سلامنقل قول:
من یبار رفته بودم که چیزی بدرد بخوری نداشت
اما بازم سوال کنید از بچه ها
سلامنقل قول:
من یبار رفته بودم که چیزی بدرد بخوری نداشت
اما بازم سوال کنید از بچه ها
اقا بی زحمت کانفیگ اون G73را بنویس:20:بعد با عینک 3Dبود یا بدون عینک؟در ضمن چند میدادش با گارانتی و بدون گارانتی؟نقل قول:
نقل قول:CPU : Intel Core i7 - 720QMاینم شمارشون : 6474479 - 6474476 - 6474475
RAM : 6 GB - DDR 3 - FSB 1066
GPU : ATI 5870
HDD : 2 * 500 GB - 5400 RPM
DVD-RW
3 سال گارانتی
قیمت : 2.100.000
البته اولش کد شیراز هم 0711 هست باید بیگرید .
موفق باشید .
من که بچه اراکم ولی این قیمتاییا که تو نوشتی فک کنم از تهران خیلی ارزونتره باید پاشم بیام از شیراز بگیرم:18:بعد نگفتی عینک 3Dداشت یا نه؟نقل قول:
بچه ها بی زحمت CPU 620M قویتره یا 720QM؟
سلام دوستان .
من به خاطر این که میگن سری F خیلی مشکل داره بی خیال این سری شدم و مجبورم تن به روزلوشن پایین ایسوس بدم و چاره ای هم نیست . :41: .
G51 هم تا 1600 پیدا کردم ولی نه کیف داشت و نه موس و نه پلمپ بود به خاطر همین بی خیال اونم شدم .
حالا دیگه می مونه N61JQ که یکم با صفحه نمایشش مشکل دارم ولی چاره ای نیست .
اگر که دوستان چند تا عکس از صفحه نمایشش به من بدن ممنون میشم .
در ضمن از کجا بخرم ؟
از سازگار ؟
سازگار تخفیف هم میده یا نه ؟
اگر که تخفیف میده چقدر ازش تخفیف بگیرم ؟
در ضمن من یه 1370 گیر آوردم که فروشندش مطمئنه ولی گارانتی 3 ساله خودشون هست .
حالا با توجه به این که ایسوس به صورت جهانی 2 سال گارانتی داره اگر که من از این جا بگیرم برای اون دو سال می تونم از سازگار خدمات بگریم چون نماینده رسمی ایسوز هست ؟
یا میگن قاچاقی آوردی و گیر میدن ؟
ممنون .
موفق باشید .
جناب x-lichkingنقل قول:
نه به اون موقع که تا می تونستینf115 رو می زدین تو سر Asus N61JQ (که من تایید نمی کردم)
نه به الان که Asus رو می زنزین تو سر سونی (که بازهم تایید نمی کنم)
شاید یه ازای هر 100 تا سونی که تو ایران فروخته میشه یک دونه Asus فروش بره، پر فروش بودن آمار خرابی رو هم بالا می بره ، بماند که بعضی از واردکننده ها زحمت می کشن و لبتاب ریفرش شده رو تو حجم وسیع وارد می کنندو به جای آک و سالم به مردم می فروشند که دلیل این کار عدم وجود نمایندگی درست و حسابی در کشور ماست.
می تونید این حرف رو با مدرک ثابت کنید؟نقل قول:
من به خاطر این که میگن سری F خیلی مشکل داره بی خیال این سری شدم
اگر که خواستین بیاین اول زنگ بزنید بعدا بیاین چون شاید تموم کنه .نقل قول:
73 رو سه بعدی نداره ولی 51 رو داره و میده 2.100.000 که به نظرم سه بعدی خیلی چیز بدرد بخوری هم نیست .
اگر که سیستم معمولی بخرید با عینک نمی تونید سه بعدی استفاده کنید .
فرکانس صفحه نمایش برای سه بعدی دیدن باید 120 باشه ولی تمام نوت بوک ها به جز مدل های سه بعدی فقط 60 هرتز رو دارند .
پس فقط با عینک نمیشه سه بعدی دید و باید صفحه نمایش هم 120 هرتز باشه .
موفق باشید .
کسی میدونه توی کیش لپ تاپ پیدا میشه یا نه؟
اگه تو کیش پیدا بشه هم فاله هم تماشا!
این دو نوت بوک فقط در پردازش و گرافیک با هم تفاوت دارند و توی بقیه موارد یکسان هستند .نقل قول:
من تا الآن برام پردازش سونی مهم بود و صفحه نمایشش .
ولی با صفحه نمایش و پردازش ایسوز هنوزم به شدت مشکل دارم .
ولی نمی تونم ریسک کنم و 1600 رو که هیچ گارانتی معتبری هم براش نیست دود کنم .
اولین چیزی که نظرم رو نسبت به صفحه نمایش سونی عوض کرد موج موجی بودن بعضی هاشون هست که توی نور واقعا موج موجی میشه و سری قبل من خیال کردم که این یکی فقط مشکل داشته ولی امروز NFX رو هم دیدم که مشکل داشت و چون کار من گرافیک هست صفحه نمایش برام خیلی مهمه .
ایسوز هم صفحه نمایش قابل قبولی نداره ولی حداقل این مشکل رو نداره و زاویه دید بهتری داره اما هنوز هم اگر که از مشکل موج موجی بودن صفحه چشم پوشی کنیم واقعا سونی صفحه نمایش بسیار بهتری نسبت به ایسوز داره .
در مورد پردازش هم من با نبودن رم مشکل داشتم ولی یکی از آشنا ها داره میره کانادا قراره 2 تا 4 گیگ 1333 برام بیاره البته نه الآن و حدودا یه 10 ماه دیگه و من هم فعلا باید با همین 4 گیگ 1333 که از 4 گیگ سونی ضعیف تره باید بسازم .
اتفاقا آمار فروش شما درباره ایسوز خیلی قدیمی هست .
اون ماله موقعی بود که فقط دل مثل نقل و نبات ریخته بود و کسی ایسوز رو نمی شناخت .
در حال حاضر همونطور که خودتون می دونید 4 تا نماینده داره که فروش در حد سونی حتی یکم بیشتر هم هست .
در مورد خرابی هم من امروز توی یه مغازه بودم که مشالا روزی 20 تا نوت بوک رو شاخشه و 195 نوع نوت بوک توی لیست قیمتش با قیمت معین داره .
از مهم ترین مدل هایی که داره انواع g51 و مدل g73 و حتی 2 مدل آلینویر داره .
اطلاعات فروشندش هم تقریبا کامله .
گفت تا حالا 15 مدل از سری F رو فروخته و 2 تاش برگشت خورده و دقیقا همون موقع هم که من اونجا بودم یه NFX فروخت .
حالا ریفر یا غیر ریفر تفاوتی نداره چون بالاخره ما نمی تونیم بفهمیم تو جعبه چیه .
در کل من هنوزم میگم که توی پردازش واقعا سونی عالیه و شاید اگر که این چیزا رو نمی فهمیدم خریده بودم و حتما یه خیرتی داشته که من 10 روز پیش نخریدیم چون یه مسافرت ضروری برام پیش اومد و از شیراز رفتم وگرنه همون موقع خریده بودم .
در کل من دیگه از این سری سونی دلم چرک شده .
درباره اثبات حرفم هم توی پست بعد توضیح میدم چون این پست خیلی زیاد شد .
موفق باشید .
اینا از نظرات در سی نت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سونی اینسایدر که گفته مشکل از میکروفون هست :
ولی صدا وقتی زیاد میشه که یه جسم خارجی با یو اس بی وصل بشه و برق بکشه از نوت بوک .
بعضی جا ها خوندم که این مشکل به خاطر نداشتن توان مورد نیاز برای تامین برق قطعات نوت بوک هست و منطقی هم به نظر میاد .
اگر که سونی یه گارانتی درست داشت حتما میخریدم چون اگر که مشکلی داشت فوقش تعمیرش میکردم .
ولی حالا که با چند نفر مشورت کردم فهمیدم که گارانتی سونی اصلا ارزش نداره و فقط اگر که به تهران دسترسی داشته باشم شاید بتونم کاری بکنم .
اینم آمازون :
مشالا خاموش شده دیگه روشن نشده . :31: .
حالا تو این لینک هم نگاه بکنید ببینید کسی گفته ایسوزش سوخته یا روشن نشده :
اگر که بازم منبع می خواین هنوزم دارم .
موفق باشید .
در مورد نمایش سه بعدی 3D :
شما میتوانید توسط برنامه ی NVIDIA 3D Vision با هر کامپیوتری
چه امروزی
چه دیروزی
چه لپ تاب
و چه مانیتور 60HZ
تصاویر و بازی های سه بعدی را کاملا Stereoscopic ببینید و اجرا کنید.
حتی اگر شما عینک مخصوص مثل عینک لپ تاپ های ASUS را نداشته باشید , میتوانید از عینک هایی که شیشه ی آنها دارای 2 رنگ میباشد (قرمز و آبی) که توی بازار 1000 تومان می باشد استفاده کنید (این نرم افزار یا بهتر بگم Driver امکان استفاده از هر دو تکنولوژی را می دهد)
حتی اگر نتوانستید از این عینکها هم تهیه کنید از دو طلق معمولی رنگی (آبی و قرمز) که معمولا توی کیف هر دانشجویی پیدا می شود استفاده کنید.(قرمز چشم چپ و آبی چشم راست)
اما :
استفاده از نمایشگرهای معمولی (مخصوصا CRT) بخاطر 60HZ بودن باعث افت کیفیت نمایش تصاویر می شوند.
لازمه ی ایجاد تصاویر سه بعدی نمایش محیط بازی از 2 زاویه می باشد(فاصله بین دو چشم انسان).لذا کامپیوتر شما مجبور به پردازش دو برابری محیط بازی می باشد.مسلما در بازی تعداد فریم ها چیزی کمتر از نصف حالت معمولی خواهد بود.واین یعنی کاهش کیفیت!
استفاده از عینک های معمولی (رنگی) نیز کیفیت خوبی ارائه نمی کند اما تجربه ی خوبیست.
برای دانلود 3D Vision وارد سایت NVIDIA قیمت مربوط به دانلود درایورها شوید و اولین و دومین گزینه را 3D Vision انتخاب کنید.
کسی میدونه خروجی HDMI چند هرتز هستش؟
اگر نمایشگر کامپیوتر یا نوت بوک 60HZ هست خوب می شه به LCD خونه وصل کرد (چون معمولا 100HZ هستن). تازه بزرگتر هم هست!!!!!!!!!!
عزیز قیمتاش خیلی پاین میده نسبت به بازارنقل قول:
احتمال داره رفر باشه لپتاباشا
والا این چیزایی رو که گفتم از رو اینترنت گفتم .نقل قول:
شابد اینطوری هم بشه .
من تا حالا امتحان نکردم ولی با 60 هرتز که فرقی با معمولی نداشت .
موفق باشید .
نه .نقل قول:
همه پلمپ هستند .
در ضمن ایسوز کارتن های ریفر رو روش چاپ میکنه که ریفر هست و نمیشه کاریش کرد .
از نظر ظاهر هم من نگاه کردم خوب بود و مشکلی نداشت .
موفق باشید .
کسی از قیمت F117HG که ایران رهجو آورده خبر داره !؟
خوب پس چرا نگیری؟نقل قول:
قیمتاش که خوبه
میگن 2400 هست .نقل قول:
حالا راست یا دروغش رو خودتون تحقیق کنید .
موفق باشید .
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
آخه کیف و موس نداره .نقل قول:
یکی دیگه داره فعلا تا 1750 راضی شده و کیف و موس هم داره .
البته گفت باید برام بیاره .
میترسم تا دو ماه دیگه نرسه دستم .
چون همینهایی هم که داره 2 ماه تو راه بودن تا رسیدن این جا .
فعلا من با صفحه نمایش و رم N61 مشکل دارم .
واقعا گند بالا آورده با این انتخاب رم و طراحی صفحه نمایش .
حالا رم رو میشه تحمل کرد ولی صفحه نمایش اصلا قابل تحمل نیست .
دوست من سلام توی این سایت ریویو که دادی رفتم ولی شما نیمه ی خالی لیوان و می بینی .از 16تا ریویو که من 3تا 4 تا شو خوندم اکثرا راضی بودن و خوب یه سری ایرادم هر لپ تاپی که بگیری داره و اجتناب ناپذیره.نقل قول:
من که نمیتونم از سری اف بگذم و لاجرن تن به همین گارانتی های مشهدی می دم.
داداش کدوم g51 این قیمت میده؟ با کدوم گرافیک؟نقل قول:
3d هم داره؟
بنظرت تا مهر ماه چند میده؟
با 6 گیگ رم و بدون سه بعدی و سی پی یو 720QM و گرافیک هم 360 .نقل قول:
تا مهر شاید دیگه مشخصات جدید تر بیاد و قیمتش هم از این پایین تر نمی یاد .
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
بله .نقل قول:
حق با شماست .
ولی تا حالا فکر کردین شاید شما هم جزو همون 3 یا 4 نفری باشید که نوت بوکشون خاموش شده و دیگه روشن نشده ؟
در هر صورت N61JQ هم خریدش پیشنهاد نمیشه .
موفق باشید .
به نظر شما فیلم نگاه کردن تو کدوم بیشتر حال میده؟
سری fw1600*900
سری f,f115و1920*1080
لطفا فقط بر اساس رزولوشن جواب ندید مرسی؟
بستگی به فیلمتون داره .نقل قول:
اگر 1080P باشه در 1920 در 1080 .
ولی اگر که 720P باشه در 1366 در 768 .
موفق باشید .
ببین 4 گیگ رم دارهنقل قول:
یا با گرافیک 260
یا با 3d دار
هر خبری ازش گرفتی دمت گرم بگو
ببین مثل اینکه موضع خودت رو کاملآ عوض کردی.اما دوست گلم شما در انتخاب کاملآ ازادی و هر چند بار هم که بخوای میتونی نظرت رو تغییر بدی.اما این نباید باعث بشه که با تغییر نظر دادنت برند مربوطه رو هم نابود کنی.سونی درسته که کمترین امار خرابی رو نداره ولی از لحاظ خرابی در سه سال گذشته تو رده سوم بوده و یکی از با کیفیت ترین برند های تولید لپ تاپ در جهان به شمار میره.تو مدلهای موجود تو ایران هم مدل 115 واقعآ عالیه.بخصوص اگه اهل گیم های خیلی سنگین نباشی.من به شخصه از نزدیک باهاش کار کردم و خیلی عالیه و به تمامی دوستانی که اهل گیم های سنگین نیستند خریدش رو توصیه میکنم.شما یکی دیگه از مشکلاتت برای عدم تصمیم گیری اطلاعات مجازی و غیر واقعیه که معمولآ تو سایتهای اینترنتی خیلی هم زیاده.همونطور که قبلآ هم گفتم اطلاعات اینترنت برای اگاهی خوبه اما سندیت نداره و به تنهایی نمیتونه ملاکی برای انتخاب باشه.برای مثال شما دائمآ از صفحه نمایش بد N61jq میگی،ایا برای یه بار هم که شده از نزدیک دیدی؟؟؟؟مطمئن هستم که ندیدی چون اگر میدیدی هیچ وقت همچین نظری نمیدادی.در کل شرمنده که اینقدر رک نوشتم باور کن که هدفم فقط و فقط راهنمایی بود.باز هم پوزش میخوام.:10:نقل قول:
دوست عزیز کاملآ مشخصه که وضوح یک صفحه نمایش Full HD از صفحه نمایش 900×1600 بیشتره و برای نمایش فیلم هم مناسب تر خواهد بود.این دو مدل که شما نوشتی از یک نوع صفحه نمایش استفاده میکنند یعنی LCD ساخت سونی.اما کیفیت صفحه نمایش F115 علاوه بر رزولیشن در کیفیت رنگ و کنتراست به دلیل استفاده از بک لایت LED (به نقل از دوستان دارای این محصول) از سری FW بالاتره پس مطمئنآ در نمایش فیلم هم بهتر خواهد بود.:20:نقل قول:
نقل قول:
دیدن یک تصویر کوچک در یک مانیتور با رزولوشن پایین خیلی بهتر هستش!
چون وقتی رزولوشن مانیتور بالا باشه تصویر Stretch میشه در نتیجه تصویر تار خواهد بود.
نقل قول:
دقیقا درسته...
اگر قرار باشه کیفیت فیلم پایین باشه که همون 1600*900 هم زیاده !!!
از لحاظ برایتنس و کنتراست شاید فرق چندانی بین دو مدل بیان شده نباشه
اما خوب زاویه دید در F کمی بهتر شده و black هم بهتر شده....
برای بازی های با کیفیت بالا ، 1080P بسیار مناسب هست
من میخام ی f115 بخرم میخام بدونم میتونم کاری کنم باحاش راحت بازی کنمو مشکلی از لحاض گرافیک نداشته باشه؟
سونی همین الآن هم خوبه .نقل قول:
مگه من گفتم بده ؟
فقط گفتم طبق چرت و پرت هایی که فرونشده ها میگن خرابی مخصوصا در کارت گرافیک و روشن نشدن صفحه نمایش زیاد داره .
از یه چند جا هم رفتم بخرم گفتن همه چیز رو گارانتی می کنیم به جز کارت گرافیک .
من تا حالا هیچ نوت بوکی خوش ساخت تر و زیبا تر از سری FW سونی ندیدم و قطعا اگر که پردازش برام مهم نبود انتخاب اولم همین مدل بود .
سری F هم عالیه و مطمئنا در پردازش از ایسوز خیلی بهتره .
در ضمن اطلاعات اینترنتی دقیق ترین اطلاعات هست .
به نظرتون بهتره برم کاز فروشنده ها که هنوز فرق ماشنی کنترلی با نوت بوک رو نمی دونم بپرسم .
در ضمن اطلاعات مربوط به یه سایت نبوده بلکه در چند سایت تایید شده .
همگی که با هم علیه یه برند شورش نمی کنند که .
بالاخره اطلاعات درست بوده که چند تا سایت با هم تایید کردند .
من صفحه نمایش K52 رو دیدم که کیفیت رنگ خوبی داشت اما نه در حد سونی ولی رزولوشن من رو راضی نکرد .
بنده خیلی با نرم افزار های گرافیکی کار میکنم و برام خیلی مهم که گوشه گرد تصویرم رو واقعا حلالی ببینیم نه مربع مربع .
آمار خرابی سونی و ایسوز در سال 2009 فقط یک درصد تفاوت داشته و این خیلی عالیه .
در ضمن من هنوزم سر حرفم هستم .
در پردازش ایسوز که سهله بلکه آلینویر دل هم به سونی نمیرسه مخصوصا سری F . :31: .
تنها چیزی که باعث شد من انتخابم رو عوض کنم موج موجی بودن صفحه بود و آمار خرابی سری F که به نظر میاد درست باشه ولی آدم عاقل احتمال رو بر این میزاره که این آمار درست باشه و شاید اونم جزو اون 10 نفری باشه که از بین 100 نفر نوت بوکشون مشکل داشته .
فعلا که N61JQ هم تکلفیش با خودش مشخص نیست و معلوم نیست چی توشه . :31: .
دوستانی که پردازش می خوان و مطمئن هستند که گارانتی معتبری دارند حتما سونی بخرند .
در کل من که دور N61 هم خط کشیدم و رفتم دنبال G51 که بازم در پردازش از سونی ضعیف تره ولی حداقل صفحه نمایش فول اچ دی داره ( فقط در مدل های JX ) .
با ویستا پخش رایانه هم حرف زدم گفت که هیچ مشکلی نداره و نوت بوک شما از هرجا باشه ما تمام خدمات گارانتی رو براتون ارائه میدم . :31: .
در کل اگر که نوت بوک رو واسه بازی می خواین و از برند سونی حتما می خواین بخرین سری FW رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیه .
ولی اگر که از ایسوز میخواین N61JQ فعلا از همه بهتره .
G51JX-A1 هم اگر که در هزینه مشکلی ندارید ( حدود 1.900 می تونید گیر بیارید ) بهترین گزینه هست البته مشکل بایوس داره که باید آپدیت بشه .
موفق باشید .
---------- Post added 28-06-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-06-2010 at 11:59 PM ----------
میشه باهاش بازی کرد .نقل قول:
ولی اگر که می تونید یکم هزینه کنید G51JX رو بگرید که تا 1700 گیر میاد .
موفق باشید .
اقا بی زحمت یه منبعی یه چیزی:11: بعدش بعضیا میگن حتما مانیتور 120 هرتز به بالا باشه.نقل قول:
بچه ها لطفا بیشتر راجع به G51,مخصوصا G73توضیح بدید . راجع به صفحه نمایشش و لک گیریش و....:40:نقل قول:
G51JX رو اگر که صفحه نمایش سه بعدی نباشه که می دونم عالیه .نقل قول:
G73 هم یه مدل داره با کنتراست 1024 که واقعا عالیه .
من رفتم G51JX-A1 رو سفارش دادم برام بیارند .
دیگه بی خیال سری F سونی و N61 ایسوس شدم .
البته G51 هم مشکل بایئس داره ولی حداقل معلومه توش چیه و مثل N61 نیست که متاسافنه تو هر کدوم یه چیز گذاشتند .
ایشالا تا 10 روز دیگه گیرم میاد و هر وقت رسید دستم یه بررسی کامل ازش میزارم .
در ضمن دوستان خواستند بخرند کمترین قیمت رو بدون گارانتی بخرند البته همراه با برگه گمرکی .
چون من زنگ زدم ویستا گفت چون گارانتی ایسوز بین المللی هست هیچ مشکلی نداره و اگر که مشکلی پیش اومد می تونید از گارانتی ما استفاده کنید .
در ضمن همه نوت بوک های ایسوز که بدنه پلاستیکی دارند ( برای انتقال کمتر گرما ) خیلی زود لک میگرند و کثیف می شند ولی به راحتی هم میشه تمیزشون کرد .
در ضمن در G51 دمای کارت گرافیک تا 97 هم گزارش شده که کاملا طبیعیه و اگر که خریدین نباید خیلی نگران دما باشید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز شما از کجا سفارش دادین منم میخوام جی۷۳ اسوس رو سفارش بدم ممنون میشم ادرس و تلفنش رو بهم بدین
G73 رو نداره فعلا ولی 72 رو داره .نقل قول:
اگر که خواستین بگید تا براتون اطلاعات رو بفرستم .
در ضمن نوت بوک هاش هم ریفر نیست چون نوت بوک های ریفر ایسوز 3 ماه گارانتی میشند ولی تمام نوت بوک های این من چک کردم 24 ماه گارانتی داشتند .
موفق باشید
دوست عزیز ریفیر چیه مگه سفارش از خارج نمیاره؟
گرافیک جی ۵۱ gtx260 and gts 360 هست کودوم بهتره؟ کودوم فول اچدی و کدوم سه بعدی هست؟ ممنون میشم اطلاعاتت رو در خدمتم بذارین
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
ممنون میشم ادرس و شمارش رو بفرستین
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام بفرست
مرسی بعدش شما بودین جی۷۳ رو برمیداشتین یا جی۵۱ رو اونم کودوم مدلش رو و با کدوم گرافیک و صفحه نمایش؟
خوب اگر 3Dباشه مگه صفحش خراب میشه بعد همه ی 73ها کنتراست 1024 دارند یا نه . بعد G73 چطوره با 3D البته :11:نقل قول:
بچه ها جدی جدی دارم میرم سمت G73بدون 3D البته به نظر شما G73 بهتره یاG51J وای خدا من G73 با3D میخوام.:42:نقل قول:
من 51 رو بر میدارم چون کمتر احتمال داره پولم هدر بره . :31: .نقل قول:
در ضمن همین الآن یه G51JX ولی بدون کیف و موس داره میده 1.600 .
G51J بدرد نمی خوره چون فول اچ دی نیست ولی گرافیک بهتری داره .
من G51JX رو حالا با هر رمی باشه ولی کیف موس هو روش باشه میخرم .
شما اگر که کیف و موس برات مهم نیست بگو تا اگر که شیراز هستین با هم بریم این 1.600 رو بخریم من هم یه نگاهی بهش بندازم .
موفق باشید .
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
73 یکم گرونه فعلا .نقل قول:
همین G51JX-A1 هم به نظرم ارزشش رو نداره ولی خوبه .
البته G51J نخرید که فول اچ دی نیست .
سه بعدی ها هم فول اچی دی نیست و رزولوشن بیشتر از 1366 در 768 رو پشتیبانی نمی کنه .
موفق باشید .