سوالات از lovergod14amorousand عزيز
نظرت در مورد بنده چيه بچه خوبي هستي سر به زير...فكر ميكني چرا بقيه با هام چپن حتما بهشون گير ميدي...يه دليل بيار حتما هر چند خودم يه چيز رو ميدونم...فكر ميكني ركورددار تراش كيه مهدي هرو...سامان رسولي خيلي خيلي بچه هست نظرت چيه... ;) نه بابا بچه بدي نيست :laughing: راستي اسم جد هفتمتو ميدوني نه والا احتمالا نويد برره بوده...موافقي بنده بشينم روي صندلي؟برام فرقي نميكنه ... ;) همه اينا سوال بود ها...
ادامه سوالات lovergod14amorousand عزيز
حالا يه سوال اگه سربه زيرم چرا بايد بهشون گير بدم كه اونا با هام چپ بشن اينو ديگه بايد خودت جواب بدي ...به نظرت عشق چه رنگييه مشكي...اگه قرار باشه تو جاي يه شخصيت كارتوني باشي كي رو انتخاب ميكني ملوان زبل...چرا فكر ميكني سربزيرم و خوب از كجا حدس زدي از رو پستها ديگه ;) ...
يعني واقعا بهشون گير ميدم...بگذريم...اگه تو بانك جايزه برنده شي دوست داري اون جايزه چي باشه يه بنز اس ال 500...ويه دعا براي بهترين دوستت چيه توي زندگي سالم و موفق باشه... ميگن عامل بسته شدن سوتي بازار همين سامان رسولي بود شما چي ميگي نه بابا اين بيچاره نبود چند نفر آدم كم خرد بودن...خيلي باحالي لطف داري
كسي هست كه بهش مديون باشي فقط مادر و پدر...به نظرت آرزوي بنده چيه نميدونم ولي هرچي هست ميدونم واست خوبه...بدخواه مد خواه داري معرفي كن قربانت نه بابا مشكلي نيست... :laughing: حدس ميزني اسمم چي باشه نميدونم والا ولي حتما اسم پسره نه :laughing: ...بستني رو ترجيح ميدي يا فالوده فالوده...شعارت تو زندگي چيه انرژي هسته اي حق مسلم ماست...
حدست درست بود پسرم...اگه بري خاستگاري كسي كه بهش علاقه داري اما جواب رد بهت بده چيكار ميكني ميرم خواستگاري يكي ديگه ...تا حالا كسي رو تو عمرت زدي كه كارش به بيمارستان بكشه نه به جان خودم...چند بار تو توشهري گواهينامه رد شدي صفر بار...نون ببري دوست داري يا سنگك سنگك...ماشينتون چيه پيكان...بدترين خاطره بچگي دوستم با سنگ زد تو سرم...
ادامه سوالات soleares عزيز
1- نظرت در مورد كسي كه كسي ديگري رو مسخره مي كنه چيه ؟ خيلي كار زشتيه ... :angry:
2- آيا فكر مي كني من عامل اصلي بسته شدن سوتي ها بودم ؟ نه عزيز اصلا چنين فكري نميكنم ;)
3- به نظرت تاپيك ها رو خيلي زود ترشي نمي كنند !؟ (اون پست رو پاك كنند ) نميدونم ولي حتما صلاح در اينه
4- به نظرت اين آقاي lovergod14amorousand كار درستي مي كنه مثل اسپمر ها رفتار مي كنه ؟ من كه نديدم ... ولي اسپمر خوب نيست جيييزه
5- فكر مي كني چند سالمه ؟ 19
ادامه سوالات دوست عزيز magmagf خانم
پشت ميز ناهارخوري تو آشپز خونه :biggrin:
چه جلب ....
اگه تو محيط كارت از يك نفر خوشت بياد چي جوري بهش مي گي ؟
يعني جنس مخالف باشه ؟ :blush: هيچي اگه سيستم دمه دستش باشه ميرم تو شبكه و واسش پي ام ميزنم اما بصورت ناشناس :laughing:
اگه يك دختر خودش بياد به تو پيش نهاد بده برخوردت چي جوريه ؟
شايد برام عجيب باشه اما در مورد فكر ميكنم ... اصلا هم معتقد نيستم پسرا اول بايد پيشنهاد بدن ... ;)
كمترين و بيشترين نمره هات تو دانشگاه چند بوده و از چه در س هايي ؟
كمترين مدار منطقي: 11.75 و بيشترين ببخشيدا شرمنده ولي تنظيم خانواده 20 شدم ...
موقع دانشجويي كاري كردي كه فكر كني هم كلاسيات هميشه يادشون مي مونه ؟
آره .... اون موقع تو كار هك بيدم واسه همين ميزدم ايميل استادها رو ميهكيدم ... واسه همين هيچ كي به من ايميلش رو نميداد ... :laughing:
نظرت چيه كه بعضي بچه هاي سوال هاي چند كيلومتري ازت مي پرسن با 2 تا كلمه جواب مي دي ؟
خب حتما اون دو كلمه جواب كافيش بوده ديگه ...
نگفتي اتاقت چه شكليه ؟
هيچي ساده ... فقط دو سه تا پوستر زدم و دو تا سيستم توشه و هميييييييييين ....
در آخر هم تشكر مجدد و ارزوي موفقيت براي سينيور رامبد
با تشكر از پرانس فرانك