کدوم رنگ این گوشی بهتره؟ من از نزدیک ندیدم احساس میکنم رنگ مشکیش یکم چیپ تر نشون میده.. برای اینترنت بازی هم فکر کنم گالکسی خیلی بهتر باشه!
Printable View
کدوم رنگ این گوشی بهتره؟ من از نزدیک ندیدم احساس میکنم رنگ مشکیش یکم چیپ تر نشون میده.. برای اینترنت بازی هم فکر کنم گالکسی خیلی بهتر باشه!
خوب بلاخره آخرین اپدیتو فلش کردم :دی
اذیتم میکرد ویندوز ! مجبور شدم ویندوز عوض کنم !!!
دارم میرم واسه آنلاک بوت لودر و بعدشم نصب کرنل !!
خوب بوت لودر هم باز کردم :دی
ترک آی دی دیگه کار نمیکنه :(( !!!
خوب کرنل رو هم نصبیدم !
دفعه اول صفحه سیاه بود ! پاپیون کردم :دی ولی کرنل سونی رو دوباره فلش کردم بالا اومد
بعد دوباره کرنل اولی رو نصبیدم درست بالا اومد :دی
دارم OTG رو تست میکنم :دی
فلش رو بعنوان یه دیوایس ناشناس میشناسه :|
موس رو میشناسه ولی کار نمیکنه !
باید برم
رو تست کنم !کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1224676
فعلاً برم بیرون :دی میام تا 3 4 ساعت دیگه !!
بهراد فعلا ول كن اينو! ممكنه به مادربرد گوشيت آسيب برسونه!
شما فيلمو تست كن :31:
بهراد.اینو:
Xperia arc S with 1.4GHz processor announced, coming October 2011
:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.xperiablog.net/2011/08/31/xperia-arc-s-with-1-4ghz-processor-announced-coming-october-2011/#more-1967
.من هم بلاخره خریدم این شاه ماهی رو.
580 هزار تومن با گارانتی و کابل Hdmi
انشالاه واسه شما...
اینم اولین کامنتم با گوشی ارک.
نقل قول:
حالا چرا 1.4 یه دفعه ای 1.5 میزد دیگه :13:
حالا باز جای شکرش باقی که سونی اریکسون یه تکونی داره به خودش میده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xperia™ arc is my current favourite phone and it has almost been glued to my hand for six months now. Apparently I’m not the only one finding it attractive. Xperia™ arc was awarded with EISA award for best European camera phone back in August and has also won the prestigious red dot product design award. Today, in conjunction to the big IFA fair in Berlin, we are proud to present the new Xperia™ arc S – the fastest and most entertaining Xperia™ phone to date.
Xperia™ arc S comes with a 1.4 Ghz processor compared to 1 Ghz in Xperia arc. It also contains the new photo feature 3D Sweep Panorama presented last week . I’ve tried it out and it’s surprisingly cool! It’s easy to use to. You simply sweep the camera across the objects you want to capture and while you do it you’re guided in the phones camera interface. During the sweep movement the camera will take lots of pictures and then recompute them into a 3D picture. To view the picture in 3D you connect Xperia™ arc S to a 3D TV through the HDMI connector. We’ll try to provide you with a demo on how it works here soon, although in 2D:-)
Xperia™ arc S also comes with Facebook inside Xperia™ 2.0 out of the box. The most important updates from the current version of Facebook inside Xperia™ are that you’ll now be able share games and apps through Facebook, like music from FM radio and see the latest images uploaded by your friends in your phones gallery.
At the same stage in Berlin, Sony also just presented Sony Entertainment Network – a portal to entertainment services including music and movies from the major labels and studios and many independent ones to. Sony Entertainment Network will work across many different devices and for Sony Ericsson consumers (in the markets where the service is available) this means that you’ll get access to a catalogue of over 10 million music tracks from the cloud based subscription Music Unlimited service and all the latest movie releases from the on-demand Video Unlimited service in your Xperia™ phone.
:5:
قشنگه ولی با همون باتری قبلی میاد و با توجه به فرکانش cpu فکر کنم عمر باتریش کمتر باشه به نسبت arc
نه دوست عزیز 7 هسته ای یا همون core i7 (قابل توجه شما که 4 هسته حقیقی و 3 تا مجازی)نقل قول:
دوستان بالاخره فهمیدم جریان این کلیپ ها چیه
من 3 تا پلیر(mobo , mx player, Qq player) رو امتحان کردم که به نظرم mx player از همشون بهتره .آرک
با فرمت Mkv با رزولوشن 720×1280 مشکل نداره و خوب پخش میکنه اما با mkv با رزولشن 1080×1920 مشکل داره (پخششون میکنه اما لگ زیادی داره چون تصویر جا میمونه و صدا هم مجبور میشه که خودشو با تصویر مچ کنه و هر چند ثانیه قطع میشه) اما وقتی همون Mkv 1080 فریمی 243 مگابایتی که 3.24 ثانیه بود رو به Avi با همون رزولشن تبدیل کردم حجمش 259 مگابایت شد و گوشی هم عین هلو پخشش کرد که خیلی واسم جالب بود
فکر کنم آرک با Mkv کمی مشکل داره
و دوست عزیز R@R#M@N مشکل برایتنس Mobo از برنامه و یا گوشی و یا هر چیزه دیگه ای نیست که دوستان این همه نظر میدن فقط برو تو تنظیمات و براتنس رو زیاد کن
راستی شارژ گوشی هم منو بیش از 1 روز همراهی نکرد البته دیشب که همش در حال پخش فیلم و کلیپ با پلیرهای مختلف بودم و با بلوتوث هم زیاد کار کردم
با تشکر
منم گرفتم ، البته روز قبل از عید فطر
570 با گارانتی و کابل.رنگ نقره ای
یه سوال : چرا وقتی بلوتوثش رو روشن می کنم برای Discoverable یه زمان مشخصی گذاشته و نمیشه به طور دائمی باشه ؟
دوم یه فایل منیجر خوب سراغ دارید ؟
انشاالله هم از عکاسی و هم از فیلمبرداریش براتون آپ میکنم
بابا منم همينو گفتم كه :31: عجبانقل قول:
مشکل برایتنس Mobo از برنامه و یا گوشی و یا هر چیزه دیگه ای نیست که دوستان این همه نظر میدن فقط برو تو تنظیمات و براتنس رو زیاد کن
من اينطوري فهميدم كه يعني آرك 1280*720 رو با هر فرمتي (mkv , ....) به راحتي و بدون مشكل پخش ميكنه و فول اچ دي (1920*1080) رو پخش كرد ولي با فرمت AVI درسته؟نقل قول:
با فرمت Mkv با رزولوشن 720×1280 مشکل نداره و خوب پخش میکنه اما با mkv با رزولشن 1080×1920 مشکل داره (پخششون میکنه اما لگ زیادی داره چون تصویر جا میمونه و صدا هم مجبور میشه که خودشو با تصویر مچ کنه و هر چند ثانیه قطع میشه) اما وقتی همون Mkv 1080 فریمی 243 مگابایتی که 3.24 ثانیه بود رو به Avi با همون رزولشن تبدیل کردم حجمش 259 مگابایت شد و گوشی هم عین هلو پخشش کرد که خیلی واسم جالب بود
دوستان فقط یه چیزی :دی
فک نکنم چشم انسان تو یه صفحه 4.2 اینچی بتونه تفاوت بین یه فیلم 720 با یه فیلم 1080 رو تشخیص بده :5:
اینقدر گیر ندید :دی به پخش فیلمش از بقیه قسمت ها سوال بپرسید :8:
مثلا این سنسور اکس مور خوبه؟ دوستان تست کرن ببینیم چی تفاوتی داره با عکس گوشی های هم رده ارک :11:
بله دوست عزیز . همینطوره که شما میگید . البته گفتم که با mkv مشکل داره و 720 فریمی رو برای بار اول با کمی لگ پخش میکنه اما بارهای بعد بهتر میشه و من هر فرمتی رو به جز mkv باهاش پخش کردم عالی پخش کرد اما تو mkv ها لگ دارهنقل قول:
در مورد دوربینشم باید بگم که من از فلشش راضیم و انتظار این نور زیادو از یه فلاش تک Led نداشتم
راستی برای اگزمور باید بریم تو تنشیمات و روشنش کنیم (مثل براویا انجین) یا خودش روشنه؟
با تشکر
خوب خوب :دی !
من اومدم :دی
لایت فلو رو ریختم :دی ! همه ی نوتیفیکیشن ها رو میتونین رنگ ال ای دیشو تنظیم کنین باهاش :دی
خیلی باحاله :دی
با مسنجر یاهوو ویس کال کردم فوق العاده بود :دی
فیلم ایکس من با این مشخصات رو هم بدون لگ با MoBo Player اجرا کردم !
الانم دارم فایلای دیگرو تست میکنم خبر میدم :دیکد:Complete name : I:\Video\X-Men-First-Class-720p.mkv
Format : Matroska
File size : 998 MiB
Duration : 2h 11mn
Overall bit rate : 1 059 Kbps
دوست عزیز ممکنه این لینک دانلود لایت فلو رو واسه ما هم بذارید ؟
و Mobo player شما ورژن چنده ؟ چون Mobo player من مشخصات فایلو اونطوری نشون نمیده
با تشکر
بیا داداش :
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/lightflowledcontrol_2.4.2-id4044.html
بچه ها مارکت گوشی شما هم کار نمیکنه?
مارکت گوشی من باز نمیکنه,فقط لود میکنه!
عزيز جان ماركت براي ايرانيان عزيز بسته هست! تحريم ميباشيم
از این مارکت استفاده کن عالیهنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/eDWCIuF9/Blackmart_Alpha_04993.html
بفرمائید اینم دوتا عکس با دوربین آرک
عکسهارو ریسایز کردم که تو لود شدن صفحه مشکلی پیش نیاد اما لینک عکسها با سایز اصلی رو زیرشون گذاشتم
سایز اصلی
کد:http://alphane.persiangig.com/image/DSC_0012.jpg
حالت ماکرو
سایز اصلی
کد:http://alphane.persiangig.com/image/DSC_0023.jpg
یه فیلم 20 ثانیه ای هم گرفتم که 15.2 مگ حجمشه اونم دارم آپ می کنم براتون لینکشو می ذارم
دانلود فیلم گرفته شده با آرک
کد:http://alphane.persiangig.com/video/MOV_0006.mp4
notification led این گوشی که بغلشه مشکلی از لحاظ دیدنش ایجاد نمیکنه ؟ ( چون روی گوشی نیست که تو دید باشه ، بغلشه )
یکم آره :دی ولی وقتی از گوشه ببینیش ! یا یجوری بذاری که گوشش طرفت باشه نه :دی مشکلی نداره !!
من هر رووز بیشتر عاشق آرک میشم :دی دوربین و صداش واقعاً سورپرایزم کرد :دی
خوب طبق قولی که دادم فایلایی رو که تستیدم میذارم براتتون :دی
با نرم افزار MoboPlayer و MXPlayer تست کردم !
کد:Format : MKV
File size : 998 MiB
Duration : 2h 11mn
Overall bit rate : 1 059 Kbps
Movie name : X.Men.First.Class.2011.720p.BR.999MB
1280 x 544
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
کد:Format : VOB
File size : 158 MiB
Duration : 2mn 58s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 6 909 Kbps
Nominal bit rate : 8 000 Kbps
Overall bit rate : 7 395 Kbps
720 x 480
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
کد:Format : MP4
Codec ID : mp42
File size : 67.0 MiB
Duration : 4mn 17s
Overall bit rate : 2 181 Kbps
Bit rate : 1 986 Kbps
Maximum bit rate : 4 649 Kbps
1280 x 720
دیکود سخت افزاری
روون اجرا شد
کد:Format : MKV
File size : 109 MiB
Duration : 3mn 44s
Overall bit rate : 4 081 Kbps
Movie name : 25 Band (Tamin & A-Del) - Puerto Rico (e))
1920 x 1080
دیکود نرم افزاری
لگ دار با قطع و وصل صدا اجرا شد
کد:
Format : MP4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 160 MiB
Duration : 4mn 13s
Overall bit rate : 5 310 Kbps
Bit rate : 5 152 Kbps
Maximum bit rate : 12.2 Mbps
1920 x 1080
دیکود نرم افزاری
تصویر SLOW و صدا قطع و وصل میشد
کد:Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 158 MiB
Duration : 3mn 57s
Overall bit rate : 5 569 Kbps
Bit rate : 5 391 Kbps
Nominal bit rate : 5 347 Kbps
1920 x 1080
دیکود نرم افزاری
تصویر اسلو و لگ دار + صدا قطع و وصل
کد:
Format : AVI
File size : 131 MiB
Duration : 3mn 32s
Overall bit rate : 5 166 Kbps
Bit rate : 4 955 Kbps
1280 x 720
دیکود نرم افزاری
تصویر بدون لگ پخش میشه ولی صدا قطع و وصل و ناهماهنگ با تصویر
کد:Format : TS
Format profile : No PAT/PMT
File size : 92.1 MiB
Duration : 3mn 40s
Overall bit rate : 3 502 Kbps
Bit rate : 3 131 Kbps
Nominal bit rate : 15.0 Mbps
480 x 576
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
آپدیت جدید
کد:Format : WMV
File size : 27.3 MiB
Duration : 4mn 31s
Overall bit rate : 846 Kbps
Maximum Overall bit rate : 456 Kbps
Bit rate : 548 Kbps
480 x 576
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
کد:
File size : 1.23 GiB
Duration : 36mn 48s
Overall bit rate : 4 766 Kbps
Bit rate : 4 500 Kbps
1280 x 720
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
کد:Format : AVI
File size : 132 MiB
Duration : 4mn 11s
Overall bit rate : 4 394 Kbps
Bit rate : 4 002 Kbps
1280 x 720
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
يه ضرب المثل چيني هست كه ميگه وقتي ميخواي يه كاري به نحو احسن انجام بشه اون كارو بسپار به بهراد :31:
عالي بود بهراد
مرسی علی جان :دی
خوب یه چیزایی رو اضافه کنم :دی
اول از همه اون فایلایی که براشون نوشتم تصویر لگ داره یا صداشون قطع و وصل میشه با نرم افزارهای مختلف قضیه فرق میکنه !
با بعضی ها تصویر لگ نداره ولی اسلو پخش میشه (اکثر فول اچ دی ها) ! با بعضی هم صدا اصلاً قطع و وصل نمیشه !
مثلاً من rock player هم ریختم اکثر صدا هارو درست دیکود میکنه !!!
ولی در کل به این دلخوش نباشید که ممکنه یه نرم افزار بتونه یه فایلی رو درست اجرا کنه ! چون اکثر دیکودهای سخت افزاری روون هستش ولی دیکودهای نرم افزاری اگه بتونه درست اجرا بشه تو همه نرم افزارها یکیه ولی اگه نشه اجرا کنه شاید تفاوت توی اجرا خیلی نا محسوس باشه :دی
چند تا فایل دیگه هم تستیدم ! اینم از این :دی :
کد:Format : WMV
File size : 27.3 MiB
Duration : 4mn 31s
Overall bit rate : 846 Kbps
Maximum Overall bit rate : 456 Kbps
Bit rate : 548 Kbps
480 x 576
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
کد:
File size : 1.23 GiB
Duration : 36mn 48s
Overall bit rate : 4 766 Kbps
Bit rate : 4 500 Kbps
1280 x 720
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
اینارو به پست قبلی هم اضافه کردم !!!کد:Format : AVI
File size : 132 MiB
Duration : 4mn 11s
Overall bit rate : 4 394 Kbps
Bit rate : 4 002 Kbps
1280 x 720
دیکود نرم افزاری
روون اجرا شد
خوب حتماً خیلیا نگران ترک خوردن بدنه آرک هستین :دی ؟؟
منم بعد از خریدنش متوجه شدم که خیلیها نالیدن که ترک میخوره (بالای سنسور نورش)
من از رووز اولی که گرفتمش تا همین الان و احتمالاً تا آخرای عمرش با دکمه پاورش (که لاک و آنلاک هم میکنه) مشکل دارم و خواهم داشت ! فک میکنم همه هم همین مشکلو دارن :دی چون خیلی کوچیکه !
من احساس میکنم ترک خوردنش هم به همین دلیله !چون همش گوشی رو لاک و آنلاک میکنیم ! شاید روزی 500 بار بزنیم این دکمرو ! چون خیلی باید زور زد تا دکمه پاورش کار کنه من فکر میکنم دلیل ترک خوردن قسمت زیریش بشه !
حالا من بخاطر اینکه بهش فشار نیارم :دی با دکمه وسط (هوم) آنلاکش میکنم ! و یه ویجت هم ریختم که گذاشتمش روی دسکتاپ و با اون لاک میکنم ! الان کلاً هیچ استفاده ای نمیکنم از دکمه پاورش :دی
حالا اگه خواستین بگین لینک دانلود بدم :دی
خب تا وقتی میشه با دکمه home آنلاک کرد مگه کسی مریضه با اون دکمه پاور آنلاک کنه !؟نقل قول:
من احساس میکنم ترک خوردنش هم به همین دلیله !چون همش گوشی رو لاک و آنلاک میکنیم ! شاید روزی 500 بار بزنیم این دکمرو !
بهراد از برنامه بی نظیر button savior استفاده کن بهراد.فراتر از عالیه:دی
دکمه های سخت افزاری گوشی رو شبیه سازی میکنه.
برنامه رو یادم رفت بزارم:دی
کد:http://www.mediafire.com/?ji4h8tp5luo65x1
بهراد فک نکنم دلیلش اینه باشه هاا : دی چون اگه مشکل از این باشه ، باید تمام رنگا ترک بخورن ، اما فعلا فقط از مشکیش (نقره ایش بیریخته :|) چنین خبری شده : دی
سلام دوستان . من میخوام طوری والپیپر بذارم که تو هر home screen 1 تصویر باشه و بقیه صفحه ها هم تصویرهای مختلفی داشته باشه . با برنامه paint هر کاری کردم نشد . ممنون میشم کسی کمکم کنه
و اقای Rarman گوشی من با mx player ، avi 1920*1080 (حجم آهنگمم 249 مگابابت و 3 دقیقه و 24 ثانیه هست) رو روون و بدون قطع و وصلی صدا پخش میکنه
با تشکر
نقل قول:
هر کارمیکنم دانلود نمیشه,میشه زحمت بکشی دوباره اپ کنی,خیلی لازم دارم .
مرسی.
خدمت شمانقل قول:
کد:http://mehdibrg.persiangig.com/Blackmart%20Alpha%200.49.93.rar
من یه برنامه میخوام که فایلهای Rar و zip رو باز کنه با هم.
پیشاپیش تشکر!
nice devil جان میشه مشخصات بیت ریتش رو هم بذاری !
دوستان من یه سوال داشتم.ممنون میشم اگه جواب بدین...
به نظر شما بهتره که arc را بخرم یا وایسم تا arc s بیادش یا مثلا ray?
البته رنج پولم بین 500 تا 600 هست.
به نظر شما ارزش داره صبر کنم؟؟
سلام
دوستان باتری گوشی من زود خالی میشه چی کارش کنم؟
دیشب 95 درصد بود صبح دیدم شده 66 درصد بدون اینکه از گوشی استفاده ای کرده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو روز پیش گوشی رو خریدم برای بار اول نذاشتم زیاد تو شارژ بمونه 100 درصد که شد از شارژ کشیدم لازم نبوده 7 8 ساعت تو شارژ بمونه؟
با تسک کیلرم برنامه ها رو می بندم ولی یه سری از برنامه ها انگار بسته نمیشن تو قسمت battery use چندتا از پلیرها بازن ول کنم نیستن :دی
چی کار کنم مثل آدم باتری مصرف کنه؟:دی