بيا وحيد خان چرا ناراحت ميشي شما ديگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
حسين جان چي شد
Printable View
حسين جان چي شد
دستت درد نکنه چه سریع هم یه چیز جاش گذاشتی:31:نقل قول:
حالا نارحت نشو. تو اگه اشتباه نکنم منچستر بودی درسته؟ حاظرم باهات معامله کنم بازیکن خیلی زیاد داری فکر کنم بدت نیاد چند تاشو بفروشی.
آرمین جان واقها می ارزه اوبینا رو با اون بازیکنان عوض کنیم.یه پیشنهاد بهتر بده.اصلا تو اونو لازم نداری.این همه مهاجم داری مثل اتوئو و میلیتو و پاندف و سوازو و بالوتلی دیگه چه قدر مهاجم میخوای.اگه یه بازیکن دیگه بخوای شاید عوض کنم.نقل قول:
وحـــــیــــــد چی شد پس . منصرف شدی ؟
ولی حالا که نگاه کردم می بینم چشمم کوارشما رو گرفته. کوارشما و اوبینا بدی چه چیزی از من می خوای؟
دوستان من
Klose
Gomez
Olic
Muller
Schweinsteiger
رو حاظرم با بازيكنانتون عوض كنم
پيشنهاد بدهيد
---------------------------
حسين جان قيمت اين بازيكنا رو برام تا شب بگو تا بخرمشون ممنون
Given از منچستر سيتي
Frey از فيورنتينا
Reina از لیورپول
Barry از منچستر سيتي
Heitinga از اورتون
Aguero از اتلتيكو مادريد
ِ Adriano از سويا
ديدم Heitinga علي جان هم خواسته
علي جان من 12 م دلار ميخرمش
من به اين بازيكن شديدا نيازدارم و هر جوري شده بايد بخرمش
علي جون كوتاه بيا لطفا
حسين اين ها رو بگو كه ما شب يه چيزي كاسب شيم
حسين جان (آدريانو-لوچو-همسيك)كه سر جمع ميشن 51 م را به تيم من اضافه كن
در ضمن امار گلن جانسون از ليورپول با جرارد - لدسما از لاتزيو -ده روسي از رم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:10:
کلوزه رو میگیرم.اینیستا رو با 50 میلیون میگیرم.تعجب نکن.بازی سازی اینیستا به اندازه یه تیم میارزه.و کلوزه برای من ده تا کم میشه.قبوله؟نقل قول:
محمد! چون زیاد وقت نداریم این پیشنهاد رو میدم بدون سر دادن تا بر سر چونه زدن وقتمون تلف نشه:
والدز + پویول ==== چک + تری
-----------------------------------
حسین جان یه پیشنهاد دیشب بهت دادم.بررسی کردی؟
من چند تا بازیه تمرینی بازی کردم ، خیلی با چلسی حال کردم ! خط هافبکش 50 درصد پاس های حریف رو می گیره و تو نبرد هوایی هم 90% موفقه
فقط یکم با سبک بازی آنلکا مشکل دارم که اونم با خرید تورس حل میشه
در خط دفاع هم خیلی دلم می خواست پویول رو در کنار تری داشته باشم ولی نشد ، به نظر من پویول و تری موثرترین بازیکنان در خط دفاع هستند ، به خاطر tenacity بالایی که که دارند خیلی سخت میشه از این دو بازیکن رد شد
به این ترتیب تنها بازیکنی که می تونم بفروشم آنلکا هست
راستی حسین جان کی تورس میاد تو تیمم :31:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
محمد جان اینجوری مثل اینه که من چک رو با والدز عوض کنم !نقل قول:
یه نگاهی به دروازبان استون ویلا بنداز ، خیلی دروازبان خوبیه
50 تا ديگه خيلي زيادهنقل قول:
يه كم كمش كن مشتري شيم
25 تا خوبه ؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
چطوري آنلكا رو ميفروشي ؟نقل قول:
من مشتري ام
پيشنهاد چك رو كه يادته ؟
و همچنين دروگبا
==================================================
ارمين جان تولدو رو با دروازه بان اول من يعني butt با 20 ميليون دلار عوض ميكني ؟
فروش چک و دروگبا منتفی شدنقل قول:
آنلکا هم تا تورس نیاد به تیمم نمی فروشم ، اگه آنلکا رو بفروشم بعد یکی صاحب لیورپول بشه باید چیکار کنم ؟
ولی حالا تا قرارداد تورس رو می بندم می تونیم در باره ی آنلکا مذاکره کنیم
تو خط دفاع بازیکن خوب چی داری ؟
البته من قبل از اینکه کسی بگه لیورپول رو می خوام پیشنهاد خرید تورس رو دادم ، پس تورس مال خودمه :31:
اگه کسی لیورپول رو می خواد باید قید تورس رو بزنه :5:
با اين پيشنهاد كه شما دادين كسي ديگه نميتونه تورس رو بخرهنقل قول:
اگه هم كسي بره تو ليورپول براش بهتره كه تورس رو 100 م دلار بفروشه
تو دفاع Lell رو دارم كه گوشه كنار هست و ميتونه هر دو طرف بازي كنه ولي ديگه بازيكن خوب ندارم
ميخواي با مولر عوضش كني ؟
هافبك هجومي خوبي هستش
تو ليست فروش بازيكناي خوبي گذاشتم ولي همينطور كه ميبيني دفاع بد هم ندارم چه برسه به خوب
حالا ببين از تو ليست فروش من كسي رو نميخواي ؟
غير از كلوزه
لینک آپشن فایلی که حسین بهت داده رو بده ببینم چی به چیهنقل قول:
با این آپشن فایلی که خودم دارم 5-6 تا از بازیکن های بایر مونیخ فوق ستاره هستند !!
بفرماييدنقل قول:
فقط سراغکد:http://www.multiupload.com/WJW7BDYSNZ
Robben
Ribery
Lahm
نرو
بقيه رو خواستي بگو
حسین جان به من قیمت aguero و robinho رو می خوام.همچنین منم شاید تورس رو بخوام دست نگه دارید.
من میگم سریع قضیه نقل و انتقالات رو ببندید بریم تو مسابقات.
حسین جان قیمت این بازیکنا رو می خوام.
آرماند ترا اوره از آرسنال.
کلیچی از آرسنال.
آدبایور از منچستر سیتی.
شهاب جان کلوزه رو من می خوام.بگو جاش چه بازیکنی و چه قدر پول می خوای.
راستی خوان ماتا و یواخین رو کی می خواست حاظرم یه دونه از اونارو بفروشم.
سلام حسین جان چرا خبری ازت نیست
حسین جان از دیروز تا حالا 4 بار واسه برادرم تو تایپک نام کاربری ثبت کردیم اما ایمیل فعالسازی بهش فرستاده نمیشه چیکار کنیم
اگه محمد قبوا نكرد پيشنهادمو با تو پاي ميز مذاكره ميشينم وحيدنقل قول:
ببينم چي ميشه ....
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
شايد ايميل ميره تو قسمت اسپم ايميلنقل قول:
بگو اونجا هم چك كنه
آنلکا رو می تونم با ون بومل عوض کنم ، از بایرن مونیخ فقط ون بومل به درد تیمم می خوره !
البته به نظر من اگه قبول کنی ضرر می کنی
براي همين هم قبول نميكنم :31:نقل قول:
دوستان قبول کنید تیم من به اضافه یکی دو تیم از بچه ها خیلی ضعیفتر از تیمهای دیگست.دلیلش این هست که مثلا من مقابل تیمهایی که مثل بارسلونا هستن بازی کنم هیچ شانسی ندارم چون اولا از تیم من کم شده دوما به سرعت پا به توپ و بدون توپ بازیکنان حریف خیلی اضافه شده.مثلا ژاوی حتی میتونه در حد مسی دریبل کنه. دیگه بازیکنان دیگه که تکلیفشون مشخصه. حالا من هر چی قدر بازیم توپ باشه و هرچه قدر هم تاکتیک بچینم بردن بارسا با این شرایط غیر ممکن هست. من در شرایط عادی حتی با تیمهای درجه 2 بارسلونا رو می برم ولی این شرایط یکمی بد هستش. الان بارسلونا از واقعیتش هم قوی تر شده با اینکه تازه کامپیوتر اونو کنترل می کنه.تیمهایی مثل رئال و اینتر و چلسی و منچستر هم همین شرایط رو دارن.
من مثل اینکه اشتباه کردم چلسی و بارسلونا الکی به بچه ها واگذار کردم:13:
سلام من از ظهر نبودن بهمین خاطر نتونستم جواب بدم به ترتیب سعی میکنم قیمت بازیکنان رو توی تاپیک بزارم .
وحید چند بار بهت نگفتم که دچار مشکل میشی ؟ اما گوش نکردی .گفتم که مثل بقیه یک تیم قوی بردار که بعدا پشیمون نشی . حالا هنوزم دیر نشده یا لیورپول رو بردار یا منچستر سیتی و با اون 100 میلیون تقویتشون کن .
اقا پس چی شد جا هست منم بیام یا نه؟ اگه جا نیست منو برای فصل بعد رزرو کنید.
ببین من به وحید اینیستا رو میخواستم سر به سر مذاکره کنم.خدایی کار یه تیم رو میکنه.35 تا خوبه؟خیرش رو ببینی.نقل قول:
-----------
اگه وحید تیمش رو عوض کنه من ویا رو صد در صد میخرم.همینجوری هم مشتریش هستم فقط وحید اگه کوتاه بیاد خوبه.
این بازیکنان محمد :
کرگر : 32.8 م
بویان : 26.8 م
سه مورد بالا رو اضافه میکن .نقل قول:
مواردی که قیمت خواستیو قبلا توی تاپیک گذاشتم .
قیمت بازیکنان مازاد اینقدر کمه که دیگه ارزش ندارن مثلا 6-7 تا بازیکن روی هم 20 میلیون هم نمیشن . بجاش من 100 میلیون به هر باشگاه اختصاص دادم . بنابراین بابت بازیکنانی که آزاد کنی پولی بهت تعلق نمیگیره مگر اینکه یکی از بچه ها ازت بخرن .نقل قول:
حسین جان قیمت آنلکا رو برام در میاری ؟
محمد منم تيمم خوب نيست و بازيكن كم دارمنقل قول:
بايد تو چند پست تقويت شم با 30 راضي شو ديگه ؟ قبوله ؟
فقط يه كم صبر كن حسين قيمت بازيكنا رو بگه كه من يه مهاجم بخرم بعد
مر30
پس با 30 موافقي ديگه ؟
محمد فكر هاتو بكن
حسين جان اگه ميشه قيمت بازيكنان درخواستي منم بگو
من ميرم چند دقيقه ديگه بر ميگردم
شی گیون و فری چیزی حدود 50 میلیون در میاد چون کلا دروازه بانها توی این لیگ تقویت شدن .نقل قول:
هتینگا و آدریانو رو هم قبلا قیمتشون گذاشتم .
بری : 20.8 م
اگوئرو : 68 م
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
آنلکا : 46.8 منقل قول:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
سلامنقل قول:
کدوم پیشنهاد رو میگی ؟
در ضمن بچه ها اگه شبا آخر وقت یه دفه دیدن من وسط صحبت نیستم ( مثل همین دیشب ) همینجا ازتون معذرت میخوام چون دیگه سایت برام باز نمیشه .
حسين جون ميشه آپشن فايل ليورپول رو با تعديل 5 برام بفرستي ؟
ميشه تيممو عوض كنم ؟
شايدم نكنم
حالا اگه ميشه بفرست تا تاپيك زياد شلوغ نشده ببينم چي ميشه
راستي حسين مهاجم نوك خوب به نظرت كيو بخرم ؟
مخم خط نميده
يعني سايت براي مخم باز نميشه :31:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
چي شد محمد جون ؟
حاضري با 30 تا ؟
همینجوری کلی تخفیف دادم.منم چندتا خرید باید کنم.قیمت خیلی خوبی بهت گفتم.زود خبر بده وگرنه ممکنه اینیستارو ردش کنم.نقل قول:
بايد تو چند پست تقويت شم با 30 راضي شو ديگه ؟ قبوله ؟
---------------
حسین جان نستا رو میخوام.با کی عوض کنم؟چی میخوای؟
محمد! من پیشنهاد پایاپایی دادم که.والدز چیزی از چک کم نداره ولی من کلا با بازیکنان بارسا مشکل دارم:31:
چک و تری رو میخوام.والدز+پویول+10 چطوره؟دیگه بی انصافی نکن.
پس حسين من رسما اينجا اعلام ميكنم كه اگه امكان داره تيمم رو از بايرن مونيخ به ليورپول تغيير ميدم ...
حسين موافقت ميكني ؟
يعني امكانش هست
چون من هر كاري ميكنم بازم پول كم ميارم براي خريد بازيكن
حسین نمیشه چلسیو یا بارسلونا رو بردارم. آخه از لیورپول خوشم نمیاد. تازه اگه بردارم دیگه قید تورس رو باید بزنید.تازه محمد برای خرید ویا باید بی خیال بشه.
میگم تا فردا شب حداقل نقل و انتقالات رو تمدید کن چون بیشتری ها بازیکن نخردین.
سلام حسین جان
لیست خرید من رو رزرو کن:
1- امانوئلسون
2- جبرئیل سیسه
3- aogo
4- امره
5- گود یانسن
جمعا" کل مبلغ میشه 110.8 که واسه این 10 م چیکار میتونم بکنم میشه بهم تخفیف بدین
لیست معاوضه من:
جیووانی دوس سانتوس بازیکن پیشین بارسلونا
هری کیول
کسی هست اگه واسه معاوضه بهم بگه
وحيد بايرن رو نميخواي ؟نقل قول:
با ريبري و روبن و ...
من ليورپول رو برميدارم كه تو كه از ليورپول خوشت نمياد اذيت نشي :31:
اين نقل و انتقالات رو موافقم
با اين كه طولاني ميشه ولي ايده ي خوبي هست
حسین جان کجایی بابا . یه رخ بده تا روح ماهت رو ببینیم. یکی دو تا مشکل واسم پیش اومده که با دستان توانگر تو حل میره ( این تیکه آخری رو مشهدی اومدم) :31:اقا این آپشن فایلی رو که بهم دادی یه مشکل داره . یکی در میون ارور Dont Sendمیده . یعنی الان میرم تو بازی ارور میده .بعد میام بیرون یه رفرش میکنم دوباره میرم تو بازی . مشکلی پیش نمیاد یعنی این سریال بارها برام تکرار شده به نظرت مشکل کار کجاست؟
شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟نقل قول:
وحيد بايرن رو نميخواي ؟
با ريبري و روبن و ...
من ليورپول رو برميدارم كه تو كه از ليورپول خوشت نمياد اذيت نشي :31:
براي همين ليورپول رو ميخوامنقل قول:
اگه درست كنه حسين اين مشكلو تو بازم با همون والنسيا ميري ؟
اما من ميخوام با ليورپول برم
باور كن كاري هم با تو ندارم ها
هر كاري ميكنم نميتونم يه تركيب درست حسابي بچينم و يه جورايي تيمم جنسش جور نيست
حسين كجايي پس ؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
آرمين جون تولدو رو به هيچ وجه نميفروشي ؟
معنی اینه که این تیم باسلوناست.باید هم چنین چیزی باشه.همینجوری شروع لیگ هی میفته عقب اگه بخوایم آپشن فایلهارو دوباره تغییر بدیم که عید میشه شروع لیگ.نقل قول:
شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟
در مورد تیمها تکلیف مارو مشخص کنین.میخوام بدونم مثلا برای ویا باید به کی پیشنهاد کنم.حسین امکان تغییر تیم برای اینها هستش؟لطفا سریعتر این وضعیت مشخص بشه تا توی نقل و انتقالات مشکلی پیش نیاد.
حامد جان.اگه لیستت نهایی نشده بویان رو میخواستم بهت بدم.منتظر قیمت بودم که کم و زیاد نشه.حسین گفت 26.8 من با تخفیف 25 میدم.بدون چونه.نظرت چیه؟نقل قول:
حامد جان اینجوری نمیشه که هر لحظه تیم رو عوض کرد من به این خاطر پیشنهاد لیورپول رو به وحید دادم چون میدونم توی لیگ به مشکل بر میخوره . حالا اگه وحید بایرنو خواست میتوی باهاش عوض کنی .
نستا بازیکن کوچیکی نیست حاضری بجاش کیو بدی ؟نقل قول:
وحید جان یعنی دو تا محمد هیچی دیگه ؟نقل قول:
شهاب جان . من تولدو+والتر ساموئل+اوبینا رو میدم عوضش فن بومل + بوت رو ازت میگیرم. پایه ای؟نقل قول:
صبر کن من الان دارم آپشن فایل بایرن رو دانلود می کنم اگه خوشم اومد من ور می دارمش.پس باید با من معامله کنی.نقل قول:
راستی محمد اون حرفت چه معنی میده؟ همین جوری هوش اونا بالا هست بعد به سرعت پا به توپ اضافه بشه دیگه خیلی قوی میشه.من پیشنهاد میکنم با بارسلونا بازی کنید می فهمید چی میگم.
حامد جان.اگه لیستت نهایی نشده بویان رو میخواستم بهت بدم.منتظر قیمت بودم که کم و زیاد نشه.حسین گفت 26.8 من با تخفیف 25 میدم.بدون چونه.نظرت چیه؟[/QUOTE]
نه محمد جان لیستم نهایی شده
حسین جان اگه میشه جواب منو بدی چون برادرم میخواد با نام کاربری من وارد بشه واسه نقل و انتقالات آخه نمیتونه ثبت نام کنه
حالا تخفیف بده به من تا لیستم نهایی بشه آخه تیم منو نسبت به بقیه میدونی حالا تخفیف میدی یا نه