EASetup.exeهم داری دیگه؟نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/420806181/EASetup.exe
Printable View
EASetup.exeهم داری دیگه؟نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/420806181/EASetup.exe
یه سوال داشتم.با فعال کردن گزینه های wait for vsyns و msaa option چه اتفاقی می افته؟
ميشه لطف كني و يه عكس از صفحه نصب بازي (محتوياتش) رو بزاري تا من هم اطلاعات رو همونطور تنظيم كنم بنظرم فايلهاي نصب در جايي كه بايد باشند نيستند!!!!!!!!!!(اصلا سوالم كتابي نبود ببخشيد:31:)نقل قول:
Adboards FIFA 11 Demo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:کد:http://www.moddingway.com/screenshots/files/5526/big.jpg
کد:http://www.megaupload.com/?d=M4XFLARV
کد:http://hotfile.com/dl/70935482/c89ce04/Adboards_FIFA_11_Demo_by_pocho_SL.rar.html
کد:http://www.mediafire.com/?4qj6q269q0o9hem
محتوای مخفی: طریقه نصب
سلام بر همگی
فکر کنم بازی تا شنبه 9 مهر دیگه همه جا باشه و فروشگاه ها هم بیارن. البته اگه باز تاخیر نخوره:41:
مگه قبلا تاخیر خورده !!؟نقل قول:
البته اگه باز تاخیر نخوره
یه جورایی آره رفیق.:31:نقل قول:
من چند ساله که فیفا بازی نمیکنم .چون با pc بازی میکنم وفیفا هم در این زمینه بسیار بد بود.اما امسال شنیدم گیم پلی اون عوض شده .دموش رو دانلود کردم.اولش که اون لودینگ و... اینا رو دیدم گفتم خودشه مثل کنسولشه اما وارد بازی که شدم دیدم گرافیکش فاجعه است.میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره که وضوح تصویر و قیافه ی نا مشخص بازیکنا بهتر بشه؟
سیستم هم:
processor:AMD Phenom(tm)Quad-Core Processor2.50 ghz
ram:4
nvidia geforce gt 8800
06نقل قول:
TO FIFA 11
من هنوزم تو كف بازي هستما (كسي نيست مرام بزاره)
این واقعا نامردیه آخه چرا نسخه ی pc قسمت دروازه بان شدن رو نداره ولی نسخه ی کنسول ها داره؟ !!!
:18: + :41: = :19::19::19:
آقا جریان چیه ؟ با کدوم بهتره آخر؟؟ کسه دیگه ای تست کرد اینو؟؟ یعنی 258.96 خوب نیست ؟؟کسایی که بدون مشکل بازی می کنند از چه درایوری استفاده می کنند؟(nvidia دارا)نقل قول:
ولی من درایور 258 را دانلود کنم و نصبش کردم بعد از ریست کردن پی سی گرافیک پی سی کاملا بهم ریخت.مجبور شدم مجددا سی دی گرافیک خودم نصب کنم.گرافیکم 1 گیگ 9500gt هست.نقل قول:
شما گرافیکت چنده؟
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
من 258 را تست کردم سیستم من را که بهم ریخت.:13:نقل قول:
من 257 رو دارم بدونه مشکل بازی میکنم ! ولی همیشه اینطور بوده که آخرین نسخه مشکلات نسخه قبلی رو مخصوصا تو یه سری بازی ها بر طرف کرده ! آخرینش رو بگیر !نقل قول:
doostan bazi ro mishe ba dastehaye playstation
bazi kard age rabetesho be systemam vasl konam
نقل قول:من از کارت گرافیک 8600 استفاده میکنم واسه همین آخرین نسخه که بتا بود رو دانلود کردمنقل قول:
فکر نمیکنم گرافیک شما مشکل داشته باشه! با دانلود این نسخه بتا فیفا11 رو خیلی بهتر اجرا میکنم ...نصب کن نتیجه رو بگو!
برای دانلود بتا (نسخه ای که تایید نشده) و چون whql نیست به بیغام ویندوز موقع نصب Continue Anyway رو بزن
درایور 9500gt برای xp
سون:کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/260.63/260.63_desktop_winxp_32bit_english_beta.exe
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/260.63/260.63_desktop_win7_winvista_32bit_english_beta.exe
دوست عزیز شما گرافیک و رزولوشن بازی رو تنظیم نکردید برای همین گرافیک بازی براتون فاجعه بودهنقل قول:
به این مسیر بربن و فایل fifaconfig رو اجرا کنید وارد تنظیمات ستینگ بشین همونجا از منوی display configuration می تونین رزولوشن بازی رو کم و زیاد کنید.
و همچنین می تونین کیفیت اجزای بازی رو هم بالا پایین کنین که بالطبع گرافیک بازی هم تغییر میکنه.
این هم مسیری که باید دنبال کنین:
X:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup
یک صحنه جالب از بازی . توی این صحنه من از زمین خودم یک سانتر بلند هوایی برای مسی که در حال فرار کردن بسمت یک سوم دفاعی حریف بود فرستادم . مدافع سفید پوش چون میبینه مسی با سرعت زیاد خودش ممکنه وارد محوطه جریمه بشه و با دروازه بان تک به تک بشه اقدام به گرفتن پیراهن مسی میکنه .
توی این تصاویر خوب به انگشتان مدافع سفید پوش نگاه کنید تصویر اول انگشتاش کاملا بازه توی تصویر دوم با لمس کردن پیراهن مسی کم کم بسته میشه و تو تصویر سفید با گرفتن لباس مسی کاملا بسته میشه و با این کارش سبب شد من نتونم به توپ برسم و توپ به اوت رفت . این کشیدن لباس فقط برای چند ثانیه طول کشید و جوری نبود که داور رو متقاعد کنه خطا بگیره .
توی این صحنه مدافع سفید پوش میتونه توپو قبل از رفتن به اوت صاحب بشه اما وقتی میبینه اگه این کار رو بکنه مهاجم پشت سرش ممکنه توی این منطقه نسبتا خطرناک , تحت فشار توپو ازش بگیره و موقعیت خطرناکی بوجود بیاد با هوش خودش تصمیم میگیره اجازه بده توپ بره توی اوت تا از پرتاپ اوت استفاده کنه :
این whql یعنی چی؟نقل قول:
در حالی که تو PES میره توپ و میگیره و خودش و توپ با هم میرن تو اوت !نقل قول:
توی این صحنه آندرس اینیستا با هوش خودش بازیکن حریفو کنترل میکنه تا توپ به نفع تیمشون راهی اوت بشه ( تصویر دوم ) :
نقل قول:
خیلی دپسرده شدم با دیدن ای عکسها
من یه مانیتور asus m236h خریدم ولی چمنو صاف نشون میده و انگاری موکتهو اصلا جزییاتشو نشون نمیده
واسه این 11 هینطوریه . چون واسه من چمن ورد کاپ خیلی خیلی واقعی تر بود و مثل یه چمن 3 بعدی ولی تو 11 اینطوری نیست
کنسولو که به lcd دیگه ای وصلیدم دیدم چقد چمن واقعی شده ولی رو مانیتور اتاقم..............
به نظرتون مشکل از کجاس ؟ یعنی انقدر بین lcd tv و مانیتور اختلافه ؟ یا فقط ماله منه که اینطوریه
( جالبه که نسخه ورد کاپ رو خیلی خوب نشون میده و تقریبا مثل بقه lcd هاس ولی تو 11 ................!!!!!!!!!!!!
با سلام از دوستان فیفا باز دوتا سوال داشتم ولی قبلش گفتم نظرمو در مورد دمو بدم.
واقعا منم مثل خیلی های دیگه با دیدن فیفا 09 و 10 نا امید شدیم از فیفا و به pes رو آوردم و نسبت به fifa واقعا هم لذت بخش بود ولی واقعا از وقتی دمو رو ریختم(هفته پیش) واقعا نمیتونستم از پای سیستم بلند شم.و باید بگم که فیفا نکست یه چیز دیگست و دیگه قابل مقایسه با pes نیست وفقط ضعفش نسبت به pes گرافیک ضعیفش در قسمت چهره ی بازیکناست که اونم تو کنسول مثل اینکه درست شده.و بعد از این همه که دمورو بازی کردم واقعا هنوز صحنه ها و انیمیشن های جدید می بینم و همینه که fifa رو از pes متمایز میکنه.
.در موردص صدا گذاری هم که بقیه دوستان قبلا توضیح دادن که واقعا بی نظره.یه چیز جزیی هم که خیلی خوشم اود اینه که تماشاکرا وقت زدن ضربه پنالتی نیم خیز میشن و اگه میزبان باشی و مثلا توپ رو بزنی اوت ناراحت میشن و اگه گل کنی شادی میکنن که واقعا برام جالب بود!!
ولی واقعا pes بازا هم منطقی باشن و قبول کنن فیفا نکست از pes یه سروگردن بالاتره اونم به گواه نمراتی که پارسال گرفت.
ویه چیز دیگه این که بگم رفقایی که مثل خودم pc دارن برن فیفای پارسالو دوباره بریزن وببینن فیفا امسال چه لطفی کرده واینو بگم که ناشکری نکنن که مثل کنسول دقیقا نیست و یاداوری میکن که از fifaworld cup سه چهار ماه بیشتر نمیگذره پس این فیفا هم خیلی قدیمی نیست؟
حالا سوالم:
این personality و pro passing فقط مخصوص کنسولن یا واسه pc هم هستن؟
دوست عزیز اگه شما نسخه دموی PC رو هم بازی کرده باشین می بینین که توی pc هم اکثر چهره ها طبیعی طراحی شدهنقل قول:
فقط ضعفش نسبت به pes گرافیک ضعیفش در قسمت چهره ی بازیکناست که اونم تو کنسول مثل اینکه درست شده
personality که امسال فقط توی نسخه 11 کنسول وجود داره وبرای pc به سال بعد موکول میشه
ولی اون یکی گزینه رو خبر ندارم.
نقل قول:ممنون حسین جان. این اقدامی که کردی خیلی خوب بود. فیفا اینقدر جزییات داره که برای نشون دادن اون ها زمان زیادی میخواد. ویژگی اولی که گفتی رو تا به حال بهش دقت نکرده بودم. خیلی توپ بود :10:نقل قول:
ویژگی دوم هم کسی اگه 10 یا 20 باز بازی کنه میتونه این هوش رو به وضوح ببینه.
توی فیفا زمانیکه توپ داره میره توی اوت , بازیکنان تخمین میزنن که آیا به توپ میرسن یا نه و اگه احتمال بدن به توپ نمیرسن دیگه دنبالش نمیرن و به این شکل بی جهت خودشونو خسته نمیکن تا بتونن تا آخر بازی نفس داشته باشن .
توی این صحنه نمونه ای از این مساله رو میبینیم . هنوز 3-4 متر مونده تا توپ به اوت بره که ابتدا بازیکن تیره پوش و بعد بازیکن سفید پوش با علم به اینکه به توپ نخواهند رسید دیگه دنبال توپ نمیرن . نکته جالب اینه که تخمین بازیکنان برای رسیدن یا نرسیدن به توپ با هم متفاوته که ناشی از هوش متفاوت بازیکنانه در اینجا اول بازیکن تیره پوش متوجه شد به توپ نمیرسه و بعد بازیکن سفید پوش :
بعضی از حرکات تکنیکی کامپیوتر در یک بازی دوستانه .این تکنیکها امسال به نسخه کنسولی اضافه شده تمام این حرکات رو کامپیوتر در برابر حریفان انجام میده :
حرکت یک پا دوپای مسی و متعاقب اون استپ و پاس دادن به یار هم تیمی :
یک حرکت فریبنده از هیگویاین :
یک حرکت بسیار زیبا و فریبنده از بازیکن بارسا برای به اشتباه انداختن بازیکن حریف :
کامپیوتر از این نوع حرکت بصورت بسیار متنوع در بازی زیاد استفاده میکنه که من فقط تنها سه تاشو اینجا بصورت نمونه قرار دادم .
درگیریهای 360 درجه در میانه میدان که این هم امسال به نسخه کنسولی اضافه شده که بازیو بسیار واقعی تر از قبل کرده . بر خلاف نسخه قبل که فقط از بغل میشد بصورت تنه به تنه با حریف سر مالکیت توپ درگیر شد اینجا چه از کنار چه جلو و عقب این تعاملات و درگیریها برقراره همونطوریکه توی فوتبال واقعی هم به همین شکله :
این صفحه دیگه داره سنگین میشه بقیه موارد جالب بازیو توی صفحات بعدی میزارم .
بچه ها شما هم اگه چیز جالبی از گیم پلی بازی به چشمتون خورد حتما توی تاپیک بزارین .
حسین جان این عکس هایی که میذاری مربوط به نسخه PC هست یا کنسول؟!
اگه نسخه کنسول رو داری میشه بگی توی دموی کنسول قسمت ادیت فعاله یا نه؟!
ممنون میشم
Windows Hardware Quality Labs WHQLنقل قول:
در کل چیز خاصی نیست فقط گفتم که بدونی نسخه ی تایید شده نیست ولی به زودی whql میشه
در مورد گرافیک اونایی که WHQL دارند بررسی شدند و بدون مشکل هستند و تایید شده هستند پس ویندوز بهتون پیغام نمیده موقع نصب
اونایی که این واژه رو ندارند هنوز تایید نشده اند و چون تایید نشدند عواقب نصب رو به عهده کاربر میزارند
2 گزینه میده Stop Installation و Continue Anyway که اگر Continue Anyway رو بزنید کامپیوترتون میترکه (نه الکی :31:) کلا مشکلی نداره و کم مشکل پیش میاد ...
اگر توی بازی مشکل گیر کردن موقع ورود به منو رو داری حتما نصبش کن درس میشه و کلا واسه من که بازیو روونتر کرد با اون گرافیک درپیتم
ممنون حسین جان بابت توجه به چنین نکات زیبا و ریزی در بازی
بله دوستان فیفا 11 خیلی از این موارد ریز در گیم پلی داره که واقعا جذابیت بازی رو خیلی بیشتر میکنه. من در بازی دیشب که انجام دادم یه صحنه جالی دیدم که واقعا قشنگ بود. از گوشه داشتم فرار می کردم و موقعیت گل زنی داشتم مدافع رو بازیکنم تکل زد توپ به اوت رفت. بازیکنم که زمین افتاد وقتی رفت توپو پرتاب کنه یه بازیکن دیگه از این سمت که فضای خوبی داشت سریعا نزدیک اومد و با دو تا دستاش که به موقعیتش اشاره می کرد درخواست کرد توپو واسش بفرستم اونم با چه عجله ای!! تصویر اهسته رو که نگاه کردم و روی صورت بازیکن زوم کردم یه جور استرس و هیجان رو در صورتش دیدم کفم برید !! برعکس PES که فقط یک عکس رو روی چهره بازیکنان فیکس کردند و احساسات رو در چهره بازیکنان نمیشه دید .واقعا فیفا 11 از این جزئیات زیاد داره که هر چی بیشتر بازی می کنیم بیشتر به این نکات پی می بریم.
به نوع زمین خوردن دروازبانان هنگام گل خوردن در ضربات پنالتی توجه کردید؟ مثلا وقتی دروازبانان واسه یه توپ تقلا می کنند که بگیرند ولی توپ به فاصله کمی گل میشه من دیدم که دروازبان خودشو با یه حالت پر از افسوس زمین انداخت یه حالت کاملا شبیه به واقعیت! فقط کاش این مشکل پنالتی CPU در نسخه نهایی حل بشه اکثر پنالتی هاش خراب میشه.
میخوام بازی رو از پروفشینال سخت تر کنم چی کار کنم؟ یه سوال دیگه جای بازیکنارو چه جوری میشه عوض کرد؟
اینا رو من از نسخه کنسولی گرفتم . البته بعضی از این موارد توی نسخه pc هم وجود داره .نقل قول:
نه توی این دمو بخش ادیت فعال نیست .
بعضی از موردی که EA امسال قول داده بود به نسخه کنسولی اضافه بشه و من الان میبینم این موارد در بازی به شکل مطلوبی قرار داده شده ( واقعا باید از EA تشکر کرد که به تقریبا به تمام وعدهاش به خوبی عمل کرد ) :
1- امکان استفاده از سرعتهای متفاوت در دویدن ( 6 حالت مختلف )
امسال گیمر میتونه از سه سرعت متفاوت در دویدن و سه نوع متفاوت در سرعت راه رفتن استفاده کنه یعنی در مجموع یک بازیکن دارای 6 سرعت متفاوته از راه رفتن بسیار آهسته ( این نوع راه رفتن برای اجرای تکنیکهای ریز خیلی مفیده ) تا دویدن با حداکثر سرعت . سرعتهای متفاوت راه رفتن از طریق آنالوگ چپ انجام میشه که توی نسخه 10 کنسولی هم بود ( هر چقدر بیشتر جهت آنالوگ رو فشار بدید سرعت راه رفتن بیشتر میشه ) . اما سرعتهای مختلف دویدن از طریق تریگر راست انجام میشه که هر چقدر گیمر بیشتر این پدال دسته رو فشار بده سرعت بازیکن بیشتر میشه . این مساله دو تا مزیت داره اول جاهایی که لازم نیست بازیکن با سرعت زیاد بدوه تا بیخود دچار خستگی نشه میشه از سرعتهای متوسط استفاده کرد . مزیت دوم اینه که در حالت حداکثر سرعت نمیشه تغییر جهت با زاویه زیاد داد اما اگر گیمر بخواد هم در حال دویدن باشه و هم اینکه بتونه در زوایای بیشتر تغییر جهت بده میتونه از سرعت متوسط دویدن استفاده کنه .
2- اضافه کردن تعداد نسبتا زیادی انیمیشنهای سینماتیک و همینطور موشن کپچر
بعضی از اونها شامل این موارد میشن : انواع تکلهای کشیده و تکلهای عادی در شرایط مختلف و با توجه به موقعیتهای متفاوت , انواع انیمیشنهای درگیری و تعاملات در نبردهای هوایی و زمینی , تعدادی انیمیشن مربوط به حرکات تکنیکی اختصاصی بازیکنان ( مثل استپ سینه , کنترل توپ , فریب و تکنیکهای اختصاصی ) , تعدادی انیمشن جدید مربوط به حرکات دروازه بانها و داور , انیمشنهای جدید در کات سنها , ورود به ورزشگاه و ... , انیمیشنهای حرکات مختلف بازیکنان مثل دویدن های اختصاصی شوت زدن و ....
3- گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت بسیار زیادی کرده خصوصا چمن بازی .
4- پرسنالدی پلاس
( این مورد وسعت و دامنش اینقدر زیاده که نمیشه اینجا بازش کرد . من باید به مرور مواردشو از توی بازی پیدا کنم و با عکس و ویدئو اونا رو به نمایش بزارم همون کاری که پارسال برای PES 2010 انجام دادم که چیزی در حدود 40 تا ویدئو شد .
5- سیستم جدید پاسکاری
که به پرو پاسینگ معروفه و عوامل مختلفی که باعث خطا و کم دقتی در پاس میشه رو در دقت پاس دخیل کرده . این مورد درسته که وجود داره اما تاثیرش بسیار کمه و زیاد به چشم نمیاد هر چند که پترسن گفته بود توی نسخه نهایی تاثیر این خطاهای زمینه ای رو بیشتر میکنیم اما من زیاد چشمم آب نمیخوره .
6- برطرف کردن بسیاری از نواقص و موارد غیر طبیعی بازی .
مثلا توی نسخه 10 کنسولی وقتی یک بازیکن میخواست با پا یک توپ هوایی رو به بازیکن هم تیمیش پاس بده توپ شتاب بسیار زیادی میگرفت . یا شوتهای چیپ که الان زدن این نوع شوتها واقعا سخت شده . یا تنه های فنی که توی نسخه قبل خیلی محکم و غیر طبیعی بودن مثلا اگه شما با یک بازیکن با سرعت خودتونو به بازیکن صاحب توپ میزدید هر چند بازیکن صاحب توپ قدرت بدنی بسیار زیادی میداشت اما بازم با اون تنه توپو از دست میداد یا اینکه پرتابهای دروازه بان دقیقتر شده توی نسخه 10 کنسولی پرتاپهای دستی دروازه بان حساسیت خیلی زیادی داشت . و مهمتر از همه دیگه قدرت بدنی در بازی حرف اولو نمیزنه این نکته بسیار مهمیه که واقعا بازی خیلی طبیعی کرده .
7- سیستم جدید درگیری 360 درجه در روی زمین و همینطور نبردهای هوایی :
این سیستم جدید هم بازیو خیلی واقعی تر کرده . توی نسخه قبل بازیکنان فقط بصورت شانه به شانه و از بغل میتونستن برای تصاحب توپ با هم درگیر بشن و تعامل داشته باشن اما توی این نسخه و با این سیستم از هر جهتی میشه با بازیکن یا بازیکنان حریف تعامل و تقابل داشت یعنی بسته به زاویه حرکت , قدرت بدنی , سرعت و مواردی از این دست میشه روی تعادل و حرکت بازیکن/بازیکنان حریف تاثیر گذاشت .
8- ارتقاء سیستم دفاعی بازی
این مورد هم باید بعدا جدا و بطور مفصل در مودش صحبت کنیم .
9- اضافه کردن آمار و اطلاعات حاشیه ای بازی در زیر اسکوردبرد بصورت انیمیشن در خلال بازی
مثل فوتبال واقعی آمارهای مختلف در خلال بازی زیر اسکوربرد به نمایش در میاد مثل آمار دقت پاس یک بازیکن تا اون لحظه از بازی یا درصد مالکیت توپ , آمار شوتها ووو ...
10- سانترهای جدید driven cross
واقعا خیلی قشنگ و کاربردی هستن بخصوص ارسال توپها با این نوع سانترها از میانه زمین برای پیستونها و بالهای کناری که به تو زدن .
11- سیستم جدید خستگی و همینطور نفس بازیکنان که قرار توی نسخه نهایی اضافه بشه .
من حساب کردم حدود 40-50 ویژگی ریز و درشت جدید به بازی اضافه شده که سعی میکنم به مرور اونها رو توی تاپیک بزارم .
این همه چیز به بازی اضافه شد!!! پس کلآ فیفا کنسول با Pc بازم فرقهای زیادی داره . حسین جان یه نقد گذاشته بودی از یه بنده خدایی که رفته بود گیمز کام هم نسخه کنسول و هم pc رو بازی کرده بود ولی میگفت تفاوت چندانی بین دو بازی ندیدم!!!
کسایی که نسخه 11 کنسول و پی سی رو بازی میکنند بگن گرافیک دو نسخه خیلی فرق داره؟؟؟ ( به جز فیس ها که میگن تو کنسول بهتره)
سلام بهنام جان خوبی که ایشالا !نقل قول:
آره خب نسخه11 PC و کنسولی فرقهای زیادی توی گیم پلی دارن البته من هنوز نسخه PC رو نگرفتم ( نسخه نهاییشو میگیرم ) اما بر اساس اونچیزی که EA گفته گیم پلی PC 11 باید همون کنسولی 10 باشه . تازه من هنوز بعضی چیزا رو نگفتم اما تقریبا کلیاتو گفتم جزئیات حدود 40-50 موردی میشه که بعدا کم کم توی تاپیک میذارم .
اون نقد نبود گفته کارگردان نسخه PC بود که توی نمایشگاه گیمزکام میگفت چون هیچ سیستم یا دستگاه کنسولی اینجا بصورت عینی دیده نمیشه و فقط تلویزیون و دسته های بازی دیده میشن اکثر بازدید کنندگان نمیتونن تشخیص بدن این الان نسخه PC هستش یا کنسولی . اینکه ایشون گفته اکثرا نمیتونن تشخیص بدن علتش اینه که اکثرا کسانیکه به نمایشگاه آلمان رفتن بیشتر اهل همون کشور هستن و برخلاف من و شما آشنایی زیادی با بازی نداره بیشتر تفننی میرن نمایشگاه . از طرفی چون اون موقع هنوز نسخه ابتدایی این بازی ها بود بصورت ظاهری هم نمیشد تشخیص داد که این چیزی که توی تلویزیون دیده میشه نسخه کنسولیه یا PC
بهنام جان اتفاقا چهره ها توی هر دو نسخه دقیقا یکی هستن اینو خود کارگردان بازی گفت اما تیپهای بدنی کنسولی با PC متفاوته . توی PC فقط چند نوع تیپ بدنی داریم اما امسال توی نسخه کنسولی فکر میکنم حدود 15 تیپ مختلف بدنی وجود داره که توی بازی هم قابل تشخیص هستن و این مساله خیلی کمک کرده تا از دور بتونیم بازیکنان رو بر اساس استیل و تیپ بدنیشون تشخیص بدیم .
قربونت حسین جان بد نیستیم.نقل قول:
پس بیخود نبود که امسال نسخه pc رو شبیه نسخه 10 تو کنسول ساختن چون قرار بود فیفا 11 کنسول پیشرفتهای زیادی نسبت به سال قبل داشته باشه. به هر حال نقشه خوبی بود که ea کشید اینطوری هم مشتریهای کنسولش رو از دست نداد چون اگه کنسول و پی سی یکی بودن بیشترها میرفتن سراغ پی سی ، و همینطور تو pc تونست دوباره طرفدارها زیادی پیدا کنه. البته از حق نگذریم نسخه 11 pc هم واقعآ زیباست و به قول شما بهترین بازی ورزشی سال قبل رو میتونیم رو pc داشته باشیم.
در مورد تیپهای بدنی باید بگم واقعآ این تیپهایی کهبه نسخه کنسول اضافه شده همونطور که گفتین شناسایی بازیکنا رو واقعآ راحت کرده. من دموی کنسول رو بازی نکردم اما چنتا ویدئو ازش دانلود کردمو دیدم و خیلی حسرت خوردم که کاش تو نسخه pc هم این تیپهای بدنی وجود داشت.
حسین جان یه سوال داشتم
کنسولم هارد نداره میخوام بدونم اگه بخوام به بازی آهنگ های شخصی خودم رو اضافه کنم باید هارد بخرم یا اینکه یه فلش هم کارم رو راه میندازه؟ اگر با فلش مشکل حل میشه یعنی باید همیشه هنگام بازی فلش رو وصل کنم؟ نمیشه مثلا تو همین حافظه داخلی(256 mb ) یه مقداری آهنگ بریزم؟
قبل از اینکه من بقیه تفاوتهای نسخه 11 کنسولی رو با نسخه 10 کنسولی که الان شده PC 11 بگم این مطلبو عرض کنم که بطور کل اگه بخوایم تفاوت این دو نسخه رو در چند جمله بگیم شاید بشه اینجوری گفت که :
آزادی عمل در حرکت ( و نه در پاسها و شوتها که قبلا توی نسخه قبل این آزادی در شوت و پاس به نهایت خودش رسیده بود ) , بمراتب بیشتر شده انگار توی نسخه قبل یک کم در درگیریها و حرکات و عبور از بین بازیکنان دست آدم بسته بود اما اینجا احساس میشه خیلی کارها میشه توی زمین انجام داد .
یک تفاوت اصلی دیگه اینه که گیم پلی طوری طراحی شده که واقعا معتاد کنندست راستشو بخواید من وقتی فیفا 10 کنسولی رو بازی میکردم بعد از یک ساعت خسته میشدم اما اینجا اصلا نمیشه بازیو خاموش کرد و علتشم تغییراتی زیادیه که توی بازی اعمال کردن . من سعی میکنم به مرور بقیه تغییرات رو هم توی تاپیک قرار بدم . به نظر من اگه نمره نسخه 10 که پارسال بهش داده بودن 9.1 باشه ( که با این حساب نسخه PC امسال باید نمرش بیشتر از 9.1 باشه چون هم گرافیکش بهتر شده و هم باگهای نسخه 10 کنسولی رو ازش گرفتن ) این نسخه راحت باید 9.4 رو بگیره چون واقعا خیلی روش کار کردن . نسخه 9 هم که شاید بعضیا بدونن از حدود 20-30 منتقد بطور میانگین نمره 8.7 گرفته بود .
اگه حجم فایل صوتی زیاد نباشه حتی میتونی توی حافظه داخلی کنسول بریزی فلش هم که حتما میشه .نقل قول:
دقیقا همینطوره که میگی اصلا مدیر مسئول بخش بازار یابی کشور روسیه هم دقیقا همین مطلب رو عنوان کرده بود .نقل قول:
بله خب بهنام جان وقتی یک بازی بین این همه غول ( مثل بازیهای 2K و EA و... ) عنوان بهترین بازی سال ورزشی دنیا رو به خودش اختصاص میده و کلی جایزه برنده میشه شما توقع داری بازی عالی نباشه . تازه شما حساب کن با توجه به گرافیک پیشرفته نسبت به نسخه 10 کنسولی و درست شدن باگهای منیجر مود بازی امتیاز بازی حتی باید بیشتر از 9.1 بشه .
نگران نباشید برای سال بعد تمام این موارد نسخه 11 کنسولی به نسخه PC اضافه میشه .