دوستان این قضیه shop quest ها چیه؟
مثلا تو یکی شون زده، دو تا silk. و جلوش نوشته 1/2 .
وقتی یک دونه silk بهش میفروشم ، میشه 0/2 !!!!
این ها رو باید چی کار کرد؟ باید همه quest ها رو با هم بفروشیم بهشون؟؟!
Printable View
دوستان این قضیه shop quest ها چیه؟
مثلا تو یکی شون زده، دو تا silk. و جلوش نوشته 1/2 .
وقتی یک دونه silk بهش میفروشم ، میشه 0/2 !!!!
این ها رو باید چی کار کرد؟ باید همه quest ها رو با هم بفروشیم بهشون؟؟!
چطور برم داخل مرحلش؟نقل قول:
از DNA؟کجاش دقیقا؟
اگه بازی رو تموم کردید نمیشه .
اگه نکردید کافیه از اون اتاق انیموس خارج شید .
وقتی این کوئست ها رو حل کنید براتون وسائل جدید باز میشهنقل قول:
وقتی نوشته 1/2 یعنی شما یکی از اون دوتا چیز که خواسته دارید.وقتی همشو رو بدست بیارید خود به خود کامل میشه کوئست.هیچ وقت اونا رو نفروشید
عزیزم اونکه نوشته 1/2 یعنی یکی داری . حالا شما اومدی همون یکی رو هم فروختی شده 0/2 :31: . دوتا که داشته باشی خود به خود اون ایتم مربوطه رو باز میکنه وقتی بری مغازه .نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون. قضیه جا افتاد....!
شطرنجو توی کلاستر 1 چطور رد کنم؟
سرباز چهارمی از سمت راست رو دو تا ببر جلو!
آها این رو پیدا کردم
اینم فکر کنم لانه گرگها هست که الان شده موزه مردگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://files.tabnak.com/pics/201102/201102151118073216.jpg
این بازی GAMEPAD رو ساپورت می کنه؟ یعنی میشه دسته xbox contoroler for windows رو بهش وصل کرد.
فکر کنم ارهنقل قول:
من که با دسته پلی استیشن زیادی حال میکنم
و عمرا اگه با کیبورد و موس بتونم بازی کنم
از همون اولینش تا این سومی همشو با دسته بازی کرده ام
من 2 شماره قبلی رو با موس و کیبورد رفتم !! اما این یه مشکلی داشت و انگار بازی با موسم سارگار نبو و قاطی میکرد :31:با گیم پد اورجینال ps2 و با مبدل شروع کردم به بازی کردن . واقعا عالی شد :31:فقط بعد از مدتی بازی کردن انگشت شست بخاطر تنظیم های دوربین بازی ازرده خاطر میشه:27:اما باز خیلی خوبه . حتی ویبره هم میزنه :31:نقل قول:
.
اما تو قسمت های شمشیر زنی و مبارزه با موس و کیبورد احساس میکنم تو شماره های قبلی لذت بخش تر بود برام !:20:
من هم شماره 2 و هم برادرهود رو با جوی استیک بازی کردم. خیلی لذت بخش تره. فقط تو برادرهود یک کم مشکل داشتم چون جوی استیکم دکمه کم داشت.:20:نقل قول:
من هیچ مشکلی نداشتم
اخه جهتها و دوربین با دو آنالوگ خیلی خوب و کامله
یه موضوع دیگه هم هست
وقتی مانیتور بزرگه (مال من 22 اینچ) باید فاصله بگیری از مانیتور تا راحت باشی
که در اینصورت گیم پد خوبه
در حالی که با موس و کیبورد نمیشه زیاد فاصله گرفت
کلا داشتن گیم پد خوبه
اگه خوشت نیومد با موس کیبورد بزن
اما گیمهای چنین شبکی خوبند با گیم پد
چون مثلا موقع درگیری حتی زمانی که حریف پشتت هست نیاز نیست دوربین را بچرخونی به طرفش اگه دفاع را نگه داری و موقع اتچ طرف دکمه مورد نظر را بزنی طرف را با یه کوموبو میکشه
حالا چه رو به طرف باشی چه پشت به طرف
برای همین گیم پد برای این گیم بیش از حد عالی و بی نقصه
اما گیمهایی همچون کرایسی و کانتر و کلا اول شخص اکشن متفاوت هستند
و مویس حکم طلا داره
همین موضوع تو موس هم صادقهنقل قول:
ما گیمهای چنین شبکی خوبند با گیم پد
چون مثلا موقع درگیری حتی زمانی که حریف پشتت هست نیاز نیست دوربین را بچرخونی به طرفش اگه دفاع را نگه داری و موقع اتچ طرف دکمه مورد نظر را بزنی طرف را با یه کوموبو میکشه
حالا چه رو به طرف باشی چه پشت به طرف
حتی موقعی که وسط حمله یا زدن بدل هستی اگه کسی بهت حمله کنه میتونی براحتی دوباره بدل بزنی:27:
سلام
مشکل فبلی حل شد خود برادرم رفت داوینچی رو پیدا کرد.
آساسینا رو هم فهمیدم چه طور آموزش بدم الآن ده یازده تا آساسین کامل دارم.
یه سوال دیگه هم دارم چه طور میشه از چتر نجات استفاده کرد؟
من آزادش کردم،ولی وقتی از یه جای بلندی می پرم پایین هر دکمه ای می زنم باز نمیشه می افتم می میرم!
تا حالا چندتا dlc برای بازی اومده
اگه میشه لینک دانلودشون رو بدین
(شرمنده 170 صفحه رو نمیشه به این راحتیا گشت)
سلام میتونید جای سیو Assassin's Creed Brotherhood رو به من بگین داخل کدوم درایو کامپیوتر میفته جایی که بازی رو نصب کردم سیوش نبود لطفا جوابمو بدید
الان تمومش کردهم، چقدر این Credit اش مسخره و طولانی هست. واقعا اعصابم خورد شد. Skip هم نمیشه لامصب . اه .
دوستان محل حمله راهزن ها جاهای مشخصیه یا نه؟ حتی حدودش رو هم بگین خوبه
کسی shop quest دکترو تموم کرده؟ منظورم اونیکه fast poison رو باز میکنه
اون Cluster 10 رو تو قسمت Truth تمام کردم.
رفت تو اون فضا که هی جلوت باز میشد.
آخرش اون یارو چی گفت؟ گفت هوا رو پیدا کن؟ آخرش چی شد؟ مربوط به نسخه بعدی میشه؟
دوستان اگ ه اون Shop Quest هایی که لازم داره رو بفروشیم ، دوباره از کجا باید پیداشون کنیم ؟ من هر چی آدم کشتم و دزد کشتم و جیباشون رو گشتم ، هنوز هم کامل نشده .
من تمومش کردم .. fast poison یه خاصیت بیشتر نداره ...فقط زودتر اثر میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا جواب بدین
سلامنقل قول:
توی صندوقچه ها رو بگردین،اونجا از اینا هست.
من تقريبا همه صندوقچه ها رو باز كردم. الان ديگه صندوقچه اي ندارم.چكار كنم ؟!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم باید موقع پرش کلیک چپ رو نگه دارینقل قول:
تو اون مغازه هایی که روش نوشته art نقشه محل صندوق ها رو میفروشن اگه اون نقشه ها رو نخریدید ،بخرید. در ضمن تو مراحلی که تو زیر زمین ها و راه رو های تو در تو میره اون جا ها رو کامل جستجو کنید .نقل قول:
بعضی از Shop Quest ها خیلی نایاب هستن،اصلا نباید هیچ Shop Questیی رو بفروشی...........نقل قول:
بعضی از اونها هم فقط یه جا هستن و از یه جا بدست میان،ولی در کل نقشه ها رو بخر تا بتونی راحت اون Shop Quest هایی رو که پیدا نکردی،پیدا کنی.....
دوستان cluster 10 کجاست؟
متاسفانه نقشه ها رو خریدم و همه صندوق ها رو باز کردم. اما اشتباهی که کردم بعضیاشون رو فروختم. الان نمیدونم برا بدست آوردن Shop Quest چکار کنم.
چند تا dlc برای pc اومده؟
فقط داوینچی یا بیشتر هم هست؟
متاسفانه نمیتونی کاری کنی امیر جان.......نقل قول:
مگر اینکه از اول بازی رو بری:31::31::31:
بالاخره تموم شد بازی
روی 71درصد تمومش کردم
راجع به پایان بازی
فکر نمیکنم دختره مرده باشه درسته؟
چون آخرش انگار گفتش که دوباره بزارتش تو ماشین و این صوبتا
درسته؟
دوستان یه سوال.
یکی از اون مراحل که توی زیر زمین و برای بد دست اون جواهر ها که در نتیجه برای اون زره هست که هیچ وقت خراب نمیشه.
من یکی از اونجا گیر کردم.
همون مراحلی رو میگم که با آیکن کله ی گرگ روی نقشه مشخص شده.یکی از اونها راهی نداره تا به اونجا بری.منظورم اینه که همون در اصلیش راهی نداره تا بهش برسی.که hiden bladeرو بکنه توش درو باز کنه.اونو میگم.هیچ راهی نداره من به اون تونل که زیر زمینه برسم .جای دستم نداره که من برم اونجا مرحله شو آغاز کنم.
یه بار خوستم با چتری که لئوناردو اختراع کرده برم اونجا ولی بالاش چوب داره نمیشه بری رد شی و بری تو تونل
امیدوارم فهمیده باشید کجا رو میگم.
چیکار کنم اونجا؟
یک عکس میزارید از اونجایی که گیر کردید؟
پست بالا رو یه نگاه بنداز.نقل قول:
اون که دختره نبود اصلا . اون دکتر William که یه اساسین high rate هست بود که به همراهش گفت باید بذاریمش تو انیموس . شاید چیزای دیگه ای یادش بیاد که اونم میگه نه . در نهایت اگه dlc رو برید یه سریع مختصات جغرافیایی یادش میاد که بعدش میره تو کما دزموند . انگار اصلا lucy اون وسط مهم نبود . حالا shaun و ربکا چی میشند اینوسط خدا میدونه .نقل قول:
فکر نمیکنم دختره مرده باشه درسته؟
چون آخرش انگار گفتش که دوباره بزارتش تو ماشین و این صوبتا
من بازی رو چند وقت پیش تموم کردم الان یادم اومد بیام نظر بدم:31:بازی شباهت زیادی به پرنس پرشیا داره
قشنگ بود ولی زیاد داستانش به من نچسبید چون قستمهای قبلی این بازی رو بازی نکردم
ولی کلا سبک جدیدی نبود من بیشتر با بازیایی حال میکنم که سبک جدید باشن میگم نمونه ی پرنس پرشیا بود.ولی لذت بردم از بازی.قشنگ بود
نسخه ی قبل فقط با داستان بازی مرتبط بوده.حتما باید بازی کرده باشید.داستان بازی شاهکاره.