آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC516 رو میشه بگید (نام فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
Printable View
آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC516 رو میشه بگید (نام فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
من نیز اپلی شدم..فقط این نرم افزارهاش چقدر گرون بود!!.الان هیچ نرم افزاری ندارم.یه گروپ بود میشد عضو شد ،کجاست؟
نقش 1290نقل قول:
قیمت خود اپل استور آمریکا با 10% مالیات میشه حدود1152
قیمت خیلی مناسب شده:11:
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------
مبارکه دوست عزیز.ان شا ا... من هم تا چند روز دیگه به شما می پیوندم:21:نقل قول:
سلام
فرق بین mc516 و mb467 چیه؟
چون از نظر کانفیگ یکین ولی قیمتاشون با هم فرق می کنه
۵۱۶ مدل ۲۰۱۰ هستنقل قول:
۴۶۷ مدل ۲۰۰۸
در ضمن گرفیک ۵۱۶ GeForce 320Mهست ولی GeForce 9400M ۴۶۷
باطری ۵۱۶ هم قویتره!!
سلام دوستان ... منم امروز یه MC373 خریدم و به جمع مکی های عزیز پیوستم ... البته فکر کنم یه 50 60 تومنی گرون خریدم (قیمت = 2490) ... چون از شهرستان گرفتم ... البته با 1 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتی همینجوری الکی ... البته واسه من گارانتی بین المللیش مهمه چون ایران نخواهم بود تا چند ماه دیگه
حالا یه سوال ... من وقتی می رم گارانتی رو از سایت اپل فعال کنم نوشته که حتما فاکتور خریدتون رو پیشتون داشته باشید همیشه!
یعنی فاکتور شرکت های ایرانی که به فارسیه اعتبار داره؟
یا کلا باید بیخیال گارانتی بین المللی بشیم؟
مثلا من توی کشورای اروپایی می تونم از گارانتی استفاده کنم؟
مرسی
سلام آقا قیمت mc 371 رم انایت میکنید یکی از دوستام مک من و دیده بد جور عاشق شده اگه قیمت با نام فروشگاه رو بگین تا اگه بشه این عاشق رو به مشوق برسونیم
با سپاس یاور
آقا به جون آقای استیو که خیلی دوستش دارمو هر روز که مک بوکم رو میبینم کلی قربون صدقش میرم :42:، من هم مکینتاشی هستم من رو ه عضو گروهتون کنید :43:
شمارو به همه مقدسات اپل قسمتون میدم اخه انصافه واسه یک آفیس 2011 و یک فتوشاپ تازه آفیسشم بتاس با کلی خواهش این حرفا 30 تون پول بدییییی:45::34:
سلام آقا سرم کلاه رفت این افیس2011 هم فارسی ساپرت نمیکنه البته تو پاور وینت مشکلی با فارسی نداره 30 تومنم پرید ............:41:
در ضمن آقای arctany بی خیال به وقتش میفهی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
بچه ها من اطلاعات در مورد این تبلت های اپل میخوام،قیمتش،مشخصاتش و این که تو ایران از کجا میشه خرید
خیلی ببخشید نمیدونستم کجا این سوال رو مطرح کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
خوب خریدید ،
اون گارانتی ، فرق میکنه ، اون Apple Care Protection ه! از اون شما نمیتونی استفاده کنی ، مگر اینکه بخریش !نقل قول:
حالا یه سوال ... من وقتی می رم گارانتی رو از سایت اپل فعال کنم نوشته که حتما فاکتور خریدتون رو پیشتون داشته باشید همیشه!
یکسال گارانتی شما عادیه! ولی یکماه بصورت ۲۴ ساعته دارید! (که همون Apple Care Protection ه!)
خیر ، فقط فاکتور Apple Storeنقل قول:
یعنی فاکتور شرکت های ایرانی که به فارسیه اعتبار داره؟
بیخیال که چه عرض کنم! ولی فرقی به حالتون نمیکنه! بزارید هر وقت به مشکل برخوردید فعالش کنید!:31:نقل قول:
یا کلا باید بیخیال گارانتی بین المللی بشیم؟
بله!نقل قول:
مثلا من توی کشورای اروپایی می تونم از گارانتی استفاده کنم؟
ورودتون رو به جمع کاربران مکینتاش ، تبریک ، میگم!
برای شما دعوت نامه ی عضویت فرستاده شد ،
بعد از عضویت ، اول خودتتون رو معرفی کنید (تو گروه) ، و بعد امضاء تون رو درست کنید!
موفق باشید ،
تیم مدیریت بخش اپل انجمن P30World
1.990.000 تومن -- > الماس پایتختنقل قول:
علاقمندی به اپل مثل یک ویروس عمل میکنه ، که اول دل رو نشونه میره!
هر کی با من پرید ، اپلی شد!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
ورودتون رو به جمع کاربران مکینتاش ، تبریک ، میگم!
برای شما دعوت نامه ی عضویت فرستاده شد ،
بعد از عضویت ، اول خودتتون رو معرفی کنید (تو گروه) ، و بعد امضاء تون رو درست کنید!
و درباره ی مایکروسافت آفیس ، هم زیاد بهش توجه نکن از اولش همینطوری بود ! iWork خود اپل رو نصب کن و یا از Neo Office استفاده کن! اما منم Microsoft Office 2008 رو همیشه نصب شده دارم! آخه آیکون هاش خیلی باحاله!
موفق باشید ،
تیم مدیریت بخش اپل انجمن P30World
تو تاپیک زیر مطرح کنید :نقل قول:
با تشکر ،کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=407720
امید
سلام به همه ي دوستان و اساتيد اپلي
من با توجه به بودجه اي که دارم در ارتباط با خريد اپل تقريبا به يقين رسيدم اما با وجودي که تقريبا تمام پست هاي مرتبط با اين لپ تاپ رو خوندم ولي به دليل پراکندگي اونا نتونستم به ي جمع بندي برسم ،بنابراين باتشکر و البته با عرض معذرت به دليل پرسيدن بعضي سوالات تکراري ميخوام از محضرتون استفاده کنم براي رسيدن به نتيجه ي قطعي...
يکي اينکه سيستم عامل مک کار کردن باهاش سخته؟ کتاب که فکر کنم نيست ولي ايا جايي يا سايتي هم براي اشنايي با اون وجود نداره؟ نصب نرم افزارهايي مثل spss و prism و مثلا افيس و... روي اون راحته؟ و ايا مشابه اين برنامه ها که اختصاصي مک باشه وجود داره؟ البته من تا به حال حتي محيط کار اين سيستم عامل رو هم نديدم و هيچ اشنايي باهاش ندارم...من در حد نهايت 300/1 مي تونم هزينه کنم. پيشنهاد شما به من چيه چون فکر کنم جند تا گزينه وجود داره...مثلا يک موردي که من توي فروشگاه اينترنتي سفير ديدم
MACBook Pro MC207 LL/A
سیستم عامل : Mac os X Snow Leopard
پردازنده : Intel Core 2 Duo
سرعت پردازنده : 2.26 گیگاهرتز
RAM : دو گیگابایت/DDR3
وزن : 2.13 کیلوگرم
هارد دیسک : 250 گیگابایت
درایو نوری : DVD±RW
سایز مانیتور : 13.3 اینچ
کارت گرافیکی : Geforce 9400M GPU-256 MB DDR2 shared
امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
گارانتی : یک سال با قيمت 170/1
البته توي همين تاپيک هم ي مدلهايي رو دوستان گفتن مثل Apple MacBook MC207LL/A که قيمتش 290/1 هست و ايا اين همون مدل بالاييي که من نوشتم نيست؟ انگار بالايي اشتباها نوشته شده سري اپل پرو؟ جون فکر کنم پروها قيمت بالاتري داشته باشند؟
ممنون ميشم اگه که توضيح بدين که توضيع اين مدل ها چطوري هست و کدوم جديدتر يا قديمي تره و همچنين از لحاظ قيمت تو بازار ايران...البته همون طوري که يکي دوستان گفته بود که تو سايت بورس قيمت اشتباهي زدن فکر کنم هنوز اون اشتباهات وجود داره..ممکنه اين مدل ها رو با اين قيمت ها تطبيق بدين که ايا درسته يا نه؟
Apple Mac Book MC516 با قيمت 205/1
Apple Mac Book MB467با قيمت 250/1
Apple Mac Book pro MC374 با قيمت 440/1
Apple Mac Book pro MB990 با قيمت 275/1
من بودجه اي که دارم تا 200/1 يا 300/1 هست و اينکه بعد از خريد اون چه مقدار بايد براي لوازمي که مي خواد و همينطور نرم افزارها هزينه کنم...
مرسي که جواب ميدين و البته بازم معذرت به خاطر تکراري بودن سوالاتم
سلام بچه ها بالاخره منم اپل گرفتم .mac book pro 374 ll/a حرف نداره
از نقش گرفتم 1.430 ولی الماس گفت 1.450 اصلا هم پایین نیومد.
کسی e book از اموزش سیستم عامل مک داره بزاره انگلیسی باشه لطفا .
مرسی
سلام خدمت همه ي مكي ها
من حدودا 1 هفته است كه رفتم تو فكر اپل و تو اين 1 هفته تمام تاپيك هاي مربوط به مك بوكها رو خوندم:18::24:و تصميم دارم توي همين چند روزه منم اپلي بشم.
راستش من كارم با كامپيوتر فقط وبگردي و برنامه نويسي C هستش و در ضمن بدمم نمياد كه يه سركي تو كار استيو جابز و سيستم عامل مكينتاش بكشم با اين اوصاف يه مك بوك 1200&1300 تومني جواب ميده و اصلا نميخوام بيشتر از اين هزينه ي الكي بكنم حالا فقط مشكلم اينه كه بين 2 تا مدل موندم يعني MC207 & MB990 ?
انتخاب سخته چون مك بوك وايت طراحيش بي نظيره ولي MB990 مك بوك پروئه و شايد (بر اساس اسمش) بشه گفت حرفه اي تره!!!!!!!
البته خود من نظرم بيشتر روي مك بوك وايته چون علاوه بر كانفيگ يكسان با MB990 خيلي زيباست و جواب نيازهاي منم ميده حالا به نظر اساتيد انتخابم درسته؟ يكم دو دلم.
با تشكر
سلام خسته نباشید بچه ها
mc374ll/a رو با گارانتی ایراپل گرفتم 1390000 آخر وقت بود هر چی میگفتم میداد:31:
ولی وقت نکرد دیگه ویندوز بریزه
حالا به نظرتون خودم ویندوزو بریزم یا ببرم برام بریزن؟
xp یا vista یا 7 ???
با اجازه از بزرگ تر ها:نقل قول:
دوست عزیز mb204 قدیمی هستش مک پرو ها بدنه آلمینیومی دارند و کمتر خش ور میداره و به نظر بنده از مک بوک رو ها استفاده کنی بهتره
در مورده mc990 باید بگم چون رام این سری 2 گیگ هستش نمی تونی از os های 64 بیتی استفاده کنی ...کارت گرافیکیش هم سری nv gefrc 9400 هستش ولی برای کاره شما حرف نداره در کل با اپل لذت واقعی مهندسی و مچ بودن باس قطعات رو لمس و احساس میکنید
من خودم کار بر حرفی win بودم وقتی وارده مکینتاش شدم فهمیدم چقدر دست و بالم بسته بود ((تجربه کن متوجه میشی چی یگم))
پشنهاد من واسه خرید شما mc374 all که 150 تومن فرق معامله داره ولی به جاش هارد 250 کارت گرافیکی 320m geforc و رم 4 گیگ سی پی یوتم 2.4 هستش که قوی تر از 990 هستش ن خودم اینو خرید خیلی ازش الترا راضی هستم:40:
اپل بخر متوجه میشی جرا بابا بزرگامون از بنزه 1940 یاده نمیشن:31::11:
موفق و پیروز باشی
یاور
سلام مبارک باشه. ببخشید این قیمت با گارانتی یا بدون گارانتی؟نقل قول:
مرسی بله با گارانتی نقش .نقل قول:
البته من تا 1.400 هم با گارانتی دیگه پیدا کردم ولی ترجیح دادم از جای معتبر بگیرم
الماس میگفت یه مدل mc374ll کاستوم داره که هاردش 320
قیمتش هم بالا مبگفت
ممنون چون نقش 1460 میگفت بدون گارانتی حالا بهت با گارانتی داده و ارزونتر.عالیه.نقل قول:
بازم مبارک باشه و موفق باشی.
دوستان من 2مليون پول دارم ميخوام اپل بگيرم کدوم مدلشو پيشنهاد ميکنيد؟
شنيدم همه نرم افزارها رو نميشه نصب کرد حقيقت داره؟
آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC374LL/A رو میشه بگید (مشخصات فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
سلام آقا امید خوب هستین که انشااله.
دیگه میخوام برم بگیرم.
فقط آخرین سوال تو بخش خرید. چند هفته پیش نقش رفته بودم گفت حتما با گارانتی بگیر و ....
میگفت چند روز پیش یه نفر هاردش خراب شده بود " دستگاهم نو بود" آورد واسش عوض کردیم و ...
حالا موندم با گارانتی بگیرم از نقش یا اپل ایران؟ یا برم از الماس بگیرم بدون گارانتی؟
میترسم یه دفعه چیزی بشه و این حرفا. 50 50 سر گارانتی گیر کردم.
اگه نظرتو بگیم ممنون میشم.
سلام،اول از همه از امید تشکر می کنم که اینهمه اطلاعات خوب اینجا ارائه کرده ،منم تصمیمو گرفتم که حتماً اپل بخرم،امروزم رفت پایتخت که قیمت بگیرم،سوالات نهایی؛
1-یکی از مغازه ها گفت که برا کار با ویندوزparalel desktop رو توصیه نمیکنم،چون مجازیه و ممکنه مشکل پیش بیاد و این حرفا؛بهتره پارتیشن ntfsبسازیو بین ویندوزه مک خاستی جا بجا بشی،بوت کنی.
2-اگه حرفش درست باشه ،می شه به من بگید که بوت شدن مک معمولاً چقدر طول می کشه؟(چون نداشتم هیچی نمی دونم،ببخشید اگه سوال مبتدی و زیر صفره)
3-من پولم کمه،:41:اینم قیمتاییه که دارم:
mc207-------1,120
mc516-----1,220
mb 990----1,300
به نظر شما می ارزه که mb990 بگیرم بعد موس بخرم؟
البته اینکه 207 و 516 fire wire , نور زیر کیبورد ندارن،انوقدر برام مهم نیست.
4-بدنه آلومینیومی mb 990ضد خش هم هست؟
5-اینکه بخاطر نرم افزار هایی مثل cadو 3dmax مجبورم ویندوز نصب کنم،هارد 160 تو مدل mb 990 کم نیست؟ چون وینندوز 7 و این چندتا نرم افزار لازم برا کارم حدود 40 گیگ هارد لازم داره.
ممنونم آقا امید که تو این 3-4 روز که داشتم تحقیق می کردم راجع به اپل،همه چیزایی که گفته بودی درست بود و باعث شد وقتی دارم با مغازه دارا (که انصافاً بعضیاشون بدجور آدمو می پیچونن) لال نباشم و بتونم حرف بزنم.:11:
آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC374LL/A رو میشه بگید (مشخصات فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
میخواستم بدونم آیا تو قیمت 1.5 بهترین انتخابه ؟
ببین دوست من من یک توصیه میکنم در مورد مکس اگر کامپیوتری داری که سیپیوش اینتل هست برو یک مکینتاش مثلا لیوپارد بخر یا کینگ بخر یک بار مکینتاشو نصب رکن روی PC معمولی بعد همون پارالل یا ماشین مجازی که توی کینگ هست و با اون ویندوز رو نصب کن و بعد مکس رو اجرا کن ببین خوشت میاد یا نه؟نقل قول:
این راحت ترین و بهترین و قابل اعتماد ترین کاره
اگر راضی بوده کلاهتو قاضی کن ببین می ارزه یا نه
نقل قول:
میتونی مدل mc371 رو بگیری ، حدودا بین 1990 تا 2060 متغیره.
تمام نرم افزارایی که ورژن مک دارن روش نصب میشه ولی میتونی یه وین 7 64بیتی روش بریزی تا همراه مک وین هم داشته باشی .
:11:
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
نقل قول:
پست خصوصی شد . لطفا اینجا از این سوالات مطرح نکنید.
به قول امید خان به قوانین فروم احترام بگذارید.
ببین دوست من ممکنه تو هر 10000 تا یکیش اینجوری بشه ولی در هر حال با خودته که با گارانتی بگیری یا بدون گارانتی چون اکثر بچه های بدون گارانتی گرفتن و دلیلشون اعتماد به اپله.نقل قول:
سلام آقا امید خوب هستین که انشااله.
دیگه میخوام برم بگیرم.
فقط آخرین سوال تو بخش خرید. چند هفته پیش نقش رفته بودم گفت حتما با گارانتی بگیر و ....
میگفت چند روز پیش یه نفر هاردش خراب شده بود " دستگاهم نو بود" آورد واسش عوض کردیم و ...
حالا موندم با گارانتی بگیرم از نقش یا اپل ایران؟ یا برم از الماس بگیرم بدون گارانتی؟
میترسم یه دفعه چیزی بشه و این حرفا. 50 50 سر گارانتی گیر کردم.
اگه نظرتو بگیم ممنون میشم.
ولی نباید زیاد به دلت بد راه بدی و زیاد وسواس داشته باشی (تجربه شخصی هرچه بیشتر وسواس به خرج بدی نتیجش بد میشه)
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
تا 1400 هم الماس پایین میاره!نقل قول:
آره تو این رنج قیمت بهترین گزینه است.
نقل قول:
سلام،اول از همه از امید تشکر می کنم که اینهمه اطلاعات خوب اینجا ارائه کرده ،منم تصمیمو گرفتم که حتماً اپل بخرم،امروزم رفت پایتخت که قیمت بگیرم،سوالات نهایی؛
1-یکی از مغازه ها گفت که برا کار با ویندوزparalel desktop رو توصیه نمیکنم،چون مجازیه و ممکنه مشکل پیش بیاد و این حرفا؛بهتره پارتیشن ntfsبسازیو بین ویندوزه مک خاستی جا بجا بشی،بوت کنی.
2-اگه حرفش درست باشه ،می شه به من بگید که بوت شدن مک معمولاً چقدر طول می کشه؟(چون نداشتم هیچی نمی دونم،ببخشید اگه سوال مبتدی و زیر صفره)
3-من پولم کمه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم قیمتاییه که دارم:
mc207-------1,120
mc516-----1,220
mb 990----1,300
به نظر شما می ارزه که mb990 بگیرم بعد موس بخرم؟
البته اینکه 207 و 516 fire wire , نور زیر کیبورد ندارن،انوقدر برام مهم نیست.
4-بدنه آلومینیومی mb 990ضد خش هم هست؟
5-اینکه بخاطر نرم افزار هایی مثل cadو 3dmax مجبورم ویندوز نصب کنم،هارد 160 تو مدل mb 990 کم نیست؟ چون وینندوز 7 و این چندتا نرم افزار لازم برا کارم حدود 40 گیگ هارد لازم داره.
ممنونم آقا امید که تو این 3-4 روز که داشتم تحقیق می کردم راجع به اپل،همه چیزایی که گفته بودی درست بود و باعث شد وقتی دارم با مغازه دارا (که انصافاً بعضیاشون بدجور آدمو می پیچونن) لال نباشم و بتونم حرف بزنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !
این مدل هایی رو که نوشتی تولیدشون متوقف شده اگه بتونی یه کوچیک روش بذاری مک بوک پرو بگیری خیلی بهتره !
حداقل هاردش بیشتره!
یعنی حدودا 90 تومن بخوای بذاری رو پولت بهت زیاد فشار میاد؟
حدود بوت شدنش اونجور که بچه ها میگفتن زیر 45 ثانیه است.
منظورت اینه که mc374 بگیرم؟آره؟نقل قول:
طبق قیمتایی که گرفتم 140 تومن از 990 بیشتره ولی انگار می ارزه؛هم هاردش 250 هم 4 گیگ رمه.
ممنونم از راهنماییت.
]چور میشه تشخیص داد مک refurbished نیست
شنیدم فقط یه لیبل روشه که براحتی مشه درش آورد !!!
لطفا اگه امکان داره دوستان زود جواب بدن احتمالا عصر بگیرم mac374
سلام دوستان
من arian-sr599هستم و رمزمو فراموش کردم و متاسفتنه لینک نمیاد! و لینکirهم یه جور دیگه نمیاد!(منظور لینک بازیابی رمزه) میشه کمکم کنید؟
من چندین روزه نتونستم بیام تو:41:
بچه ها من دیروز از الماس مک بوک پرو374خریدم 1450:20:منم بالاخره مکی شدم
با تشکر ویژه از آقا محسن و امید خان و آقا میلاد:11:
اینم بگم که چون دسترسی به فروم نداشتم دیشب با بدبختی!!! ویندوز7در کنار مک نصب کردم:18::27:
ببخشید که با یه آی دی دیگه مجبور شدم بنویسم
مشکل حل شد:20:
دوستان من دیروز مک بوک پرو خریدم 374LL/A 1450 الماس
ولی چون به فروم دسترسی نداشتم با بدبختی!!!! ویندوز7 درکنار مک نصب کردم
بالاخره من هم مکی شدم:31:
با تشکر از راهنماییهای آقایان محسن،امید،میلاد و همه دوستان:11:
از خرید516منصرف شدم دیدم این به صرفه تره و خودمو تکوندم... و قرار بود از خارج برام بیارن مک بوک رو کنسل کردم.مک بوک پرو قیمتش دیگه جوری نبود بصرفه از اونجا بیارن و بدتر اینکه 3هفته صبر کنم!:5:
کلا اپل لپتاپي واسه گيم و کارهاي سنگين هزمان مثل باز کردن چند صفحه مرورگر و رايت کردن همزمانو داره؟
سلام و تشکر از همه که حسابی از راهنماییشون استفاده کردم...
منم امروز 374 خریدم،1370000(البته بدون گارانتی)...واقعاً در مقایسه با بقیهء لپ تاپها مثل هامر لیموزین میمونه...هم شیک تره هم بدنهء قوی تری داره:46:
ویندوز هم تا وقتی مجبور نشم نمیریزم،فعلاً دارم سعی می کنم از مکینتاش سر در بیارم و براش نرم افزار دانلود می کنم...:8:
فقط خواستم قیمتو بگم و تشکر کنم...موفق باشین:20:
اگر حرفه اي گيم رو دنبال ميكنيد بي خيال اپل شيد .نقل قول: