فکر نکن فقط خود 1100 دارینقل قول:
ویواز و بقیه گوشیها هم در کنار 1100 گوشیهای خوبی هستند :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکهنقل قول:
پس مثل مال من بود
Printable View
فکر نکن فقط خود 1100 دارینقل قول:
ویواز و بقیه گوشیها هم در کنار 1100 گوشیهای خوبی هستند :31:
مبارکهنقل قول:
پس مثل مال من بود
یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
من یه چنتا دان کردم کار کرد، بعضیاش همینجوری نصب شد، بعضیاش با ساین نصب شد. خوبی این وبلاگ اینه که جمع و جور مخصوص ویوازه، دنگ و فنگش کمه :دینقل قول:
جهت اطلاع دوستان، چند صفحه قبل یکی از دوستان معرفی کردهبود این وبلاگو
کد:sonyericsson-vivaz.blogspot.com
فرض کن صفحه گوشی روبه آسمونه، یکی زنگ میزنه، صفحهی گوشی رو برمیگردونی روبه زمین، با این کار صدای زنگ قطع میشه. تو ویواز اسمش Silencing Calls هست.نقل قول:
نوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Menu > Setting > Phone > Sensor Setting > Turning Control
آندروید رو تو تاپیک خودش بپرسی فکر کنم زودتر پاسخ بگیری.
كي ميدونه چطور ميشه از اينترنت gprs ايرانسل روش استفاده كرد؟
باید نصبش کنینقل قول:
شما یه سر به این پست بزن :
و فقط تنظیمات اینترنت را بخون
gps نه gprs رو می گه........خخخخخخخخ:27:نقل قول:
خب در این پست که گفتم هردو هست :46:نقل قول:
دوست عزیز golmohammadi نگفتید مشکل از کجاست دیوانم کرده گفتم که خطم از چه نوعی هست .همراه اول دائم IR-MCI
باز نمیدونم این گوشی چش شده :41:
کمک میخوام از دوستان اما دقیق نمیدونم چجوری بگم:13:
ببینید تقریبا هیچ برنامه خاصی روی گوشی ندارم حتی اون دوتا بازی رو هم ندارم فقط یه ماشین حساب هست یدونه مسنجر فقط همین:19:
اهنگها و کلیپ ها هم زیاد نیستن :46:
در حال حاضر حافظه ازاد گوشی 51.8
مموری کارت 6.7
حالا شما بگید چرا سرعت عملکرد گوشیه من اینقدر پایین اومده؟ میخوام اس ام اس بزنم چندین ثانیه طول میکشه تا صفحه بیاد بعد چندین ثانیه طول میکشه لیست اسامی بیاد و ....دوستان چندین ثانیه یعنی خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد :2:
مشتاقانه منتظر نظرات کارشناسی اساتید هستم:18:
مستر ریستش کن........:19:خهخخخخخخخنقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
داش پیام و داش گل محمدی مشکل اصلیه این گوشی در برابر جت چیه؟؟؟؟؟سر عتش که به اون نمی رسه؟؟؟؟:46:
تفاوت عکسش تو نور مناسب روز شدیدا زیاده...نقل قول:
برای تست دوربین همیشه عکس رو تو مونیتور کامپیوتر مقایسه میکنن نه مونیتور خود گوشی. کیفیت نوری عکسها و زاویه دید در حد w810 هست به نظرم. فقط سایز بزرگتر شده. شما چجوری تست کردین که این حرفو میزنین؟!
البته دوتا عکس گرفتیم با سلف تایمر، درست از روی یه سکو... هر کدوم یه رنگ درومد. یکی خوب بود، ولی یکیش آبروی 5MP رو برد...
کیبورد هم سلیقه ای هست. ظرافت و سبکی هم مزایای خودش رو داره. پرو مثل گوشی های قدیمیم سنگینه. ولی معمولیش منو یاده الکترو پد زیمنس میندازه که حس نمیشه...
مبارک باشه.نقل قول:
واسه منم قبل آپدیت دو سه بار ارور آپدیت سیم و ازین چیزا رو میداد. با آپدیت حل شد.
ربط رو برم ماشالا... پستی طلایــــــــی...نقل قول:
گوشی هایی که تو منطقه غرب پخش میشن اکثرا از منطقه کردستان و جنوب غربی آذربایجان غربی میان داخل ایران. اگه اومدن اونها رو ببینین به این حرفا ایمان میارین... گوشی ها بسته بسته، قوطی هاشون باز شده و روی هم خوابونده شده... هندزفری هاشون زیر صندلی ماشینا.... همشون توی تویوتاهای مرزنشینا... حتی واسه بعضی از جنسا اینور مرز قوطی میزنن... تلویزیون های LCD رو تو سلیمانیه عراق واسشون قوطی میسازن و میفرستن اینور... پیرانشهر رفته هاشون میدونن چی میگم...نقل قول:
یکی از بچه ها رو دیدم که موقع استفاده تو حالت خوابیده گوشی، عمدا دستشو میزاشت رو سنسور نور بالایی. چپ دست هم بود. گفتم اینجوری که تاریک میشه، گفت بهتر، مصرفش موقعی که صفحه روشنه کمتر میشه...!!! اینم روشیه! میشه با یه لنت میلیمتری بهش کلک زد!!!:31:
خسته نباشینقل قول:
خب حداقل میگفتی چجوری ریست میشه؟:19:
من سونی اریکسون یادم رفته قبلا یه پی990 داشتم اونو می رفتم تو تنظیماتش بعد....یادم رفت همونجاست.......گوشیت فارسیه؟؟؟؟:10:نقل قول:
کارشناسیش رو چه عرض کنم. در اون حد نیستم... فقط حدس میزنم با فرمت درست بشه.نقل قول:
با ستاره - مربع - 7370 - مربع فرمت میشه. البته باید مموری رو هم فرمتش کنین. واسه فرمت مموری میتونین اونو بصورت mass storage ببندین به سیستم و ازونجا فرمتش کنین. البته قبلش از فایلهای ارجینال گوشی روی مموری و کنتاکت ها و اس ام اس ها و عکسها و همه چی یه کپی بگیرین. میتونین از بک آپ پی سی سوئیت هم استفاده کنین.
در ضمن گوشیتون آپدیت هست؟
هر گوشی مشخصه های خاص خودشو داره... ولی چیزی که مسلمه بین سیمبیان ها تو سرعت همتا نداره...نقل قول:
من N70,5800,N73,N95 8GB استفاده کردم. این تو سرعت یه چیزه دیگست... میتونین از باز شدن اپرا با تمام بوکمارک ها یا انجام یه کار نیازمند پروسس با بقیه مقایسش کنین. 5800 نویگیشن نزدیک به اینه یکم. فقط با هم رده خودش مقایسه کنین... سیمبیان با سیمبیان... در غیر اینصورت انگاری هواپیما رو با ماشین مقایسه میکنین...
ممنون داداش.....یه سوال دیگه آیا مثل کامپیوتر اپن این ا تب داره؟؟؟؟منظورم اینترنتشه......یا مثلا open in new window داره؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
خب همانطور که دوستان گفتند یه بار فرمت کننقل قول:
بعد اگه درست نشد باید یا اپدیت کنی و یا اگه خودت بلد نیستی و یا اینترنتت سرعتش ضعیفه، بده گارانتی برات فلش بزنند
والا چه عرض کنمنقل قول:
شاید به خاطر نصب برنامه ه خاصی این اتفاق بیفته
ولی این یک اشکال هست و بهتره فلش بزنی و یا اپدیت کنی
سرعت این قابل قیاص با گوشیهایی با سی پی یو 1 گیگاهرتزی هستند مثل اکس10 یا اچ دی 2نقل قول:
جت فقط یک گوشی جاوا هست
و در گوشیهای جاوا محدودیتهای زیادی وجود داره
چند نفر از دوستان در همین فروم به خاطر تعریفهای زیاد دوستان از این گوشی رفته بودند و خریده بودنش
اما بعدش پشیمون شده بودند و از طریق پیغام خصوصی میگفتند با اینکه سی پی یو 600 داره اما سرعتش زیاد نیست و یواشکی ردش کردند
مخصوصا در بخش اینترنت
به هر حال هر گوشی باید با همرده خودش مقایسه بشه
و گوشیهای جاوا قابل قیاس با گوشیهای سیستم عامل دار نیستند
مگر اینکه یه چیز خاصی را مقایسه کنی مثل دوربین و یا صفحه اینطور چیزها
نه مولتی تب هم دارهنقل قول:
ممنون گلم........در ضمن سی پی سیو جت 800 هست.......خیلی هم مزخرفه.......:46:
ممنون از راهنمایی دوستان
هم خود گوشی و هم مموری را فرمت کنم ؟؟
گوشی را نخریده فرمت و آپدیت و فلش ؟؟
اونطور که تو صفحه های قبل خوندم این ورژن آپدیت نمیخواد R2CA024 تاریخش هم 10-04-13 اینترنت پر سرعت هم دارم ولی خوب بلد نیستم آپدیت کنم . حالا چیکار کنم آخر بدم گارانتی ؟؟ مشکل از سیم کارت که نمیتونه باشه
گوشی رو به اسم اپدیت کردن گرفتن و مثلا اپدیت شده چند صفحه قبل اون کد رو زدم و گفتم و شما گفتید اپدیت نیستنقل قول:
خلاصه من نفهمیدم هستو نیست و حالا اینا به کنار
من مموری رو فرمت کردم
حالا این کدی رو که گفتید میزنم ازم lock code میخواد .چی باید وارد کنم؟:13:
ای خدا عجب شانسی دارما حالا خوبه گوشیم ساین و اینا هم نشده و هیچ برنامه ای روش نصب نیست :2:
وگرنه احتمالا گوشیم منفجر میشد:19:
اه نمیخوامش:2:اگه 435 نخریده بودمش حتمامیفروختم اما میدونم قیمتی که الان بابت نوش میدن خیلی خیلی کمتره چه برسه به کارکردش:13:
يعني ازش راضي نيستي؟
من ميخوام بخرمش! يعني نگيرم؟:41:
همونطور که دوستان گفتند داره. به این ترتیب که روی لینک نگه میدارین یه منوی کوچیک وا میشه و open in new tab اونجاست...نقل قول:
چون اولین ورژن firmware این گوشی روی گوشی های توی بازار هست، مسلما تو حالت صفر عملکرد پایداری نمیتونن داشته باشن که واسه همین SE آپدیت داد چند ماه پیش... انصافا کلی از ایرادها و گیر کردن ها و عجیب غریب بازی های گوشی من با آپدیت حل شد...نقل قول:
مشکل سیمکارت هم میتونه باشه. روی گوشی دیگه و یه سیمکارت دیگه رو روی این گوشی تست کنین ببینین بازم مشکل هست یا نه...
خوب اگه چیزی غیر از R2CA024 باشه مسلما آپدیت نشده. فقط فلش شده. هر ایرادی هم باشه 50% میشه گذاشت به حساب ناپایداری ورژن قدیمی و 50% ایراد خود گوشی... که البته دومی بعید به نظر میرسه...نقل قول:
چون مثلا من از گارانتی نیا تبریز که خودمم ازونجا گارانتی گرفتم، خبر دارم که میگن تاحالا یه دونه هم به خاطر عیب گوشی به گارانتی برنگشته... این حرف بی غرض به نظر میرسه، چون حتی طبق اصول بازار، داره کاره خودش رو از رونق میندازه...
لاک کد دیفالت گوشی اگه تغییرش نداده باشین 0000 هست. دقت کنین که اگه 3 بار اشتباه بزنین PIN میخواد... پس اگه تو بار اول و دوم ارور داد دست نگه دارین و از فروشنده بپرسین که احتمالا اون تغییرش داده... قدیما ازینجور چیزا زیاد پیش میومد.
گوشی که ساین نمیشه! برنامه ها ساین میشن. اکثر مشکلاتی که کاربرا با گوشی های هوشمند دارن اینه که با ساز و کار و طرز استفادش هنوز آشنایی ندارن و خیلی از خرابکاری ها در اثر همین ندونم کاری ها پیش میاد. البته امیدوارم ناراحت نشین، ولی حقیقته... اگه از گوشی جاوا به ویواز مهاجرت کرده باشین درست مثل این میمونه که قبلا کار با MS-DOS رو بلد بودین و الان میخواین ب بسم الله با ویندوز کار کنین... به همین خاطر راه افتادن و دونستن راه و چاه هرچیز و اینکه در قبال هر رفتار و عمل ما در گوشی، باید چه انتظاری ازش داشت، یکمی زمان میبره...
پس بهتره اگه میتونین تحمل کنین و خودتونو تطبیق بدین این گوشی یا هر گوشیه OS دار دیگه رو نگه دارین. وگرنه اگه با خرید یه گوشی غیر هوشمند جلوی ضرر رو از همینجا هم بگیرین منفعته...
موفق باشین...
lock code مربوط به پسورد گوشي ميشه كه در حالت ديفالت 00000 (5تا 0) هست كه بايد پنج رقمي باشد و با pin code كه 4 رقمه فرق ميكنه، اون پسورد سيم كارته كه اگه چند بار اشتباه بزني قفل ميشه، لاك كد ولي فقط ارور ميده ولي قفل نميشه. اگه با 00000 باز نشد، اون موقع ببر بده يه تعميركار برات كد رو پيدا ميكنه.نقل قول:
ممنون.اما link download برنامشو براي vivaz ميدي؟نقل قول:
من ماله 5800 رو روش ريختم كار نداد
بعد اين تنظيمات داخلي واسه اينترنت irancell هم چطور بايد انجام بدم؟
خب اره همون 800 من اشتباه گفتمنقل قول:
بهتره هیمنکارو بکنی یعنی فرمت هر دونقل قول:
اما قبل از فرمت مموری از اطلاعاتت بکاپ بگیر
و دقت کن مموری حتما باید در خود گوشی فرمت کنی
برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر سونی اریکسون را دانلود کن
اخرینش اینه : Update_Service_Setup-2.10.5.11
موقع اپدیت اگر فیرمور جدید نباشه میتونی با همون فیرمور موجود نیز اپدیت کنی که در واقع میشه فلش
این ایرادها برای ما عادی هستنقل قول:
حالا شما کمی بدشانسی اوردی
اصلا نترس درست میشه
حالا که مال شما را گرفتند و اپدیتش هم نکردند برو سراغشون و بگو چرا دروغکی گفتین اپدیت کردین ؟
بگو من کد را زدم و ورژن فیرمور را از نت نگاه کردم اپدیت نیستش
به خاطر همین چیزاست که ادم دلش نمیخواد گارانتی بگیره
خلاصه نترس درست میشه
اینهمه ویواز خریده شده و فقط یکی دو مورد اینطوری بودهنقل قول:
اینا هم قابل حل هستند
اگر ایرادشون هم سخت افزاری باشه مشکلی نیست میده گارانتی
لینک دانلود ندارهنقل قول:
معلومه نخوندیش
چون در اونجا فقط تنظیماتش هست
کسانی که وارد باشند میتونند تنیمات را براحتی اعمال کنند
میتونید به لینک زیر نیز سر بزنید :
راستی پیام
گوشی قبلیم ان86گارانتی نیا داشت
یه بار fm transmiter خراب شد کار نمیکرد
رفتم گفتن کار نمیکنه
گف چی fm transmiter ؟
این دیگه چیه ؟
شرکتی که گارانتی گوشی میده و هنوز نمیدونه فرستنده اف ام چیه
خلاصه ای شد در ویواز فروشنده هرچقدر اصرار کرد گارانتی نیا کنه قبول نکردم
بله با 4 تا صفر حل شد!!! الان گوشی رو ریست کردم فعلا که حالش خوبه اما بعیده که همینجور بمونه:31:نقل قول:
میدونم اره درست میگی من هیچی از گوشی های جدید حالیم نیست.ناراحت هم نمیشم کسی بگه سرم نمیشه ولی گفتن این مطلب توسط شما در این پست ضرورتی نداشت!!!این اولین گوشی هست که خریدم و سیستم عامل داره و ...
دوستان ، توی این تاپیک روش ساین کردن رو به صورت کاملا" ساده و گویا توضیح داده :
آموزش سایــن کردن با استفاده از برنامــه SignSiS ه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
سلام دوستان
یکی از دوستام ویواز داره یک ماهی هست خریده الان میخواد بفروش
بین خرید این 4 مدل شک دارم
سونی اریکسون ویواز (دست دوم دوستم )
سونی اریکسون x1
htc touch 2
omina lite
اولویت اصلیم خواندن pdf است استفاده از اینترنت
عکاسی و فیلم برداری برام اهمیتی نداره
دوستان کدوم را پیشنهاد میکنند .. :11:
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11::11::11:
حق دارین. اکثرا همینطورن...نقل قول:
واسه منم چون مفت افتاد دادم گارانتی... وگرنه 24 تومن الکی میگیرن...
من نگفتم حالیتون نیست! هیچ کسی که از اول همه چی رو نمیدونه. فقط گفتم که مشکلات رو به حساب گوشی نزارین که حرفهاتون رو تصمیم دیگرون تاثیر غیر واقعی نزاره. ظاهرا ناراحت شدین... خوب میتونم دیگه جواب ندم تا بیشتر ناراحت نشین... موفق باشیننقل قول:
بسیار ممنون از دوستان عزیز payam20i و golmohammadi کمک بزرگی کردین همه ی کارهایی که گفتین را امتحان میکنم بلکه مشکل رفع بشه. هر چقدر گشتم دکمه ی تشکر را پیدا نکردم
راستی شارژ کامل گوشی من 3 ساعت طول میکشه غیر عادی نیست و حدود 24 ساعت البته با کار تقریبا مداوم نه زیاد شارژ دارم البته میدونم هفته ی اول تقریبا شارژ گوشی زود تموم میشه ولی مدت زمان شارژ کردن زیاده
آیا اینترنتش صبیه جت چرته و مزحرف که سایتای فلش رو بالا نمیاره؟؟؟؟آیا براش کیلتر شکن پیدا می شه؟؟؟:10:نترسین نترسین....:31:سایتای خوب می رم....:27:اگه داره یه لینک قیلتر شکن بدین سیو کنم تو کامیم.....:11:
یه سوال دیگه......آیا برا نصب سیمبیان باید ریخت تو مموری بعد توی گوشی می نصبیم؟؟؟:46:
امیدوارم حل بشن.نقل قول:
ممنون
برای من با 14 ساعت استفاده مداوم از اینترنت با wifi باطری خالی میشه. اگر هم روزی یکی دو ساعت مکالمه و wifi و اتصال به هندزفری بلوتوث داشته باشم حدود 50 تا 60 ساعت دووم میاره. ولی پر شدنش رو حواسم نبوده. امتحان میکنم ببینم از صفر تا 100 چقدر میکشه و نتیجه رو میگم.
در ضمن پرسیده بودن ف ی ی یل تر ش ک ک ک ن داره یا نه، باید بگم که واسه سیمبیان اونجور چیزی وجود نداره. ولی میشه با پورت و ------ حلش کرد. یا کانکشن وی پی ان رو با لپتاپ واسش share کرد. البته یه راه راحتتر هم هست که بعد از گرفتن گوشی بهتون میگم تا شما رو با IP سوئد بشناسن... اینجا نمیگم تا این روش همچنان لو نرفته باقی بمونه و برامون کار کنه... برای نصب برنامه هم فرقی نمیکنه. اگه pc suite درست بشناسه، میشه ازونم نصب کرد. البته واسه من چند وقتیه که دیگه نمیشه و همیشه از لپتاپ بلوتوث میکنم واسه گوشی... البته send to memory نه بلوتوث مسیج. چون با pc suite بیسیم وصله به لپتاپ...
کسی نبود کمکمون کنه ؟:11::10:نقل قول:
ساتيو انتخاب بهتري هستنقل قول:
دوست عزیز شماره گذاشتن خلاف هستنقل قول:
شماره و بقیه چیزها در پیغام خصوصی
امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیادنقل قول:
پیامم منظورش یه چیز دیگه بود
میخواست بگه بعضیها ممکنه ندونند چطوری باید با گوشی کار کنند و وقتی گویشی ایراد میگیره میگند گوشی خوب نیست و ...
واسه من فکر کنم تا 10 تومن هم اومد پائین قبول نکردمنقل قول:
اخه گوشی 430 تومنی را با 10 تومن گارانتی میکنند ؟
بعدشم گارانتی فقط شامل برد گوشی میشه
هیچ بدرد نمیخوره
ان 86 قبلیم لنزش مشکل پیدا کرد 60 تومن میخواستند تا لنزش را عوض کنند
و لنز هم شامل گارانتی نمیشه و خلاصه گارانتی = :2:
خواهش میکنمنقل قول:
دکمه تشکر بعد از مدتی براتون فعال میشه (بعد از افزایش پستها)
3 ساعت باید عادی باشه
و زیاد مشکلی نداره حتی اگر زیاد باشه
با کار مداوم 24 ساعت دووم بیاره خوبه
رسول 2 تا پست زدینقل قول:
میتونستی قبلی را ویرایش کنی و سوال دوم را همونجا بپرسی
این سوالت بازم تکراری هست (چیکارت کنم خودت بگو؟ )
ابتدا برنامه یا گیم را در کامپیوتر ساین میکنید
بعد کپی میکنی مموری
بعد از فایل منیجر نصب میکنی
که بعضی برنامه ها بهتره حافظه داخلی نصب بشه و بعضیها خارجی
از طریق خود گوشی هم میتونی ساین کنی ولی راحتی کامپیوتر بیشتره
برای این گوشی یه برنامه مسنجر خیلی عالی پیدا می شه که چت کنم؟؟:46:الان جت دارم :2:هیچ برنامه ای نمی ره....چرته چرت.....حتما می گیرم......یه برنامه مسنجر و کیلتر شکن لطف می کنین؟؟؟:11:
نقل قول:
رسول پکوندی مارو !!! ببین هر برنامه ای که بخوای توی این سیستم عامل سیمبین وجود داره ( همینه که عاشقشم ) ، حداقل بیش از 500.000 برنامه واسه این سری از سیمبین هست و برای سیمبین ویرایش قبلی بیش از 1.000.000 برنامه .
بیا این هم یکی از بهترین مسنجر هاش :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423625
دیگه چی ؟
در ضمن اینقدر نگو که این برنامه هست اون برنامه هست این میشه یا اون میشه ، ببین بازم میگم هیچ گوشی ای کامل نیست ، ولی من خودم الان 5 - 6 ساله که دارم توی انجمن موبایل فعالیت میکنم و یه گوشی باز حرفه ای هستم از این گوشی خیلی خوشم اومده ، حتی اسپیکرش !!!
ببین این قیمت واسه این گوشی بسیار عالیه ، من قبل از اینکه گوشی قبلیمو ( استار ! ) بخرم میخاستم جت بخرم ولی دیدم که 450.000 واسه یه گوشی اون هم سامسونگ بدون سیستم عامل و سی پی یوی 800 مگاهرتزی !؟ نه بابا نمی ارزه ! همون بهتر که نخریدم ...
ببین جت در مقایسه با این گوشی یه آشغال به تمام معناست ...
درسته راس می گی.........:11:ولی اگه می تونی یه هیتلر شکن:31:گیر بیار.........نقل قول:
چجور برنامه هایی بهتره توی مموری نصب بشن کدوما تو گوشی ؟نقل قول:
که بعضی برنامه ها بهتره حافظه داخلی نصب بشه و بعضیها خارجی
حافظه داخلی اگه کم بشه (با نصب برنامه ها و ... توی فون ) سرعت گوشی پایین میاد ؟
من الان حدود 30 مگ حافظه داخلی برام مونده . چون هنوز 2 تا فایل مخصوص ساین برام آماده نشده برنامه های نصبیم خیلی کمه . بقیه اش رو چه کنم ؟