راستش برام عجیبه که یعنی کسی تاحالا این به فکرش نرسیده که مثل ویندوز یا خیلی چیزای دیگه بشه یه زبان راحت اضافه کرد؟برای نوشتن؟دوست عزیز شما چی پیشنهاد می کنی؟با مشکلات من چه راحی برام بهتره؟اینی که گفتی چیه؟
ممنونم ازت
Printable View
راستش برام عجیبه که یعنی کسی تاحالا این به فکرش نرسیده که مثل ویندوز یا خیلی چیزای دیگه بشه یه زبان راحت اضافه کرد؟برای نوشتن؟دوست عزیز شما چی پیشنهاد می کنی؟با مشکلات من چه راحی برام بهتره؟اینی که گفتی چیه؟
ممنونم ازت
دوست عزیز جناب amirm021
شما گوشیرو فلش کن به فریم ور فارسی خطر خاصی نداره ! بهترین راه و درست ترین راه همینه!
البته به اینترنت پر سرعت نیاز داری!
خود فریم ور حدود 160 مگ هست!
اگه که برات سخته بده بیرون حداکثر با 10 تومن برات فریم ور فارسی میریزن!
دوستان عزیز دل من.من یه برنامه مثلsmsfarsiکه واسه n73 va s60 کارمی کنه می خوام.باب دوستای عزیز من کلی چیز روگشی دارم که نمی خوام پاک بشه مثل بازی برنامه و...که فایل اصلیش روندارم.توروخداهی نگید فلش کن یا فانیکس و اینا.ایناروبلدم مو به مو....ولی من یه راه دیگه که فقط یه txtفارسی بشه نوشت فقط همین.
دیگه من کل ماجرارو گفتم حالا نگاه کنید نفر بعدی دوباره می ه فلش کن.فانیکس بزن .فلان کن.....
من مشکلم همونه که گفتم.............
نقل قول:
سلام.دوست عزیز یه سری به لینک زیر بزن،امیدوارم مشکلتون حل بشه.
کد:http://www.masterdl.com/1388/12/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-qwerty-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%AF/
سلام.دوستان من یه n8 دارم که وقتی میرم قسمت maps بعد از مدتی که تو setting مپ میرم بیشتر موقعها یهو گوشی هنگ میکنه بعدش ری استارت میشه البته بعضی موقع ها هم که تو خود مپ میرم که نقشه رو بیاره ری استارت میشه(البته من نقشه ایران رو دانلودم کردم و گوشی رو هم آپدیت کردم).با برنامه های قطب نما هم میرم هم همینطوره.اولش دیگه فکر کردم که هر برنامه ای که با gprs سروکار داره همینطوری میشه.ولی گفتم شاید مشکل از خود گوشی باشه.گفتم بیام از شما دوستان بپرسم که نظرتون چیه.خیلی ممنون میشم که جوابم رو بدین.واقعا ممنون میشم.
دوستان مشکل قبلی من داره کم کم حل میشه.حالا یه چیز دیگه این ان 8 من شارژش تو زمانی که تو نت هستم مداوم تو6-7 ساعت تموم میشه.این خوبه یا بد؟به نظر خودم خیلی بده.دوستان یه کمکی می کنند؟
رنگهای آبی و نازنجی و سبز وارد کشور شدند؟
سلام بچه ها !!!!!
تا حالا کسی garmin رو n8 نصب کرده و اگه نصب کرده چه ورژنی و از کجت دانلودیده ؟؟؟
من هر چی نصب می کنم یا اصلا باز نمیشه یا اگه لاز میشه دکمه هاش کار نمی کنه !!!!!!
:41:
خوده OVIMap که خیلی بهتره از اون :13:نقل قول:
می دونم آخه گارمین یه چیزایی داره که ovi map نداره !!!!!!
با سلام
من الان یک ماهی هست که گوشی تو کیش خریدم فقط چند سوال
1- من انواع مختلف گوگل مپ رو نصب کردم ولی همه تو همون صفحه لودینگ می مونند هیچ راهی نیست؟
2- بالاخره راهی برای ایمیل پیدا شده یا نه چون اصلاً باز نمی کنه انگار بستن
3- زیرنویس های فیلم رو srt , sub هردو رو میشه یونیکد کرد ؟ بعدش باید پسوند srt یا sub رو براش بزارم یا همون txt باشه؟
4- برای اوی مپ نقشه مازندران (پایتخت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود نیست؟
گوشی من وقتی باهاش صدا ضبط میکنم هنوز ۱ ساعت نشده خود به خود ضبطو قطع میکنه(voice recorder خود گوشی منظورم هست نه ضبط مکالمه). علتش چیه؟
یکی از دوستان صدای فارسی رو خواسته بود برای خوندن مسیج.
من گشتم و اصلا زبان فارسی پیدا نکردم.
سلام n8من وقتی روشن بود سیم کارتشو خارج کردم حالا فقط صفحه سفید میاد چیکار باید کرد دوستان کمک کنید
داداش یافتم................. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو این سایت حالشو ببر....
کیبوردت کلا شکله آندرویید میشه و فارسی ساپورت.....
نرم افزار نیاز به ساین داره !!! این یکیو بلدی که انشالا.....
با تشکر از آقا مرتضی که زحمت فارسی کردنشو کشیدن
سایت هم ir-tci هست که متاسفانه اینجا با خط تیره نشون داده شده............با پسوند org
نقل قول:
کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=114546
فضای خالی به اندازه کافی دارین رو گوشی برای سیو یه ساعت صدا ؟نقل قول:
بله من گوشی رو تازه گرفتم اصلا به جز چند تا برنامه چیزی روش نریختمنقل قول:
ظاهرا این مورد هم یکی دیگه از ایراد های این گوشی هست :
کد:http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Nokia-N8-Voice-Recorder-Paused/td-p/955957
می تونین از برنامه SymbRecorder استفاده کنیننقل قول:
من تا 14 ساعت باهاش ظبط کردم:31:
اتفاقا برنامه های SymbRecorder و TotalRecall رو هم تست کردم ولی کیفیتشون قابل مقایسه با Voice Recorder خود گوشی نیستنقل قول:
تنظیمات واسه رفتم به اینترنت چی هست؟وقتی میزنم کنار انت یه e میاد اما خبری نیس.تنظیمانه access point باید باشه.قبلا با ان82 راحت میرفتم
این قابلیت FM Transmitter توی این موبایل خیلی قابلیت تپلیه! توی هر ماشینی که بشینی میتونی آهنگاتو روی سیستم صوتی ماشین پخش کنی. باهاش حال کردم.
با اینکه اکثر اوقات موبایل روی اعصابیه این قابلیتش کاملا جالب و ریکامندد بود. حالا اگه یه همچین قابلیتی روی موبایلی مثل گالاکسی اس یا ایس یا دیسایر یا آیفون باشه دیگه خیلی برای من خوب میشد!!!
GSM Arena رو زیر و رو کردم برای گوشیه دیگه ای پیدا نکردم! کسی گوشیه اندرویدی با این قابلیت میشناسه؟!
یادمه N97 و اکسر سری N این قبلیتو دارن :20:نقل قول:
رنگهای آبی و نازنجی و سبز وارد کشور شدند؟
درسته امکانات د نیست ولی منی که اهل کیفیتم تست زدم متاسفانه رو اف ام صدا با مد و لایه های کامل پخش نمیشه و دیتیل آهنگ مطلوب نیست. اینم بر میگرده به فرکانسی مودولاسیون این باند. با این حال قابلیت خوبیه. بردشم زیاد نیست واسه ماشین خودت و شاید اطرافیان جواب میدهنقل قول:
دوستانی که این گوشی رو دارند اگه مسیج فارسی بیاد نشون میده ؟
این GPS رایگانش که میگن چه کار میکنه ؟
اين رنگها كه خيلي وقته وارد شدند ؟! منظورتون گارانتي اصليه ؟نقل قول:
دوستان قضیه این GPS رایگان N8 چیه ؟ یعنی روی نقشه نشون میده کجا هستیم ؟ سرعت رو هم نشون میده (مثلا تو ماشین در خال حرکت باشیم ؟
قاچاقی همه چی میاد بله گارانتی اصلی. گرچه کاملا بی ذوقم نسبت به داشتن این گوشی.نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
N97 داره این امکان رو !
فکر میکردم گالاکسی اینو داره، مگه نداره؟:19:
E7 هم توی جی اس ام زده داره ها!!
خیلی وقته نوکیا جی پی اس رایگان داره! از ایکس 6 من داشتم. نقشه ها ناقص بودند وو اسه 5-6 کلانشهر ایران و نقشه راههای اصلی کشور بود. الان رو نمیدونم چه وضعیتیه ولی نوشته بود بتازگی نوکیا داره متمرکز میشه رو نقشه ها و جی پی اس.نقل قول:
بله سرعت رو تخمین میزنه ولی 10-20 کلیومتر اختلاف داره
با استفاده از ماهواره این کارو میکنه ؟نقل قول:
دوستانی که دارند نقشه هاش چه جوریه ؟ کاملاه ؟
دوست عزیز این کارا رو با استفاده از ماهواره انجام میده و یه وقت هزینه ای برای ما نمیاد که ؟نقل قول:
نمیشه نقشه کل ایران رو دانلود کنیم براضش که همیشه مکان و سرعت ما رو نشون بده ؟
دوستان برای این گوشی کاور خوشگل هم هست ؟
از اینا که گوشی رو حالت تا شو میکنه یعنی یه صفحه ای میاد روی مانیتورش بعد که باش کار داریم حالت گوشی های تا شو از روش بلند میشه ؟
سلام دوستان
من دیروز یدونشو گرفتم ولی وقتی وارد برنامه جی پی اس میشم ازم نت ورک میخواد وقتی کنسلش میکنم سه تا گزینه میاره که یکیش وصل میشه یه اینترنت و سایت Ovi یکیش برای WiFiهستش اونیکیشم یادم رفت
چیکار باید بکنم تا جی پی اسش فعال بشه.:11:
سلامنقل قول:
نقشه هاتون ایراد داره که اینجوری میشه
اقا GPS هیچ ربتی به اینترنت نداره :20:
همه جا گفته شده :20: فقط وقطی با اینترنت کار داره که A-Gps باشه و اون هم فقط برای اینه که انتن های دورو ورو تشخیس بده بعدش باز از همون GPS استفاده میکنه :20:
اکثر وقت ها هم که دسترسی به اینترنتو میخاد برای نقشه هست .نقشه رو هیچوقت با GPS اشتباه نگیرین :40:
ممنون از راهنماییاتون میشه یه مرجع برای دانلود نقشه راههای ایران و شهراش رو بگیننقل قول:
نقشه N82 رو ریختم تو پوشه diskcache بازم جواب نداد
توی پشه cities تو N8 هم به غیر از diskcache یه پوشه دیگه بنام map loader بود
میشه توضیح بدین که چطور نقشه ها رو رو N8 بار گزاری کنم .
با تشکر
:11:
ببينيد اين بحث GPS و اينترنت يه چيزيه كه من تا الان به نتيجه نرسيدم.
من N8 دارم . وقتي كه وارد GPS ميشم و اگه نخوام به اينترنت وصل بشم ، يا اصلا موقعيتم رو پيدا نميكنه يا اينكه خيلي طول ميكشه. اما وقتي وصل ميشه ، در كمترين زمان ممكن موقعيت رو نشون ميده و ميشه از GPS استفاده كرد.
بعضي وقت ها هم بدون اينكه من اجازه اتصال به اينترنت رو بدم ، خودش وصل ميشه و چند كيلوبايتي ميندازه.
سوالات متداول در زمینه ی راهنمایی و مشکلات کار با نرم افزارهای GPS
[HTML]http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=143038[/HTML]
دانلود و راهنمایی نصب آخرین نسخه ی نقشه ها و Ovi Map
[HTML]http://mobilestan.net/showthread.php?t=115268[/HTML]