- بر می داره، باید E رو بزنینقل قول:
- چراغارو نمی دونم ولی با E بوق می زنه
- از تو ماشین نمیشه شلیک کرد
Printable View
- بر می داره، باید E رو بزنینقل قول:
- چراغارو نمی دونم ولی با E بوق می زنه
- از تو ماشین نمیشه شلیک کرد
اون مجله ها که نه.یه نوع دیگه.نقل قول:
1.خیر
2.خیر
سلام
من این بازی رو دانلود کردم و نوشته هاش اسپانیاایه ، با پچ یا کرک میشه انگلیسیش کرد ؟
با کرک فکر نکنم بشه.باید فایلهای یه نسخه انگلیسی رو به جاش اووررایت کنی.ولی فایل هاش کدومه؟منم نمیدونم.نقل قول:
EXCELLENTنقل قول:
یعنی هیچ کس دیگه نفهمید
زکی:13:
huggy جان منتظریم
:11:
این موضوع رو که 40 سال پیش مطرح بود که
کجاش هیچکی نفمهید
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان ، شرمنده که کمی دیر شد .
چپتر 12 ( 22 سپتامبر)
محتوای مخفی: چپتر 12
پایان چپتر 12
بقیه چپتر ها هم آدرسش تو امضام هستش !!
حذف شود، لطـــفا!:13:
دوستان dlc واسه این بازی نیومده؟؟؟ بخاطر کمبود وقت نمیتونم تو فروم بگردم...لطفا هرچی اومده واسم بزارید...ممنون میشم.
سیو کاملشو کسی داره بده به من
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616
یکی از دوستان گفته بود که دگمه نمایش کار نمیکنه( بجز اون دوستمون که گفته بود چپتر 9 نمایش نمیده !!) برای همین هم من اینو دوباره گذاشتم!! کس دیگری هم این مشکل رو داره ؟؟؟
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان ، شرمنده که کمی دیر شد .
چپتر 12 ( 22 سپتامبر)
محتوای مخفی: چپتر 12
پایان چپتر 12
من میخواستم از تمام دوستانی که کمکم کردن مشکل بازی رو حل کنم تشکر کنم
و اگه ناراحتشون کردم منو ببخشن
دوست عزیز تمام مجله هارو بر نمیداره !!!فقط مجله های پی-بی رو برمیداره و اگه پی -بی باشه ونزدیکش بشید همون طور که دوستان گفتم دگمه E روبزنید بر میداره !نقل قول:
سلام...
شاید جاش اینجا نباشه ولی موقع نصب مافیا2 پیغام میده و میگه :
the operatiing system is not adequate to run mafia 2
چیکار کنم درست بشه...؟؟
سیستم عامل هم ویندوز 7 هست...
سلام
خدائی قبول کنین گرافیک بازی فوق العده است من تا به حال هیچ بازی ندیدم شاید تجربه من کم باشه ولی صحنه های طبیعت فوق العاده کار شده روند رو به جلو بازی هم عالی کار شده،صدا گذاری و موزیک هم دلنشینه
فقط این تار شدن مانیتور معلوم نشد چیه؟
من سه تا کرک پستهای قبل رو ازمایش کردم همینطوریه کسی نمیدونم مال کرک هستش یا نه مربوط به خود بازیه که از کرک تقلبی استفاده میکنی اینطوری میکنه؟
راه حل صد در صد عملی برا رفعش نمیدونین؟
بچه ها من مشکل پیدا کردم.....چپتر 7 ام....توی اولین مرحله....وقتی سوار ماشین میشم از بازی میاد بیرون.....مشکل کجاس..؟؟:41:اصلا مشکل نداشتم .....حتی توی بازی گرافیکمم کم نمیاره.....چی شد..؟/
مشکل از کرکته
دوستان میشه یه لینک بدید که همه dlc هایی که تاحالا اومده توش باشه؟(همون dlc هایی که فقط لباس و ماشینه)
به این پست رجوع کنیــد :نقل قول:
موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616
دوستان يه مشكل جديد
من قسمتي هستم كه بايد پول رو به برونو بدم
حالا اومدم طبق نقشه جاش اما هيچ عملي رخ نميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك عكس:جلوي در خونهه هم كه ميرم هيچي نميشهکد:http://up.--------.com/Files7/737544d886cb4c4baee0.JPG
چيكاركنم :41::41:
كمك لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب بی معرفتهایی هستید...!! :41::41:نقل قول:
خوب برو پشت اون در در بزن میان در رو باز میکنننقل قول:
دوستان دوست دارم از مافیا 2 دفاع کنم
خدائیش من که فکر می کنم دارم توی شهر زندگی می کنم اینقدر جوگیر شده ام که فقط تو شهر دور می زنم
گرافیک 10
موسیقی 10+
گیم پلی 9
داستان 9
دوستانی که انتقاد می کنند دلایل زیر را د ارند
1-انگلیسی خوب نمی فهمند
2-قبل از ریلیز بازی خیلی از بازی تعریف شده بود
دوست عزيزم اما هيچ اتفاقي خوب نميفتهنقل قول:
ميرم جلوي در خودم و ميكشم :41: بازم كاري نميشه :13:
كمكككككككك :41::41::41::41:
متاسفانه عکستون بای من نمیاد اگه میشه یه جای دیگه آپ کنید.نقل قول:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
داستان 9 ؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
اگه دوستان منم راهنمایی کنن..ممنون میشم......پست صفحه قبل....
من و دوستم بازی رو از یه دی وی دی نصب کردیم ولی مال اون اینجوری شد مال نشد. چون من یه کرک دیگه زدم.نقل قول:
کرکی که من زدم:
احتمالا بعد از عوض کردن کرک سیوات می رن، خودت اینو یکاریش کن. حالا بکاپ بر می داری یا کار دیگه، خود دانی!کد:http://qaflanti.blogfa.com/post-79.aspx
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
شاید بعد از اینکه پولو جمع کردی تو راه جریمه ای چیزی شدی پولت کم شده، یه بار دیگه پولتو چک کن ببین 27500 هست یا نه.نقل قول:
بفرما دوست عزيزمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
دوست عزيزم پولم 55 هزارتاهم بيشتره :41::41::41:نقل قول:
یعنی شما می رید جلوی در هیچی نمیشه ؟؟؟؟؟ هیچ پیامی هم بالای صفحه نمیده ؟؟؟نقل قول:
عجیبه !!!! چون همین در هستش !!!!
من بازی رو الآن تموم کردم (زحمت کشیدی!!!)
از اونجایی تو صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود بدون مجله بازی رو 75 تموم شده عرض کنم که بنده با همه ی 50 تا مجله رو 80 تموم کردم! پس مجله فقط 5 درصد بازیه! در حالی که 95 درصد از هموطنان فقط به خاطر مجله ها بازی می کنن! دروغ می گم بگو!
حالا اگه اجازه بدید منم نظر خودمو راجع به این بازی اعلام کنم! قیام کنید!
بهترین ویژگی این بازی داینامیک بودنشه. یعنی شما هیچ چی پیدا نمی کنید که قابل دستکاری و تخریب نباشه. و من خودم هیچ بازی ای رو تا حالا با این دقت ندیدم.
و بدترین بخش بازی هم مرحله هاست. خداییش مرحله هاش هیچ محتوایی ندارن! یا باید از این سر شهر تا اون سر رانندگی کنی یا کتک کاری کنی! نسبت تیراندازی هاش با توجه به اسم بازی خیلی کمه! من گفتم مافیا از اول تا آخر بکش بکشه! ولی دیدم از اول تا آخر ...حمالیه! گرافیک و داستان و سروصدا و آهنگشم خوب بود ولی به این "8 سال انتظار" که تو تبلیغا مینویسن نمی ارزید.
به هر حال!..
با تمام احترامی که برای شما قائل هستم باید بگم که شما دارید کم لطفی میکنید!!!! 95 % ؟؟؟؟؟ خیلی از دوستان از جمله من خبر نداشتیم که یه همچین مجله هایی در کار هست!!! وبعد از خریدن بازی متوجه این موضوع شدیم !!نقل قول:
در ضمن مجله ها بیش از 30 درصد هستند نه 5% چون من با یک مجله :31::31: 71% بازی رو تموم کردم!!!
آره هيچي نميشهنقل قول:
نه پيغامي ميده
نه دمويي داره
نه هيچي
اي خدااااااااااااااااااااااا اااااا
چيكاركنم پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یک بار ریستارت چپتر :20: کنید و اگه درست نشد دیگه باید دوستان کمکتون کنن ( حالا هی بگید کنسول بدرد نخوره!! حداقل این مشکل کرک و ... رو نداره!!)نقل قول:
من کلا 5-6 تا مجله گرفتم ولی 72 درصد تموم شد ! چطوری بدون مجله 75 درصد تموم میشه !؟نقل قول:
از اونجایی تو صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود بدون مجله بازی رو 75 تموم شده عرض کنم که بنده با همه ی 50 تا مجله رو 80 تموم کردم! پس مجله فقط 5 درصد بازیه! در حالی که 95 درصد از هموطنان فقط به خاطر مجله ها بازی می کنن! دروغ می گم بگو!
نه دوست عزیز ایشون اشتباه گفتند من با 1 مجله 71 تموم کردم !! خیلی بچه + ام نه ؟؟؟؟نقل قول:
دوستان اگر از جای مجله ها خبر دارید بگین منم 4-5 تا دارم ، راستی به غیر از مجله ها باید عکس های فراری های تحت تعقیب هم جمع کنید که بیشتر روی دیوار چسبودندم من از این عکس ها هم چند تا دارم .
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5364566&postcount=1674
چند صفحه قبل یکی از بچه ها جای تمامشو گفتهنقل قول:
شاید wanted باشی یه چکی بکنننقل قول:
من اون درصدو با جامعه آماری ای که روش تحقیق کردم ارائه نمودم! حالا یا دوستان ما زیادی نا اهلن یا درصد من درست بوده و شما جز اون پنج درصدید!!! منظورم هم علت خرید بازی نبود، علت ادامه بازی بود! چون خداییش خسته کنندست. درباره اون عبارت "دارید کم لطفی میکنید"هم عرض کنم بنده صرف شوخی عرض کردم، وگر نه منو چه به این .....! باور کن من بچه خوبیم، دست و صورتمم با تاید می شورم!نقل قول: