خوب اگه مجازات داره براي همه بايد مجازات داشته باشه اگه منو كيك كردن پس چرا احمد و شهاب رو كيك نكردن :13:نقل قول:
جعل هویت؟مجازات داره دیگه.
موفق باشید.
Printable View
خوب اگه مجازات داره براي همه بايد مجازات داشته باشه اگه منو كيك كردن پس چرا احمد و شهاب رو كيك نكردن :13:نقل قول:
جعل هویت؟مجازات داره دیگه.
موفق باشید.
دوستان چطوری فایل های دمو رو اجرا میکنید؟
دست از این دعوا های بچگانه بردارید:13:
من مگه اسممو گذاسته بودم سروش که من کیک شم؟نقل قول:
اه اشتباه شد ولي تو كيك كردن نقش داشتي :31:نقل قول:
من مگه اسممو گذاسته بودم سروش که من کیک شم؟
امروز کاره بچه ها شدیدا بچگانه بود...
دو نفری در مقابل 8 نفر داشتیم بلاک می کردیم 3 بار هم بلاک شدن بد میان Kick می کنن...:13:
حالا می فهمم چرا ایرانیا هیچ کاری نمی تونن بکنن...همشون بی جنبه اند...:2:
تو پوشه تی config_directory رو دوبار کلیک چپ کننقل قول:
دموها رو بزار تو پوشه demos برو تو بازی
از قسمت دمو دو بار چپ کلیک کن رو دمو ببینش
حالا این حرفا به کنار خودت چطوری :دی
ممنون.نقل قول:
درسا زیاده وقت ندارم بیام بازی کنم.البته هر وقت بیکار شدم میام تی ورد معشه میشم:31:
مشکل وت مپ فعلا با ریستارت سرور حل شده اگر دوباره این مشکل پیش اومد اسم مپی که باعث مشکل شده رو بهم بگین تا مپ رو پاک کنم
مپ هایی که میخواین اضافه بشه رو توی یک فایل zip در سایت solidfiles.net یا سایت uploadfa آپلود کنین تا من انتقال بدم.
یک خواهش دیگه از دوستان دارم که همونطور که جناب آقای ناظر گفتن اگر به این بازی علاقه دارین اینقدر پست های نامربوط و غیر مفید ندین اگر حرفی با دوستاتون دارین اینجا جاش نیست و میتونین توی پ.خ یا توی profile بهم بگین. واقعاً ممنون میشم این مورد رو رعایت کنین(بزرگترین خواهشیه که ازتون دارم).
Oo ببخشید دیر شد تا برم کارنامه بیگیرمو ناهار بخورم طول کشید .
black جان بفرما اینم لینک مپ ها:
فقط 1 مپ موند که مال sajad tnt هست من نداشتمش.کد:http://up.--------.com/images/jurl0sb3bafsh3qsvxh.rar
به زو دی شاهد مپ های جدید و جالبی از من و دوستان خواهید بود.
مپ sajad tnt :
:31:کد:http://www.uploadbaz.com/xxoemn7e24kn
به زو دی شاهد مپ های جدید و جالبی از من و دوستان خواهید بود.
نمیدونم اون پستی که دادم رو اصلاً نگاه کردین یا نه ولی من گفتم کل مپ ها در یک فایل با فرمت zip باشه اون هم در یکی از سایت هایی گه گفتم یا هر سایته دیگه ای که hotlink میده بزاین.
واقعا نفهمیدم...!
هدف از این کیک کردن چی بود؟!!
خودتون همین جور دارین فحش میدین...
بگین من کجا فحش دادم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی حرف ها هست که باید اینجا زده شه...نقل قول:
شاید اینجا محل جر بحث نباشه ولی تنها جایی یه که همه می شنون و نمی تونن همین طوری از رو حرف بگذرن و هیچی نگن...
من همین جا با این صفحه و تمام کسایی که جنبه کنار چند نفر بودن رو داشتن خدافظی می کنم امیدوارم در آینده یا به کارهاشون بیشتر فکر کنن یا همون کارها سرشون میاد که باز مجبور میشن فکر کنن!
پس خداحافظ TeeWorlds
بله من هم با شما هم دردم،و میخوام حداقل سرور پی سی رو ترک کنم،:13:
یکی به خاطره مپ های بلاکش که همیشه یا توی اون هستیم یا وسط یه مپ دیگه سری با یه وت همه چی خراب میشه...:18:
یکی واسه ادمای نامرد و بی جنبش که خودشون بلک میکنن میگن شوخیه بعد بلاکشون میکنی کیکت میکنن:18:
و سوم هم به خاطر این که بازم به دلایل بالا ممکنه بدون اینکه بلاک کنی کیکت کنن یا اگر کسی بلاکت کرد(و این کارو ادامه داد تا نتونی بازی کنی) کیکش نکنن چون بازم نامردن(به غیر از معدودی این جوری اند):13:
"در ضمن من سند برای بعضی حرفام دارم برای بعضی ندارم ولی مهم نیست!
نريد بچه ها بريد هم زود بر ميگرديد بابا آدم كه نبايد به خاطر چند نفر ناراحت بشه بره من خودم ده بار اين بازي رو كنار گذاشتم
اولا یه چیز بگمنقل قول:
درسته تو این بازی دعوا میشه (همه جا دعوا میشه ) اما دعواهاش به رفیقاش میارزن
__________________________________________________ ____________
دوما تو که دیگه دعوات خیلی بچه گونه بود اصلا دعوا نبود با هم قهر کردین چیزی هم به هم نگفتین
سوما تو قلط کردی بازی رو ترک کنی الاخ (دوستان میخوان به حساب فش بزارن میخوان نزارن )
بی مرام اینجوری رفیق میشی با یکی دیگه قهر کنی از پیشه ما میری ؟
رفاقتت اینجوریه ؟
حالا گذشته از این حرفا کسی میدونه واسه این بازی چه جور سرور دائم بزنم ؟
تو فروم خارجی پرسیدم یک چیزایی تو تیپیکش گفتن یکی هم پیغام داد بهم اونجا یک چیزایی دستگیرم شد
اینجا پرسیدم
سرور اماده هم یک عده میزنن اما سه چهار برابر پول میخوان تا یاد بدنکد:http://www.teeworlds.com/forum/viewtopic.php?id=8033
تا اونجایی که من فهمیدم واسه سرور باید ماهی زیره 50 تومن داد رو vps هم راه انداخت
سلام دوستان.....
من رضا هستم...جدیدم...
اما نمیدونم سرور شما رو از کجا بیارم؟؟؟؟
میبینم که همه به هم میپرن و جنگو دعوا هست :دی
ایشالا درست میشه :دی
منم که هنوز سرور نتونستم بسازم :دی
مطئنی که میدونی من کیم؟:8:نقل قول:
اولا یه چیز بگم
درسته تو این بازی دعوا میشه (همه جا دعوا میشه ) اما دعواهاش به رفیقاش میارزن
دوما تو که دیگه دعوات خیلی بچه گونه بود اصلا دعوا نبود با هم قهر کردین چیزی هم به هم نگفتین
سوما تو قلط کردی بازی رو ترک کنی الاخ (دوستان میخوان به حساب فش بزارن میخوان نزارن )
بی مرام اینجوری رفیق میشی با یکی دیگه قهر کنی از پیشه ما میری ؟
رفاقتت اینجوریه ؟
-----------------------------------
من به خاطر قهر کردن یا فحش دادن دیگران نمیخوام ترکش کنم،من تو بازی های انلاین دیگه هم زیاد دیدم که به هم بی دلیل فحش بدن،اصلا جور دیگه ای بلد نبودن حرف بزنن...:19:
ولی ادم های ... زیادن اینجا که الکی بلاک میکنن یا نمیزارن یه مپ رو درست تا اخر بریم:13:
مگه smkh نیستی ؟نقل قول:
اره اونو قبول دارم بعضی مواقع بیخود کیک میکنن و بلاک هم میکنن در نمیارن
من خودم زیاد شوخی میکنم اما سریع طرفو از بلاک در میارم
guys سرور پریده؟
سلام امروز داشتم تی بازی میکردم که یه دفه چشم خورد به یه سرور نوشته بود:shahab ddrace :20:
رفتم تو که با استقبال خیلی گرمه ایشون مواجه شدم خیلی گرم!! :41:
بعد اومدم بیرون برگشتم برم تو که خیلی محترمانه پسورد گذاشت نتونستم برم تو:37::37:
اما فهمیدم که ایرانم سرور داره:20:
گشتم تا اینجا رو پیدا کردم...اما سرچ کردم نبود اعصابم خورد شد:42::grrr:
حالا بگید تکلیف من چیه؟:question:
شهاب پس گذاشت چون بیشتر از دو نفر میرفتیم تو سرورش 1000 میشد پینگ وگرنه اون بدش نمیومد سرور شلوغ شهنقل قول:
پس سرورهاس ایرانی هم معمولا یا p30 یا p30world اگه به غیر اینا بود 60 درصد احتمال بده صاحب سرور نمیخوا برین تو سرورش
سرور دائمی ایران هم فعلا نیست
فکر کنم فردا پس فردا درست شه
خیلی ممنون:1:
من تازه دو هفتس بازی میکنم
از این به بعد هر سروری زده شه اینکا میگید؟
ببخشیدا!!!سرور دائمی چیه؟
اگر کسی میدونه آخرین بار چه اتفاقی افتاد تا سرور کرش کرد لطفاً بگه تا کمکی برای رفع مشکل کرده باشه.
در حال انجام یک سری تغییرات و انتقال آخرین ریلیز و همچنین مپ های دوستان به سرور هستم به زودی سرور ران میشه.
بچه ها متاسفانه مشکلی برای سرور پیش اومده که ممکن نیست امشب سرور ران بشه... احتمالا فردا اگر مشکل حل بشه ران میشه.
از صبور بودنتون ممنونم.
هرکی میتونه MAP + Config رو برای من بفرست تا در صورت بروز مشکل در Magical من سرور ران کنم
من یک بار ران کردم ولی توی قسمت Vote برای تغییر مپ چیزی نبود :D
اینم آی دی Tirex_iran
ای بابا دیروز آموزش سربازیم تموم شد ! زود پریدم پشت کامپیوتر تا teeworlds بازی کنم :31: ولی متاسفانه دیدم سرور down شده :41:
بابا این سرور magical نباشه ما چه کار می کنیم :31:
آقا دستت طلا :11:
خوب مگه سرور قطیه برو سرورایی که Ping 150 هست حال کن.من تا سرور می پره می رم اونجاهانقل قول:
راستی شما اسمت تو TEE چیه؟
طعم بودن با ایرانی ها فرق داره :31: هیچ جایی وطن ( magical ) خود آدم نمی شه :31:نقل قول:
من همون saeid هستم دیگه :31: مگه چند نفر گفته بود که می رم سربازی ؟ ! ها ن؟!
الان یک سرور انتخاب کنید بگین ما هم بیاییم اونجا :19: تا 7 تیر صبح 8 مرخصی پایان دوره دادند تا به یگانم معرفی کنم پس زود باشین که می خواهم بازی کنم lol
من هنوزم شک دارم که تو بازی کی هستی خوب 1 بار درست و حسابی بگو بینم کی هستی .نقل قول:
map را که فعلا حال ندلرم ولی بیا دستورش اینه :
add_vote "xyz" "sv_map xyz"
البته اینجا بد گرفت اون * که چپ هست باید بیاد راسته راست.
Gorlovka DDrace Server 2 با پینگ 160 بیا بازی کنیمنقل قول:
الان اونجام ولی پینگم که ونجا 290 اینا هست !نقل قول:
سلام دوستان.
خب يه پ.خ بهم ميداديد تا سرورو ران كنم :31:!
ادرس : 192.168.1.100:8303
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
سجاد جان.این که آی پی داخلیته.با این آی پی ما نمی تونیم وصل بشیم.نقل قول:
سجاد اگه می شه تا سرور magical باز بشه , بزار ران باشه سرورت :31:نقل قول:
اگه وقت کردین و میلتون کشید و دوست داشتین این دموی آموزشی باور نکردنی و غیر ممکن را توی 40 ثانیه نگاه کنین! و شما هم آن را ممکن کنید.
کد:http://teegames.tk/?p=206
این اموزش ساخت اسان سرور چی شد؟:8: