مطمثن باشین تا موقعی که نوکیا همین سیمبیان بزنه همونطوری عقب افتاده میمونه.هیچ وقت دیگه نمیتونه به پای اپل و سامسونگ و اچ تی سی برسه.نقل قول:
میشه یه توضیح بدین که ذایتر چیه؟نقل قول:
Printable View
مطمثن باشین تا موقعی که نوکیا همین سیمبیان بزنه همونطوری عقب افتاده میمونه.هیچ وقت دیگه نمیتونه به پای اپل و سامسونگ و اچ تی سی برسه.نقل قول:
میشه یه توضیح بدین که ذایتر چیه؟نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم منظورش رایتر بود:20:
انشاا.. وقتي گرفتمش خودم تست ميكنم :31:نقل قول:
عزیز تا اونجایی که من می دونم از سال 2008 به بعد دیگه نوکیا هیچ چیز شاهکاری نساخت که بخواد رتبه اش رو بالا ببر. در زمینه دوربین و صفحه نمایش شروع کرد به درجا زدن . پس تنزل مقامش طبیعیه...نقل قول:
اصل رقابت از اکنون که سیمبین های 3^ و 4^ و میی گو عرضه می شن آغاز می شه... :5::10:
درباره پاراگراف آخر هم این شرکت هنوز به تولید لوازم صوتی و تصویری و مربوط به ارتباطات می پردازه. تلویزیون رو که تردید دارم؛ اگر هم باشه توی خود فنلاند هست. اما همه ابزارهای مهم ارتباطی نظیر LNB، سوییچر و حتی ----- هم تولید می کنه. در زمینه کامپیوتر هم که تازگی ها یه لپ تاپ داده بیرون! دیگه چی می خواین بابا...؟! :31:
نقل قول:
ببخشید یه پرسش!
همون موقع که نوکیا داشت همین سیمبین عقب مونده رو روی گوشی هاش می ریخت، سامسونگتون چه گوشی هایی و با چه پلتفرم هایی می داد بیرون؟ اصلا اپلی وجود داشت که بخواد ادعا کنه...؟ اچ تی سی هم که بحثش جداست. اون سازنده پاکت پی سی هست و ما هم اصلا وارد گود نمی کنیمش!
همین اپلی که دم ازش می زنید، فناوری مولتی تاچ رو از نوکیا دزدید و بابتش هم حق امتیاز نداد؛ رسما هم در دادگاه محکوم شد و غرامت هم به نوکیا پرداخت کرد! در ضمن... هیچ چیز آیفون ساخت اپل نیست مگر سیستم عاملش! همه قطعاتش از این ور و اون ور گردآوری شده. اما نوکیا بیش از 80% قطعاتش رو خودش می زنه. چون براش کارایی و کیفیت مهمه
سامسونگ و اپل فقط بر مبنای تبلیغات کاذبه که فروش بالایی دارن. اما در عمل حرفی واسه گفتن ندارن. شاید درست نباشه که دوباره بحثش رو پیش بکشم، اما گوشی سامسونگ Omnia HD و اپل آیفون 2G نمونه های بازر هستن. امنیا رو توی بوغ و کرنا کردن که گوشی شاخیه، صفحه خازنی داره، صدای توپ داره، از فرمت فلان و بهمان پشتیبانی می کنه، فیلمبرداری شاخ HD داره و... اما چی شد؟؟! سرانجامش این شد که بیش از 80% کسانی که خریده بودن پشیمون شدن و اعلام نارضایتی کردن چون پر از ایراد ریز و درشت کلافه کننده داشت. اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!! :13:
درپایان هم سیمبین 3^ از لحاظ ساختاری خیلی با نگارشهای پیشین فرق کرده و این مهمه... واسه ظاهرش هم کلی کار می شه کرد! هنگامی که ما همین سیمبین های منبع بسته رو برمی داریم و براشون Home Screen طراحی می کنیم، انتظار داری برای اون که منبع باز هست این کار رو نکنیم؟!!! :27:
این جا کلوپ N8 هست. بهتره بجث رو بی مورد کش ندین!!!
شاد باشین :11:
یکی یه مقایسه بین صفحه نمایش این با گالکسی پیدا کنه ببینیم چجوریا میشه...
خیلی جالبه :27:نقل قول:
سامسونگ و اپل فقط بر مبنای تبلیغات کاذبه که فروش بالایی دارن. اما در عمل حرفی واسه گفتن ندارن. شاید درست نباشه که دوباره بحثش رو پیش بکشم، اما گوشی سامسونگ Omnia HD و اپل آیفون 2G نمونه های بازر هستن. امنیا رو توی بوغ و کرنا کردن که گوشی شاخیه، صفحه خازنی داره، صدای توپ داره، از فرمت فلان و بهمان پشتیبانی می کنه، فیلمبرداری شاخ HD داره و... اما چی شد؟؟! سرانجامش این شد که بیش از 80% کسانی که خریده بودن پشیمون شدن و اعلام نارضایتی کردن چون پر از ایراد ریز و درشت کلافه کننده داشت. اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!
اپل این همه فروش داره فقط به خاطر تبلیغه ؟!!
امنیا هم من فقط دیدیم علی ریسر ناراضیه نمیدونم چجوری شده 80%
شما از خودت آمار در میاری واسه خود حال میکنی :27:
بهتره بحثو کش ندی!
دقیقا واسه تبلیغاته! :31: هنگامی که استو جابز میاد و با آب و تاب و جذابیت همه ویژگی های آیفون رو گنده می کنه، معلومه که خیلی ها جذبش می شن!!!نقل قول:
درضمن... علی که آره... بنده خدا حق هم میدم بهش.
من که خودم رفتم بخرم چند ماه پیش، با دو سه نفر آشنا مشورت کردم گفتن که چیز مالی هم نیست. بعدا هم که یدونه رو برای مدتی قرض کردم و باهاش کار کردم خودم هم بهش پی بردم. :13:
تازه هم توی اخبارهای پراکنده خونده بودم که بیشتر نارضایتی این گوشی سر فیلمبرداری و عدم هماهنگی برخی از ارگان های سیستم عامل گوشی با هم هست ( همون 80% )
شاد باشین :31:
نقل قول:وای چقدر بحثهای تعصبی:27:نقل قول:
باز این سامسونگی ها اینجا آفتابی شدند.بابا مگه نمیگین نوکیا بده برین تو کلوب سامسونگ و هر چی دلتون میخواد از سامسونگ تعریف کنین. ولی قبلش این ویدیو را ببین بعد برو :31::نقل قول:
استفاده از کیبورد بلوتوث دار به جای کیبورد لمسی گوشی ان 8 و تایپ مسیج به سرعت سه سوت:27:
لینک پخش ویدیو:
لینک دانلود ویدیو:کد:http://www.youtube.com/watch?v=kbvCahHTa6I
کد:http://www.youtubesnips.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادمه اون موقع ها كه ان95 داشت ميومد جايگاهش مثل الان n8 بود!:31:
چه زود گذشت:31:
اين جمله رو بايد طلا گرفت:46:نقل قول:
اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسن جان اگه هستی اینو هم ببینین و بعد برو:31::
8 برای نهایت؛n برای نوکیا؛n8 برای راه حل(قسمت دوم):
بخش هایی از این مطلب:
از عکاسی تا چاپ با نوکیا N8
نوکیا N8 فقط در عکاسی فوق العاده نیست بلکه قادر به ویرایش تصاویر میباشد.
در حالیکه برخی از گوشیها فاقد حتی ابتداییترین ابزار ویرایش میباشند، N8 آماده است تا با قدرت به ویرایش تصاویر با صفحه لمسی فوق العادهاش بپردازد. با ما همراه باشید تا از قابلیتهای ویرایشی نوکیا N8 بیشتر آگاه شویم.
چرخش، تغییر اندازه و برش:
تنظیمات حرفهای:
- نیازمند به چرخش تصویر هستید؟ به راحتی توسط Rotate از ابزار ویرایشگر، چهار گزینه در پایین صفحه ظاهر میشود. چرخش 90 درجه در جهت عقربههای ساعت یا خلاف آن و چرخش افقی یا عمودی
- در صورت تمایل به استفاده از عکس در حجم کمتر، باید عکس را تغییر اندازه داد. این کار ایدهآل برای استفاده در ایمیل یا ارسال بلوتوث میباشد.
- سریعترین و سادهترین راه برای بهبود عکس، برداشت قسمتی از آن میباشد. توسط Crop میتوانید مناطق ناخواسته را از عکسهایتان حذف کنید.
- عکسها هم گاهی همچون سازها نیاز به کوک کردن دارند، با انتخاب Tuning شما قادر خواهید بود، نور، رنگ، کنتراست، روشنایی و تاریکی، سایه و ... را به دو طریق خودکار یا دستی تنظیم کنید.
چاپ:
- حالا که عکستان را ویرایش کردید، بد نیست یکی دیگر از ویژگیهای نوکیا N8 فاش شود. بله، چاپ!!! شما از طریق اتصال بلوتوث یا USB به پرینتر، میتوانید عکستان را چاپ کنید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.footofan.com/report/image/448-nokia-n8-photography-to-print
پیرو پست بنیامین جان هم باید اضافه کنم که ویرایشگر تصویر N8 دارای ویژگی های نگارش لایت فتوشاپ هست! یعنی حتی توانایی رتوش کردن با بهره گیری از ابزار استَمپ رو هم داره! :5:
دوستان خواهشا تایپک رو به مغازه لوازم خانگی تبدیل نکنید!..........همین الانش هم زیاد تر از مرز بحث کردیم!....دو صفحه است داریم با هم کل کل میکنیم و آخرش هم به هیچ جا نمیرسیم و آخرش فقط چند تا پیغام خصوصی از aQoa دریافت می کنیم! بیخیال تورو خدا!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب خدارو شکر مثل اینکه Gameloft بازی Avatar رو واسه سیمبین ساخته و روی N8 هم نمایش داده شده! چقدر دلم میخواست این بازی واسه N8 بیاد!
توی تست بنچمارک که N8 بالاتر از گالاکسی شد ( احتساب پردازنده و چیپ گرافیک با هم ). حالا روی چه حسابی می گی.نقل قول:
اگه میشه بیشتر توضیح بده :11:
سلام بلاخره گوشی n8 امد یا نه ؟ مردیم دیگه بابا:31:
فکر کنم تا 20 روز دیگه حداکثر ایران باشه!
اینجور که شنیده میشه nokia و at&t جایزه 10 میلیونی واسه برنامه نویسایه n8 کنار گذاشتند.
نگرانی اصلی خودم از بین رفت , نوکیا تو این مدت 3 تا سیستم عامل معرفی کرده.
ویدیو جدید از اجرای بازیهای N8 توسط Test-Mobile.fr
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------
آدم چه چیزهایی میشنوه
شما میتونی 1100 رو با galaxy S مقایسه کنی (:31:)
و 1100 برنده ی مقایسه خواهد بود:27:
جالب اینجاست که چند کشور از جمله ایران رد صلاحیت شده و نمیتونن در این به اصطلاح مسابقه شرکت کنن.نقل قول:
Dubbed "Calling All Innovators North America," the contest is actually open to developers from all over the world - apart from a somewhat selective list of countries that Nokia has decided don't get to play. While all the usual suspects are present - North Korea, Burma, Cuba, and Iran are all disqualified - there are some surprises in the list, too - including Belgium, Brazil, France, Norway, Spain, Sweden, and even Quebec, although the rest of Canada is good to go
بخاطر قوانین کپی رایت نیست؟نقل قول:
با سپاس
میتونه دلایل مختلفی داشته باشه... به هر حال سیاستهای خاصی دارن.نقل قول:
نقل قول:
به نظرتون 3 تا کشور زیر بیشتر بخاطر کپی رایت حذف شدن یا سیاست حاکمان ؟
North Korea, Cuba, and Iran
سلام.
قضیه این پیکسل صفحه چیه . یعنی چقدر تو کیفیت تاثیر داره؟
واسه N8 این عدد چقدر کمه .360*640
در حالی که این عدد واسه گوشی های جدید برند های دیگه عددهای بزرگتریه مثل 480*800
در کل اگه ممکنه اساتید یه توضیحی در مورد این مسئله بدن.
نقل قول:نقل قول:مطمئنا از سوی نوکیا مشکلی نیست. هر چی هست از سوی AT&T هست. آخه هرچی باشه اپراتور آمریکایی هست دیگه... البته با این که رئیس و صاحبش هم یه ایرانیه... :41::13:نقل قول:
شاد باشین :10:
نقل قول:من دبرور تو یکی از پاساژهای بلوار مدرس در مشهد دیدمش ولی وقت نشد برم تو مغازهنقل قول:
دوست عزیز چیزی که شما دیدی احتمالاً Aino بوده:31: شایدم چینیش:46:نقل قول:
این گوشی رسماً تا چند روز آینده روانه بازار میشه.
که این طور!!!؟
خب کسی اطلاعاتی در مورد قیمت این گوشی نداره این که از چه قیمتی شروع میشه و در نهایت رو چه قیمتی وا میسته؟
اونی که شما تو مشهد دیدی عزیز ،چینیه.
من تو خود استارا نارنجی شو دیدم که پایین صفحه اش یه مارکه دایره ای مانند داشت!
اوپس !!!!
گالاکسی و ایی 7 و ان8 !!
دوستان هیچ قیمت پایه ای برای این گوشی در نظر گرفته نشده؟!
کیفیت تصویر e7 رو میبینید چیه...!:18::18::18:
از n8 هم بهتره - وای خدای من
ولی خیلی بزرگه
دوستان N8 تو اوکراین وارد بازار شده ؟
بخوام بخرم اینجا قیمت چند دلار هست؟
تکنولوژی ال سی دی های نوکیا چی هست ؟؟
البته من احساس میکنم برایتنس گلکسی رو اتومات هست !
ولی همون عکسی که زیر نور خورشید درکنار آیفون دیدم بهم فهموند نوکیا چیکارس :دی ! دمش گرم !
ولی دوستان گالاکسی کمی عجیبه تو این عکس.
آخه قبلا دیکه از ان8 خیلی بهتر بود ولی الان اینجوری نیست.حالا نمیدونم جریان چی هست....
بابا دیگه همه میدونن amoled از super amoled برتر نیستش: دی
ولی خوب باز گالاکسی با کمترین روشنایی ممکن زیاد هم کم نیاورده: دی
کد:http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/07/tm-n8-screen-vs-super-amoled-3.jpg
کد:http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/07/tm-n8-screen-vs-super-amoled-2.jpg
چی چی میگی توووو؟؟:31:نقل قول:
پیدات نیست؟؟تحویل نمیگیری؟؟:31:
بگذریم.
والا منم همینو میگم.
فکر کنم بخاطر عکسش هست وگرنه صفحه ان8 از گالاکسی بدون تردید کم میاره.
کسی نخواست جواب ما رو بده ؟؟ :41:
N8 تو اوکراین وارد بازار شده ؟
بخوام بخرم اینجا قیمت چند دلار هست؟
هنوز وارد بازار نشده تو اوکرایننقل قول:
اگرم میخوای قیمتش رو اونجا بدونی
برو تو سایت اصلی نوکیا تو قسمت کانتری اوکراین رو انتخاب کن
چینیا هم عالمی دارند واسه خودشون.
N8 رو فوتو زدن با دوربین 5 mg،سیستم اندروید و....