دوستان شما هنوز هم دارید بحث می کنید؟
شرایط صبانت تغییر کرده و همینه که هست. اگر نمی خواید وقت خودتون رو با اعتراض اینجا تلف نکنید.خیلی ها تغییر isp دادن و راضی هم شدن
اگر واقعا داره اذیتتون میکنه قراردادتون تموم شد بیخیالش بشید.منم بزودی ....
Printable View
دوستان شما هنوز هم دارید بحث می کنید؟
شرایط صبانت تغییر کرده و همینه که هست. اگر نمی خواید وقت خودتون رو با اعتراض اینجا تلف نکنید.خیلی ها تغییر isp دادن و راضی هم شدن
اگر واقعا داره اذیتتون میکنه قراردادتون تموم شد بیخیالش بشید.منم بزودی ....
موافقمنقل قول:
من میخوام برم و قراردادم هم تموم شده اما نمیدونم کدوم شرکت ؟!(اصفهان/مدرس)
خواهشا هرکی سرویس دیگه ای رفته توی منطقه بالا و راضیه بگه ،ممنون.
اقا یکی نامه نوشتنش خوب باشه بیاد مشکلات این صبانت رو برای سایت تابناک بفرسته اینجوری شاید به خودش بیاد
من به 20.30 زنگ زدم هم گفتم گفتند باید چند نفری زنگ بزنند شکایت کنند از این شرکت که ما یخش کنیم حالا بچه ها پایه هستند ؟؟
من که از صبا رفتم الان پارس گرفتم از صبا سرعتش تو روز گاهی اوقات بیشتره گاهی اوقات هم کمتره!ولی واقعا ازش راضیم شبا هم حدود500تا600مگ میگیرم سرعت حدود30تا50
ولی تو روز به146هم میرسه:8:
برا دوستانی که بازی آنلاین انجام میدم اصلا پارس خوب نیست چون پینگ بالای700تا1600هم هست!!!
من که نه زیاد دان دارم و اصلا آنلاین بازی نمیکنم
راستی سایت جدید صبا رو دیدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم پارس میخوام اما پورت نداره! :18:
رتبه شرکت آشغال گستر صبا در میان ISP های برتر از 1 به 4 رسید. عجیبه که رتبه آخر نیست.
چیزی که از این جدول واضحه اینه که شاتل از آشغال گستر صبا بهتره.کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1181738
کسی تا حالا از شبکه ارتباط شبدیز، ADSL گرفته؟
درود
روی صحبت من با افراد ناراضی ها هست. لطفا اینقدر شکایت از صبانت نکنید.
اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.
نظر من هم همینه . یکی از دوستانم که نمایندگیش رو داره وقتی به شوخی بهش گفتم اگه شبش رو درست نکنید بهم میزنم ، خیلی جدی گفت کلی آدم توی صف هستند تو بهم بزنی یکی دیگه میاد جات .نقل قول:
من خودم دو ماه دیگه هم میروم سربازی :41:و هم اشتراکم تموم میشه :31: . بعدش هم میخواهم به خانواده بسپارم از بروند توی صف مخابرات وایستند چون ظدقیقا دانلود نامحدود داره :27: . تا برگردم حتما دیگه نوبتم شده :5:
راستی مخابرات 15 تومان اولیه رو هم نمی گیره ( یک وقت نگید دارم تبلیغ مخابرات رو میکنم هان.... ) .
در ضمن این تایپ بالایی در رزومه خودش زیادی دور و بر صبانت گشته . آواتارش هم که این طوریه . اگر توی صبانت کار میکنه سفارش امون رو هم بهشون بکنه شاید درستش کنند :31: . اگر هم که غیر اینه که بنده ازشون عذر خواهی میکنم که سوء تفاهم نشه .
اتفاقا شما اگه دقت کنید میبینید اعتراض ها کم شده. از صفحه 60 اگه اشتباه نکنم شروع شد و توی 1_2 هفته پست ها خیلی زیاد شدن اما الان سرعت پست زدن ها بسیار کم شده!نقل قول:
الان اکثرا دارن همین کارو میکنن و از این شرکت میرن. اما باید یه اطلاع رسانی بشه که تا اونجایی که میشه کمتر کسی طرف این شرکت بیاد. حالا 3تا هستن بشن 2تا!
شما هم فکر نکن حالا با اسم یه دختر اومدی تحویل گرفته میشی. این شرکت همون اشغالی که بوده هست.
فکر کنم ایمیلشون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه . سعی خودمون رو بکنیم ببینیم چی میشه .نقل قول:
سلام خدمت نيوشا صبانت زادگان مقدم عزيز !!!:27:نقل قول:
همونطور كه دوست عزيزم هم فرمودن، ما فقط براي اطلاع رساني از وضع اسف بار صبا اينجا ميايم و نيازي به يادآوري شما نبود چون اكثر ما در حال حاضر منتظريم كه اشتراكمون تموم بشه تا زودتر بريم !:21:
شما هر چی هم اطلاع رسانی منفی کنید اسم و سابقه صبانت با این حرف ها خراب نمیشه و همیشه هزاران نفر تو صف گرفتن پورت از صبانت هستن و صبانت شرمنده مردم میشه که پورت نداره در حالی که شرکت های رقیب همه پورت دارند و منتظر مشترینقل قول:
در ضمن بنده پسر هستم و هیچ وقت اعلام نکردم که دختر هستم و تنها آیدی به اسم دختر هست
نقل قول:
آخه بد بختی همه جا همینه...
دوست خوب، يك جوري گفتين اطلاع رساني منفي كه هر كي ندونه فكر ميكنه صبا خوبه و ما داريم بد ميگيم !!!
اسير اين مظلوميت صبانتم !!:2:
سلام خدمت برادر ارجمند که از روابط عمومی صبانت اینجا تشریف آوردین :31:نقل قول:
.
.
.
عزیز، حالا شما صحبت این همه کاربر ناراضی را قبول ندارین اشکالی نداره (البته فکر کنم صبانت اصلا کاربراش را هیچی به حساب نمیاره) ولی این مطلب را که دیگه نمیتونین کتمان کنین چون اطلاعاتش رسمی هست:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5571109&postcount=7311[/PHP]
لینک مطلب همون کاربر را گذاشتم که قانون کپی رایت هم رعایت شده باشه :27:
خلاصه مطلب این را نوشته:
اخوی کاملا از افت جایگاه صبانت از جایگاه اول در شهریور به جایگاه چهارم در مهرماه دیگه همه چیز مشهوده و قضاوت می مونه با خود کاربران عزیز (همونهایی که قبولشون ندارید :21: )نقل قول:
ظاهراً دوباره داره برای دوستان سوء تفاهم میشه!
همونطور که بارها اشاره شد این تاپیک محل اطلاع رسانی از وضعیت سرویسها هست. نه محل طرفداری کردن از صبانت یا توهین کردن به اون
کسانی که روی صبانت تعصب دارند حالا چه مثبت چه منفی میتونن توی یاهو مسنجر برای خودشون کنفرانس بزارن اونجا با هم سر تعصباتشون دعوا کنن. اینجا جاش نیست
چشم برادر ولی این مطلبی که نوشتم فکر کنم جنبه اطلاع رسانی هم داشتنقل قول:
انشاالله که همینطوره! البته سبب شهرت صبانت همین کاربرانی هستنند که امروز ناراضی هستن. قبلا به این دلیل که صبانت سرویس شبانه خوبی داشت، قطعی های فراوان و گاه و بی گاه، قابل تحمل بود. اما الان نه نتها سرویس شبانه خوبی نداره، بلکه به قطعی ها هم اضافه شده و خیلی مواقع پیش میاد که سرعت از قرارداد هم پایین تر میاد. همین چند روز قبل که گزارش اون توسط دوستان داده شده، وسط یک webinar که بسیار برای من مهم بود، ارتباط قطع شد و تا چندین ساعت وصل نشد. شما همون سرعت 128Kb/s را که تعهد کردید به صورت پایدار برای مشتری ها براورده کنید، کافی است. کسی چیز زیادی از شما نمی خواهد.نقل قول:
مطلب شما مشکلی نداشت وقتی که من میخواستم پست بدم شما هنوز نفرستاده بودید :)نقل قول:
پستهای قبلش داشت از جهت تاپیک خارج میشد
من نمیدونم اگه صبا منتظر هست که پورتاش تخلیه بشه و بده به یکی دیگه پس چرا جدیدا اینقدر کشش میده؟ تو این تاپیک و جاهای دیگه هم دیدم این موضوع رو گفته بودن، دوست خودم هم که الان چند وقته سفارش این کارو داده و هنوز خطش ازاد نشده. اکانت رو پاک میکنید که نتونه از اینترنت شبانه استفاده کنه اما خط رو خالی نمیکنید؟!
کلی مشتری بد بختو میپیچونن بلکه پشیمون بشه برگرده. خفت از این بیشتر؟
این که معلوم بود پسری، گل پسر. موضوع اینجاس شما که پسری چرا ای دی رو به اسم دختر ساختی؟؟
تو رو به خدا چيزي نگو اينقدر خنديدم كه حد نداشت:26: بوي گند صبانت :37: رفته رفته همه كشور رو فرا گرفته اون وقت تو از اطلاع رساني منفي صحبت ميكني:4: به قول پست دوستمون اگر مشتري تو صف هست پس چرا جمع كردن رانژه خط يك ماه طول ميكشهنقل قول:
الان حدود 1 ماه ميشه كه شبلنه من يا قطع بود يا بيشتر از 15 كيلو نميگرفت . البته جديدن سرعت روزانه روي 300 كيلو اومده با اكانت 512 3 ماهه 56 تومن ، ولي سرعت روزانه محدوديت دار با سرعت بالا به چه درد مشتري ميخوره ؟! اين به نفع صبانته فقط كه جوگير شي زود شارژت تموم شه بري تمديد كني .به نظر من 75 درصد از مشتريا به خاطر سرعت خوب شبانه رايگانش صبانتي شدن كه اونم ديگه حال بهم زن شده و بعيدم ميدونم درست شه .. خودشون كه ميگن دارن تغير و تحولات ميدن تا بهتر از قبل هم بشه !! ازين وعده سر خرمنا.. جديدن هم شبانه 15 كيلو بايتيشونو ديسي نميكنن كه خوشال شي 24 ساعت دانلود كني ؛ كه فايده نداره چون سيستم سرويس ميشه واسه 1 گيگ دانلود ! خلاصه وضعش اين روزا خيلي خرابه .. نه صبانت نه جيره خوراش كه اينجا ميان قصه ميگنو ملتو نقطه چين فرض ميكنن هيچ بهونه اي تميتونن بيارن .
اينم از تست سرعت روزانه بچه گول زنك الان من ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا به جون اون یوزره که پسره و تنها آیدیش به اسم دختره صبانت خوبه :31: اطلاع رسانی مثبت :5:
یه جماعتی پشت در نمایندگی های صبانت چادر زدن و قرنهاست منتظرن که افتخار گرفتن خدمات اینترنتی از این شرکت بی نظیر در جهان رو به دست بیارن، یه عده هم اونطرف چادر زدن منتظر که صبانت زحمت بکشه ازشون دل بکنه و پورتشونو جمع کنه و از شر این شرکت بی نظیر راحت شن. به نظر شما کدومشو باید باور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تغییراتی که تو صبانت تو این چند وقته ایجاد شده:نقل قول:
1-سرعت روزانه همونه که قبلا بود
2-سرعت دانلود شبانه آشغال شده ، ولی باز شدن صفحات وب با اکانت شبانه که قبلا آشغال بود الان مثل روزانه شده که بدرد عم..ون می خوره:46:
3-قطعی ها بیشتر از گذشته
---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
مشتری زیاد داره؟ الان با جو سنگینی که علیه صبانت تو سایت های اینترنتی به وجود اومده هیچ کس طرف صبانت نمی ره ، صبانت هم دیده کسی طرف شرکتش نمی ره داره از روش های جالبی برای جذب مشتری استفاده می کنهنقل قول:
که یکیش رو خودم براش تاپیک زدم که دیگه کسی از این شرکت افرانت سرویس نگیره چون کلاه سرش میره بعد شما می گی مشتری هاش تو نوبتن!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450618
نقل قول:
با دفتر تهرانشون تماس گرفتم جالب بود میگفتن چون گیگاتو مصرف کردی پس سرعتت خوب بوده و داشتن 50 k هست عالی !!! سرعت 1 مگ رو هیشکی نداره گفتم خب دفتر فروشتون به مشتری بگه که ا مگشون تا 50 سرعت دانلود میده نه بیشتر چرا فقط پولو میگیرین و یک ماهه به من وعده بهتر شدن سرعت رو میدین؟ سرعت من در حد 64 128 256 مغییر بوده... گفت بهشون تذکر میدیم!!!! ( خسه نباشن چقد اینا زحمت میکشم برا خلق خدا!!!!)خلاصه گفت وقتمم گرفتین!!!! من نمیدونم اگه وقتشون برا مشتری نیس برا چیه؟!!! برا فک کردن پیدا کردن راهی که چه جوری سر مردم کلاه بزارن؟!!!! خب تلفوتو قطع کن بشین چتتو بکن مثلا!!!!
اقا نگیرینننننننننننننن صبا نت فقط توجیه میکنه خودشو دستونم به جایی بند نیس .....
حالا عزیزان توشیراز کدوم دفتر فروش و کدوم شرکت با وجدان و انسان !!! هست ؟ مرکز حافظ هستم لطفا معرفی کنین سریعا
ممنون
سلام .
سایت صبانت بالاخره ظاهرش رو عوض کرد . بهتر شد باز !
سایت جدید شرکت نداگستر صبا در حال راه اندازی می باشد برای دسترسی به سایت قبلی می توانید به آدرس
مخلصیم .کد:http://old.sabanet.ir/
شما که دم از ملت زنبیل به دست میزنید که هلاکن بیان از شما سرویس بگیرن چرا پس من الان نزدیک 1.5 هفته هستش سرویس رو جمع کردم نمیاین این بساطتونو جمع کنید از روی خط ما (البته زیادم ناراضی نیستم شبانه مفتی میزنیم تو رگ البته شبانه مالی که دیگه ندارین ولی خب مفت باشه کوفت باشه) . خلاصه بیاین سریع جمع کنید ملت بنده خداها خسته شدن از بس منتظرن از شما سرویس بگیرن . :31:نقل قول:
دارند ظاهرشون رو عوض میکنند که مشتری جذب کنند .همین دوستم داره نمایندگی یک شرکت دیگه رو میگیره . اوضاعشون داره خراب میشه ولی نمی خواهند بروز بدهند
نقل قول:نقل قول:دوست عزیزی که در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران کار می کنی خانم ببخشید آقای نیوشا خان محترم !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4845754#post4845754
کاش شما زودتر از این پیغام می گذاشتید وکاش شما مقامتان در آن شرکت در حدی بود که در آخر بحث نگویید به من ربطی نداره من هم یک کارمند ساده حقوق بگیر هستم. کاش مثلا آقای محمودی خودشان به این تاپیک قدم رنجه می فرمودند و اساس این همه شکایات را بررسی می کردند. اینجا محلی است که همگان به صورت برابر حرف هایشان را می زنند چه آنهایی که از صبانت طرفدای می کنند چه آنهایی که انتقاد و اعتراض دارند و چه کارمندان آن شرکت .
حال من از شما کارمند محترم ان شرکت یک سئوال خیلی صریح دارم و امیدوارم به صراحت هم به آن پاسخ دهید.
فرض کنید من مشتری 4 ساله شما نیستم. بلکه یکی از آن بقیه صدها و هزاران مشتری جدیدی هستم که به قول شما در نوبت خوابیده ام تا از این شرکت اینترنت بگیرم.
به عنوان این مشتری در نوبت خوابیده از شما می پرسم 5 ویزگی و امتیاز مهم شرکتتان را برایم بازگو کنید تا مرا مجاب کند که ماه ها که هیچ سال ها هم در انتظار شرکت شما بدون اینترنت باقی بمانم وبه امید آن روز تاریخی بنشینم که یک پورت خالی برای من پیدا شود
خب اگر فکر می کنید 5 ویزگی زیاد است 3 ویژگی و امتیاز منحصر به فرد این شرکت را بیان کنید که شرکت های دیگر ندارند اگر باز هم فکر می کنید زیاد است فقط یک امتیاز و ویژگی رابازگو کنید تا من در مقابل این همه صبر و انتظار اقلا بدانم روزی با گرفتن یک پورت متبرک صبانت من هم به رستگاری جاودان دست پیدا می کنم.
سلام.دوست عزیز مگه اصفهان درست نشده بود شبانهاش؟!نقل قول:
مثل اینکه اصفهان نمایندگی تا نمایندگیش فرق میکنهنقل قول:
چون من که از نمایندگی خود ندا گستر گرفتم 2 هفته ای بیشتر هست که وضعم ام بهتر شده.
ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .
فکر نمی کنم اگر کسی ادب را رعایت کرده و به کسی توهین نکند اخطاری دریافت کند چون اینجا یک فروم آزاد هست و مدیران هم تاکنون مگر در موارد خاص که لازم بوده دخالتی در بحث نداشته اند. خود من بیشترین انتقاد ها را داشته ام و هیچ اخطاری را هم دریافت نکرده ام.نقل قول:
به هر حال یک جنبه این تاپیک که خیلی هم مهم است جنبه خبررسانی صحیح آن است چه من یا شما یا دوستان دیگر در صبانت باشند یا نه . بدین طریق افرادی که به تازگی می خواهند اینترنت دریافت کنندیک منبع خبری موثق را در اختیار دارند.
اصولا در تمامی دنیا فروم های آزاد بهترین و بی طرفانه ترین منابع برای کسب اطلاعات در زمینه خرید و فروش و مارکتینگ محسوب می شود.
این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه . یعنی ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو . یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....
با سلامنقل قول:
من هم 3 هفته است که اکانتم تموم شده ولی خط را جمع نمیکنند. نمیدونم باید چی کار کرد؟
البته به همین خیال باشن که من برگردم با دایالاپ هم که شده تا 3 ماهه دیگه وصل میشم از اینا سرویس نمیگیرم.
سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!
بله دوست گرامی من قبلا که داشتم این مشکل را داشتم حالا برای شما 100 مگ کم می کند برای من مثلا 2 گیگ از حجم در عرض 2 ساعت کم می شد برای خیلی از دوستان دیگر هم این مسئله پیش آمده اما من هم مثل شما اعلام کردم که این مشکل را دارم اما پستم پاک شد .نقل قول:
همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند (چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.