خدمت شما: :20:نقل قول:
کد:http://017.-----.net/out.php/i97343_IMG0151.PNG
Printable View
خدمت شما: :20:نقل قول:
کد:http://017.-----.net/out.php/i97343_IMG0151.PNG
درود :31:
دوستان برنامهای برای رکورد مکالمات لازم دارم، ممنون میشم معرفی کنید.
ممنون :20:
پس خود كامتل نصب كرده!!!نقل قول:
من تا به حال همچین نرم افزاری پیدا نکردم البته رو بعضی اپراتور ها میشه ضبط کردنقل قول:
با اینکه اپل در MWC امسال شرکت نکرده مثل اینکه جایزه بهترین اسمارت فون از نگاه GSMA به آیفون 4 داده شده! :دی
کد:http://www.electricpig.co.uk/2011/02/16/iphone-4-wins-best-phone-award-at-mwc
حالا چاره چیه؟! بعضی برنامه هاشو نتونستم پیدا کنم که بعدا خودم بریزم روش.... :41:نقل قول:
برو به setting --> App Store ببین ، اکانتی وارد شده یا خیر!نقل قول:
اگر مشکل داشتی ، یک عکس بزار بهت میگم!
هر برنامه / بازی برای پلت فرم iOS که خواستی ، بگو با لینک مستقیم برات میزارم! البته اینجا نه! :11:
پس با من در تماس باش!
موفق باشید ،
امید
ببین یه روش میگم باهاش از برنامه هات کپی بگیرینقل قول:
برنامه به اسمifunBox رو کامپیوتر نصب میکنی گوشی رو به کامپیوتر وصل کن اگه ایتونز باز شد ببندش و این برنامه رو باز کن سمت راست بالا زیر گزینه my computer اسم گوشیت میاد روش کلیک کن بعد از سمت چپ برو قسمت user application از همه بزنامه ها کپی بگیر البته باید قبلش گوشیت جیلبریک شده باشه که مطمنا شده و از سیدیا برنامه های openssh و afc2add رو نصب کنی برای اسکرین شات از برنامه هات لازم نیست از تک تک برنامه ها عکس بگیری همین که رو رفتی رو صفحه اول با گرفتن هوم و پاور از صفحه عکس بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره منم به جمع آیفون داران پیوستم. ولی واسه همه باتریش مثل مال منه؟ مصرف باتریش خیلی زیاده. هر روز باید بره تو برق!
من رو جیل rc5 که بودم همین مشکل رو داشتم الان رو rc6 جیل کردم مصرف خوب شده...کمتر از rc5نقل قول:
من برنامه جیلمو از خود سایتش پرفتم. فکر کنم rc6 ه. از کجا باید بفهمم؟نقل قول:
امروز مطلبی رو خوندم در مورد بیماری اقای جابز دوستان اگه اطلاعاتی دارن مارم در جریان بزارن
کد:http://www.2daylink.com/links/browse.php?lid=4712
شایعاتی بود مبنی بر اون 6 هفته و ... که مثل اینکه رد شده شایعات. این عکس هم چند شب پیش در ضیافت شام اوباما با استیو جابز و اریک و مارک و ... بود که جابز به نظر سالم می رسه و تایید می کنه اون عکس های National Enquirer ساختگی بوده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شاید خنده دار باشه ..
ولی من هزارم جونم رو بدم واسه استیو ..
دوستان سایتی هست به اسم GadgetStrees.com ، که گجت های مختلف رو تحت تست هایی در شرایط سخت قرار میده تا کیفیت ساخت و ... رو تست کنه. این لینک آیفون 4:
و توی سایت می تونید جزئیات و فیلم ها و عکس ها رو هم ببینید. در نهایت نمره ای به کیفیت ساخت گوشی بر اساس نتایج تست میده که نمره های اسمارت فون ها از 100 رو اینجا می نویسم:کد:http://gadgetstress.com/2010/09/stress-test-of-apple-iphone-4-16-gb
iPhone 4 : 94
Nokia N8: 54
HTC Desire: 59
بعضی از دوستان مرتب از کیفیت ساخت پایین و زود خراب شدن آیفون ها (به خصوص آیفون 4) میگن، این نتایج اختلاف کیفیت ساخت آیفون 4 با بقیه اسمارت فون ها رو به وضوح نشون میده. دقت کنید N8 و Desire جزو محصولاتی بودن که به کیفیت ساخت خوب مطرح بودن، و کیفیت ساخت محصولات نوکیا و HTC همیشه زبانزد بوده، و جایزه های زیادی هم بردن. اختلاف ها کاملا مشخصه.
منبع اصلی خبر از GSMArena .
خدمت دوستان من چند وقت قبل از طریق ایفون باکس برنامه weather و چند برنامه دیگه روکه از برنامه های اصلی خود گوشی پاک کردم الان این برنامه رو لازم دارم و نمیخوام ریستور کنم تا دوباره برگرده از دوستان خواهش میکنم این برنامه رو یه جا اپلود کرده لینکشو اینجا بزارن
(برا کپی گرفتن از برنامه کافیه با ایفون باکس قسمت برنامه های اصلی رفته برنامه رو گرفته بکشید رو دسکتاب تا ازش کپی برداشته بشه ) با تشکر
نه اکانتی وارد نشده! :(نقل قول:
باشه دست درد نکنه اگر لازم شد حتما مزاحم میشم امیدجان... :11:
مرسی از راهنماییت داداش اما چند صفجه پیش توضیح دادم در این مورد.... :41:نقل قول:
اینه:
نقل قول:
سلام تشکر میکنم از تمام زحمتهایی که دوستان میکشن و البته با کمک شما آیفون خریدم و خدارو شکر راضی هستم
دوستم میخواد آیفون 4 بخره آنلاک فکتوری چه فریم ویری بخره که کاملا جیلبرک بشه؟
و اگه بخواد لاک بخره چه فریم ویری بخره که هم آنلاک بشه هم جیلبرک
ممنون
آلان آنلاک فکتوری 4.2.1 جبلبریک کامل میشه...اونم به بیس باند و این چیزا مربوطه..اگه دنبال دردسر نیستی یه آنلاک فکتوری بخر.نقل قول:
اگر 4.1 گیر آورد بخره جیلبریک میشه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه آنلاك باشه تا 4.2.1 كه دوستمون گفتن راحت و كامل جيلبريك ميشه
موفق باشيد.
یکی کمک کنه آیفونمو با دست خودم به خاک سیاه نشوندم
اول خواستم مصرف باتریشو کم کنم رفتم تو cydia یچیزو که یادم رفته چیه پاک کردم.
بعد هم نمیفهمم تو فلدر مدیا یا فلدر موبایل پایینش یه فایل آرشیو رو زدم با برنامه Ifile باز کردم 20 تا فلدر همونجا درست شد که تشخیصشون غیر ممکنه.
حالا نصف برنامه ها باز نمی شن از رو کامپیوترم نمیشه روش برنامه ریخت ولی فکر کنم مصرف باتریشو آوردم پایین :))
نمی دونم چرا تو هر تاپیکی پست دادم خوابید!
یه مشکل جدید. بعضی از برنامه ها رو که میخوام بریزم رو گوشیم میگه برای این کامپیوتر authorize نشده کسی میدونه باید چکار کنم؟
اول با اکانتتون توی آیتونز Sign in کنین و سپس از منوی Store روی Authorize ths computer کلیک کنید.نقل قول:
با سلامنقل قول:
فكر كنم با ريستور مشكلتون رفع بشه
موفق باشيد.
داستان جالبی داره این قیمت آیفون 4!
نه تنها ارزون نمیشه که گرون تر و گرون تر میشه!
ورژن 32 گیگ شاید بشه گفت حداقل 100 تومن بالاتر رفت ، 16 گیگم همین حول و هوش!یکم بیشتر ، یکم کمتر!
هیچ نظارتی نیس!
بعد جالبتر اینکه موقع فروش نصف قیمتم نمیخرن!!!
واقعا مسخره س...
این کارو قبل از این که اینجا پست بدم امتحان کردم وقتی میزنم میگه یکی از 5 تا سیستمتو Authorize کردی.نقل قول:
بعد از اینکه گوشیم تو دستام جون داد ریستور کردم این قضیه مال روز سوم بود خیلی وقته حل شد. مرسی از رسیدگینقل قول:
دمه عیده ! :دینقل قول:
به نظر شما بعد از عید به قیمت های قبل بر می گرده؟؟؟ (16 گیگ 920 تومن؟)
باید هم برگرده به قیمت های قبلنقل قول:
چون هر چه که بگذره مدل این گوشی قدیمی تر میشه و مدل های بیشتر و متنوع تری به بازار میاد
موفق باشید.
اگه به 900 برسه من حتما می گیرم . انصافا گوشی خداییه!
یه سوال اساسی ؛
کیفیت صدای آیفون 4 با هدفون نسبت به آیپاد تاچ بالاتره؟؟؟
با آیفون4 میشه sms فارسی دریافت کرد و فرستاد؟؟
ringtone میشه عوض کرد؟
قیمت آنلاک فکتوری آیفون4 در خارج از ایران چنده؟
خیلی ممنون
نقل قول:
بلي
خيلي راحتر از گوشي هايي كه زبان فارسي دارند :13:
بلي :11:نقل قول:
ringtone میشه عوض کرد؟
خيلي فرق با ايران نداره :13:نقل قول:
قیمت آنلاک فکتوری آیفون4 در خارج از ایران چنده؟
خواهشنقل قول:
خیلی ممنون
بلهنقل قول:
بله
در هر کشور متفاوته
خواهش میشه
پ.ن : محسن 5 دقیقه داشتم با تلفن صحبت می کردما :دی
?????نقل قول:
:20:
با سلامنقل قول:
فكر نكنم فرق عمده اي داشته باشه
اگه ميخوايد از صداي بهتري استفاده كنيد پشنهاد ميكنم يه هدفون مخصوص هم بگيريد
موفق باشيد.
نقل قول:
نه هیچ فرقی نداره . من جفتشو تست کردم . . .
موفق باشی ... :40::11:
بچه ها من یه آیفون4 16 گیگ دست دو میخوام بگیرم 750 ت
در حد نو نو هستش
فقط مشکلم اینه که 16 گیگ کم نیست؟ یه اطلاعاتی راجع به حجم برنامه هاش بهم بدید ممنون
من بازی هم زیاد نمیکنم
بچه هاااااااا..
4.3 میاااااد تا 11 مارس..