مبارکهنقل قول:
لنزش رو نیگا کن ببین قرمزه یا سبزه؟
مبارکهنقل قول:
لنزش رو نیگا کن ببین قرمزه یا سبزه؟
درود.جدیدا گوشیم اس ام اس ها رو نمیفرسته!(در واقع انگار میفرسته ولی به دست طرف مقابلم نمیرسه!!!نمیدونم که دلیور میشه یا نه ولی .....)
خواهش میکنم کمکم کنید.......
وقتی آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بگیر تا بره تو منوی ریکاورینقل قول:
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
ببین با فکتوری ریست حل میشه یا نهنقل قول:
قربونت عامو جون مرسی
والا خودمم نگاه کرده بودم، در واقع کنجکاو بودم ولی ظاهرا که سفید ه! یعنی یه مربع وسط دوربین هست که سفید ه همین. ولی سایز عکسهایی که دیشب باهاش دم مغازه یارو و تو خیابون گرفتم همه نزدیک به 2 مگ هست. در واقع مینیمم سایزشون 1.73 مگابایت شده...
علی الحساب میخوام بکاپ بگیرم ازش. از پست های اولیه یک چیزایی رو یادم مونده
SuperOneClickFor2.1 رو دانلود کردم ولی .exe هست! روی سیستم هم باز نمیشه میخوام بریزم روی گوشی اونجا اینستال کنم ببینم میشه یا نه...
اگه میشه راهنمایی کنین :10: همه صفحه ها رو خوندم ولی انگار نه انگار.. آخه اولین اندروید هست که باهاش ور میرم. یکم استرس دارم. مرسی
فایر جان اون دکمه + و - رو که گفتی هم با هم گرفتم ولی باز همونجا (آدمک و تابلو خطر) موند و هیچ اتفاقی نیافتاد! دوباره باطری بکشم؟
اگه مشکلت با ولوم بالا و پایین حل نشد گوشه پایین سمت راست رو لمس کن (باید چندین بار سعی کنی) تا بری به منوی ریکاورینقل قول:
به بخش نرم افزارهاي اندرويد مراجعه كنيد و نرم افزار (بازار) رو بگيريد و نصب كنيدنقل قول:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
يعني دليوري نداريد؟؟؟اصلا فعاله؟؟؟نرمافزار GO sms رو نصب و در تنظيماتش نمايش دليوري و اعلان صوتي دليوري رو فعال كنيد..نقل قول:
با اون روش لمس گوشه پایین سمت راست رفت توی یه منو که پایینش ok و hide داره ولی توی 3-4تا گزینه چیزی از گرفتن نسخه پشنیبان یا همون بکاپ نداره. reboot رو ok کردم و دوباره گوشی توی حالت عادی اومد بالا!
میخوام بکاپ بگیرم خوب، نمیشه یعنی از دیفای بکاپ گرفت؟ ببخشید که یکم گیج میزنم
راستی یه چیز دیگه!
اگه بخوام از طریق بلوتوث گوشی به لپتاپ وصل بشم و از اینترنت adsl لپتاپ استفاده کنم (بجای) استفاده از اینترنت ایرانسل (که الان روی گوشی میتونم باهاش کار کنم) آیا راهی هست؟ یا فقط باید برم مودم وایرلس بگیرم؟
آهههههههه خدای من، چقدر سوال میکنم لعبت
تو اینجا که کسی نتونسته راهی رو پیشنهاد بده واسه همین اینجا مطرح کردم. اگه اشکال داشت مدیران پاک کنن لطفا. مرسیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462538
فایر جان انجام شد ولی هنوز نمیتونم پ.خ کنم مثکه :41:
پرنس موبایل
0711-6473894 عدالت
گوشی هم تا اونجا که یادم مونده اینا بود :5:
defy 387000
backfilip 325000
milestone 520000
motocube A45
قیمتها رو شک دارم ولی مدلها رو مطمئن هستم که داشت. یارو موتو بازه و بیشتر از هر جای دیگه موتو داره. مدلهای سفارشی رو هم گفت میاره. راستی شما شیرازی؟ اگه نه که هر کاری از من بر میاد بی تعارف بگو در خدمتم :11:
سلام بچه ها
آقا اگر ممکنه اساتید یه نگاه به این لینک بندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطوری که من متوجه شدم یه راهکار هست واسه اینکه گوشی رو بدون اتصال کابل و فقط از طریق خود گوشی اون رو روت کنیم (یعنی با اینکار چاقو دسته خودش رو میبره!) اگه تائید میکنین استفاده کنیم. به نظر خیلی راحت تر میاد از روش های قبلی
ممنون:11:
يعني دليوري نداريد؟؟؟اصلا فعاله؟؟؟نرمافزار GO sms رو نصب و در تنظيماتش نمايش دليوري و اعلان صوتي دليوري رو فعال كنيد..[/QUOTE]
درود.ممنون مشکل از جای دیگه ای بود,حل شد.
با تشکر.
برنامه SuperOneClickFor2.1 که برای pc هست و باید گوشی رو با کابل به pc وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید و بعد usb debuging رو توی گوشی فعال کنید سپس روی root توی pc کلیک کن.نقل قول:
اشکالت احتمالا اینه که برنامه رو extract نکردی. و از توی فایل rar برنامه رو اجرا می کنی.
اگر این نیست برو تو سایت xda تو بخش دیفای اونجا هست دانلود کن
سلام دوستان Official Froyo امارات رو تو XDA گذاشتم براتون
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1122210[/HTML]
مرسی آرش جان. چه طور رامیه؟ مصرف باتریش چه طوره؟ فارسی کامل ساپورت میکنه؟ توی Quadrant چه امتیازی گرفتی باهاش؟نقل قول:
آقا ما هنوز اندر خم همون کوچه ی اولیم! با راهنمایی شما SuperOneClickFor2.1 ورژن 1.5 و 1.9 رو امتحان کردم ولی روت کامل نمیشه آخه وقتی تمام شد یک آیکون دیگه توی لیست گوشی پدیدار میشه ولی وقتی میخوام (از روش گرفتن دکمه ولوم + و دکمه پاور) از گوشی بکاپ بگیرم، این ویژگی به لیست اونجا اضافه نشده...
خلاصه نه هنوز بوت کردیم نه بکاپ گرفتیم :41:
همه این راه ها رو امتحان کردم ولی نشد که نشد
پ.ن.
اینو دانلود کنید بعد تیک Usb Debugging رو بزنید توی ستینگ گوشی حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید بعد SuperOneClick رو در حالت ادمین اجرا کنید دکمه روت رو بزنید در عرض یک دقیقه روت میشه.
پ.ن.
روت و فارسی کردن
یه سوال دیگه: هیچ کس تا به حال از اولین رام گوشی ش بکاپ گرفته؟
بله مثل آب خوردن...نقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
بعد از اینکه گوشی رو روت کردید باید برنامه زیر رو دانلود کنید و قبل از انجام هر کاری برنامه رو نصب و اجرا کنید و یه بک اپ ازنقل قول:
رامتون بگیرید تا اگر یه مشکلی به وجود امد شما یه بک اپ داشته باشید و گوشی رو به حالت اول برگردونید بک اپ حدود 5 دقیقه طول میکشه و باید کارت اس دی فضای خالی داشته باشه.
بعد از اجرای برنامه روی install recovery system کلیک کنید بعد روی recovery boot کلیک کنید تا گوشی رسیت بشه و وارد منوی بوت بشید از اونجا با دکمه ولم میتونید برید روی backup and restore و با دکمه پاور رو اون کلیک کنید تا برنامه شروع به بک اپ گرفتن از رام بکنه. و بک اپ را توی پوشه goapkrev روی اس دی کارت میریزه.حجم بک اپ 413 مگابایت هست.
بعد از پایان بک اپ با بالا امدن گوشی روی normall boot کلیک کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/437342333/defy_recovery-1216-2022-signed.apk
دوستان بعد از طی این مراحل چند تا فایل زیر توی اون پوشه که گفتین بود ولی حجمش بالای 600 مگه. درست بک آپ گرفتم؟ این بک آپ رو میشه روش فلش زد دوباره؟ (با rsd lite) ؟نقل قول:
خوب به به بالاخره گوشی ما هم با ورژن 2.59 اولیه روت شد البته با super one click 1.7 (اینو تاکید میکنم واسه کسایی که میخوان انجام بدن با وان کلیک 1.7 فقط انجام میشه روی این مدل 2.59 که جدیدا زیاد شده توی بازار آخه اوایل 2.52 و 2.54 بود بچه های فروم که می خریدن)
حالا یه توضیح دست و پا شکسته میدم با اجازه اساتید واسه دوستانی که با اصطلاحات فنی مشکل دارن توی خوندن پست های آموزشی قبلی که گذاشته شده توی فروم (مثل خودم)
با تشکر از boys666 در این پست
*اول این نرم افزار رو دانلود کنید و روی کامپیوترتون از حالت زیپ درش بیاریدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472326
لینک دانلود one click 1.7 از 4shared
*حالا به وسیله کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و منتظر بمونید تا اتصال کامل بشه (منظور اینه که گوشیتون کامل توسط سیستم شناخته بشه و درایور ها برای کامپیوترتون آپدیت بشه)کد:http://www.4shared.com/file/O0BbX6IK/SuperOneClickv17-ShortFuse.html
*از پوشه آنزیپ شده که برای superonclick ساخته شده فایل SuperOneClick.exe رو پیدا کنید، روی اون راست کلیک کنید و گزینه run as administrator رو بزنید تا پنجره اصلی نرم افزار باز بشه نرم افزار
*اولین گزینه چپ-بالا از پنجره نرم افزار وان کلیک که اجرا کردین root هست، اون رو بزنید تا شروع به کار کنه. دقت داشته باشید که در این حالت بایستی تیک مارک این قسمت غیر فعال باشه (این خیلی مهمه)
settings/applications/development/usb debugging
*نرم افزار کارش رو ادامه میده تا جایی که متوقف بشه و در آخرین سطر بنویسه wait for device... و منتظر میمونه
*به اینجا که رسید بایستی که به همون قسمت قبلی برید توی گوشیتون
settings/applications/development/usb debugging
و تیک مارک رو فعال کنید تا وان کلیک کارش رو ادامه بده
*کار دیگه تمام شد و گوشی شما روت شد. حالا دسترسی به فایلهای سیستمی برای شما امکانپذیر شده و آیکون super user توی منوی گوشی اضافه شده
:8::5::8:
دوستان بعد از طی این مراحل چند تا فایل زیر توی اون پوشه که گفتین بود ولی حجمش بالای 600 مگه. درست بک آپ گرفتم؟ این بک آپ رو میشه روش فلش زد دوباره؟ (با rsd lite) ؟
همونطوری که توی عکسها هست شما data زیاد داری مثلا عکس و فیلم و آهنگ و از اونها هم بکاپ گرفته برات. وگرنه فایلهای سیستمی همون محدوده 200-250 مگ بیشتر نمیشه
:11: کم کم دارم سوال جواب میدم جای سوال کردن :11: البته با اجازه بزرگترا :10:
با این فلش زدم...نقل قول:
ساپورت کامل فارسی داره و سرعتشم خوبه...
کسی لینک یه برنامه چراغ قوه داره؟؟؟
نقل قول:بفرما داداش، اینم چراغ قوه، خودم برات آپلود کردم و دارم ازش استفاده میکنم، خوبه.:20:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/1l8m1hynels5wzeub846.rar
در مورد این رامی که نصب کردی :
1- لطف کن با Quadrant یه بنچ مارک بگیر واسمون اینجا بزار( یا حداقل عدداشو بگو)، ممنون میشم.
2- این رام به صورت nAndroid & fixed fbs نصب بشه بهتره یا full sbf
3-مصرف باتری چه طوره؟( در مقایسه با Eclair )
4- سایتهای فارسی رو بدون مشکل باز میکنه؟
5-همه چیز باهاش کار میکنه؟ و لگ یا باگ خاصی نداره ( gps , wifi , ...) ؟
6- آیا میشه CM7 ورژن RC0 رو روش نصب کرد؟
ببخشید سوالام زیاد شد واقعا ممنون میشم جواب بدید، :10:
دستت درد نکنهنقل قول:
خواستم بنچمارک بگیرم موقعی که میخواد اطلاعات بفرسته به اینترنت ارور میده...
نمیدونم ، من fullsbf فلش کردم...
وقتی پست قبلی رو زدم 92 درصد شارژ داشتم با 10 دقیقه بازی و 4/5 بار بنچمارک الان 78 درصد دارم...
سایتای فرسی رو بدون مشکل باز میکنه...
همه چیزم کار میکنه...
اقا یکی نمیگه full sbf وfix sbf یعنی چی.؟؟
من یه بار فرستادم
دوبار اومد ولی !!
بنچمارک میگرفتی گوشی اوور کلاک شده بود یانه؟؟؟
اگه نبود یه بارم اوور کلاک کن بچمارک بگیر بزار...
ممنون
عجیبه... من با 2.1 1090 گرفتم ولی این فقط 1191 گرفته، یعنی 100 تا بیشتر !نقل قول:
با 2.2 امارات :
توی xda developers با رام سیانوژن 2400 هم گرفتن، یعنی 2 برابر اینها! فکر کنم همونو بریزیم خیلی بهتره...
یه سوال دیگه: به نظرتون میشه روی این رام امارات رام سیانوژن(2.3.3) هم ریخت؟ کسی امتحان کرده؟
درود.اگه میشه کمی در مورد نحوه ی ریختن هم این رام امارات و هم اون رام سیانوژن توضیح بدید. و اینکه برای ریختن رام (رسمی-یا غیر رسمی) باید گوشی رو روت کنیم یا آنروت؟
با تشکر.
من رام سیانوژن رو ریختم همه چی خوبه فقط فیلم که میگیری مثل قبلا روون نیست میپره...کسی میدونه چرا اینطوری شده.؟
من که یک نصف روز نتونستم بیشتر این رام رو تحمل کنم :13:نقل قول:
شاید به سیانوژن مد 7 عادت کردم . اما سیانوژن واقعا سرعت و امکانات بهتری داره و 2.3 هم هست . به نظر من الان بهترین رام همین سیانوژن هست .
فقط با رام miui هم خیلی حال کردم که اونم زبانش چینی بود و نشد کار بده بهم . اما دوباره ورژن انگلیسیش رو فلش میزنم تا موفق بشم .
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
سیانوژن مد 7 که آموزشش تو کلوپ موتورولا گذاشتم . و زیاد در موردش زیاد بحث شده .نقل قول:
این رام 2.2 امارات هم sbf هست و با نرم افزار rsd lite توسط کامپیوتر باید فلش بزنی .
سلام بچه ها
رام فریو UK هم ریلیز شد که تو سایت XDA آپ کردم
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1126907
دوستان سلام موتورولا خلاصه رام رسمی 2.2رابرای این گوشی بیرون داد دراین آبدیت می توانیداز فلاش پلیر10.3استفاده کنید
سرعت بیشترو گالری آبدیت شدوتعدادبرنامهای دیگرکه اضافه شده خلاصه حالابعدازآبدیت ببینید موتورولا یعنی چی
منبعand.roid.ir
د وستان آخرین رام رسمی برای تمامی گوشی های موتورولا که دفی هم جزو اوناست رو میتونید بدون هیچ دردسری نصب کنید و این روشی است که به تازگی کشف کردم و defy خودم به رام 2.2.2 آپدیت شد و کیبورد فارسی هم داره و بسیاری از گزینه های جالب اضافه شده ..فقط لینک این مطلب رو که رو یه سایت دیگه گذاشتم رو گذاشتم و مدیر سایت به علت تبلیغات حذف کردند ولی میتونید از سایت آندرویدیها و قسمت موتورولا این مطلب دسترسی پیدا کنید
دوستانی که رام سیانوژن نسخه rco ریختن کسی هست.؟؟؟من 2.2 فرنچ بود رامم بعد به 2.3 آپدیت کردم الان میتونم برگردم به 2.2 uk که جدید اومده و رام رسمی 2.2 هستش فکرکنم اخریشه دیگه......درضمن سیانوژن همه چیش خوبه فقط برا من فیلم میگیری بعد که نیگا میکنی میپره برا همینم 2.2 میخوام بریزم...
بهتر نبود به جاي 2 تا پست بي محتوا كه يكيش هم به دليل عدم رعايت قوانين حذف شد يه نقل قول با ذكر منبع ميزديد؟؟نقل قول:
3ماه پیش قرار بود ما یه دیفای بگیریم هنوز نگرفتیم :27:
الان تو همون رنج قیمت مدل بهتری هم اومده من تو بازارش نیودم... طرف 400 تا 450
نقل قول لازم نیست در ضمن منبعش هم خودمم و اولین باریه که من گوشی آندروید رو با این روش آپدیت کردم در ضمن اگر دوستان خودشون با این روش کاملا بی دردسر و با خیال راحت و بدون ترس از break شدن و خیلی از مشکلات دیگر آپدیت کنن و در ضمن با اطمینان از اینکه رام رسمی خود موتورولاست میبینن چقدر لذت بخش و عالیه و در ظمن من تو انجمن این سایت آپدیتش کردم تو قسمت موتورولا ----------.comنقل قول:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
دوست عزیز همه چیز بسیار واضح و روشن است کافی است به این سایت ----------.com و قسمت موتورولا برید و پست منو بخونید تا ببینید راحت ترین روش و مطمئنترین روش برای آپدیت اندروید هستشنقل قول:
دوست عزیز بهتر بود اگه پست از خودته اینجا تکرارش می کردی یا حداقل یه لینک از پست مورد نظر میذاشتی تا هم الان و هم در آینده براحتی و برای همه قابل دسترسی باشه.نقل قول: