قول:
دوستان بانک قوامین پرسیدم گفتن سود یکسالشون 22 درصده. بانکهای دیگه حداکثر 20 درصد سود میدن:n15:
تقریبا 160نقل قول:
نرخ تورم از نرخ سود بیشتره و عملا سودی نمیکنیم ،گذاشتن پول در بانک هم برای جلوگیری از ضرر بیشتره
از کجا بفهمم حسابی که سود بهش واریز میشه چه نوع حسابیه؟نقل قول:
160 درصد یا 160 هزار تومن؟نقل قول:
اگه 160 درصد باشه از تمام دنیا پولشون میارن توی ایران سپرده میزارن. 160 هزار تومن هست.نقل قول:
خیلی کمه برای 10 میلیون توماننقل قول:
من حساب سود در سررسید دارم.نقل قول:
اگر سر سال نروم تا سودش را بگیرم؛ در حساب سپرده کوتاه مدت واریز میشه.
ولی سود ماهانه را نمیدونم.
سلام دوستان
این تسهیلات کارت اعتباری بانک ملت چه ویزگیهایی داره ؟این که میگن اگر هرماه مبلغ رو تو کارت بریزی برای یکی دو روز تا شش ماه میشه تقسیط نکرد فقط آبونمان تعلق می گیره درسته ؟ اطلاعات کامل رو چطور میتونم به دست بیارم ؟
حساب سرمایه گذاری مدت دار سود رو ماهیانه به حساب کوتاه مدت یا پس انداز واریز می کنند.اما حساب سود در سررسید سود رو آخر سررسید یکجا به حساب کوتاه مدت یا پس انداز که ما بانکی ها بهش اصطلاحا حساب مادر میگیم. واریز میکنن. البته حساب سود در سررسید انواع مختلفی دارن مثلا می تونین به جای سود در سررسید یکساله انتخاب کنین که سود در مقاطع سه ماهه یا شش ماهه واریز بشه. الان بهترین مدل سرمایه گذاری "بیمه عمر و سرمایه گذاری" هستش که از همه سپرده هادر کل بانک ها بهتره. اگر نمیخواین سکه بخرین احتمالا به خاطر ریسک نوسان قیمت و ریسک امنیت نگهداریش؛اگه نمیخواین ارز بخرین احتمالا به خاطر ریسک خیلی زیاد در نوسان قیمت و همین طورتغییرات شدید قوانین و مقررات مربوط به نگهداری و معامله ارز؛ اگه نمیتونین وارد بورس بشید احتمالا به خاطر ناآشنایی با ساز و کار بورس و خرید و فروش سهام و ریسک نوسان قیمت و... و حتی اگه سود کم بانکی راضیتون ننی کنه بیمه عمر و سرمایه گذاری بهترین گزینه برای شماست. تا بتونین پس اندازهای خردتون رو به تدریج سرمایه گذاری کنین و علاوه بر کسب سود قابل توجه دز حدود سالیانه 25تا 28؛29 درصد و همزمان تحت پوشش بیمه عمر قرار بگیرید. اگه مایل بودید اطلاعات بیشتری بدم. پاسخ بدید تا بیشتر توضیح بدم. لازم به ذکره که من خوذم نماینده ببمه هستمنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
اینکه سود حساب سرمایه گذاری مدت دارتون به چه نوع حسابی واریز بشه بستگی به نظر خودتون داره. ممکنه حساب مادر شما پس انداز باشه یا کوتاه مدت. معمولا حساب پس انداز طرفداران کمی در شبکه بانکی داره (به خاطر تورم بالای موجود افراد ترحیح میدن حساب کوتاه مدت داشته باشن تا حداقل از یه سود هفت درصدی بهره مند بشن تا اینکه یه حساب پس انداز داشته باشن به امید اینکه سالی یکی دو بار تازه اگر واجد شرایط باشن تو قرعه کشی شرکت داده بشن و با احتمال ضعیفی برنده جایزه بشن.) معمولا کسانی پس انداز رو ترجیح میدن که یا با انگیزه خیرخواهانه حاضرند از دریافت سود خودداری کنن و در عوض با تشکیل پس انداز منابعی رو که میتونه در اختیار افراد نیازمند قرار بده فراهم کنند ویا اینکه به علت عدم آشنایی کافی با مبانی شرعی سود بانکی رو حرام میدونن و نمی خوان که از بانک سود بگیرن. من احتمال میدم حساب شما 90درصد حساب کوتاه مدت باشه که با مراجعه به دفترچه ای که در اختیار دارید مشخص میشهنقل قول:
بله؛ گفتم کوتاه مدت یعنی با همون سود ۷٪ (البته ۱۹٫۵ ٪ میده؛ چون مؤسسه است)
به اون یکی میگیم قرض الحسنه که در واقع سودش شانسیه و بنظر من حرامتر از این سودداره هست.
(یعنی حکم لاتاری را داره که علما حرام اعلام کرده اند)
من یک کارت بانک صادرات دارم که تاریخ انقضاش مهر 91 تموم شده. تا الان خود پردازا قورتش ندادن. تا کی می تونم ازش استغاده کنم؟چون فعلا وقت ندارم برم بانک. ممنون.
خودپرداز هیچ زمانی کارت شما رو به دلیل پایان تاریخش قورت نمیده فقط انجام عملیات ها دیگه براتون مقدور نیست.نقل قول:
اگر تاریخش تمام شده میتونی بری بانک و درخواست کارت جدید بکنی
فکر کنم دیگه محدودیت زمانی کارت ها رو برداشتن چون از مهر تا الان 5 ماه گذشته و اگر مشکلی بود تا الان باید
کارتت میسوخت.
نقل قول:
من یک کارت پارسیان داشتم که تاریخ انقضاش مهر بود اما اونو همون مهر بانک دو تا خود پرداز قورتش دادن و مجبور شدم روز بعد برم کارن ملی نشون بدم و کارتو بگیرم. این یکی مال صادرات هست. برای صدور کارت جدیدم یک هفته وقت لازمه . که من نه وقت بانک رفتن دارم . نه یک هفته صبر:n03:
دوستان تاپیک مخصوص بیمه داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی مباحث مرتبط به بیمه که در این تاپیک مطرح شد به تاپیک فوق منتقل میشه .
:n16:
دوستان به نظرتون امریه ی اعزامی های اردیبهشت رو هم لغو می کنن؟
سلامنقل قول:
دوستان عزیز کسی در این خصوص اطلاعاتی نداره ؟
برای صدور کارتنقل قول:
شما حتما حتما و حتما خودتون با کپی شناسنامه و کارت ملی و اصل هاش تشریف میبرید بانک
چند تا فرم رو پر میکنید و درخواست کارت میکنی
تا 10 روز بعد براتون میفرستن.
هم باید بانک برید هم باید صبر کنید چون قانونه در غیر این صورت قید کارت رو بزنید یا از بنک هایی که کارت آنی صادر میکنن درخواست بزنید
دوست عزیز درسته که تاپیک در مورد بیمه وجود داره اجازه بدید این پست ها در همین تاپیک باقی بمونه چون هدف من از نوشتن در مورد بیمه عمر در این تاپیک آشنایی دوستان با بیمه عمر به عنوان جایگزینی عالی برای سپرده های بانکی است. ممنوننقل قول:
1-اگه تاریخ انقصای کارت بگذره میشه همچنان خرید اینترنتی کرد؟
2- حساب که مسدود نمیشه؟
خیر حساب مسدود نمیشه اما کارت غیرفعال میشه و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. باید کارت المثنی درخواست بدید. دلیل اینکه بانک ها روی کارت ها تاریخ انقضا میدارن اینه که هر دو یا سه سال که ممکنه فناوری تغییر بکنه کارت ها رو جمع آوری کنن و کارت جدید صادر بکنن یعنی تو یه دوره دو یا سه ساله همه کارت های بانکی تجدید بشن. این به دلیل تغییرات در خودپردازها؛نرم افزار بانکی؛ استانداردها و ... است.نقل قول:
البته بانک پارسیان تو نرم افزار جدیدش که تا چند وقت دیگ عملیاتی میشه این امکان رو فراهم کرده که در صورتی که تغیییرات در اون حدی که نیاز به صدور کارت المثنی نباشه کارت رو برای یه دوره زمانی کوتاهتر تمدید کنه و شما دچار مشکلاتی که ناشی از تغییر شماره کارت ؛رمز و ... میشه نشید. حداقل برای مدت بیشتری کارت خودتونو در دست داشته باشید. حتی این امکان وحود خواهد داشت که در صورت لزوم صدور و چاپ کارت المثنی یه کارت جدید اما کپی برابر اصل کارت قبلی داشته باشید. یعنی با تغییر فناوری لازمه که جسم کارت تون جدید بشه اما شماره کارت ؛ cvv2 ; و ... تغییری نکنه.نقل قول:
پارسیان تا چند وقته دیگه از نرم افزار بانکی جدیدی رونمایی میکنه که قوی ترین و بروز ترین نرم افزار بانکی در ایران خواهد بود که تماما توسط متخصصان بانکی پازسیان نوشته شده
سلام دوستان من رمز اول همراه بانک سپه را که از شعبه گرفتم برای همراه بانک سپه گم کردم آیا راهی به جز رفتن به شعبه وجود داره؟؟ و آیا اگه به شعبه مراجعه کنم همون لحظه به من رمز رو میدن؟؟ چکار باید بکنم؟ :n16:
اگه بگذره و در صورت المثنی شماره کارت تغییر خواهد کرد؟نقل قول:
اگر خیر که هیچ
ولی اگر بله:
در صورت اینکه تاریخ انقضا نگذره و بخواهیم کارت رو تمدید کنیم باز هم شماره کارت عوض میشه؟
فکر کنم کلا باید درخواست کارت جدید بدین (همون المثنی)نقل قول:
من یه بار رمز تجارتم رو فراموش کردم گفتن باید کارت جدید بگیرید