خب من الان دو تا بازی انجام هرچند واقعا هنوز خیلی زوده که در مورد جزئیات بازی اظهار نظر کنیم اما به نظرم چند مورد خیلی مشهود بود .
من اول سعی میکنم بیشتر نقاط ضعف بازیو بگم .
داوری بازی خیلی بهتر شده اما بازم اشتباهاتی داره ( البته باید خیلی بیشتر از اینا بازی کنم تا تمام ظرایف کار داوری این نسخه دستم بیاد )
زمان پاسخ دهی یک مقدار کمه و این مساله یک مقداری آدمو اذیت میکنه بخصوص توی کنترل توپ و چند مورد دیگه .
اینجا بازیکن بایرن پای ویا رو میزنه اما داور پنالتی نمیگیره :
نقل قول:
دیگه با بازیکنی مثل رونالدو و مسی نمیشه همه زمین رو دور زد
سیستم جدید دفاع این اجازه رو نمیده که با یک بازیکن از همه گذشت اما بازم میشه با یک بازیکن مسافت زیادیو طی کرد من با آلوز و مسی چند بار یک نفس تقریبا 100 مترو طی کردم ( چند بار رفت برگشت داشتم توی زمین حریف ) اما سیستم جدید دفاع زیاد بهم اجازه نمیداد خودمو وارد محوطه جریمه کنم . من از سیستم دفاعی که بازیکن خودشو به مهاجم صاحب توپ نزدیک نمیکنه خیلی خوشم اومد .
نقل قول:
پاس دستی بازی رو جذاب تر کرده
دقیقا همینطوره پاس دستی بازی خیلی جذاب کرده اما آزادی عمل در جهت پاس و قدرت پاس هنوز کامل نیست انگار مثلا میشه فقط توی 32 جهت پاس داد یعنی زاویه های پاس دادن زیاد نیست .
نقل قول:
یک چیز دیگه حالا نمی دونم من چون خیلی pes بازی کردم این جوره یا نه من بازی اول 4-1 زدم هر 4 تا از پشت محوطه جریمه شوت زدن تغییر کرده اما از نظر من یک خورده راحت گل میشه top player هم بود در کل بازی حرف نداره جز بهترین نسخه های pes
گل زدن از طریق شوت واقعا راحت شده یعنی با بازیکنان بزرگ از فواصل بیش از 20 متر میشه راحت گل زد اگه دقت کنید از هر 2 شوت یکیش گله . من اولین بازی با این که با گیم پلی آشنا نبودم و از 3-4 ماه میشه pes بازی نکردم اما روی بالاترین درجه سختی بازی بازیو 1-1 کردم که البته چندین موقعیت صد درصد گل هم برام پیش اومد . بازیو باید سخت تر میکردن .
نقل قول:
دوستان چشمگیر ترین تغییر نسبت به 10 اضافه شدن انیمیشنهای نسبتا زیاد به بازییه هر چند هنوز خیلی بازی خشکه( نسبت به.....)
دقیقا منم موافق این نظرم انیمیشنهای زیادی اضافه شده اما هنوز بازی خیلی خشک به نظر میرسه ( شاید من چون زیاد فیفا بازی میکنم اینجور احساس میکنم )
نقل قول:
گرافیک دقیقا مثل پارساله با یه ذره نور پردازی بهتر(تماشاگرا بازم چنگی به دل نمیزنه .
نقل قول:
طراحی استادیوم همینطور . جو استادیوم بهتر شده)
با این نظرم کاملا موافقم گرافیک نسخه 10 نسبت به 9 خیلی متفاوت بود چون موتور گرافیکی بازی عوض شده بود اما این نسخه نسبت به نسخه 10 تفاوت چشمگیری نداره .
نقل قول:
دروازبانها بهتر شدن ولی بازم توپها رو مثل همیشه دفع میکنن با ای تفاوت که این بار توپ جلو پای بازیکنهای خودی میفته
متاسفانه باید بگم دروازه بانها هنوزم اصلا قابل اعتماد نیستن نه در ضربات راه دور , نه دفع توپ و نه هوش دروازه بان اگه میشد عکسهایی براتون میذاشتم خودتون میتونستید قضاوت کنید .
یک صحنه از اشتباه مشهود دروازه بان که با مدافع قاطی کرد :
نقل قول:
یه ایراد دگه که نمیدونم چطوری بیان کنم . اونایی که فیفا نکست بازی کردن بهتر میفهمن اونم اینه که انیمیشنهای اضافه شده خیلی با روند توپ همخوانی نداره و مچ نیستند با هم
ولی
در کل
pes نسبت به یک سال . خوب پیشرفت کرده ولی هنوز خیلی جا داره واسه تبدیل شدن به ایده آل
اینم یک مقداری به چشم میاد
یک دفاع بسیار زیبا و کم نقص از پویول که واقعا خیلی به موقع و بی نقص این تکلو زد و مانع از شوت زنی مهاجم شد :