سلام دوست عزیز..مطمعنی پسوردت لو نرفته؟ بلک لیستت رو چک کن.
Printable View
سلام.. ایمیل این ایمیل های تبلیغاتی رو از کجا گیر بیارم و لاک کنم که دیگه ایمیل ندن ؟
سلام...اون ایمیلی که میکفتم نمیرسه،بعد از چند روز امروز به دستم رسیده...ولی فایل attach اون باز نمیشه(یه عکسه که میخوام سیوش کنم یه صفحه خالی میاد...)کمکم کنید لطفااااا....نقل قول:
سلام
دقیقا باید چه پسوردی رو وارد کنیم که یاهو گیر نده؟
عدد خالی قبول نمیکنه،عدد و حرف قبول نمیکنه،حرف خالی هم قبول نمیکنه.چه نوع رمزی وارد کنیم که گیر نده؟!
فکر کنم حرف اول را با حروف بزرگ بنویسید حل بشه.نقل قول:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلام کسی میدونه چجوری جلوی ایمیل های تبلیغاتی رو بگیرم ؟
نمیدونم شامپوی شتر مرغ ، فلان خواننده و این حرفا. آدم اگه یه ایمیل مهم هم داشته باشه نمیتونه توی این شلوغی باکس پیداش کنه . یکی یه راه حلی پیشنهاد بده خواهشا :n29:
سلام.. ایمیل این ایمیل های تبلیغاتی رو از کجا گیر بیارم و لاک کنم که دیگه ایمیل ندن ؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
می تونید از همون یاهو اینا رو اسپم کنید یا هو یواش یواش یاد می گیره اسپمند دیگه تو میلتون نمی آد می تونی میل رو انتخاب و فرستند رو بلاک کنید
موفق باشید
یعنی از یاهو مسنجر ایگنور کنیم ؟ درسته ؟
نه تو خود یاهو میل. تو مسنجر هم وقتی یکی برات پیغام می ده نمیشناسیش تو همون صفحه اتی که باز می شه بالای صفحه می نویسه که این آی دی رو نمی شناسی اگر اسپمش کن. اسپمو کخ بزنی هم آیدی بلاک می شه هم اینکه می ره جزو اسپم ها که دیگه از این جور مسیج ها نیادنقل قول:
سلام.من پسورد و سوال امنیتی ایمیل (یاهو)خودم رو فراموش کردم.آیا اگه یکسال بهش سر نزنم اکانتم خود به خود پاک میشه و دوباره میتونم یه ایمیل با همون نام بسازم؟
خوب مشکل همین جاست اول این که من ایمیل طرف رو ندارم و نمی دونم چیه
و این که از کجا باید بلاک کرد
سلام چند وقته که نمی تونم از طریق یاهو منسجر ان بشم . سینگ این رو که می زنم ارور حاوی این مطلبه که ( شما نمی تونین ان شین اینترنت کانکشن دچار مشکل هست درصورتی که من به اینترنت وصل هستم. ودچار مشکل شده و یه سر ی از ازمایشات برای پیدا کردن مشکل کانکشن) . لطفا کمک ام کنین ..چه کار کنم؟؟:n28:
با سلام خیر نمیشه دوست عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
از نطرم افزار های پیلتر شکن استفاده کنید ببنید مشکلتون رفع میشه
چطوری میشه جواب سوالات امنیتی یاهو ایمیل رو دید؟
یکی خودش یه ایمیل خاصی برام ساخته، حالا خیلی کنجکاوم که ببینم جواب اون سوالات امنیتی رو چی نوشته، راهی هست که بشه جوابها رو پیدا کرد؟
خوب مشکل همین جاست اول این که من ایمیل طرف رو ندارم و نمی دونم چیه
و این که از کجا باید بلاک کرد
سلام دوستان.
من جدیدا پسورد اکانتم رو ریست کردم بعد صفحه ای میاد برای وارد کردن پسورد جدید.
حالا من هر چی به عنوان پس میزنم قبول نمیکنه...!!!!!
هر جور که که شما بگین امتحان کردم.ترکیبی...اعداد....حروف.... نشانه هاو...
حالا چه کار باید کنم؟
سلام
دوستان بهترین راه برای بک آپ گرفتن از ایمل های یاهو چیه ؟
ممنون
سلام
دوستان
من ایمیلم دی اکتیو شده
حالا می خوام بدونم، کسی که دی اکتیوش کرده می تونه به عکس ها و وب هایی که دادم دسترسی داشته باشه؟
سلام این مشکو من قبلا هم شنیدم می شه اروری که می ده رو عکشسو بزارید یا اون صفحه ای که بهتون می گه پسورد جدید رو وارد کنید عکسشو بزارید که بشه بهتر راهنمایی کردنقل قول:
در حالت کلی پسوردی با بیش از 8 حرف که ترکیبی از حروف برزگ و کوچک و عدد باشد باید قبول باشه علامت هم می تونید بهشون اضافه کنید
موفق یاشسد
سلام
دوستان یه یاهو ایدی هست که @ymail.com پسوندش و من هر کار میکنم نمیشه اد کنم با مسنجرم چطوری باید اد کرد؟ و چطوری میشه بدون اد اون عکس کنار ایدیشو دید؟؟
سلام
چند روز پیش خواستم وارد ایمیلم بشم که اون صفحه سئوال امنیتی باز شد منم یاد رفته جوابشو ایمیل دوم هم کلا نابود شده...چه کارکنم؟!
با پشتیبانی یاهو هم نمیتونم تماس بگیرم هر چقدر اون فرم رو پر میکنم نمی فرسته...:n27:
کسی نیست راهنماییم کنه؟
از طریق سایت یاهو لاگین شید و ازونجا ادد کنیدنقل قول:
........
یک روبات هست که این کارو میکنه
اول اینو ادد کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بهش اینو پی ام کنید
/avt idname
قسمت idname اسم آیدی طرف رو وارد کنید
یا
از طریق این سایت
Ydetector.com
این کارو انجام دهید
باید این کارهارو میکردیدنقل قول:
1، ایمیل دوم میدادی
2، جواب سوال امنیتی رو بخاطر داشتی
3، ایمیل رو با خط گوشیت verify میکردی
اگه این کارارو نکردی باید قید ایدی رو بزنی
و مجدد یه دونه دیگه بسازی
موفق باشی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نقل قول:
سلام
استاد جان ظاهرا این ربات از کار افتاده چون اد که میکنم میزنه اشکالی در سرور وجود داره....
از طریق خوده ساؿت ؿاهو هم نمیشه اد کرد...
میدونم این کار ها رو باید میکردم دنبال راهی بودم که برش گردونم ، پستتم میخوندی نوشتم ایمیل دوم دادم ولی از بین رفتهنقل قول:
دوستان ایمیل زدم جواب دادن که TOS شده...نقل قول:
Hello Ali,
Thank you for contacting Yahoo! Mail.
Your Yahoo! account was disabled in violation of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (TOS).
- You agreed to follow the Yahoo! Terms of Service when you created your account.
- The "Termination" section outlines the conditions that can cause an account to be removed.
- We continue to support subscribers who follow the Terms of Service.
You can always establish a new Yahoo! account if you wish. Remember that all accounts are subject to our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Thank you again for contacting Yahoo! Mail.
Regards,
Hank
Yahoo! Customer Care
یعنی اکانتت میپره ؟ الان موقعه ورود سوال امنیتی از من میپرسه نمی تونم برم توش چه کنم؟:n13:
سلام
دوستان من که میخوام برم وارد ایمیلم بشم این ارور رو میده
همه جور پسورد رو هم امتحان کردم
اصلا از این صفحه رد نمیشه
Yahoo! Account Security has identified a possible risk to your account.
Dear tender,
Your account safety is our top priority.
Recently, we have detected some unusual activity on your account and as a result, we've temporarily locked it for your protection. You may unlock your account immediately by changing your password
از طریق help وارد میشوم قسمتی که نوشته من با پسوردم مشکل دارم(گزینه ی اول)
سوال های امنیتی رو پاسخ میدهم
پسورد جدید برای خودم میگذارم
این پیغام را میدهد
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password
از طریق گزینه ی سومش یعنی My account may have been compromised
وارد میشوم این پیغام را میدهد
Sorry, this account is temporarily locked
For security reasons, your account is temporarily locked
You can try to recover your password again after the lock expires in approximately 12 hours
چکار کنم؟
چطور فایل پیوست کنم:n01:
چطور دانلود کنم
تو یاهو ایمیل هایی که تو اسپم هستن خود به خود بعد از یه مدت پاک میشن؟
میخوام تمام ایمیل های داخل اینباکس رو پاک کنم چیکار کنم؟
بله دوست من پاک می شندنقل قول:
اون بالایه لیست ها همون ردیفی که تیک میزنی برای پاک کردن ایمیل ها کنار نوشتهنقل قول:
sort by
تیک بزن همه ایمیل خا رو انتخاب می کنه بعدم دیلیت رو بزنی پاک می کنه
ببین از راه سوم این پست می تونی با یاهو ارتباط برقرار کنینقل قول:
به لینکی که داده برو و مشکلتو مطرح کن ببین چی می شه
البته قبلش یه چند روزی وارد کیلت نشو یعد دوباره امتحان کن شاید مشکلت حل شد چون می گه 12 ساعت بلاکش کردند
برای یاهو این کارها رو انجام بدیدنقل قول:
بعد از اینکه
compose
رو کلیک کردید و یک میل جدید رو باز کردید. در بالای صفحه نوار ابزاری رو می بینیند که گوشه سمت چپش یه علامت شبیه گیره کاغذ هست
روی اون کلیک کنید پنجره ای باز می شود که امکان انتخاب فایلی رو که می خواهید پیوست کنید می دهد. فایل رو انتخاب کرده روی
open
کلیک کنید و منتظر شوید که فایل به طور کامل آپلود شود. سپس متن ایمیل را بنویسید و ارسال کنید
سوال امنیتیت یادت نیست؟نقل قول:
چی رو می خوای دانلود کنی؟نقل قول:
سلام. آیدی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.چطور با یاهو مسنجر لوگین کنم؟؟؟؟هر کاری میکنم نمیشه
سلام
مدتیه ایمیل یاهو چیزی رو فوروارد نمیکنه و خطا میده ، خطاهاش رو که پیگیری میکنم میگه ارتباطات مشکوک بوده یا -- شدی .
علتش رو میدونم چیه ، چون گاهی از VPN استفاده میکردم و اگر چه ازم تاییداتی برا اطمینان میگرفت ولی حالا نمی ذاره چیزی فوروارد بشه ، هر کاری گفته کردم ، پس وردم رو هم عوض کردم ، مدتیه دیگه با VPN هم وارد نمیشم ولی باز هم موقع فوروارد خطا میگیره ، عمده پیغام خطاش هم این متنه
error sending message your message was not send Suspicious activity was detected on your account..........
چکار کنم ؟
آی دیتو که هموننقل قول:
ahmad.h
هستو وارد کن و پسورد ایمیلتم زیرش جا داره بزن سپس روی دکمه ساین اسن کلیک کن
برای تعداد بالا وروارد می کنی؟نقل قول:
به دو گروه تقسیمشون کن مشکل حل شه
سلام بالای ایمیلا یه گزینه ای هست که نوشته sort by ... روی اون که کلیک کنی میتونی بر اساس تاریخ وفرستنده و ...
ایمیلاتو دسته بندی کنی ....
ایمیل جدیدو که باز میکنی توی نوار ابزارت یه چیزی مثه گیره کاغذ هست اونو که بزنی یه کم صبر کنی فایلو اتچ میکنه