خیلی ها خیلی چیزهارو می بینن و می دونن و می فهمن دلیل اینکه به روتون نمیارن این نیست که نفهمیدن ، چیز دیگریست ...
Printable View
خیلی ها خیلی چیزهارو می بینن و می دونن و می فهمن دلیل اینکه به روتون نمیارن این نیست که نفهمیدن ، چیز دیگریست ...
سعی کنید تو زندگی یک دوست واقعی داشته باشید . . . بعضی ها هستند که 10 تا دوست و رفیق دارن اگر سر و ته همشون رو جمع بزنی به اندازه یک دوست هم ارزش ندارن
اگه قراره با یکی از دوستان و یا آشنایان کاری شراکتی انجام بدید این موضوع رو علنی نکیند.چون دیگران هم دخالت میکنند هم میخوام تو شراکت شما شرکت کنند
در ادامه صحبت دوست عزیزمون zr1 به بچه های پیش دانشگاهی چند تا پیشنهاد میکنم...
1- کتاب تست اضافی که فکر میکنید به دردتون نمیخوره نخرید دوماه مونده به کنکور نگاه کردن به اون کتابا فقط اعصابتون رو مگسی میکنه :دی من خودم 4تا کتاب تست و آموزشی فقط واسه زیست شناسی داشتم!!!! بدون اغراق بگم هیچکدومو نخوندم!!!! چند وقت مونده به کنکور هم که نگام به کتابخونم میفتاد رسما اشکم درمیومد!!!! هم بخاطر هزینه وحشتناکی که کرده بودم هم واسه وقتی که نداشت برای زدن تستاش.
2- سعی کنید اصلا...تاکید میکنم اصلا کتابخونه نرید...مخصوصا کتابخونه ای که کنارش پارکی چیزی هست... باور کنید این واسه کنکور سمه!!! کل فصل بهار رو که سه ماه مونده بود به کنکورم بیشتر از روزی 2ساعت نخوندم که تازه مفید هم نبود یا اگه واقعا تو خونه شرایط درس خوندن ندارید کتابخونه ای برید که توش تنها باشید یعنی هیچکدوم از دوستاتون باهاتون نباشن و اونجا هم اصلا با کسی دوست نشید.
3- تلاش کنید...درس بخونید...تست بزنید ولی خودتونو خفه نکنید با درس...خودکشی نکنید . کنکور خیلی سخته ولی اگه بیش از حد مایه بذارید براش فقط به ضرر خودتونه...از همه لحاظ . نه بیخیال بیخیال باشید مثلا من :دی نه خودتونو تو کتاب تست غرق کنید مثل یکی از دوستان من که الان هر مرضی بگید تو سال کنکورش گرفت... گردن درد کمر درد میگرن ریزش مو...خلاصه از همه نظر مواظب خودتون باشید تو سال کنکور چون در عین اینکه میتونه بهترین سال زندگیتون باشه میتونه سال جهنمی زندگیتون هم بشه.
ببخشید اگه زیاد حرف زدم...:11:
هيچ وقت ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودتان مقايسه نكنيد..
همين
وقتی اعصابتون ناراحته اصلا ماشین نرونین چون مثل وحشی ها ماشین میرونین.من گاها تو این وضعیت ماشین روندم و عصبانیتمو رو ماشین خالی میکردم.به هیچ وجه توصیه نمیکنم تو این وضعیت ماشین برونید تا اینکه حالتون سر جاش بیاد.وگرنه تصادف و زیر گرفتن یه کسی نتیجه این کاره.درضمن تو خیابونا باکسی کورس نذارید ممکنه کسی رو زیر بگیرین یا اینکه ماشین به جدولی چیزی بخوره و چپ کنین.
وقتی میرین بنزین بزنید یا اینکه خرید میکنید و برای حساب کردن خریدتون پول زیادی میدین.بقیشو بشمارین چون ممکنه طرف اشتباهی یا به عمد پول کمتر بده.من چند وقت پیش رفتم به ماشین بنزین بزنم 50 تومن دادم باید 38 تومن میگرفتم که طرف به من 28 تومن داد.من 2بار پولو شمردم که ببینم خودم اشتباه نکرده باشم و به طرف هم گفتم و بقیه پولمو گرفتم.البته طرف به عمد کم داد وگرنه 2 تومنی اشتباه میکرد.
همیشه تو صحبت کردنتون یه مکثی کنید بزارید طرف مقابلتون هم حرفشو بزنه!وسط حرف طرف نپرید.یکم شما حرف بزنید و یکمم اون حرف بزنه.اگه تو صحبتاتون اینطوری پیش برین هم طرف حرفتونو میفهمه هم شما.در ضمن این نشانه شخصیت شما رو هم نشون میده پس دست کم نگیرینش.
به هیچ کس اعتماد نکنید.
سلام
وقتي يه كسي حالا فرق نميكنه اشنا باشه يا غريبه گوشيتون رو گرفت تا باهاش زنگ بزنه بعد از اينكه گوشي رو اورد و بهتون داد همون موقع گوشي رو كنار بذاريد نه اينكه فورا جلوي طرف با گوشيتون ور بريد تا مثلا ببينيد چقدر شارژتون رو استفاده كرده يا اينكه به شماره كي زنگ زده( كه البته اين دومي به نظر من اصلا كار درستي نيس) چون اين كار جلوي طرف خيلي زشته. بذاريد از شما فاصله بگيره بعدش بريد ببينيد چقدر شارژ داريد كه خب يه چيزي هم هست ممكنه طرف غريبه باشه و شما بخوايد باهاش حساب كنيد كه معمولا خود طرف هم يه تعارفي ميزنه ولي معمولا بعضي ادما مثل بچه هاي اينجا اينقدر مرامش رو دارن كه وقتي صحبت از حساب كردن مياد بهشون برميخوره
موفق بلشيد
با توجه به پست دوستمون SuperSt@r یاد یه موضوعی افتادم که برام پیش اومد ...
سعی کنید کلا گوشیتون رو به غریبه ندید خصوصا اگر بگه یه SMS میزنم ، شاید بعضیا بگند یه Sms هست دیگه چیزی نیست که ، من گوشیم رو دارم به یه بابایی اونم چند تا SMS زد به یه خانومی و دردسر ما شروع شد .
کلا آمادگی داشته باشید هرکی گفت گوشی بگید نداریم .
یه سال پیش بود تابستون ظهر داشتم برمیگشتم خونه جلوی یه نونوایی یه مرد شلخته اومد گفت آقا یه لحظه کار فوری دارم میشه موبالتو بدی زنگ بزنم خیلی فوریه.منم که گوشی دستم بود دیگه نتونستم بگم ندارم.دادم زنگ زد .غروب موبایلم زنگ خورد برداشتم صدای کلفت گفت شمه کجاس:18: گفتم آقا اشتباه گرفتی گفت نه ظهر مگه شمه خودش زنگ نزده بود؟ منم فهمیدم اونی که بهش موبایلو دادم کی بوده .معلوم بود از این مواد بازا و ناجورا بود منم اول بهش توضیح دادم بعد تو کتش نرفت و مجبور شدم قط کنم و کلی برام دل مشغولی حاصل شد.جرات اینو داشته باشید که به غریبه یا به هرکی که براتون مشکوکه "نه"بگید.قرارم نیست کلمه ی نه رو بکار ببرید.خیلی از حرفا هستن که غیرمستقیم معنیشون همون نه میشه
هیچ وقت به دوستتون که سربازه پول قرض ندید دلتون هم براش نسوزه چون هیچ وقت بهتون بر نمیگردونه لااقل برای من که این طور بود!!!
هميشه يه مقدار پول توي حساب عابربانكتون بذاريد، يه روز ميشه حسرت ميخوريد كه آخ چرا بيست تومن تو حسابم نبود و مجبور شدم به صد نفر رو بندازم واسه خريد اينترنتي...
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
در مورد خوش عکس بودن یا نبودن خانومها اصلا نظر ندید
همین دیروز به دخترخالم گفتم که تو همه عکسات بد افتادی تا شب گیر داده بود به تیپ من که چقدر خزه
هر وقت شب امتحان با خودتون گفتید استاد عمرا این سوال رو بده مطمئن باشید همون رو یا شبیه به اون رو می ده...
به این نتیجه رسیدم هیچ کس به درد ادم نمیخوره جز خدا
وزمان هیچگاه به عقب برنمیگرده تنها جیزی که از گذشته ها میمونه حسرت خوردنهبه این نتیجه رسیدم که واقعاً برای به دست آوردن خیلی چیز ها مجبوری قید خیلی چیز های دیگتو بزنی!شده بهترین و دوست داشتنی ترین چیزهای زندگیت...
تجربه به من نشون داده به آدمهای احمق نمیتونی چیزی رو بفهمونی پس بیخودی باهاشون بحث نکن
همیشه به این توجه کردین که ذهن شما وقتی به یه چیز فکر میکنه شما خیلی سخت میتونید اونچه که در ذهنتون میگذره رو عوض کنید و به یه چیز دیگه فکر کنید ؟!! حتی گاهی وقتا با حرف زدن در مورد یه موضوع دیگه با خودتون نمیتونه اون چه که در ذهنتون میگذره رو عوض کنید .
حالا تجربه من :
خیلی وقتا شده که من میخواستم یه کاری رو انجام بدم ولی درونم بهم میگفت که من نمیتونم این کارو بکنم و من با گفتن این که من میتونم اون ذهنیت رو از خودم دور کردم و اون کارو به راحتی انجام دادم .:18:
در کل همیشه میگن کاری نیست که آدم نتونه انجام بده ولی گاهی اوقات به بوجود آمدن این ذهنیت که من نمیتونم باعث میشه که شما واقعا قادر به انجام اون کار نشید .:41:
پس همیشه به خودتون بگید من میتونم.:46:
وقتی دارین با ماشین سفر میکنید همیشه اب اب پاش رو نگا بندازین که پر باشه.و اینکه وقتی بنزین ماشینتون کمه پرش کنید چون ممکنه ماشینو جایی که فکرشم نمیکنید خاموش کنید!
سعي كنيد بلوتوثتون روهميشه خاموش كنين.شايد به نظرتون مهم نباشه.اما من يكيو ميشناسم عكساي شخصيشو دزديدن وپخش كردن وسر همين موضوع از نامزدش جدا شد.پس بلوتوث جيززه حسن!
حذف شه لطفا
سلام:10:
هروقت توی یه مجلس یا مهمونی یا جای دیگه ای با دوست فامیل یا آشناتون ایستادید ( مثلا پسر عمه) و صحبت میکنید هیچ وقت راجع به نفر سومی که در اون مجلس حضور داره وشما نمیشناسیدش نظری نیدید یا حرف بدی نزنید یا شوخی نکنید چون ممکنه اون نفر سوم از شانس بد شما آشنا یا فامیل پسر عمه شما از اب در بیاد و اونوقته که خیلی ضایع میشید.
من خودم همچین تجربه بدی داشتم.
یه بار تو عروسی یکی از عموهام وقتی همه شامشون رو خورده بودن و داشتن میرفتن من دیدم هنوز یه نفر سر میز وایساده و حسابی مشغول خوردنه منم برگشتم به شوهرعمم که کنارم ایستاده بود گفتم : اون یارو رو نگا چه حالی میکنه با خودش عجب در نوشابه ای واسه خودش باز میکنه.
از شانس بد من نگو اون طرف داداش همین شوهرعمم هست که بنده خدا دیر به مجلس رسیده بود و اخر از همه داشت شام میخورد. آقا یعنی اون موقع من حاضر بودم زمین دهن باز کنه و منو تو خودش فرو ببره از بس که خجالات کشیدم:31:
خلاصه حواستون رو جمع کنید.:46:
اگه با کسی دعواتون گرفت باید بعد مدتی بحث باید یکیتون سکوت کنه.چون اگه کسی سکوت نکنه دعوا کش پیدا میکنه و وضعیت از اینی که هست بدتر میشه.پس بهتره اگه دیدید طرف سکوت نمیکنه و میخاد دعوا ادامه پیدا کنه شما سکوت کنید.چه حق با شما باشه چه با اون.
وقتی در یک مکان عمومی و در میان مردم با کسی (غریبه) بحثتون شد بهتره در جوابش بجای این که با هم دعوا کنید از الفاظ محترمانه استفاده کنیم تا شخصی که باهاش دعوایمان شده از کارش پشیمان شود و خجالت بکشد.
اگه برای رسیدن به خواستتون هر چه قدر تلاش کردید و بهش نرسیدید بدونید خدا جلوی یه مشکل و گرفتاری بزرگ رو گرفته
خیلی از ماها میشینیم و دعا میکنیم که خدا فلان چیز رو بهمون بده.اما وقتی به هدفمون نمیرسیم فکر میکنیم که خدادعای ما رو مستجاب نکرده و شاید دلخور بشیم.اما باید به این موضوع هم باید فکر کنیم که اگه به اون خواستمون برسیم شاید مشکلاتی برامون پیش بیاد که قابل جبران نباشه.
پس برای رسیدن به خواسته هاتون به خدا زیاد اصرار نکنید
شاید یکم بی تربیتی باشه ولی خب . . .
محتوای مخفی: ............
اگر بعضی موقع ها گناهی میکنید و خدا سریع جزاشو میده بدونید هنوز پاکید و خدا دوست نداره گناه کار بشید و بدونید که کسی که حسابی گناه کاره و روز به روز هم داره بیشتر میشه و خدا هم جزاشو نمیده بخاطر اینه که خدا دیگه ولش کرده و جزای سختی در اون دنیا داره.
خدایا برای لحظه ای مرا رها نکن...
موقعی که از بانک پول میگیرید جلوی در بانک منتظر تاکسی واینستید چون خیلی احتمال داره چندتا زرو گیر مثله مسافر بر شخصی یان سوارتون کنن و بعد ...
این به سر خیلی ادم زرنگها اومده ها پس بهتر ما جونترها این کارو نکنیم.
تا حالا ماشینتون پنچر شده!؟داشتین مهمونی میرفتین!دستاتون کثیف شده!.این که غصه نداره!.یادمه وقتی از کامیون وسایل میاوردیم پایین همیشه بابام به شاگرداش و من دستکش کار ضخیم پشمی میداد.از این نازک هارو نمیگم.به ذهنم رسید خوب وقتی برای کار دستکش میپوشیم چرا واسه اینکه لاستیک پنچرو عوض میکنیم دسکش نمیپوشیم!یه جفت دستکش پشمی تو صندوق عقب داشته باشین که وقتی دارین لاستیکو عوض میکنین دستتون کثیف نشه.2تا چیزم بگم.وقتی لاستیکتون پنچره اولین فرصت برین پنچری و اون لاستیکو پنچریشو بگیرن.چون ممکنه دوباره پنچر شین و زاپاس هم ندارین!یکی اینکه همیشه لاستیک زاپاسو همیشه تمیز نگه دارین که لاقل وفتی دستکش ندارین دستتون کمتر کثیف بشه.اینم یه تجربه کلی!
همین الان داروندارتون رو به سکه تبدیل کنید ، اگه 2 هفته پیش حتی 1 دونه سکه خریده بودم الان 400 تومن سود کرده بودم .
دوستان رازهای کوچیک و بزرگ زندگیتون رو به هر کسی نگین
اینو بدونین که نمیشه ادما رو صد در صد شناخت
خیلی از اطرافیانتون وقتی شکست شما رو میبینن خوشحال میشن و وقتی پیروزی شما رو میبینن ناراحت اما نقش بازی میکنن
و دنبال این هستن که به زودی بهتون ضربه بزنن
از خدا کمک بخواین.
موفق باشین.
اگه تو مجلسی هستی و کسی ازتون سئوال کرد و کس دیگه ای جای شما جواب داد بهش بگید که این کار لازم نیست و خودم میتونم جواب بدم
سلام
وقتي تو يه جمع چند نفره مثلا با دوستانتون هستيد به خصوص اگه سه نفر هستيد با كسي از اون جمع درگوشي صحبت نكنيد يا رمزي حرف نزنيد كه بخايد ديگران متوجه نشن يا هر كار ديگه اي كه نشون بده بقيه مزاحمتونن جدا كار زشتيه
تجربه اي كه خودم دارم اينه كه چند بار بين دوستام بودم( كه چنتاش سه نفر بوديم) كه دوتاشون اين كار رو كردن و مثلا اروم و درگوشي با هم حرف زدن و من خيلي ناراحت شدم و ديدم نسبت به اونا عوض شده و هيچ وقت هم يادم نميره
یه ماه پیش با یکی از رفقا تو حیاط دانشگاه بودیم که یهویی چشمم به یه پسری افتاد.همون پسری که ازش متنفر بودم ولی به روی خودم نمیووردم چون خیلی وراج و دیوونه و ناقص بود .از شانس بد داشت میومد سمت ما . اولش خواستم فلنگو ببندم اما دیگه دیر شده بود و اون صدام کرد و مثله همیشه دهنش باز شد که شروع به وراجی کنه بهش زیاد روندادم رف طرف این رفیقمون .منم که میشنیدم چیا داره میگه و عاقبت حرفاش چیه. موندم خدایا چطوری به این رفیقم حالی کنم اینو ردش کنه .گفتم درگوشی که نمیشه. چیزیم به این یارو بگی با اون دارودستش حسابه آدمو میرسن.اومدم یکم اینورتر و به رفیقم sms زدم و توش خلاصه وار جریانو توضیح دادم . اونم که 6هزاریش افتاده بود آروم آروم ردش کرد وگرنه بدبخ میشد
تو همچین موقعی این sms هم خیلی به درد میخوره
بعضی وقتا دشمن هم برام بدرد بخور بوده:
دشمن دانا بلندت میکند......بر زمینت میزند نادان دوست:40:
۱- وقتی با دشمن یا رقیب دانا، زیرک و کاربلد بخواهی مبارزه کنی برای عدم شکست باید خودت را قوی کنی.
۲- دشمن و رقیب دانا این فرصت را برایت فراهم میکند که روشهای مبارزه و به طور کلی دانایی را ازش بیاموزی چه ببری چه ببازی
۳- به طور کلی قرار گرفتن در برابر دشمن دانا باعث قوی شدن خودت هم میشود.
بر زمینت میزند نادان دوست:
۱- راهنمایی غلط
۲- دوستی خاله خرسگونه - ضرر رساندن به خیال منفعت
۳- اثرگذاری ناخودآگاه و توسعهی نادانی
:20::2::5:
یه مطلب دیگه هم بگم...
واقعا تو زندگیتون اگه یه چیزی را از دست دادین(مقام-درجه بالا کاری یا تحصیلی و...)اصلا غصه نخورید و واقعا خدا رو شکر کنید که سالم هستین و عقل سالم بهتون داده قول میدم تو اینده خدا چنان پاداشی در قبال اون چیز از دست داده بهتون هدیه میده که شکر گزار خدا میشید که هیچ وقت ناشکری نکردین....:)
گذشت همیش خوب نیست :13:
با سلام ..
وقتی میرید توی کافی نت اگه کار بانکی دارید که باید اطلاعات مربوط به کارت عابر بانک خودتون رو وارد کنید یادتون باشه وقتی که بلند شدید حتما برید رمز اول و دوم خودتون رو تغییر بدید .
هرگز شمادت نکنید شمادت شما رو می کنن وهرگز اجازه این رو ندهید کسی با شمادت کردن ابروی شما را ببرد هر چقدر هم به شما نزدیک هم باشد ادمی که به شما نزدیک است باید محاسن شما را ببیند نه ایرادها مگر اینکه شما برای او ارزشی نداشته باشین
بعضی ها مثل سگ هستند که فقط ایرادها را می بینن
تو خرید کردن چیزی یهو جو و احساستون نگیره برید اونو بگیرین.مثل چیزای گرونی مثل لوازم خانگی ماشین موبایل و....
اول نیاز هایی که از اون چیز دارین رو روی کاغذ بنویسید و تحقیق کنید(عجله نکنیدا!)و طبق نیاز هاتون چیزی رو که میخایین بخرین.من یبار هوس کردم یه چیزی بخرم فقط پولم هدر شد.امیدوارم مفید باشه.
اگه چیزی رو نمی دونید اظهار فضل نکنید. سکوت هم خودش یه هنره.