نه کلا همیشه کم میارم نمیدونم چرا همیشه اونا فارمشون از من بالاترهنقل قول:
کلا carry خوشم نمیاد
Printable View
نه کلا همیشه کم میارم نمیدونم چرا همیشه اونا فارمشون از من بالاترهنقل قول:
کلا carry خوشم نمیاد
نقل قول:
نه کلا همیشه کم میارم نمیدونم چرا همیشه اونا فارمشون از من بالاتره
کلا carry خوشم نمیاد
زیاد Recall میدی پس ... Health Potion همیشه همراهت باشه که مجبور نشی B بدی ...
منم خوشم نمیاد کلا از Bot Lane ...
نه ولی من sup خیلی خوب بازی میکنم همه ازم تعریف میکنن :sq_8:نقل قول:
کلا solo champ فقط jax irelia garen olaf mundo دارم
ولی sup و mid کلی چمپ دارم :31:
سلام.
بچه ها منظور از solo چیه؟چطور میشه solo رفت؟من همش 3v3 یا 5v5 میرم.
ببین تو 5v5 یکی از 5 نفرم یره جنگل برای همین یه lane تکی میمونه (solo)نقل قول:
بیشتر چمپ های تانکی میرن solo مثل Garen va Olaf
بعضی موقعات هم teemo میره solo اگه میخواد کسایی مثل olaf رو counter کنه
اقا زارت پی ان ها مشکل دارن؟
من پینگم 140 اما چون این پورتایه لامصبو بستن مجبورم چیز بزنم:31:
الانم که زارت پی ان میزنم تایم اوت میشه . برا شمام اینطوریه؟
سلام هادی جون چطوری ؟ :دینقل قول:
آیدیتو بگو تو بازی اد کنم
من که مشکلی ندارم !نقل قول:
4 بار پشت سر هم win داشتیم همین الان یکی رو بردیم ما باهم تو اسکایپ هستیم و سریع به هم اطلاع رسانی میکنیم که کی کجا بره و ...
الان بیشتر از هر موقع لذت میبرم از بازی!:sq_15:
سلام علی جان خیلی مخلصیم.پسر واقعا فاز میده این بازی کاملا جای دیابلو رو برام پر کرده.وقتی اکانت بلیزاردم بن شد داشتم دیوونه میشدم ولی الان دیگه معتاد این بازی شدم خیلی باحاله.نقل قول:
آی دی من hadius هست.
منتظرم
اره بازیتون رو دیدم من . قشنگ بود . تو و پژمان خوب مچین . راستی چجوری با اسکایپ سریع به هم خبر میدین ؟ با voice ؟نقل قول:
نه من و پژمان تو اسکایپ نیستیم من با دوستای آلمانیم هستم:31:نقل قول:
ولی من با عرفان و پژمان خیلی بازی کردیم و فکرکنم از وقتی لول 20 بودم با عرفان بازی میکردم
تا وقتی کهانقدر بازی کردیم تا به سبک بازی همدیگه آشنا تر شدیم میدونی این خیلی مهمه
نمیدونم اگه بشه بازی کنیم با ts یا ریدکال بازی کنیم اینطوری خیلی بهتره
مثلا توی bush یه دشمن هست مثلا! خب ما با voice سریع میگیم نرو اون تو بخوایم بنویسیم یارو مرده :دی
این یه مثال بود به نظرم با voice هماهنگی بیشتری داریم ... نمیدونم اگه دوست داشتین!
اقا من بازی رو از خود سایت همراه با پچ دانلود کردم ولی توی قسمت لوگین eror login میده نه توی سایت ایدیم لوگین میشه نه تو بازی حجم دانلودشم 2.47GB پچشم 387MB میشه منو راهنمایی کنید در ضمن اینترنتم 2MB سرعت دانلود هم 250KB صبا نت
سلام .... کدوم سرور هستین؟نقل قول:
الان west داغون شده منم نمیتونم لاگین کنم
من هنوز وارده بازی نشدم که سرور رو انتخاب کنم
منظور از عوض کردن سرور اون قسمت بالایی سایت رو میگی که زبون های کشور هارو نوشته؟
خب سرور east داریم هم west
باید بگین کجا ثبت نام کردین!
اگه شما ثبت نام نکردین خب علومه نمیتونین بازی کنین
تو عمرم انقدر یه Minion رو مخم راه نرفته بود .من kat بودم سه تا دشمن رو کشته بودم:sq_2: تو base اونا گیر کرده بودم:sq_3: اومدم recall کنم نمیرم سر و کله این creepe که تانکه پیداش شد:sq_6: وقتمو گرفته بود نمی زاشت برم لعنتی همه هم می خندیدن :sq_2:که من اونجا چه غلطی می کنم با سلام صلوات کشتمش :sq_7:تا recall کردم:sq_22: cait ult کرد منو تمومم کرد :sq_21:ولی انقدر که حرص اون minion رو دارم حد نداره.:sq_10:
پی نوشت:خودمونیما این شکلک جدیدا چه باحالن!:sq_25:
اخ اخ همین دیروز من ساپورت الیستر بودم که بوت هم نداشتم هنوز اول بازی بود . بعد میخواستم لاین رو عوض کنم دیدم به مینیونه همینجور داره میاد دنبالم گفتم بزار ببینم تا کجا میخواد بیاد پر رو .نقل قول:
همینجور از لاین تاپ تا بات اومد بی شعور . از bush هم استفاده نکردم فقط میخواستم ببینم تا کجا میاد دنبالم .
فکر کنم توی lol اولین کسی بودم که یک مینیون رو به اندازه 2 لاین جابه جا میکرد . البته فکر میکنم یه مشکلی به وجود اومده بود که اینطوری شده بود .
باو :| ادم کنین دیگه CptSepehr :( با یه مشت نوب افتادم :(( چند روز پیش تو بازی زدم
ibot
مرده برگشته می گه
no im human
یهنی اون لحظه واقعا هنگ کردم :|
تو بازی همین الان رفتم میگم sivir برو bot میگه باشه اومده mid :| میگم بابا پایین نقشه برو ، میگه باشه باز موند mid :|
دیوانن :( راستی این ash بلد باشی یه قولیه برا خودشا ... :| یه بازی آخرای بازی خودش یه تنه 5 تا هیرو کشت ! دمیجش خیلییییی رفته بود بالا ! اصلا یه وضعی !
خودمم الان دارم با tryn کار میکنم ! بدک نیست ! اگه یه تانک باش باشه همرو می کشه ! اگه یه تانک همراش نباشه ... همش میمیره :sq_11:
من الان چند وقته دارم الیستر میرم ساپورت . خیلی باهاش مچ شدم و خوب بازی میکنم . منم مثل اریا فکر کنم ساپورتم بهتر باشه تا کری .
اریا بیا یه بازی با بچه ها بزنیم . من تانک ، تو ساپورت و پژمان و عرفان هم بزنن دهنشون رو سرویس کنن . خیلی تیم خفنی میشه . مطمئن باش . شنیدم الیستر با بلیتز خیلی مچن که یکی تانک بشه یکی ساپورت واسه همین این فکر به ذهنم رسید :sq_17:
خیلی جالبه من به عنوان ساپورتر دارم رو الیستر کار میکنم! یعنی با همه بلدم جز این یعنی حرفه ای نیستم!هم تانکه هم هیل میکنهنقل قول:
آقا دیروز چه روز گندی بود یکی دو دست بیشتر نتونستیم بازی کنیم
شما بیشتر آن شو ببینیمت نیستی آخه :دی
سپهر خیلی باحالی :sq_2: منو پژمان و عرفان انقدر بهت میخندیم :دینقل قول:
من یه اکانت دارم لول 13 فکرکنم چمپ هم panatheon blitz داره
خب چیه مگه منم یه زمانی sivir mid میرفتم
ببین تو لول پایین انتظار نداشته باش pro بازی کنن!
سعی کن خودتو سریع بکشی بالا و سعی کن از guide ها استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آیتم نیست که ... توضیحاتم نوشته اونارم بخونم حتی اگه انگلیسیت خوب نیست ترجمه کن
سلام.
میخوام یه چمپ خفن بخرم که همه رو بترکونه.پیشنهادتون چیه؟
rengar خوبه؟ nidalee چطور؟ خودم از رنگار خیلی خوشم میاد به نظرتون قویه؟
تو هم کم میای دیگه . پژمان همیشه که انه . امروز یه بازی زدیم جات خالی . تا دقیقه 3 توسنتن 5 تا کیل بگیرن ازمون . همینجور دیگه بازی شده بود 21-9 . در کمال نامیدی میخواستیم سارند کنیم که یه دفعه هممون رو جو گرفت و زدیم دهن و مهن و همه رو سرویس کردیم . اخ که چه بازی ای بود . حال کردم . اخرش هم تا 38 دقیقه بردیم .نقل قول:
چقدر سرمایه داری ؟ :دینقل قول:
این 13 ابان هم خوشگل ری.......به پینگه ما
100 تا رفته رو پینگم:sq_10:
Rengar نرف شده ولی به نظرم داریوش خوبهنقل قول:
تو کدوم لاین بیشتر بازی میکنی اول ؟:دینقل قول:
فعلا 4500.گرونترین چمپ چنده؟قیمتش مهم نیست میخوام قوی باشه.نقل قول:
فعلا که اکثرا 3v3 بازی کردم.معمولا میرم پایین.بعضی موقع هم بالا.نقل قول:
گرون ترین 6300 تاستنقل قول:
3v3 نرو باوو بیا 5v5 واسه bot میتونی vayne بخری خیلی ope یا miss fortune یا caitlyn هم خوبه.
طی تجربیاتم پی بردم Op ترین هیرو کسی نیست جز Irelia :دی
باهاش خوب بازی کنی خدایی کل تیمو جمع میکنه ...
از کدوم تجربه سخن میگویی فیدررنقل قول:
لول راست میگی امید امروز رنک همین irlia جممون کرد .
البته بعد فید شده بود . منم که اصله کاری بودم لگ داشتم:5::31:
اااا
بچه ها .... این tryn چقد خفنه ! یه یوتی داره وقتی مردی ، نمیمیری ! :sq_8: چند ثانبه بعد میمیری ! :sq_13: اون مرده هم فکر می کنه اخر عمرته میمونه هی میزنتت !غافل از اینکه عمری ندارم که اون کم کنه :sq_24: بعد میزنی به راحتی می کشیش چون قدرتت پر شده :sq_25:!بعد q میزنی قدرت پرت همش میشه عمر نمیمیری :sq_2: 18 تا کشتم یکی مردم :sq_19:
مثل اینکه یه اپدیت بسیار خفن قراره واسه بازی بیاد درسته ؟ چون گفته کلی چیز میز عوض میشه . حتی مستری ها .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون دستی که باهم بازی کردیم نمیدونستی اینو؟:sq_11:نقل قول:
الان یه مدت دارم متن میخونم موضوعات جالبی زوم کردن بخش ایتم - جونگل - اپسیل و مستری تغییرات میدن
چیزی که گفته جالب هست خودم تو بخش ایتم من برای AD کمبود احساس میکنم مخصوصا برای figther ... الان ایتم میج وضعیت بهتری داره حالا بحث کرده که باید درش بالانس باشه ....
تو یک بخش گفته تغییرات در ایتم و ایتم جدید ......
ولی خیلی حساس میاد امیدوارم خوب پیش بره
تو مستری رو Magic Resistance and Armor زوم کرده تو Summoner Spells رو cooldown مال فلش و Ignite ........
snowball هستش هیروهای snowball دیگه هم هستن مثل :riven,...نقل قول:
tryn cc روش می زنن زود feed میشه تو بازی ها اکثرا.نقل قول:
نه :sq_24: بار اولم بود برش می داشتم !نقل قول:
یعنی اون دستی که باهم بازی کردیم نمیدونستی اینو؟:sq_11:
ببخشید میشه lvl 10 صحبت کنین ؟ :sq_12: cc چیه ؟ feed میدونماااا:sq_22: cc چیه ؟ :sq_13: برا lvl 10 خوبه دیگه ! حالا الان 3k دارم ! میکنمش 6300 ! چه بخرم جا tryn ? :sq_9:نقل قول:
tryn cc روش می زنن زود feed میشه تو بازی ها اکثرا.
cc crowd control میشه همون fear stun slow .... که بعضی چمپ ها دارن
مثل fear از fiddle shaco
stun از taric
slow از nunu
مثلن فکر کن ult کردی tryn رو بعد slowt کردن خوب اون 6 ثانیه ای که داری به هدر رفته چون دستت نمی رسه برسه با چرخش به سمتشون هم دیره دیگه.واسه lvl 10 خوبه ولی یه سری هیرو ها رو نمیشه زیر 20 بازی کرد خوب .Rune می خوان مثل akali و ...