روز به روز محدودتر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روز به روز محدودتر!
فقط شب ها هم نیست، روزهاهم مثل همین الآن روی 4 محدود میشه. هربار که محدود میکنن به شکایتم اضافه میکنم همراه مدرک تست سرعت
دوست عزیز امکانش هست بگید از چه شرکتی؟نقل قول:
حقیقتا من میخواستم بیام پیشگامان ، چون طرح های فعلی شرکت پارس آنلاین برام بصرفه نیست ..
گرچه جشنواره 5000 گیگ پیشگامان هم گرونه اما نسبت به حجم هایی که پارس میده بهتره ..
داتک حجم های خوبی ارائه میده توی اینستاش هم گفته گرون نمیکنه من بعد تخلیه پیشگامان اومدم داتک راضی هم هست قطعی اصلا نداشتم چیز شکنا هم اصلا مشکل ندارن برعکس پیشگامان که مشکل داشت ، اما طرح رنگین نت مخابرات داره وسوسه ام میکنه خصوصا طرح افزایش سرعتش که زده ۱۶ مگ ماهی ۶۰ گیگ ماهی ۴۰ تومننقل قول:
یعنی 16مگ 60گیگ ماهی 40هزار خیلی وسوسه کننده هست:blink:نقل قول:
دوست عزیز با 40هزار تومان شما باید حجمی از 300تا 1000گیگ داشته باشید نه 60گیگ
من هرگز 40تومن بابت 60گیگ نت adslنمیدم
۶۰ گیگ بین الملل منظورم هست ، کدوم شرکتی با ۴۰ تومن ماهی ۳۰۰ گیگ تا ۱۰۰۰ گیگ بین الملل میده؟ همچین شرکتی وجود نداره توی ایراننقل قول:
منهم همون 60گیگ رومیگم ی فیلم 4kالان 60گیگهنقل قول:
خیلی از شرکتها 300تا 1000دارن البته اکثرا حضوری داخل شرکت
دیده بانت یکشون هست
کسانی که بابت 60گیگ 40تومن پول میدن بایدم مخابرات و دیگر شرکتها بیان هر روز حجمو کم کنن قیمتو ببرن بالا :wac:
چون امثال شما هستن که جیب اینها رو پر میکنن:biggrin:
اولا آداب صحبت رو رعایت کنید ، دوما تنها شرکتی که حجم زیاد میده فقط دیده بان نت هست که اونم فقط برای دانلود منیجر خوبه ، تک کانکشن افتضاح استریم آنلاین افتضاح ، سرور خارجی هم کند هست ، یه آپدیت سیستمی بخوای با دیده بان بکنی بیچاره میکنه من این شرکت بودم اما تخلیه کردم مشترک تهران هم بودم همون سرویس ۴ مگش رو داشتم ۴۰ تومن ، برای من مهم اینه بتونم با سرعت برنامه هامو آپدیت کنم و سرعت اینستا لایو و استریم خوب باشه ، درضمن اون ۴ مگ هست ۴۰ تومن این ۱۶ مگ هست که تفاوت سرعتش کاملا محسوس هست ، من خودم جزو کسایی بودم که پیشگامان داشتم اما حجم ها رو نصف کرد از ۱۹۵ شکایت کردم تخلیه کردم خواستید مدارکش موجوده ،شما میگی حضوری داخل شرکت بهت سرویس بهتر میدن؟ کدوم شرکت fcp اسم ببرید من همین فردا برم بگیرم ازشون سرویسنقل قول:
بنده بی ادبی نکردم که هیچ بلکه شما لحنتون زیادی تندهنقل قول:
شما میخواهی با 60گیگ ماهانه که هیچ اصلا با100گیگ سیستم اپدیت کنی + اونهم تو دنیای امروزی استریم بکنی انلاین ببینی :rolleye:
جک (جوک)نگید دوست عزیز :دی
با ترافیک 60 گیگ سرعت 100 مگ هم به درد لای جرز میخوره. و عملا 4 مگ با 16 هیچ فرقی نداره. با 4 مگ بر فرض 40 گیگ رو تو 24 ساعت دانلود میکنی با 16 تو 10 ساعت. خود شخص من ترجیح میدم 4 مگ داشتم با 100 گیگ تا 16 با 40 گیگنقل قول:
قرار شد شرکت بهم معرفی کنید حضوری برم قرارداد ببندم چی شد پس؟ منتظرم ، یه حرفی زدید پاش وایسید ، آپدیت سیستمی گوشی منظورم بود نه ویندوز و آپدیت های گوگل پلی ، بازی آنلاین هم حجم زیادی نمیبره واس من با توجه به بازی که میکنم ، یوتیوب هم هرشب نمیرم که بخوام شبی ۵۰ گیگ مصرف کنم !! و فیلم 4k دان نمیکنم و ۷۲۰ همیشه دان میکنم چون برام مناسبه ، من حجم مصرفی ماهانه ام نهایتا ۸۰ گیگ هست ، همچنان منتظر معرفی شرکت توسط شما هستم ۴۰ تومن ماهانه ۱۰۰۰ گیگ که گفتیدنقل قول:
۱۶ با ۴ تفاوتش خیلی هست خصوصا توی تک کانکشن ، الان هم همه شرکت ها خطتون رو باز نمیزارن و فقط سرعت خریداری شده رو میدن بهتون ، ۴ مگ بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلو سرعت میده بهتون نهایتا ولی ۱۶ سرعت دانلود ۲ میده و خیلی فرق داره ، برای من سریع انجام شدن مهم تره و حوصله کند بودن ندارم ، همین تفاوت سرعت توی لایو های اینستا و گوگول پلی و یوتیوب خودشو نشون میده به وضوح ، من همین الان داتک هستم میتونم با ۴۰ تومن ۴ مگ ۱۰۰ گیگ بین الملل بگیرم ولی من دنبال سرعت بالا هستم چون حجم زیاد لازم ندارم ، قرار نیست همه استفادشون حجم زیاد باشهنقل قول:
داتک نخل جنوب اسیاتک پارس انلاین های وب شما برید برسی کنید ببینید کدوم شرکت تعرفه هاش تو سایت بهتر و حجم بالاتر دارهنقل قول:
البته بستگی به مرکز مختبراتتون هم داره
دنبال تبلیغ نیستم و فکر نکنید بنده از عوامل دیده بانت یا نخل یا هر شرکتی هستم پولش تو جیب من نمیره اما ظلم هست بابت 60گیگ40بدید بازم میگم .بخاطر اینکار اینها هر روز حجمو کم میکنن قیمتو میبرن بالانقل قول:
دوست گرامی شما تازه وارد ای دی اس ال شدی؟ چون انگار از شرکت های دیگه هیچ خبری ندارید ، آسیاتک ماهی ۴۰ تومن با سرعت ۲ مگ ۴۰ گیگ میده ، پارس آنلاین با سرعت ۴ مگ ۴۰ تومن ماهی ۳۰ گیگ میده ، های وب هم ۸۰ گیگ ماهانه با سرعت ۴ مگ ۴۰ تومن میده ، نخل هم که گذاشتی ۱۰۰ گیگ میده با سرعت ۴ ماهی ۴۰ تومن ، داتک هم خودم مشترکش هستم با ۴۰ تومن ۱۰۰ گیگ میده سرعت ۴ مگ ، پس دیدی که هیچ کدوم ۱۰۰۰ گیگی که میگی نمیدن حتی بالای ۱۰۰ گیگ هم وجود نداره چه برسه ۱۰۰۰ گیگی که شما گفتی !!!! و من نمیدونم شما وقتی از تعرفه ها خبری نداری چرا الکی یه صحبتی میکنید ؟؟؟؟ داتکی که مشترکش هستم ۱۰۰ گیگ میده با سرعت ۴ ولی من ۶۰ گیگ با سرعت ۱۶ رو بهتر میدونم برای استفاده شخصیم چون حوصله ندارم یه عکس و فیلم دیر باز بشه یا چیزی دیر لود بشه و سرعت زیادتر واسم مهم ترهنقل قول:
نخل چقدر تعرفه هاش فضاییه؟!!!!یهو از 4 به 8 کلی آورده رو حجمش.با ده تومن اختلاف قیمت!!!!!مشکلش کجاست؟والا عادت کردیم سرویس های به ظاهر خوب رو با قیمت بالا بخریمنقل قول:
مگه فقط حجم مهمه؟ پینگ و تک کانکشن خارجی مهمترین مسأله هست توی اینترنت که اون دیده بان به اون معروفی من ازشون گرفتم بیچاره کردن منو ، شاید برای شما دانلود با دانلود منیجر مهم باشه ولی برای من چیزای دیگه مثل سرعت تک کانکشن و پینگ و سرور خارجی مهمه ، چرا میخواید زور بگیدنقل قول:
من هم همین سوال رو دارم ! کسی از این شرکت سرویس داشته ؟ از کجا میشه شماره تلفن رو چک کرد ؟ پروفایل گیمینگ داره ؟نقل قول:
شما اگر برات پهنای باند مهم تر از ترافیک هست , برو سمت lte.نقل قول:
اقا سرعت 4چیهنقل قول:
سرعت 8مگ و 16مگو نمیبینی ترابایتی هستن
شما با پینگ و تک کانکشن مخابرات حال کن :Dنقل قول:
پروفایل گیم نداره شما شرکت نخل 1830 سراسری هست میتونی بزنگی ازشون سوال کنینقل قول:
و اما شرکت اصلی اترین هست
این شرکت تو شهر ما نماینده داره.یکی از اقوام ما که کافی نت کوچیکی داره ازش سرویس وایرلس داره.شرکت بدی نیست اما خودم پارسال تقریبا 9 ماه میرفتم پیشش،یه سری وقت ها علی الخصوص عصرهای تابستان،اینقدر کند میشد اینترنت که اعصاب برامون باقی نمیذاشت.چون مشتری می اومد و باید کار مشتری رو راه انداخت انوقت این هم کند میشد.نقل قول:
در کل مثل بقیه شرکتهاست.من خودم پارس داشتم و الان هم کمتر از یه ماه که مخابرات دارم.چیز سرتری ندیدم نسبت به بقیه شرکتها.مگر ارزونیش نسبت به بقیه شرکتها.
الان نمیدونم وضعیتش چطوره ولی حدود 1 سال پیش از گوگل فکر کنم یه تریس گرفتم تو این پست میتونید ببینید.
از های وب سرویس گرفتم، اگر برای گیم میخواید شرکت خوبی نیست به خاطر نداشتن پروفایل گیمینگ اما اگر تک کانکشن خوبی میخواید، فعلا این شرکت پیشنهاد میشهنقل قول:
تک کانکشن با vpn
محتوای مخفی: Ping
نماینده اترین تو منطقه ما بیشتر از 8مگ نمیده!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یعنی زیر ساختو
تک کانکشن خارجیتون بهتر نشده؟ اینجا غیر از ساعت 2 تا 4 ظهر و 10 شب به بعد که سرعت محدود میشه
در باقی ساعات تک کانکشن درسته. برای شما چطوره؟
قبلا تمام 24 ساعت خراب بود
مودمش قیمتش نجومیه وگرنه تا حالا رفته بودم سمتشنقل قول:
بله درست میگید بیشتر شهرها رو 8میده و 16مگ نمیدهنقل قول:
از سایت زیباشون با اون همه امکانات مشخص چه شرکتیه ، من توی عمرم دو بار سمت شرکت های سروکو رفتم اولیش شرکت شهراد ( که الان شده صفر و یک اسمش ) و دومیش هم دیده بان و همیشه پشیمون شدم و سر ماه تخلیه کردم از بس کندی دارن و پشتیبانی فوق العاده ضعیف ، یعنی الان شرکت نخل پینگ عالی میده؟ تک کانکشن و سرور خارجی عالیه؟ من اصلا دانلود منیجر واسم معیار نیستنقل قول:
شما مطالب منو خوندی واقعا؟ من اصن مشترک مخابرات نیستم و نبودم تا حالا ، اصلا نمیدونم اوضاش چطوریه حتی توی تایپینگش سوال پرسیدم چطوریه وضعش ، من الان مشترک داتک هستم و همه شرکت ها مشترک بودم ، چیزی که تجربه بهم ثابت کرده اینه که هر شهر و هر مرکز مخابراتی کیفیت ها متفاوت هست ، ممکنه یجا مخابرات از همشون بهتر باشه یجا دیگه از همشون افتضاح تر ، واس نمونه بهتون میگم ، من الان داتک نویز خطم روی ۱۰ هست اما یک ماه پیش روی همین خط پیشگامان داشتم روی ۲۵ بود ، و یه نکته این که از وقتی صدری شده مدیرعامل مخابرات کیفیت مخابرات داره میره بالاتر اینو از نزدیکان شنیدم خصوصا مخابرات تهراننقل قول:
دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت اینترنت من در یک هفته اخیر:
هر 3 دیقه پینگ اینجوری میره بالا و عملا نت غیر قابل استفاده میشه ....
معمولا ساعت 11 شب به بعد هم عملا snr نصف میشه که وقتی زنگ میزنی و میگی پورتو ریست کنن درست میشه...
قشنگ معلومه dslam رو دستکاری کردن که بتونن به بهانه ی نویز روی خط سرعت کمتر بدن....
عوضی تر از اینا من تا حالا ندیدم...
اینا عملا تو اکانتینگ سرعت سرور های خارج رو روی 4 مگ محدود کردننقل قول:
دیگه فرقی نمیکنه خط روی چند مگ بسته شده باشه
سرعت دانلود من از سرور های خارجی با مولتی کانکشن بزور میشه 400 500 کیلوبایت
سرور های داخل رو با سرعت 1.5 1.6 مگابایت دانلود میکنه
سلام دوستان یه سوال داشتم.کسی از شرکت شبدیز اطلاعی داره که وضعیتش چجوریه؟
زور بگم؟!!!به کی؟!!!اصلاً کجای حرفم زورگویی بود؟ :ohno::blink:نقل قول:
بله برای من حجم مهمه.نه استریم دارم نه بازی می کنم.فقط دانلود
آقا اینجور که بد شد میخواستم پیشگامان بگیرم جشنواره جدیدش 5000 گیگ
میگین سراسریه مشکلش یعنی همه پیشگامانی ها سرعتشون کم میشه و سرعت واقعی ندارن؟
سخت شد ...
چند نفر که دارند شنیدم راضی اندنقل قول:
اما مرکز مخابراتی من ساپورت نمیکنه ..
لطفا این تاپک رو بخونید و سوالتون رو هم اینجا مطرح کنید
به شهر و مرکز مخابراتی بستگی داره ، من قبلانقل قول:
پیشگامان بودم سرعت دانلودم زیر ۱ مگ نمیومد و اصلا قطعی نداشتم اما حجم بسته هاشو نصف کرد با همون قیمت که خیلی نامردی بود و منم تخلیه کردم