موقعی که درب لپ تاپ رو بستید یک بار دیگه بازش کنید ببینید به حالت Shutdown خاموش میشه یا نه به طور ناگهانی خاموش (Stop) میشه. نتیجه رو اعلام کنید.نقل قول:
Printable View
موقعی که درب لپ تاپ رو بستید یک بار دیگه بازش کنید ببینید به حالت Shutdown خاموش میشه یا نه به طور ناگهانی خاموش (Stop) میشه. نتیجه رو اعلام کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من حدود یک ماهی هستش که این لپ تاپ رو خریدم با جدیدترین کانفیگش : گرافیک 540 و سی پی یو 480 و 4 گیگ رم و . . .
خلاصه من از نطر سخت افزار باهاش مشکلی ندارم و واقعا قدرتمند هستش اما یه مشکلی که جدیدا متوجه شدم این بود که یکی از دوستانم یه لپ تاپ فوجیتسو و یکی دیگشون یه دونه دل از این وسترو قدیمیا دارن که وقتی من این سه لپ تاپ رو کنار هم گذاشتم و تصویر پس زمینه همه همون تصویر اصلی خود ویندوز سون بودش که وقتی نگاه کردم دیدم لپ تاپ من کیفیت ال سی دیش بیش از حد از اونا پایین تره به طوری که تصویر اونا قسمتی که آبی تقریبا فیروزه ای هستش مال من یه آبی خیلی کم رنگ مایل به سفید نزدیکه یا رنگ قرمز در تصویر اونها واقعا پر رنگ و شفاف بود در حالی که مال من مایل به میشه گفت نارنجی خیلی پر رنگی هستش یا بذارید اینطور بگم فرض کنید یه لایه ی سفید روی تمام صفحه هست که رنگارو روشن تر از حد و به دور از رنگ واقعی نشون میده
حالا سوالم اینه آیا واقعا همه این 5742 ها اینطوریه صفحه نمایششون آخه رنگا واقعا غیر طبیعی دیده میشن که واسه منی که با فوتوشاپ زیاد کار میکنم خیلی مهمه یا اینکه مال من اینطوریه فقط به نطرتون ببرم گارانتی ؟
سلام من چنوقتی بود نبودم بله امتحان کردم دربشو که بستم میره به حالت اسلیپ و چراغ ابی نارنجی میشه شروع میکنه به چشمک زدن وقتی بازش میکنم هنوز در حالت اسلیپ هست یه دگمه که میزنم میخواد بالا بیاد ولی زود شاتداون میشه.نقل قول:
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
:27:همشون اینطوری هستن کلا ایسر اینطور هست البته قیمتش هم به خاطر ال سی دی و .... پایین هست ولی تنظیمات رنگ رو میشه جور کرد که بهتر بشه.نقل قول:
سلام. صفحه نمایش این مدل LGD0250 از کمپانی LG هست که کیفیت متوسطی داره. بنابراین کمبود کیفیت نسبت به برخی مدل ها طبیعی هست. اما با تعویض پروفایل رنگبندی میتونید یه کم رنگبندی رو بهتر کنید.نقل قول:
با این حساب به نظر میاد مشکل نرم افزاری یا از تنظیمات مربوط به تغذیه ی دستگاه باشه. درایور چیپست رو دوباره نصب کنید اگر درست نشد ویندوز جدید نصب کنید. اگر باز هم درست نشد احتمالاً مشکل سخت افزاری هست.نقل قول:
اگر از دوستان در تهران این مدل رو با کانفیگ متوسط دارند بنده خریدار هستم ، به من پیغام بدن
در ضمن دستگاه سالم باشه ( حضوری تهران چک میشه ) که شرمده دوستمون نشیم
نقل قول:
نقل قول:
سلام. صفحه نمایش این مدل LGD0250 از کمپانی LG هست که کیفیت متوسطی داره. بنابراین کمبود کیفیت نسبت به برخی مدل ها طبیعی هست. اما با تعویض پروفایل رنگبندی میتونید یه کم رنگبندی رو بهتر کنید.
ممنون از راهنمایی تون
این تنظیمات پروفایلی که میگید رو کجا باید تغییر بدم . داخل تنظیمات گرافیک اینتل یا جیفورس ؟؟؟؟؟ میزان تغییر چقدر باشه ، کدوم گزینه ها رو چقدر تغییر بدم .
اگه عکسی چیزی از تنظیمات دارید بزارید ممنون میشم .
روی صفحه راست کلیک کنید
Graphic Properties > color >Strution
تو حالت معمولی صفره من همیشه میزارم روی 5
یه رنگ و لعابی به صفحه میده
مانیتور این لپتاپ قابلیت 3d نداره درسته ؟ حتما باید مانیتور این قابلیت رو داشته باشه ؟ (برای استفاده از عینک active) یا فقط کارت گرافیک داشته باشه کافیه ؟
مانيتور بايد 120 هرتز باشه.نقل قول:
گرافيك هم مهمه.
این یعنی که باید قابلیت 3d داشته باشه یا این که فقط 120 هرتز باشه ؟ (مثلا led ها که 120 هرتز هستند)نقل قول:
فقط مانيتور هاي 120 هرتز ميتونند 3 بعدي رو ساپورت كنند.نقل قول:
پس 1 مانيتور 120 هرتز + كيت 3 بعدي ساز انويديا ميتوني سه بعدي رو با بالاترين كيفيت ببيني.
اگه خواستي ليست مانيتور هاي 120 هرتز رو بت بدم.:46:
اگر بدی که ممنون میشم ! نیکی و پرسش ؟ ;)نقل قول:
مخصوصا اگر (led) 22 اینچ به بالا با قیمت مناسب چیزی باشه .
سلام
برای رفتن به تنظیمات بایوس چه دکمه ای را باید بزنیم ؟
سلامنقل قول:
F2 رو بزن .
یکی از درگاه های usb من مشکل پیدا کرده ... گمون کنم گارانتی این مشکل رو برطرف کنه ولی چون کارم با لپ تاپه نمی تونم اونو برای چند روز بزارم گارانتی.
جایی هست برای تعمیر که یک ساعته کارو ردیف کنه و این که هزینش چقدر می شه؟
نقل قول:
قيمتاشون كه فكر نكنم مناسب باشه تازه اگه بتوني تو بازار گير بياري/
به هر حال من چند مدل بالاب 22 اينچ رو ميگم تا اگه گير اوردي بتوني بخري..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer GN245HQ
--------------------------------------------------------
Acer GD235HZ
-------------------------------------------------------
LG W2363D 120 Hz
-------------------------------------------------------
ASUS VG236HE
------------------------------------------------------
LG W2363DB 120 Hz
------------------------------------------------------
Samsung SyncMaster 2233RZ
---------------------------------------------------------
علاوه بر مانيتور هاي بالا شما بايد nvidia 3d vision kit رو هم بخريد.
------
ولي در كل روش بالا پيش نهاد نميشه چون خيلي خرج داره و ارزونترين راه استفاده از عينك هاي آناگليف و درايور هاي سه بعدي ساز مي باشد كه متاسفانه اين لپ تاپ از اين درايور پشتيباني نميكنه.
من خودم هر دو روش عینک های اکتیو مخصوص و روش آناگلیف رو تست کردم....واقعا زمین تا آسمون فرق دارند و قابل مقایسه نیستند.. اما خوب بحث بودجه هم مهمه دیگه
سلام دوستان . تاچ لپ تاپ من از کار افتاده. چیکار باید بکنم ؟الان موس usb بهش وصل کردم. با عوض کردن ویندوز درست میشه ؟؟؟
fn+f7???????!!نقل قول:
BIOS 1.25
بایوس جدید ریلیز شد
برای دانلود به بخش ساپورت سایت ایسر برید
1. Fixes sometimes system can't auto resume from S3 by RTC wake. (more...)
نقل قول:1. Fixes sometimes system can't auto resume from S3 by RTC wake.
2. Adds NV N13M-GE3/N13P-GL2 Optimus VGA.
3. Fixes password function of WMI fail.
دانلود آخرين نسخه ي درايور كارت گرافيك:
کد:http://www.uploadbaz.com/o70lz17xvhrg
دانلود جديدترين بايوس(ورژن 1.25)
-----------------------------------------------------------کد:http://www.uploadbaz.com/d5574hop0nyv
فقط من تا حالا بايوس عوض نكردم.مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد؟راه حل خاصي داره نصبش؟گارانتيش باطل نميشه؟
جواب تمام سوالات شما نه است !نقل قول:
فقط فایل دانلود شده رو اجرا میکنید و خودش نصب و ریست میشه.
دوستان كسي بازي BF3 رو روي اين لپ تاپ با گرافيگ 540 اجرا كرده؟ چطور جواب ميده؟
من اجزا كردم.عالي بود و خوب و روون رو متوسط اجرا شد.فقط بايد كارت گرافيكت رو به جديدترين ورژن ارتقا بدي.نقل قول:
دانلودش رو هم كه بالا گذاشتم.
دوستان بنده 5742 دست ذو کسی تمیز برای فروش داست خربدار هستم در تهران ( تست و بعد خرید ) کانفیگ خیری بالا نمیخوام ممنون اگر دوستان تمایل داشتن بگن
سلام دوستان !
من یه 5742 دارم که روشن خاموش کردن بلوتثش کلافم کرده !
میشه یکاری بکنم که وقتی لبتاب رو روشن میکنم، اون برنامه لانچ منیجر هم اجرا بشه (یا از تو ویندوز بشه اجراش کرد) !؟
محتوای مخفی: توضیحات
کمکم کنید !
شرمنده کردید انقدر تحویل گرفتید ! :18:نقل قول:
ببینید،نقل قول:
آدرس برنامه که اینجاست،
C:\Program Files (x86)\Launch Manager
اما صرفا با اجرا شدنش پنجره ظاهر نمیشه
میتونید با برنامه autohotkey تست کنید ببینید که آیا میشه fn+f3 رو ضبظ کرد و اگر شد یه کلید میانبر براش تعریف کنید تا مثلا از روی صفحه کلید وایرلستون بزنیدش، یا یه برنامه تولید کنید که با شروع ویندوز این ترکیب رو بزنه.
ممنونم
ولی نشد، همه دکمه هارو تشخیص میده جز FN !
جالبه خود کیبورد ویندوز هم دکمه FN داره ! ولی کار نمیکنه !
برای لبتاپ های دل میشه از تو بایوس تعریف کرد که بجای FN از یه دکمه دیگه استفاده کنه ! ولی رو این نمیشه !
فکر کنم مجبورم تحمل کنم !:41:
اون کیبورد مجازی ویندوز، fn اش فقط F1 F2 و ... رو فعال میکنه و مقولش ربطی به fn لبتاپ نداره.نقل قول:
BIOS
بایوس جدید ریلیز شد
1.26
Fixes sometimes system time will be set to default value.
دوستان یک مشکلی که پیش اومده وقتی فایل های تصویری (ویدئو) اجرا میکنم تصویر نور زیاده زردرنگی داره ..از تو تنظیمات کنتراست برنامه kmp هم کردم درست نشود..ممکنه اشکالی از کارت گرافیک باشه؟
خود NVIDIA SETTING ،کارت گرافیک را آپدیت نمیکنه؟
حتما باید ۲۰۰ مگ را دانلود کرد...
فایل آپدیت bios هم موجود نیست
باید دانلودش کنیدنقل قول:
بایوس هم از خود سایت acer بگیرید
BIOS
بایوس جدید ریلیز شد
1.27
Updates panel ID table to v2.5 for support LP156WH4-TLA1.
من برای این آپدیت کردم چون یه مشکلی این فن گرافیک داره که وقتی یه برنامه سنگین اجرا میکنی و سویچ میکنه به کارت انویدیا، بعدش که میبندی و کارت خنک میشه یادش میره فن رو خاموش کنه و باید دوباره یه برنامه باز کنی و ببندی تا این فن رو خاموش کنه.
گفتم شاید با این جدیده مشکل بر طرف بشه که البته هنوز تست نکردم و بعید میدونم.
خواستم ببینم دوستان چنین مشکلی ندارند ؟
سلام دوستان....
من یک عدد لب تاپ acer 5742g با مشخصات زیر که قصد فروش دارم...
cpu: core i5
graphic: gt540m 1gb
ram: 4gb ddr3
hard: 640gb
لب تاپ کاملا سالم و بدون خط وخش میباشد.
گفتم اینجا مطرح کنم تا اگه کسی از دوستان خواست به قیمت بسیار مناسبی میفروشم..
هرکی خواست پ.خ بده
در پناه حق
من هم دقیقا همین مشکل شما رو دارم وباید با لود کردن گجت مربوط دمای gpu در ویندوز، فنش رو غیرفعال کنمنقل قول:
به راحتی وبدون لگ وحتی بدون اپدیت کارت گرافیک این بازی رو تموم کردمنقل قول:
سلام میخواستم بدونم میشه روی 5742g -i5 مکینتاش رو نصب کرد با تشکر.