سلامنقل قول:
شما همون d3dx9_41.dll رو تو اینترنت سرچ و دانلود کن و بریز تو فولدر بازی یا فولدر system32 ویندوز
احتمالاً مشکلت حل می شه
Printable View
سلامنقل قول:
شما همون d3dx9_41.dll رو تو اینترنت سرچ و دانلود کن و بریز تو فولدر بازی یا فولدر system32 ویندوز
احتمالاً مشکلت حل می شه
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟:31: الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
با سلام.
اقایون من یه فایلی رو به نام FIFA11 LODSettings از سایت fifa-patch دانلود کردم که فکر کنم به بهبود گرافیک بازی مربوط میشه .
امــــا . . .
طریقه نصبش رو بلد نیستم.
آخه میترسم نصبش کنم و همه سیو هام بپره .
اگه کسی چنین پچی رو نصبیده من رو هم براهنمایه .
اینم آدرس این پچ :
سپاسگذارم.کد:http://www.fifa-patch.com/2010/10/fifa-11-edit-lod-advanced-graphic-settings-by-promitheas.html
واسه منم هم همینطور بود اگه با تبدیل دسته ی ps1 بازی میکنی..... در بیاری درست میشه..........نقل قول:
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
ممنوننقل قول:
ولی دسته رو هم در اوردم نشد . خودم فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . کسی کرک درست و حسابی نداره بزاره؟
دوستان این فیفا مثل PES پچی نداره که تبلیغات کنار زمین و استادیوما و کفش و لباس و تغییرات دیگه رو به روز کنه و مثل واقعیت کنه؟
نه نداره .البته یه برنامه هاییی هست که میشه باهاش فیس و بعضی چیزا رو ادیت کرد ولی کار کردن باهاشون سخته ;)نقل قول:
دوستان من مشکل گرافیکی دارم با این بازی.
یعنی چجور بگم وقتی توی محیط بازی هستم مشکلی ندارم ولی وقتی توی منو یا اون قسمتی که kaka خودش تنهایی توپ رو داره یه چیزی مثل پرده سفید روی تصویر میاد مثل اینکه مشکل گرافیکی پیدا کرده باشه وقتی هم دارم BE A Pro بازی میکنم و زاویه دوربین مثل توی بازی عادی نیست هم این مشکل رو دارم.
راستی گرافیکم 9600 GSO هست سی پی یو هم 7850 AMD هست رم هم 3 گیگ ویندوز هم سون 23 بیت.
بازم بگم که توی محیط خود بازی این مشکل رو نداره و فقط زمانی که Esc میزنم روی تصویر این صفحات سفید میاد!
با تشکر
بیچاره شدم!
برقمون رفت
حالا دیگه میرم تو منجر مودم و و میخوام لود کنم میزنه :
appears to be damaged and cannot be used
DELETE
CANCEL
هرکی راهی برای برگشتش بگه یعنی منجر چند ساله مو که الان توی 2016 هستم نجات داده :31:
بقیه شونو که لازم ندارم لود میشه غیر از این
من دو تا سول دارم
1- چطور میشه با یه تیم باشگاهی بازی های فصلی کرد و در پایان قهرمان فصل شد؟
2- دریبل درست و حسابی چطور میشه زد؟
ممنون میشم پاسخ بدین
در مورد دریبل آموزش تو خود بازی هست باید خودت تمرین کنی و ببینی بیشتر کدومش به دردت میخورهنقل قول:
کدوم قسمت هست آموزشا؟!نقل قول:
راستی چجوری میشه تو بازی تمرین کرد؟
توی قسمت My fifa 11 >نقل قول:
قسمت Help >
گزینه دوم
خوب از اونجایی که نصف بیشتر فیفا خور ها توی این تاپیک هست گفتم هم بیام سلامی عرض کنم به فیفا خور ها و هم بگم که یه آمزش توی این یکی تاپیک گذاشتم شاید به دردتون بخوره البته تفاوت نسخه کنسول با کامپیوتر در ضربه آزاد زیاد نیست به اون صورت و پی سی باز ها هم می تونن از این آموزش استفاده کنن
ویندوزت XP ه؟ اگه آره باید تقریبا فیفا رو بی خیال شی! ماههاس این مشکل رو کاربرای XP تو فروم EA مطرح کردن، دریغ از اینکه کسی جواب بده! دیگه آخرش به فحش و بد و بیراه کشیده و ملت گفتن بی خیال میریم PES بازی می کنیم!نقل قول:
واقعا نمی فهمم چرا EA هیچ جوابی نمیده!
سلام
بچه ها مشکل لگ تو بازی افلاین حل شده؟
اگه شده راهش چیه؟
اگه ممکنه بگو چجوری میشه دریبل زدنقل قول:
راستش رفتم تو هلپ نفهمیدم کدوماست
خیلی شلوغ بود
1- دیگه همتون بعد از نصب پچ مشکل کرش بعد از بازی رو ندارین؟ ولی من هم واسه خودم پچ نصب کردم و هم واسه دوستم هر دو مشکل کرش بعد بازی های منجر مود رو داریم! یعنی پچ من مشکل داره؟ من که فایل اصلی فیفا رو دانلود کردم!
2 - میخوام گرافیک بخرم فیفا هنوز با کارتای ati مشکلی داره؟ گزینه های مدنظرم 5770 و 450 gts هست
آره ایکس پی هست ولی من فیفا رو روی ایکس باکس بازی می کنم. اصلا نسخه پی سیش رو ندارم البته چند روز پیش روی کامپیوتر پسر خالم دیدم... با عرض معذرت به نظرم جالب نبود چون قسمت VP ش خیلی چرت بود! خوشحالم که توی نسخه 11 به این قسمت اینقدر اهمیت داده و اصلاحش کرده... حتی به دلیل داشتن اکامپلیشمنت های آنلاین اون نمیتونه به 100٪ برسونه اما من این کار رو انجام دادمنقل قول:
سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد
که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد
اه اهنقل قول:
ویندوزت XP ه؟ اگه آره باید تقریبا فیفا رو بی خیال شی! ماههاس این مشکل رو کاربرای XP تو فروم EA مطرح کردن، دریغ از اینکه کسی جواب بده! دیگه آخرش به فحش و بد و بیراه کشیده و ملت گفتن بی خیال میریم PES بازی می کنیم!
واقعا نمی فهمم چرا EA هیچ جوابی نمیده!
جرا بیخیال شه بنده خدا
یه پچ سرویس پک 3 بریز بازی کن حالشو ببر
من خودم عین هلو روی ایکس پی بازی می کنم
البته با عرض معذرت بخاطر فضولی :31:
ممنون ولی...نقل قول:
باز هم می گم من اصلا نسخه PC فیفا 11 رو ندارم و حتی بعد دیدنش روی کامپیوتر پسر خالم هیچ علاقه ای به داشتش پیدا نکردم چون خیلی شوته در مقایسه با نسخه کنسول... EA هم انگار دلش نمیاد PC Gamer ها رو سوزپرایز کنه و یه حال اساسی بده حسابی کم لطفه این پدر سوخته :31: می دهم پدر پدر پدر پدر سوخته اش را در بیاورند :31:
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
والا ما که هرچی رو بگی تست کردیم! تو فروم EA هم همه از حل این مشکل عاجز موندن، چون حتی معلوم نیست از کجا میاد! بعضیا این مشکلو دارن و بعضیا ندارن.نقل قول:
من خودم فقط وقتی ایکس پی بالا میاد، بلافاصله بازی رو اجرا کنم می تونم بازی کنم. تازه بعد 4-5 تا بازی، یهو بازی سریع میشه، یه جوری که انگار سرعتش رو 2 برابر کردی! بیرون هم بیام که دیگه نمی تونم واردش بشم و سر لوگوی EA Sports کرش می کنه و بخوام دوباره بازی کنم باید ری استارت کنم. روی 7 هم که بازی به شکل غیر متعارفی کند میشه!
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
مسئله اینجاس که یه فیفای خالی ارزش خریدن xbox نداره! تازه مگه میشه با این سن نشست جلوی تلویزیون و ایکس باکس بازی کرد، هرکی رد میشه یه چیزی بهت میگه!نقل قول:
باز پشت کامپیوتر لااقل کسی نمی فهمه داری بازی می کنی یا پروژه انجام میدی :31:
کاش سوال منم جواب بدیدنقل قول:
من میخوام یکی آموزش دریبل بده فقط
:37:
چرا دوست عزیز اتفاقا میرزه که بخاطر فیفا 11 کنسول بخرید.من خودم چند ماهه 360 دارم و از وقتی فیفا اومده 95 درصد فیفا 11 بازی میکنم.تازه 21 سال هم سن دارم:31:.نقل قول:
واسه اینکه اسپم نباشه.این پست رو تو تاپیک کنسول نوشتم شما هم بخونید بد نیست:
زندگی نامه ی اندی گری(کارشناس بازی فیفا 11):
اندی گری با نام کامل Andrew Mullen Gray اسکاتلندی بازیکن سابق فوتبال است و هم اکنون کارشناس فوتبالی شبکه ی Sky Sport است.او متولد 30 نوامبر 1955 است و در گلاسکو به دنیا آمده است.
این مهاجم کار کشته کارش را با دندی یونایتد آغاز کرد و در62 بازی برای این تیم 46 گل به ثمر رسوند.در سال 1975 و در 20 سالگی رهسپار آستون ویلا شد که به تازگی به دسته ی اول آمده بود.و کفش طلا رو در سال 77 برد با زدن 25 گل برای آستون ویلا.و در همون سال عنوان بهترین بازیکن جوان رو برد.عنوانی که 30 سال بعد نصیب کریستین رونالدو گردید.
او در سال 1979 به تیم رغیب آستون ویلا یعنی ولورهمپتون پیوست با مبلغی که آن زمان در جزیره رکورد بود یعنی 1.5 میلیون پوند!
در سال 1980 گل برتری این تیم در لیگ کاپ رو به ثمر رسوند و تا 2 سال دیگر علی رغم پیشنهاد منچستر یونایتد در ولور ماند.
در سال 1983 به اورتون پیوست و با اورتون قهرمان لیگ شد و جام حذفی رو برد.او کاپ جام در جام باشگاه هی اروپا را نیز در اورتون فتح کرد. و چند فصل برای آستون ویلا و وست برومویچ بازی کرد.
او در سال 1990 در رنجرز اسکاتلند بازنشسته شد.
او 20 بازی ملی برای تیم ملی اسکاتلند انجام داده است و در این بازی ها 7 گل به ثمر رسانده است.و کسب عنوان بهترین بازیکن جوان جزیره در سال 1977 نتوانست مربی وقت تیم ملی اسکاتلند رو برای دعوت از او قانع کند.برای جام جهانی 1978!
افتخارات:
لیگ کاپ_آستون ویلا 1977
لیگ کاپ_ولورهمپتون 1980
فتح لیگ دسته اول انگلیس(برتر کنونی).جام حذفی و جام در جام باشگاه های اروپا_اورتون 1985-1984
لیگ برتر اسکاتلند_لیگ کاپ اسکاتلند_گلاسکو رنجرز 1988_1989
حرفه ی گزارشگری:
در جام جهانی 2002 او کارشناس bbc بود.
در یورو 2004 در تلویزیون Sky Sport فعالیت داشت.
در یورو 2008 در تلویزیون ESPN بود.
در سری بازی های فیفا و EA Sports نیز فعالیت میکند.
این بود زندگی نامه ی اندی گری که 20 سال در لیگ اول انگلیس بازی کرد و 5 سال هم در دسته اول اسکاتلند.
منبع:ویکی پدیا و سایت Sky sport
مترجم:حمید
دوستان ما این همه پول دادیم gtx 460 خریدیم تا تو سون فیفارو روون اجرا کنیم ولی xp اصلا یه چیز دیگست روونه
پچی چیزی نیست واسه سون یا کارت انویدیا؟
حتی با این گرافیک غول تو رزولوشن پایین و تنظیمات پایین تو سون مشکل دارم
مگه xp چی داره که سون نداره بازی اینجوری اجرا میشه
[QUOTE=vahidami;5710203]سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
از راهنمایی ها تون ممنون ولی این مشکل را حل کردم ول مشکل دیگر وجود دارد بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
لطفاَ راهنمایی کنید...
این مشکل ارورش بعد از مدتی بازی کردن حل نشد
خب یه وقتی میبینی از رم و Cpu باشه یا حتی پر بودن هارد . گرافیکت که مشکلی نداره .نقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
خب بازی رو کرکش کن دیگه .نقل قول:
سلام
یه سوال واسم پیش اومده !
بازی کردن فیفا با دسته xbox چه مزیتی داره ؟
من الان دارم با دسته اصلی play station 2 بازی میکنم
میخوام ببینم اگه با دسته xbox باشه چه فرقی داره ؟ ( تو انجام حرکات و تکنیک و ....)
کسی جواب بده ممنون میشم:11:
من خودم هم برای pc از دسته های PS2 و ملدل استفاده میکنم.نقل قول:
تا وقتی که تمام دکمه ها و جهت های آنالوگ که در بازی تعریف شده روی دسته اعمال بشه هیچ فرقی نداره.
اما دسته 360 دو مزیت داره:
1- در بازی های جدید دسته رسمی و از پیش شناخته شده خیلی از بازیهاست. (بخاطر مایکروسافت و ویندوز)
2-طراحی خوبی که داره و به اصطلاح خوش دسته و مخصوصا در بازی مثل فوتبال چون جای کلیدهای جهت نما و آنالوگ چپ بر عکس دسته های PS2 هست کار کردن باهاش راحت تره.
سلام
کسی این بازیو با سرعت 128 کیلو بیت آنلاین بازی کرده ؟
چطوره ؟
ایا پچ 1.01 بهترینشه ؟
کرک این پچ را میخوام
اره من خودم با 128 خیلی روون انلاین بازی میکنمنقل قول:
اره 1.01 اخرین پچی هست که اومده
از همون سایت ea هم میتونی بگیریش. بعد از اینکه نصبش کردی کرک خودت رو از روی cd بنداز
چه طوری میشه موقع کرنل دروازبان رو جلو آورد؟؟
از راهنماییت ممنون اما این کار کرده بودم ولی به هر حال اون مشکل حل شد و مشکل دیگری دارم.نقل قول:
بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
لطفاَ راهنمایی کنید...
من کانتر را با همین 128 اجرا میکنم مشکل خاصی ندارمنقل قول:
فقط مشکل پینگ هست که اینم در زمانهای خاصی
رد الرت 3 هم بگی نگی با همین 128 بازی میکنم
فیفا 11 را نمیدونستم
بعدشم دیشب با یه نفر از رومانی صحبت میکردم میگفت اینترنت 1 مگ لازمه
و.لی گفت گرافیک بازی را رو حداقل بزارم شاید اجرا بشه
خب حالا مشکل اینه که دی وی دی من کرک نداشت
یعنی بازی بدون کرک اجرا میشه
حالا که پچ را ریختم کرک اجباری شد که بریزم
کرکشو میدین ؟
البته خودم میتونم سرچ کنم
منظور کدوم کرک واسه پچ 1.01 خوبه اونو بدین بهم
من یه عمر هست کونامی بازی میکنم
این بار اولمه میام فیفا
البته فیفاهای جدید که میومد چند دقیقه بازی میکردم خوشم نمیومد میومدم سراغ کونامی
خوشبختانه فبفا 11 را براحتی میشه آنلاین بازی کرد
این یک مزیت خوبیه
حالا چند تا سوال داشتم
چرا منوی این بازی گنگ هست
اول که بازیو اجرا میکنی منوی اصلی نمیاره ؟
بعد تنظیمات دسته
من با دسته ای که در pes2011 بدون مشکل بازی میکنم
الان تو فیفا 11 جهتها کار نمیکنه
آنالوگ هم روشن کردم بازم کار نمیکنه
در منوها حرکت میکنه ولی در بازی نه
چیکار کنم ؟
بعد از اینکه با کاکا تو بازی پا به توپ شدی یه start بزن منو رو میاره دیگه این کجاش گنگهنقل قول:
حالا چند تا سوال داشتم
چرا منوی این بازی گنگ هست
اول که بازیو اجرا میکنی منوی اصلی نمیاره ؟
بعد تنظیمات دسته
من با دسته ای که در pes2011 بدون مشکل بازی میکنم
الان تو فیفا 11 جهتها کار نمیکنه
آنالوگ هم روشن کردم بازم کار نمیکنه
در منوها حرکت میکنه ولی در بازی نه
چیکار کنم ؟
برای تنظیمات دسته هم برو تویه این آدرس:
مشکل کار نکردن آنالوگ هم به خاطر همون تنظیم نبودن دسته هستشکد:your drive:\fifa 11\Game\fifasetup
بعدا متوجه شدم کجاست منونقل قول:
ولی قبول کن مضخرفه
در تمتام بازیها اول منو میاره
بعد خودت انتخاب میکنی
کار نکردن انالوگ و جهتها هم به خاطر این بود که دسته پیشفرضش مال xbox360 بود
در حالی که من مال ps2 را دارم
واسه همین جهتها رو رو آنالوگ چپ تنظیم کردم کار کردند
دیشب هم چند تایی آنلاین زدم بد نبود
با همین 128 هم میشه بازی کرد
فقط گاهی کمی لگ داره
4 نفره هم بازی کردم فرق نکرد سرعتش
انتظار داشتم سرعتش کم بشه که نشد
این بخاطر اینه که شما به pes عادت داریننقل قول:
منو و اینجور چیزا مهم نیست اصل کار گیم پلی بازی هست که واقعا ادم وقتی میشینه بازی میکنه حال میکنه حداقل 1 2 ساعت بدون اعصاب خرابی و به دور از تخیل بازی میکنه :5: