دوستان ببخشید.من الان اول بازیم.اونجایی که uberto رو می کشه.الان شمشیر ندارم.چه طوری باید شمشیر بگیرم.:20:
Printable View
دوستان ببخشید.من الان اول بازیم.اونجایی که uberto رو می کشه.الان شمشیر ندارم.چه طوری باید شمشیر بگیرم.:20:
نباید شمشیر گیر بیاری باید فرار کنینقل قول:
اهان فهمیدم. شما برو طبقه بالا(از پله ها برو:31:) سمت چپ اخر راهرو یک اتاق هست که خواهر و مادرت اونجان. برو با خواهرت صحبت کن.میگه واسه مادرت پر جمع کنی. بعد میری برای مرحله:46:نقل قول:
دوستان کسی ترینری نداره یا پچی نداره که 100% کار کنه
اخه واسه من پچ 1.1 رو نصب نمیکنه و این رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستانی که مشکل کانکشن دارن مطمئنا game launcher رو ریختن.منم همین مشکل داشتم ولی با این game launcher درست شد.
http://webdd.ir/ac2/Ubisoft_Game_Launcher.rar
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
اون جارو که فرار کردم.نقل قول:
کلا چه طوری باید شمشیر گیر بیارم.
با سلام
1- ما همچنان با شمشير داوينچى مشكل داريم وهيج كليدى براى برداشتن جعبه كار نمى كند.
2-اين فايل values.db را كجا و يا چطور کپي كنيم.
3-يك هديه به افتخار جناب Beny-Nvidia :
فايل دانلود كامل بازى آنهم روي مديا فاير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین ولیو ی که واسه من با لینک رپیدشیر دادی, همونیه که تا سکانس 13 میشه بدون مشکل رفت ؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4842786&postcount=1537
این لینک دانلودش کجایی نوشته؟:13:نقل قول:
نمیتونم دانلودش کنم:41:
اگه واسه همون لحظه می خای بورو رو الحه و شیفت رو بزن تا ور داره .نقل قول:
ولی اگه دائمی می خوای باید بری به مغازه ی اصلحه فروشی همون چکش و اصلحه ی مورد نیازتو بخری .
آقا این پر ها رو که جمع کنی آخرش چی میشه؟
اون معماهایی که تو ویلا هست رو اگر حل کنی چی میشه؟ همونایی که تو حیاط ویلا هستن نه تو زیر زمین (زیرزمین که زره الطاهر رو میده).
سلام
مي خواستم ببينم امكانش هست اين بازي رو روي يه سيستمي كه به هيچ وجه امكان اتصال به اينترنت نداره نصب كرد؟؟؟؟
تا جايي كه مطالبو خوندم حداقل اول كار براي ساختن يوزر و پسورد بايد آنلاين بود درسته؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
دوستان اگه زره رو تعمیر نکنیم چی میشه؟
آقا این دوستمون راس میگه منم هر چی این آدرس رو میزنم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگار پاک شده یا مثل این!!!!!!!!!
باید چی کار کنم؟
:41::41::41::41::41::41:
دوستان من تو sequence 5 موندم بهم مرحله نمیده فکر کنم value مشکل داره . خواهش میکنم یکی کامل بهم توضیح بده باید چی کار کنم ؟:41::41:
عجب چیز جالبی من توی بازی پیدا کردم .......فکر کنم اکثر شما هم به اون موضو ع برخورد کردید و راحت از کنارش رد شدید.......................توی بازی روی دیوار های یه سری مکان های خاص یه نوشته یا اشکال جالبی نوشته ا کشیده شده است که به صورت سفید پر رنگ هستند و وقتی روبروشون باستید و دکمه E رو بزنید وارد حل ه معما می شید ......کلا حدود 20 تا ازین معما ها توی بازی هست ..........اما چرا ؟؟؟؟
این معماها مربوط به سوژه مورد آزمایش شماره 16 هستش ( خود دزموند شماره 17 هست ) که یه سری حقایق رو در حین آزمایش بر روی اون پیا می کنند و اون شخص هم برای اینکه جونش در خطر بوده اونها رو در 20 نقطه مختلف پنهای میکنه و لی در حین آزمایش روی اون حافظش از بین میره برای همین هم کنار گذاشته میشه وحالا وظیفه شماست که اون 20 تا کد رو پیدا و رمز گشایی کنید تا به یه حقیقت برسید .........باید حقیقت جالبی باشه چون توی منوی DNA دزموند به نام حقیقت گنجانده ده وتا این جایی که من چند تا شونو پیدا کردن یه فیلم در مورد گویا دوتا انسان اولیه است که داره نشون میده از درودیوار بالا میرن ..........
معماهاش هم مربوط به یه سری از عقاید بشری در مورد بهشت و انسان هایی اولیه میشه .............مصلا یکی از معماهاش در مورد یک تکه از ادن بود ( ادن همون جایی هست که گویا آدم و حوا وقتی یه زمین اومدن وارد اونجا شدن و از نظر شباهت ، شباهت بسیار زیادی به بهشت داره --در دین مسیحیت --- )
حلا من اگه همش رو پیدا کردم اطلاعات تکمیلی تری براتوت می زارم .................
موفق باشید
اقا من ميخوام اپديت كنم ولي نميدونم كه از اولش مياد يا نه ؟؟؟
يعني باس از اولش بازي كنم ؟؟؟؟؟
بعد من مشكل لينك مستقيم دارم
بجز مستقيم نميتونم كه دان كنم
ميشه يه جا كه مستقيمه اپ كنيد منم دعاتون ميكنم
ميشه يه سري از اين حركات رو هم بنويسيد كه ما هم استفاده كنيم ؟؟؟؟
اخه يه بار دعوا شد :27: فقط تونستم با اكيناكم(تيغ اساسين ها) بكشمشون :10:
سلام
مي خواستم ببينم امكانش هست اين بازي رو روي يه سيستمي كه به هيچ وجه امكان اتصال به اينترنت نداره نصب كرد؟؟؟؟
تا جايي كه مطالبو خوندم حداقل اول كار براي ساختن يوزر و پسورد بايد آنلاين بود درسته؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
نه شما اصلا نیازی به اینترنت نداری.
پست اول رو یه نگاهی بنداز.
در ضمن اون وبلاگی که دوستمون چند پست قبل معرفی کردن هم روش اجرای بازی بدون اینترنت رو کامل توضیح داده.
سلام به بچه ها من بازی رو اجرا می کنم میرسم به قسمتی که باید مادرش رو ببرم پیش لئوناردو یه جعبه میزاره بیرون در که فکر کنم من باید حملش کنم ولی از اونجا بعد هیچ کاری نمی تونم انجام بده
خواهشاً یه راه حل بزارید
- جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.نقل قول:
- جمع کردن مجسمه ها از حیاط ویلا و قرار دادن اونا در جاهای مخصوصشون در نهایت 8000 فیورینی رو به جیب اتزیو اضافه می کنه.
- هر چه زره کمتر باشه میزان سلامتی هم بالطبع کمتر میشه. زره صفر هم بشه با یه ضربه ناکار میشین.نقل قول:
سیو بازی از اول سکانس 12
کد:http://rapidshare.com/files/375677940/c2FlZWRfbm8_.rar.html
برای من هم همین ایراد رو میده . .. دوستان اونایی که 1.01 دارن این دو تا فایلشون: AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو یهنقل قول:
جا برای دانلود بزارن خیلی ممنون میشیم
قربون همه
خوب بالاخره معلوم شد که چی شده که ما از بازی اول که نقش الطیر رو داشتیم به ایتالیا رفتیم و نقش اتزیو رو گرفتیم ....برای اینکه داستان بازی لو نره هر کی خواست به من پیغام خصوصی بده تا این قسمت از داستان رو براش بگم ..........
.................................................. ..........
من بازی رو دارم به صورت کامل انجام میدم تا داستان بازی برام روشن بشه و تا اینجا که خوب پیش رفتم یعنی قبل از انجام معموریت های اصلی اول تمام ماموریت های فرعی مهم ( نه مسابقات و ماموریت های الکی که فقط پول می دن ) رو میرم بعدش می رم سراغ ماموریت اصلی تا داستان بازی برام روشن بشه و به دیالوگ ها و صحبت ها هم به دقت گوش می دم ..........
نقل قول:
چه جوری میشه مجسمه ها رو از تو حیاط ویلا جمع کرد؟
من تازه چند تا شونو از تو شهر جمع کردم و گذاشتم تو حیاط ویلا.
حالا میخوام یه حالی بهتون بدم . . . بفرمایین :
عزیزان این برنامه اسمش RADTools.exe هست و حجمش 1.2 مگابایت که میتونه فایلهای ویدئویی bik رو که در پوشه ی videos بازی قرار دارند اجرا کنه
شما میتونین با کمک این برنامه ویدئوی TheTruthVideo.bik رو قبل از این که توی بازی unlock کنین تماشا کنین
کد:http://rapidshare.com/files/375682815/RADTools.exe.html
اینم نقشه ی مجسمه ها که همشون توی ویلا هستن . . . آخرش همشو جمع کنی 8000 پول میده فقط . . . 2000 واسه هر جفت :31:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/guide.asp?ID=8939
دوستان برای منم وقتی سرور رو اجرا میکنم و بعد بازی رو میگه باید آنلاین بشی آنلاین هم میشم dont send میده !!! کمک کنید لطفا
ممنون
کله شهر رو بگردی پیدا میکنی:19:نقل قول:
اخه یعنی چی؟ یعنی من تنها کسیم که نمیتونه بازیشو سیو کنه؟
لطفا کسی که روی ویندوز 7 64 بیت به راحتی بازی کرده گیم لانچر و فایل سرور رو برام اپلود کنه
ممنون
سلام برو بچ اقا ما تا دیروز داشتیم به راحتی بازی میکردیم امروز بازیو اجرا کردم این پیغامو داد چه کار کنم؟
you have to shut down any previous ubisoft game luncher sessions before starting a new one
این یعنی چی؟
مشکلت چیه؟:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
هیچی. برنامه سرور رو ببنید دوباره باز کن و بعد اساسین رو اجرا کننقل قول:
اقا من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه فکر کنم از value باشه میشه یکی لینکه اخرین value رو بده!!:20:
مشکل اینه که بازی سیو نمیشه.نقل قول:
خیلی راحت میتونم بازیو اجرا اجرا کنم ولی متاسفانه نمیتونم سیو کنم بازیو
ویندوزمم 7 64 بیت هست
ممنون میشم اگر کمکم کنید:11:
من رو همون ویندوز بازی کردم و مشکلی نداشتم. ببین لانچر رو که اجرا میکتی یک دکمه ای در بالا هست به شکل چرخ دنده. اون رو بزن و ok کن احتمالا حل شه:46:نقل قول:
نقل قول:
منم مثل تو همین مشکل رو ادرم
کسی نمیتونه به ما کمک کنه ؟:41:
سلام
این Codex چیه؟
توی مراحل آخری گیر داده که 28 تا Codex داری و باید 30 تا داشه باشیم
از کجا باید اون دو تای دیگه رو پیدا کنم؟
ممنون
من وقتی رو نقطه شروع اولین قسمت ار سکانس هشت(Necessity, Mother of Invention)میرم علامت شروع از بین میره و هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ علامتی هم نمیاد و انگار که نه انگار که روی اون نقطه رفتم.:41:
راه حل چیه؟:19:
value نسخه ی اخر
[HTML]http://hotfile.com/dl/37864863/7458d10/values.db.html[/HTML]
یعنی چی ؟ یعنی تمام نواقص بازی رو تا آخرین سکانس برطرف میکنه ؟نقل قول:
تا اخرین سکانس چک نکردم ولی مشکلی نداشته تا حالا میتونید اینو تو فولدری که سرورتون هست به جا قبلی کپی کنید جدیدتر فکر نکنم بیاد
من از این نسخه استفاده میکنم و مشکلی نیست کسایی که نتوستند کرک کنند و یا هر مشکلی تو اجرا داشتند به ایدی من pm بدند چون خودم برا کرک این بازی هفت خان رو رد کردم و الان استاد شدمنقل قول:
blackevil_0311
[HTML]http://www.endir.az/uploads/crack_off-line.server-v0.3.2.rar[/HTML]
سلام
خوش به حال شماها که بازی را اجرا کردید
اما هنگام اجرای Server سریع بسته میشه
توی قسمت tray هم همه چیز بسته است و در control panel هم تیک قسمت internet information service برداشته شده
البته یه بار بازی برای من اجرا شد اما من برنامه ی Visual Studio و SQL Server را نصب کرده ام و بعد از نصب component های آن فکر کنم server پر شده.
راهی هست که بتونم همشون را exitکنم