دوستان اولین مرحله ای که کنارش نشونه بارندگی رو زده . یعنی بارون باید بیاد ؟ اخه من تو بازی فقط اب کف جادی میبینم . هیچ بارونی نمیاد . در ضمن هوا هم صافه . اینا عادیه ؟
Printable View
دوستان اولین مرحله ای که کنارش نشونه بارندگی رو زده . یعنی بارون باید بیاد ؟ اخه من تو بازی فقط اب کف جادی میبینم . هیچ بارونی نمیاد . در ضمن هوا هم صافه . اینا عادیه ؟
من هنوز مشکل نصب دارم.برای من dvd9 هست.همون اول نصب بعد از انتخاب مسیر یه کادر میاد که باید سریال وارد کنم.با اون activator که اصلا کار نکرد.دوتا سریال از اینترنت گرفتم که وقتی چک میکنه میگه سریال نامعتبره.اگر هم اینترنت قطع باشه میگه باید کانکت باشی.من االان به سریال معتبر نیاز دارم.شماها چجوری نصبش کردین آخه؟من چکار کنم.دق کردم.......:41:
نیازی به سریال نیست cansel رو بزن و ادامه نصب...نقل قول:
بعد از نصب هم activator رو اجرا کن
منم همچین مشکلی داشتم ، اگه گرافیکت ati هست ورژن 10.9کاتالیست رو نصب کن احتمالا مشکلت حل بشهنقل قول:
سلام
من واسه اجرای بازی مشکل دارم
تا موقعی که مسیر رو انتخاب میکنم همه چی آرومه اما بعدش دیگه قاطی میکنه و میره بیرون.
بعد یه ارور با این مشخصات میده:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: NFS11.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16559
Fault Module Timestamp: 4ba9b21e
Exception Code: c0000029
Exception Offset: 0008debd
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: e8ad
Additional Information 2: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863
Additional Information 3: e8ad
Additional Information 4: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
سیستم تکمیله.درایور گرافیک رو هم تازه آپدیت کردم.
چه کنم؟
:37:
نصب کردم با موفقیت
ولی چرا اینقدر زود تموم شد؟
نه مال من نویدیاست
جیفورز
لگ دارم !! Nvidia GeForce GT 240 - Intel Pentium D 3.00 GHz - Ram 3GB
تازه WANTED lvl5 شدم :دی از شیفت خیلی بهتر شده :دی شیفت چی بود سیمولاتور درست کرده بودن !!!!!!!!!
جالب تر شده
با این حال خیلی خشک و خالی بود ....................:13: بعد رد کردن چندتا مرحله پاکش کردم..................نقل قول:
تازه WANTED lvl5 شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شیفت خیلی بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیفت چی بود سیمولاتور درست کرده بودن !!!!!!!!!
جالب تر شده
سلام
چطور میشه این autolog رو غیرفعال کرد !! دم به دقیقه میاد ! منم در حا بازی میذارم فایل دانلود کنه این همینطوری میمونه و نمیره ...
کرکی چیزی نداره اینو از بین برد ؟
توضیح : از پچ 1.0.1.0 بازی دارم استفاده میکنم .
و خدا Firewall را افرید...
دلبندم قبلاً این راه رو تست کردم :46:نقل قول:
در هر صورت وقتی قسمت connecting autolog میاد تمام تلاشش رو میکنه تا وصل شه تنها راه اینه کلا اتصال اینترنت رو قطع کنی یا اینکه باز بذاری ! چندجا گفته بودن با استفاده از کرک درست میشه ولی من چیزی پیدا نکردم !
لگ دارم !! Nvidia GeForce GT 240 - Intel Pentium D 3.00 GHz - Ram 3GB چه کنم ؟ :دی
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من به یه مشکل بر خوردم و اون هم اینه که تصویر اینه یه جوریه یعنی ماشینهاش قهوه ای مایل به صلایی اند و محیط اطافشون هم ابی هستند . لطفا بگید مشکل از کجاست.
به احتمال قوی مشکل از ضعیف بودن پردازنده سیستم شما هست، حجم حافظتون مناسبه ولی cpu خیر در ضمن گرافیک شما هم متوسط هست؛ با رزولیشن پایینتر بازی کنید.نقل قول:
لگ دارم !! Nvidia GeForce GT 240 - Intel Pentium D 3.00 GHz - Ram 3GB چه کنم ؟
دوست عزیز مشکلی نیست و طراحی آینه پشت این بازی همین حالت رو داره و این کار برای تفکیک نوع ماشین ها ایجاد شده.نقل قول:
کردم نمیشه که نمیشه ! اعصابم رو خرد کرده !!!!!1نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال
میشه این بازی رو به صورت Lan بازی کرد؟
اگه منظورتون افلاین هست باید بگم که نمیشه !نقل قول:
اما انلاین با خرج مقادیری مایه میشه!
دوست عزیز من خودم با این روش جلوشو گرفتمنقل قول:
فایر والتون رو طوری تنظیم کنید که اجازه ی دسترسی به اینترنت رو به بازی نده
من خودم با Kis 2011 جلوشو گرفتم تا میاد تلاش کنه بلافاصله مینویسه که به اینترنت وصل نیستید و این حرفا
با 5770 میشه روون اجرا کرد بازیو؟
تا چند وقت کار میکنه؟؟؟
م
م
ن
و
ن
.
.
بله عزیز میشه
من خودم با 8400 gs اور شده تقریبا با فریم 15 بازی میکنم
اگه راهی یافتین به ما هم بگیمنقل قول:
رم و گرافیک من از مال شما پائینترهنقل قول:
در عوض سی پی یو دو هسته ای
لگ مدارم
احتمالا بشهنقل قول:
فکر کنم زیادی بچسبه
باید در اولین فرصت تست کنم
نهنقل قول:
منظور ایشون بازی شبکه ای هست
منظور منم همین بود ...یعنی افلاین شبکه ای مثلا تو گیم نت یا با دو کامپیوتر....نقل قول:
که البته در هر صورت نمیشه
کسی ترینر درست و حسابی برای این بازی داره؟
من که اصلا نمیتونم جز ئ 3 تای اول باشم
ترینر خدمت شمانقل قول:
16 اپشن
9 اپشنکد:http://downloads.megagames.com/download.php?file=NEED.FOR.SPEED.HP2010.PLUS16TRN.LINGON.ZIP
کد:http://downloads.megagames.com/download.php?file=NEED.FOR.SPEED.HP2010.V1.0.PLUS9TRN.H4X0R.ZIP
سلام دوستان
من پچ جدید رو نصب کردم
الان ورژن بازی 1.0.1.0 هست اما کرک رو ندارم
کسی میتونه بهم لینک دانلود رو بده
ممنون
سلام دوستان کلا چند تا پچ برای بازی اومده و جه تغییراتی تو بازی انجام میدن
اگه میشه لینک هاشون رو بذارید البته با کرک درست و حسابی
ممنون
سلام
تو بازی نمیشه ماشین هارو ارتقا داد
آخه خیلی خیلی ضایه هستن
و یه موضوع دیگه
گرافیک بازی رو تا آخر بردم بالا ولی اون طوری که تو عکسها نشون میده نیست
عجب بازی توپیه خیلی فاز میده. مخصوصا مراحل پلیسیش که کلی امکانات هم بهمون میده. کلا اون دنگ و فنگای آپگرید کردن ماشینا را نداره و از این لحاظا سادس بازیش ولی خوب مراحل سخت هم زیاد داره. در کل بعد از مدتها دارم با یک nfs حال میکنم!
نقل قول:
یکی هم به ما یه جوابی بده ثواب داره ها
من بازی رو پچ کردم
وقتی میخوام اجرا کنم برنامه Activation اجرا میشه و کد میخواد
لطفا یکی سریال یا کرک بازی رو بذاره
بازی انقدر خفنه هیچ کس اینجا نمیاد همه سر بازین:31:
کسی کی نداره:13:
آخه وقتی میخوای اکانت بسازی کی میخواد:46:
MER30
کرک بازی بریز درست میشه.نقل قول:
کرکو با یه سرچ کوچولو تو گوگل پیدا میکنی.
بعد که کرک ریختی این رو اجرا میکنی nfshp-activator
اینو که اجرا کردی نمی بندیش روش لانچر خود بازی رو اجرا کن.
سلام
چطور میشه با ماشین شلیک کنی؟
یا از اون سیم خاردارا بزاری؟
منظورم با چه دکمه ای و چه موقع
ممنون:11:
درودنقل قول:
بستگی به مرحله بازی داره، بعضی هاش به شما emp و سایر اون اسلحه ها ، توربو و ... رو میده، که مینویسه به همراه تعدادش، به طور دیفالت روی num pad هست،فکر کنم 2و 4 و و 8 ! من تغییرش دادم به شماره های ردیف بالایی ... 1 و 2 و 3 و 4 ، خیلی راحت تر هست، البته من اکثر دکمه هاش رو تغییر دادم .
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه راهنمائی میخوام در مورد بازی؟
جون تا به حال بازی نکردم نتونستم بازی کنم:
1- کدوم نوع بازی بهتره همون اول در مورد منو میاد مثلا carrier و... کدوم حالت تعقیب و گریز پلیسه؟
2- دکمه ها تو کیبورد چطوریه مثلا گاز دادن و ترمز و دستی کشیدن و غیره
3- این قسمت داستانی که پول جمع میکنی همون قسمت پلیسیه یا نه یکی دیگه است
میشه یک به یک جوابم رو به سادگی بدین ممنون میشم دعاتون مییکنم دوستان
درود بر شمانقل قول:
اگر اشتباه نکنم، پیشرفت شما قتی پلیس هستید، سریعتر خواهد بود ، چون امتیاز مراحل کمی بیشتر هست در مقایسه با همون مرحله وقتی راننده هستید !
اما من از اونجایی که میانه خوبی با پلیس ندارم، اول راننده معمولی رو بازی کردم، تا حدودا" لول 15 و بعد الان پلیسش لول 12 این ها هستم !
دکمه ها رو از توی تنظیماتش نگاه کنید، 1 مقداری چیدمان دکمه هاش مناسب نیست ( نظر شخصی من ) و به همین دلیل من عوضشون کردم، پیشنهاد میدم شما هم همینکار رو کنید !
شما میتونید حتی همزمان هر دو قسمت رو انجام بدین، چه به عنوان راننده ، چه پلس .
موفق باشید .
اکنت نیازی نیست بسازید دوست عزیز، اونجا که میاد، شما کلید Esc رو بزنید، بعد هم Yes .نقل قول:
وارد بازی میشه.
خوب اسمش تو منو سادهش به چه نامه و پلیسیش به چه نامه؟نقل قول: