این مخافظ صفحه ها قیمتشون چقدره ؟؟؟
Printable View
این مخافظ صفحه ها قیمتشون چقدره ؟؟؟
سلام. چندتا سوال داشتم.
1. درسته که ميگن اين گوشي با اپديت به اندرويد 2.1، صفحه نمايشش 16 ميليون رنگ ميشه؟ (اگر نه، آيا کلا راهي براي 16 ميليون رنگ کردن صفحه نمايش هست؟)
2. آنتن دهيش و دوامش خوبه؟
3. آيا قابليت مرور سايتها و PDF فارسي رو داره؟
با تشکر فراوان.
سلام
من تجربه زیادی در آندروید ندارم ولی خوب چند روز پیش یه x10 آپدیت کردم
16 میلیون فعلا برای این گوشی ارائه نمیشه تو آپدیت هم نیست
16 نمیشه هیچوقت....ولی کیفیت صفحه اونقد بالا هست که کاربر راضی نگه میداره....
اگه منظروت اینه که اگه یه روز چیزی سنگین تر از اتوبوس از روش رد شد،سالم میموه یا نه،باید بگم نمیدونم!! ولی تا وزن اتوبوس رو میدویم که چیزیش نمیشه!!!(اسناد عبور اتوبوس از روی ایکس پریا و تنها شکستن لایه ی بالایی صفحه هم موجوده!!)نقل قول:
2. آنتن دهيش و دوامش خوبه؟
انتن دهیش؟ مثل همیشه عالیه....
ظاهرا براش رام فارسی 2.1 اومده که رسمی بود!! شایدم زبان فارسی بود! دقیقا یادم نمیاد....ولی به خودی خود خیر!نقل قول:
3. آيا قابليت مرور سايتها و PDF فارسي رو داره؟
یه عکس خیلی زیبا از XPERIA X10 مشکی رنگ همراه با هنزفری بلوتوث
حالشو ببرین
[PHP]http://www.4shared.com/photo/n7W8qn2n/Photo146.html
[/PHP]
[PHP]http://www.4shared.com/photo/WI-IOS_d/Photo149.html[/PHP]
Pinch-to-zoom coming soon to the Sony Ericsson XPERIA X10
ايكس 10 دارا ديگر نگران نباشيد :31:
شما ميتوانيد قابليت مولتي تاچ (پينچ زوم )رو روي گوشي هاي خود داشته باشيد :31:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
But now, thanks to the numerous unhappy customers, the company finally decided to start working on enabling the pinch-to-zoom on its Eclair-serving toy. The multi-touch input method will be enabled in the web browser and the Google maps app (hopefully later elsewhere as well) and is coming some time in Q1 2011 via an Over-the-Air software update.
ويرايش فارسي آفيس چي؟
قیمت اون اسکینا براقش 8 دلار و ماتش 10 دلاره ! البته اونور آب :دی
بدی سعید برات شاید 15-20 تومن بیاره....
ویدیوی پینچ زوم برای شوالیه ی سیاه:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=868sPlG3dCY&feature=player_embedded#!
یه عکس خیلی زیبا از XPERIA X10 مشکی رنگ همراه با هنزفری بلوتوث
حالشو ببرین
[PHP]http://www.4shared.com/photo/n7W8qn2n/Photo146.html
[/PHP]
[PHP]http://www.4shared.com/photo/WI-IOS_d/Photo149.html[/PHP]
نقل قول:دست گلتون درد نکنه :31:نقل قول:
اینور آب فی چنده ؟
اصلا پیدا میشه ؟؟
اگه پیدا بکنی،20-25 تومن میدن(اگه پیدا کنی!!!) برا شهرستانی ها هم که نهایتا 50 به بالا در میاد!!(تا بیان تهرون و بگردن و غذایی که میخورن و کرایه و اینا...!!!!)
همون روش سعید،سریع تر و مطمئن تره....
---------
راستی این شیلدی که میگی این دیگه چیه؟!!!
چجوریاس؟
بله میثم راست میگه...دوستانی که میخوان PM بدن من با سعید صحبت میکنم...خودتون هم اگه از سایت های خارجی چیزی رو پسند کردین براش مشکل نیست و میاره
کیهان این شیلد دیگه چیه؟! یه جور لایه که میکشی رو گوشی؟! یه جور قاب(مثل قاب های کریستال قدیمی؟!!) یا دقیقا چیه؟! راحت رو گوشی نصب میشه؟ پرفمنس رو پایین نمیاره؟
اینویسیبل شیلد رو میگی ؟
یا همین اسکینا ؟
یا شیلد ژله ای :دی ؟
شما مالیات بر ارزش افزودشم بدی این ور ابم گیر میاد!نقل قول:
اینایی که گفتی اسم های مختلف و با کلاس تر همون عکس هاییه که گذاشتی یا اینکه اینا هر کدوم یه چیزه؟!!!نقل قول:
نه اون عکس هایی که یه چیزی گذاشتن دور ایکس تن...!!!
اینایی که میگی اصلا اینور هست؟
نقل قول:
بله هستش...علائدین با قیمت 45 تومن میفروشه... از نظر من Invisble Shield برای همه ی گوشی های تاچ مثل X10 نکسوس و دیزایر لازمه...واقعا تک هستش و جلوی هر گونه خش و لکه رو روی گوشی میگیره!
مثلا این رو ببینید! این واسه نکسوس وان هستش..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای گوشی های دیگه هم همینجوریه! بسیار نازک هستش طوری که از فاصله ی نزدیک هم به سختی مشخص چیزی رو گوشی هستش و جالبه که خیلی مقاوم در برابر ضربه های محکم هم هستش مثلا افتادن گوشی از دستتون!
الان سعید واسه نکسوس وان با قیمت 35 تومن میفرسته اینور آب (هزینه ی تمام شده) اگه خواستین بگین تا من بهش برسونم و قیمت X10 رو بگیرم
سعید کیه؟!
من میخوام ولی خب باید اول مدلهاش رو ببینم بعد بگم کدام را میخوام...
خب کی هست که میتونه از اون ور بفرسته برامون؟!
نقل قول:
سلام سعید اینجا نمیاد تو فروم دیگس ولی عزیز این اینویزیبل شیلد که مدل نداره !! فقط 2 نوع هستش که یکی Screen Protection هستش مه معمولا حدود 20 تومنه و فقط روی صفحه رو میپوشونه و یکی هم Full Protection هستش که کل گوشی رو میپوشونه و 40 تومن حدودا قیمت داره ...اگه دقت کنین تو عکس بالا مشخصه که مدل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ...چون واسه زیبایی نیستش که واسه محافظت هستش ....الان از سعید قیمتارو میگیرم اگه خواستین PM بدین
یک عکس واقعی با Invisble Shield ندارید بزارید؟
هر کدوم یه چیزین !نقل قول:
اینایی که گفتی اسم های مختلف و با کلاس تر همون عکس هاییه که گذاشتی یا اینکه اینا هر کدوم یه چیزه؟!!!
نه اون عکس هایی که یه چیزی گذاشتن دور ایکس تن...!!!
اینویسبل شیلد که همونه که بالا عکسشو گذاشته !
اسکین همونه که من عکسشو گذاشتم :دی
این دوتا مثه برچسب هستن و میچسبن به بدنه ! اصلآ هم معلوم نمیشن !
ژله ای هم که مثه قاب کریستالی هست ولی نرمه !
دوستان من احتمالآ (شاید) بتونم تا هفته دیگه اینویس شیلد بیارم ! احتمالآ یه ایکس10 هم سفارش میدم ! اگه آوردن میگم اگه خواستین براتون میفرستم :دی
اسکین هم برای X10 میاری؟
اهان این شد تعریف درست حسابی....
حالا این اسکمین ها 10-12 دلاره نه؟!!
ایول !! برا ایکس ده یا 12 مصمم تر شدم!!
سلام.
دوستان تروخدا به اين سوالم جواب بدين: آيا امکانش هست اين گوشي سايتهاي فارسي رو بخونه يا نه. ممنونم.
بله ميتونه جديدا
خوب اونهایی که تو عکسهاشون رو گذاشتی که اصلا معلوم نبودند! :31:نقل قول:
والا یکی از آشناهامون داره از اونور میاد ! ببینم اگه بتونه پیدا کنه بهش میگم بیاره !نقل قول:
اسکین هم برای X10 میاری؟
اونور آب 10 12 دلاره :دی انجا همونطور که دوستمون گفتن قیمتاش بالای 20 تومن و تو علاالدین 40 50 تومنه ! چون تک و توک میارن و هر قیمتی که بخان میفروشن :دینقل قول:
اهان این شد تعریف درست حسابی....
حالا این اسکمین ها 10-12 دلاره نه؟!!
ایول !! برا ایکس ده یا 12 مصمم تر شدم!!
مطمئنی ؟نقل قول:
خوب اونهایی که تو عکسهاشون رو گذاشتی که اصلا معلوم نبودند!
البته سایتش هیلتر بود ولی عکساش هیتلر نبودن ! واسه همین من گذاشتم ! اکثر بچه ها هم دیدن
بیخودی که تشکر نکردن :دی
حالا با هیتلر شکن امتحان کن اگه نتونستی بگو برات یجا دیگه آپ میکنم !
نه بابا شوخی کردم!نقل قول:
آخه گفتی روی گوشی نشون نمیده.
واسه اون گفتم.
منظورم چیز زائد و اضافی ازش نمیزنه بیرون :دی
خيلي ممنونم.نقل قول:
بله ميتونه جديدا
درمورد بازيهاي با کيفيت چي (مثل NFS Shift). آيا ميتونه روان اجراشون کنه؟
عزیز،این گشوی رو دست کم نگیر.....
از ظنر خیلی ها از جمله شخص بنده،از ظنر ویژگی های اساسی،هیچ چیزی از گوشی های اند کم نداره....
شما میتونی توی جی اس ام ارنا این گوشی رو با مثلا گلکسی اس مقایسه کنی....
چیزی که به چشم من اومد و بارم مهم بود،این بود که رام 512 گلکسی،در مقابل رام 348 ایکس تن بیشتر بود....(خیلی بیشتر بود!!!)پردازنده و اینا همه 1 گیگ هستن و شاید با تفاوت مارک ها،کمی سرعت فرق بکنه ولی در نهیات 1 گیگا هرتز،یک گیگا هرتزه!!
قیمت ها رو هم اگه مقایسه کنی،میبینی که برای جیب کارمندی،ایکس تن خیلی بهتره از گلکسی و دیزایر اچ دیی که دست یه اقا بوده باشه!!
خب پس خدا رو شکر. فقط دو تا سوال ديگه دارم که ممنون ميشم پاسخ بدين:
1. من خودم سوني اريکسون G700 و يکي از دوستام Z530 داره. مشکلي که وجود داره اينه که موقع مکالمه، صداي طرف خوب نمياد. آيا Xperia X10 هم چنين مشکلي داره؟
2. موقع خريد بايد به چه چيزايي دقت کنم؟ Made in کجا بايد باشه؟
خواهشنقل قول:
خيلي ممنونم.
درمورد بازيهاي با کيفيت چي (مثل NFS Shift). آيا ميتونه روان اجراشون کنه؟
آره راحت ميتونه
1- اينو بايد بچه هايي كه دارن جواب بدن ولي من كه باش كار كردم اين مشكلو نداشت....همه چيز مرتب بودنقل قول:
. من خودم سوني اريکسون G700 و يکي از دوستام Z530 داره. مشکلي که وجود داره اينه که موقع مکالمه، صداي طرف خوب نمياد. آيا Xperia X10 هم چنين مشکلي داره؟
2. موقع خريد بايد به چه چيزايي دقت کنم؟ Made in کجا بايد باشه؟
2- مال خود كشور نام آشناي چاينا :31: باقيشم سعيد بارسلون بهت ميگه :31:
نمیدونم چرا اینقد ایکس10 رو دسته کم میگیرن !
البته دلیلش 1.بخاطر ساپورت بد نرم افزاری و 2. ناتوان بودن هکرا برای ه ک بوتلودر این گوشی
جالبه که ایکس بنچمارکش با اینکه رمش 384 هست از دیزایر بهتر شده و هم رده نکسوس1 شده !
اگه رووش 2.2 بیاد بازم بالاتر میره !
قبل از آپدیت که معلومه کجا بوده (تو نمودار هست) بعد آپدیتم که نارنجیس :
خلاصه بخاطر ه ک نشدن بوت لودر خفن این گوشی بیچاره داره بهش ظلم میشه :دی
یادمه اولایی که هنوز گلکسی نیومده بود یه تاپیک مقایسه بود که خود سامسونگیها هم وقتی راجع به ایکس10 حرف میزدن دس پاشون میلرزید ! الان بخاطر 2.2 شاخ شدن واسه ایکس10 وگرنه .... :دی
اینم جالبه ببینید :
محاسبه عدد پی به میلی ثانیه :
ایکس10 با ورژن 1.6 :
ایکس10 با ورژن 2.1 :
دیزایر 2.1 :
گلکسی اس 2.1 :
برای نکسوس 1 رو هم پیدا نکردم متاسفانه !
میبینید ایکس10 از هر 2 تا قوی تر عمل کرده و زمانش کمتر بوده !
واقعآ حیف این گوشی که سونی بهش نمیرسه !
البته بوت لودر ه ک شده...تا جایی که یه عکس دیدم از بنچمارک این گوشی، با رام 2.2، از گلکسی اینا خیلی سر تر بودش....عکس رو پیدا کرده و براتون میذارم....
به ظنر من سونی بزرگترین ظلم رو به این گوشی کرد...ولی با اوردن مولتی تاچ،و قرار گرفتن امکان رام ها،این گوشی دست نیافتنی خواهد بود!!!
بنچمارک Quadrant منتشر شده توسط دولوپر zdzihu از Custom Rom های Xperia X10