-------------نقل قول:
همین ریست شدن ساعت و تاریخ رو می گم!
Printable View
-------------نقل قول:
همین ریست شدن ساعت و تاریخ رو می گم!
اینجارو ...کد:http://discussions.europe.nokia.com/t5/Xseries/X6-Date-incorrect/td-p/684385
مثل اینکه این مشکل تاریخ و ساعت X6 عمومیه ...
باطری رو که یه دوره کوتاه در بیاری بذاری سر جاش تاریخ و ساعت میپره ....
کسانی که x6 دارن یه تست بکنن .
یه آپدیتش بکن حل میشهنقل قول:
من که دارم همچینمشکلی ندیدم
اینکه برای همه ی ایکس 6 هستش
می خواستم زودتر از اینها بگم.فکر می کنم خیلی اعصاب خوردکن هستش!
بسیاری از گوشی های امروزی چنین مشکلی رو ندارن!
من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم...
به باگ بیشتر شبیهه تا اینکه واقعا طراحیش اینطور باشه....
این موضوع چند هفته پیش مطرح شده!
ظاهرا گوشی NOKIA X6 باطری سیموس نداره و نمیتونه بدون باطری تاریخ رو نگه داره!
آقای عزیز گوشی ایکس 6 بک آپ داخلی نداره این رو همون اولاش بررسی کردند و حتی تو سایت ها هم نوشته شده بود! بحث جدیدی نیستنقل قول:
فکر نکنم مشکل بزرگی باشه. البته واسه اون افرادی که دم به دقیقه یه سیمکارت عوض می کنن که این عین مسخره بازیه بلهه مشکل بزرگیه!
والا یه بار سیمکارت رو میندازن تو گوشی و یبار هم موقع فروشش درمیارن! گرچه این حرفم حمل بر این نباشه که این یه مشکل نیست.
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
زیاد سخت نگیر. برترین گوشی نوکیای لمسی در حال حاضره.. هر گوشی واسه خودش معیابی هم داره دیگه کاریش نمی شه کرد. همین ..... کلا بگم پلت فورم نوکیا تو بعضی جاها آخر ضایع بازیه بین برندها! یکیش کم و زیاد کردن صدا که یوهویی بالاپایین میشه یا تو نشون دادن میزان باتری (نقطه چین کردم که حوصله بحث و جودل با بعضی عجول ها و تعصبی ها رو نداشتم:31:)نقل قول:
حالا چرا میزنی ؟:31:نقل قول:
مگر من اینجوریش کردم؟:31:
سیمکارت که عوض نمیشه زیاد.
اما شارژ خالی بشه چی؟میپره یا نه؟
کلا مشکل ضایعیه.
عزیزم اینو بر چه اساسی میگی؟نقل قول:
N900 و N97 از نظر امکانات خیلی جلوتر از X6 هستند!
از نظر امتیاز توی نظر سنجی ها هم خیلی جلوتر و برتر هستند!
n900 میانگین 8.5 از 10 امتیاز گرفته!
N97 میانگین 8.4 از 10 امتیاز گرفته!
ولی X6 16GB میانگین 7.8 و X6 32GB میانگین 7.6 امتیاز گرفته!
میزان سار X6 هم از N97 و هم از N900 بیشتر هست!
فکر نمیکنی کمی تعصبی داری نظر میدی؟ خوب اگه دلیل قابل قبول داری خوشحال میشم بشنوم!!!
------------------------نقل قول:
اتفاقا از نظر من این گوشی بهترین گوشی حال حاظ تاچ نوکیا نیست چون اگر بود نوکیا این گوشی را با سری N نام گذاری می کرد حتی در مورد تاچ خازنی توضیح بدم که شاید همه شما فکر می کنید تکنولوژی خوب و جدیدیه اما قابل توجه شما این تکنولوژی اولین بار روی تلویزین سیاه و سفید شرکت فیلیپس استفاده شد که تقریبا یک نمونه از تولیدات سال 1362 این شرکت را ما در کلاس عملی الکترونیک نگاه کردیم که از این تکنولوژی در دکمه های تعویض شبکه استفاده شده بود و با لمس مستقیم پوست با دکمه شبکه عوض می شد! اینطور که من شنیدم گوشی N8 هم قرار نیست خازنی باشه! و همین گوشی تاچ خازنی X6 صفحه محافظ و مقاوم نداره و اگر بیشتر دقت کنیم ایرادهای خیلی زیادی از این گوشی پیدا می شه و اگر رتبه دهی برنامه Sppedy Go را به این گوشی مد نظر دارید بگم که این برنامه باگ زیادی داره و غیر از گوشی اون دوستمون دیگه هیچ X6 دیگه ای این رتبه را نگرفت در کل بهتره با تعصب به یک گوشی نگاه نکنیم
موفق باشی
من کی زدم عزیز دلم دارم چوبکاریت می کنم:11:نقل قول:
گوشی دشارز کامل نمیشه همیشه مقداری رو قبل از خالی شدن فول نگه میداره واسه ای نکار این پرسیدن نداره همه گوشی ها اینجورین:31: حتی 1200
اگه مشکل ضایعی بود نوکیا تولیدش نمی کرد اینقده خریدار هم واسش پیدا نمی شد اینجوریتان نیس سخت نگیر مشکل ضایع به چیزای دیگه ای می گن:27:
بحث فقط سر خازنیه که یکی یدونه نوکیا اینه!1 من اصلا به تاچ مقاومتی پول نمی دمنقل قول:
ان900 که سیمبیان نیست و باید بگم خیلی بزرگخه اصلا تو جیبم جا نمیشه باید همه عوامل دست به دیت هم بده تا مورد مطلبوبی بدست بیاد.
ان97 که جای خود دارد عزیز دلم. بله ان97 ممکنه بهتر باشه ولی مقاومتی بودنش واسه من خیلی بده. باید بگم هم که کلا مشخصات سخت افزاری این دو گوشی یکی هستند و یکم تو نرم افزارها فرق دارن و تو رم. من ان97 داشتم تو دستم هنگشو به چشمم دیدم ولی اینو نمی گم بیای بزنی تو سرم که گفتم ان97 بده
در مورد سار بحث های زیادی شده که زیاد حوصله بحث در این مجال رو نمی بینم ولی باید بگم تمام این گوشی ها مجوز قانونی FCC رو واسه سار دارن یه دهم دو هم سار هم تفاوتی تو گوشی نمی کنه کسی باشه که به سار گوشی خیلی حساس باشه مثل من باید ان95 معمولی یا ان90 یا 6700 یا 6300 باید بخره و یا 600 اسلاید که سار اینا خیلی خیلی پایین و در بیشترین مورد از 0.5وات بر کیلیوگرم در هر 10گرم بافت بدن در عرض 6 ثانیه بیشتر نیست:5: من خودم گوش و سرم به امواج الکترومغناطیس گوشی حساسه و در مورد سار خودم یلی هستم ولی باید بگم یک دهم دو هم زیاد تفاوتی حاصل نخواهد کرد
من تعصبی نیستم سونی اریکسون رو بهترین تو هدفون و واکمن میدونم
نوکیا تو دوربین وبرنامه و اسم و رسم وبعضی عوامل دیگه
سامسوسنگ و موتو هم استفاده نمی کنم ولی ساسونگ بدک نیست
این کجاش تعصبه . باید بگم ایکس 10 سونی اریکسون واقعا محشره یا دبیلو995 یا بعضی از مدلهای سامسونگ
خوشبختانه در سنی نیستم که بشینم تعصبی فکر کنم یا عمل کنم یا با حرف و تق و توق این و اون فوری از جا بشم
خواهش می کنم بحث رو به جدل نکش . من خیلی دوست دارم و بهت احترام خاصی قائلم دوس ندارم با هیچ و پوچ دوستیمون کدر بشه. فقط بحث رو علمی کنیم و مودبانه و متین باهم بحث کنیم خوشحال میشم
دوست من بنده نمیگم که اسپانسر نوکیام من نظر شخصی خودمو گفتم الان تو خونمون ان97 هستش ایکس 6 هستش ایکس 10 و ان900 حتی یکی دو مدل سامسونگ و هاش تی سی من چون بودجه زیاد نداشت مو بیشتر نوکیا استفاده می کردم همین رو برتر دیدم.نقل قول:
در مورد تاچ خازنی باید بگم خیر ان8 خازنیه و کلا بگم دیگه گوشی ها داره خازنی میاد بیرون . و یکس 6 اولین تجربه خازنی نوکیاست و همیشه اولین بهترین نخواهد بود. در مورد N نامگذاری نشدن این گوشی باید بگم این گوشی تو رده اسمارت فون و کلاس اکپرس میوزیک هاست نه N گوشی های N گوشی های برنامه خور و ویژه ان کارا ساخته شدن جون میدن واسه گیم واین حرفا. حتی اسمارت فون ها زیاد د وربین خوبی هم نداشتند که ان8 ااومد این حرف رو تکذیب کرد!!!
حتی در مورد آنتن دهی باید بگم که اسمارت فون ها آنتن دهی زیاد قوی هم ندارند نسبت به سایرین. تنها سار ملاک نیست که سار زیاد باشه پس آنتن قوی خیر!
بد نیست در مورد مزایا و معایب تاچ ها این مطالب رو بخونید که تاچ خازنی برتره
تکنولوژی تاچ اسکرین Touch Screen
سلام دوستان این مطلب رو خوندم برام جالب بود
گفتمبرا شما هم بزارم شاید خوشتون بیاد
بسیاری از ما تا کنون یا با صفحه نمایشهای لمسی کارکردهایم، یا دست کم یکی از آنها را در دست دوستانمان دیدهایم. صفحه نمایشهایلمسی هیچ تفاوتی با صفحه نمایشهای معمولی ندارند. تفاوت یک صفحه نمایش لمسی با یکصفحه نمایش معمولی در واقع به صفحهی دیگری با نام Touch Screen Panel برمیگردد کهسنسورهای مختلفی دارد و بر روی صفحه نمایش اصلی قرار میگیرد. برای تژشخیص محل لمسدر یک صفحه نمایش لمسی، از تکنولوژیهای مختلفی استفاده میشود. در حالت کلی یا شمابه وسیلهی انگشت دست صفحه را لمس میکنید، یا از یک وسیلهی مخصوص به نام Stylus برای اشاره بر روی صفحه استفاده میکنید. در این جا به بررسی انواع صفحه نمایشهایلمسی، تفاوتها و کاربردهای هر کدام میپردازیم.
صفحه نمایش نوع Resistive
یک صفحه نمایش لمسی نوع Resistive از چند لایهی مختلف تشکیل شده است. دو صفحه با فاصلهی اندکی به صورتموازی با هم و بر روی یکدیگر قرار گرفتهاند. بر روی هر دو صفحه تکههای بسیارکوچک فلزی قرار گرفته که در حالت عادی در تماس با یکدیگر نیستند. وقتی شما با دستیا هر وسیلهی دیگری کمی فشار بر روی صفحه وارد میکنید، دو قسمت فلزی در آن ناحیهبا یکدیگر تماس پیدا میکنند و خبر این تماس به یک مدار خارجی فرستاده میشود تابعد از تجزیه و تحلیل، عملیات مربوطه انجام شود.
ما این موضوع را به طوربسیار ساده بیان کردیم، در حالی که این عملیات به همین سادگی انجام نمیشود. درواقع برخورد این دو فلز با هم باعث تغییر جریان الکتریکی در مدار خارجی شده وپردازندهی خارجی از روی میزان تغییر این جریان به مکانی که شما آن را لمس کردهایدپی میبرد. خروجی این نوع صفحات قابل لمس بین چهار تا هشت سیم است. به طور مثال درنوع چهارتایی چهار فلز به صورت مربعی در کنار هم قرار گرفتهاند. این نوع صفحهنمایشها از لحاظ قیمت ارزانتر از انواع دیگر هستند، ولی سطح خارجی آن که شما درتماس با آن هستید نسبت به ضربه بسیار حساس است و در اثر تماس با اشیای تیز خش برمیدارد. مزیت این نوع صفحات در این است که نسبت به رطوبت و گرد و غبار مقاومهستند. به دلیل وجود تکههای فلزی در زیر صفحه لمسی، شما در تماس مستقیم با حسگرنیستید. این نوع صفحه نمایشها در تماس با هر شیای از خود عکسالعمل نشان میدهندو تماس با دست در این نوع صفحات ضروری نیست.
عیب این نوع صفحات لمسی این است که وضوح صفحه نمایشرا به مقدار قابل توجهی کاهش میدهند. صفحه نمایش Resistive در بسیاری ازکامپیوترهای جیبی و Tablet Pcها استفاده میشود.
صفحه نمایش نوع Capacitive
صفحه نمایش لمسی نوع Capacitive از سنسورهای متعددی تشکیل شده است. این سنسورها از جنس اکسید ایندیوم و سرب میباشند و ترکیبی از دو مادهی شیمیایی با فرمولهای In2O3 و SnO2 هستند. نحوهی کار این سنسورها به این ترتیب است که در همهی سنسورها همواره جریان الکتریکی ثابتی در حال عبور است. در نتیجه، همیشه در داخل هر سنسور تعداد ثابتی الکترون در حال حرکتاند. سنسورها به یک کنترلکننده هم متصل هستند. همان طور که میدانید بدن انسان رسانا ست و دارای تعدادی الکترون است. در نتیجه، در اثر لمس این نوع صفحات لمسی با دست، و به دلیل وجود اختلاف پتانسیل بین دست و صفحهی لمسی، تعدادی الکترون از دست به آن منتقل میشود و این باعث تغییر جریان در سنسوری میشود که شما آن را لمس کردهاید. تغییر جریان این سنسور به کنترلکننده منتقل میشود و محل لمس تشخیص داده خواهد شد.
نکتهی قابل توجه در این نوع صفحات لمسی آن است که یا باید به وسیلهی انگشت آن را لمس نمایید یا به وسیلهی Stylus مخصوصی که از جنس فلز باشد و بتواند الکترون را از دست شما به صفحه لمسی انتقال دهد. پس، اگر دستکش به دست داشته باشید، نمیتوانید با این نوع صفحات کار کنید. قابل ذکر است که برخلاف نوع قبلی، این نوع صفحات کیفیت صفحهی زیرین خود را کاهش نمیدهند. آیفون، محصول شرکت اپل یکی از بارزترین نمونههای این نوع صفحات لمسی است.
عزیز من شما میگید که X6 بهترین گوشی تاچ نوکیا هست، ولی تنها برتریش رو تاچ خازنی+ کیفیت صدا رو میتونید بگید!نقل قول:
برای موزیک و آهنگ بله شاید بهترین باشه ولی بعنوان یک گوشی همه کاره اصلا شانسی نداره!
شما تمام امکانات N97 و گوشی های مشابه رو نادیده میگیرید و فقط به تاچ خازنی X6 تکیه می کنید!
من X6 رو 2 3 ساعت تست کردم(مال یکی از دوستان بود)، اختلاف چندانی توی حساسیت تاچش ندیدم! و در مقابل N97 که 3.5 اینچی هست ,x6 نمایشگرش جالب نبود(از نظر سایزش میگم)
در کل برای اینکه یک گوشی رو بهترین درنظر بگیریم باید در تمام موارد بهترین باشه یا حداقل در اکثر موارد! ولی X6 فقط در 2 مورد توان رقابت با همه رده ها رو داره!
ببخشید دوست عزیز یادم رفت User و pass رو بدمنقل قول:
user= aslani
pass= aslani
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
شما اول باید به ماهواره ها کانکت بشین و بعد گزینه My Position رو بزنیدنقل قول:
این کار رو ابتدا از برنامه Location انجام بدین و بعد از وصل شدن از My position رو بزنید
جهت کسب اطلاعات بیشتر از دوست خوبم Nokia_N95 که متخصص این کار هست مشاوره بگیر.:31:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
شما بر چه اساسی میگید نه ؟!!!نقل قول:
دلایل خودتون رو بگید که چرا n97 بهتره!!!
ما هم دلایل x6 رو میگیم که چرا بهترین گوشی حال حاضر نوکیاست.:5:
اینکه گوشی های خوب نوکیا باید تو گروه N باشه رو قبول ندارمنقل قول:
شما اشتباه شنیدین N8 هم خازنیه! Apple 4g هم خازنیه.کلا خازنی یه چیزه دیگست:5:
در مورد این مطلب تاچ خازنی X6 صفحه محافظ و مقاوم نداره بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم!
کدوم تمام امکانات ؟ خیلی از اینها تو ایران به درد نمیخوره!نقل قول:
در ضمن اول قیمت این گوشی ها رو با هم مقایسه کن!
احتمالا اون x6 که شما دیدی از اون چینی های 80 تومنی بوده.جای دیگه نگی بهت میخندن!!!:27:
آره n97 هم تنها تو یک مورد برتره اون هم صفحه 3.5 اینچیش هست!:21:
n900 رو کاری ندارم چون که کلا فرقهنقل قول:
N900 و N97 از نظر امکانات خیلی جلوتر از X6 هستند!
ولی n97 تو چه چیزایی فرق داره با X6 ؟؟
پسر عمم n97 داره و تمام برنامه هایی گه اون داره گوشی منم داره
البته بعضی چیزا رو X6 نداره ولی با برنامه میشه درستش کرد
تمام موارد فوق نخونده و از روی اجبار مورد تایید است :41:نقل قول:
قابل توجه Nokiax6 و t2download و aydin_eb7777
وقتی که زوره تو هم تایید کن خوبنقل قول:
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
بازم میگم وقتی زوره خوب کم بیار دیگه از رو برو تا حرف دوستان به کرسی بشینه و قائله بخوابهنقل قول:
اصلا هر چی شما میگید
صفحه خازنی چون باید دائما در تماس با پوست دست باشه بهمین جهت نمیشه از محافظ های نایلونی و غیره استفاده کرد ولی باید بگم حساست این صفحه ایکس 6 جوریه که از محافظ شیشه ای روی خود ال سی دی هم تاچش مث 20 کار می کنه . مضاف اینکه یک پارچه نمدی حدود کمتر از نیم میلی متر هم روش انداختم بازم کار کرد چه جورم! همون دستمال های کلاترم مخصوص عینک و ال سی دی رو میگمنقل قول:
باید بگم ال سی دی این گوشی ها از نوع hard coat یا پوشش سخت هستش و ضد خش هستند نه فشاری میخواد و نه خش میوفته روش خیلی راحت روان کار می کنن
بعضی ها چرا میخوان خازنی رو بد بدونن من نمی دونم. بازار رو خازنیه دیگه رسیستیو یا مقاومتی داره ته میکشه تکنولوژی جدید خازنیه. شما باید از رو آیفون هم بفهمید که گرون قیمت ترین گوشی ها هم تاچ خازنی دارن همچنین هاش تی سی ها.
--------نقل قول:
اتفاقا تکنولوژی خازنی در گوشی واسه شما جدیده و اگر می بینید جواب هیچ کدوم از پستهای شما را ندادم برای این بوده که شما با تعصب به موضوع نگاه می کنید
این سیاست خود نوکیاست که زمانی که گوشی را تولید کنه و از نظر خودش گوشی کامل یا کم مشکل باشه با سری N نام گذاری می کنه!
پس هر چی خواستید بگید به هر حال مثل روز روشنه که یک عده با چشم باز به یک موضوع نگاه می کنن و درست می بینن و یک عده هم با چشم باز نگاه می کنن اما نمی خوان درست ببینن و یک عده هم با چشم بسته نگاه می کنن و درست هم نمی بینن
من نمی تونم بحث کنم و قابلیتهای مثلا N97 را با x6 مقایسه کنم ولی کمی تعصب را کنار بزارید
موفق باشید
دوستان ببخشید وسط این بحت نوع تاچ پرید2 سوال دارم 1-این گوشی فرستنده اف ام داره 2-گالریش چطوریه فیلم و عکس قاطیه وایا میشه توی گالریش فولدر درست کرد؟
نقل قول:1:N97 مموری میخوره،32 گیگ مموری داخلی هم داره!نقل قول:
2:N97 کیبورد کامل داره@
3:یوسر انترفیس N97 کاملا متفاوت از X6 هست!
4:N97 فرستنده FM داره!
5:N97 نمایشگر 3.5 اینچی داره!
6:باطری قویتر N97!
7:وقتی باطری رو در بیاری تاریخش نمیپپره!:27:
8:میزان سار کمتری داره(هر دو استاندارد هستند ولی N97 بهتر هست)
9:نمیدونم x6 داره یا نه ولی N97 قطب نمای دیجیتال داره!
سری N گوشی های برتر و بهتر نوکیا نیستند، سری N گوشی های همه کاره هستند! یعنی امکانات بیشتری دارند!
جمیع الاجماع دوستان خسته نباشین
من می خوام ایکس 6 بخرم... از کجا بدونم اصلی هست؟
روش labale اش که پشت باتری هست چی بنویسه؟؟
1.خیرنقل قول:
2.بله قاطیه و میشه فولدر بندی کرد
1-ایکس 6 نمایشگر خازنی داره که به عنوان اولین نسل این گوشی در شرکت نوکیا ثبت شده و بسیار لذت بخش هستش.نقل قول:
2-کیفیت فوق العاده ی صدا داره که از ان 97 هم بهتره.
3-50 تومان نسبت به ان 97 ارزون تره.
4-وزن ان 97 150 گرم هست ولی ایکس 6 فقط 122 گرم هست.
5-ایکس 6 دو تا فلاش led داره.
6-قطب نما هم داره.
7-بدنه و صفحه نمایش ضدخش داره.
8-قابلیت شناسایی دستخط داره
9-در اینترنت کارایی به مراتب بهتری نسبت به ان 97 داره.(از لحاظ امکانات)
X6:نقل قول:
1. 16 گیگ حافظه داخلی (نیازی به مموری خارجی نیست!)
2.شیشه ضد خش
3.صفحه خازنی (نیازی به توضیح نیست)
4.کیفیت بالای اسپیکر
5.GPS فوق العاده قوی
6.قیمت غیر قابل قیاس با گوشی های هم رده (N97 و...)
7.باطری قوی (با توجه به اینکه صفحه N97 بزرگتر میباشد در نتیجه نیاز به باطری قوی تر می باشد!)
8.سار مجاز با استاندارد های بین المللی
9.وزن مناسب و ضخامت بسیار کم (نیازی به حمل با جرثقیل نیست!)
10.هندزفری های بسیار با کیفیت
دوستان اگه موارد دیگه ای باشه که من یادم رفته باشه اضافه کنید...
4:مشکل شما فقط 28 گرم هست؟ جالبه!!نقل قول:
5:N97 هم 2 تا فلاش داره!
6:N97 قطب نما داره!
8:N97 قابلیت تشخیص خط داره ولی فکر کنم X6 نداره!
9:کاملا سلیقه ای میگید، بنظر من N97 کارایی بالایی در اینترنت داره!
1:اومدیمو لازم شد، باید چیکار کرد؟نقل قول:
5:GPS هر دو یکی هست!
6:N97 هم رده نیست، یک رده بالاتر هست!
8: سار N97 کمتر و بهتر داره! قابل انکار نیست!
9:شما وزن 28 گرم بیشتر رو با جرثقیل بلند میکنید؟!!!؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
نقل قول:
1.دیدی کم آوردی !!!!:27:
5.پس حتما یه بار با X6 از gps استفاده بکن فرقشو می فهمی !
6.از این عینک های 3 بعدی زدی ؟!!:5:
8.عجب مزیتیه !!!:18:
9.داداش درمورد گوشی 1 کیلو که بحث نمیشه ! 28 گرم جای هیچ بحثی رو نمیذاره.:20:
در ضمن N97 گوشی مدل 2009 هست و X6 گوشی مدل 2010 .
حالا داریم میبینیم کی تعصبی هست!!!:13:
در ضمن این از قدرت X6 هست که کسانی که گوشی های یک رده بالاتر دارن (!!!) میان تو کلوپ X6 .:10:
خوب خوب خوب از همه دوستان هم زبان مادریم تشکرات فراوان دارم در این مقال
خواهشا بحث رو به احترام X6 تمومش کندیو و فیتیلو بکشید پایین
اونایی که میخواستن جوابشونو بگیرند گرفتند اونایی هم که عناد کردند کاری بهشون ندارم
در مورد اون دوستانی که بحث تعصب رو پیش کشیدند باید بگم من به جز خدا و ائمه و خانوادم به چیز دیگه ای تعصب ندارم. حالا میخواد 206 تیپ 3 خوشگلم باشه یا ایکس 6 نازنینم. چون فردا پس فردا زانیا میخرم و ان8 بیاد اونو میگریم...
تعصب کیلیویی چنده
یکی ایکس 6 دستشه یکی ان97 یکی ان95 ولی من باید بگم همه اینا رو دیدم. من 8800 هم داشتم چیزی حدود 2میلیون تومن. دیگه فکر نکنم تعصب واسه من معنی داشته باشه
-----------------------------------------------------------
خواهشا متمرکز شیم رو ایکس 6 و ان8 و سایر ماجراها!
هیچ کی نیست به ما یه جوابی بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
X6 شناسایی دست خط داره ؟
دوستان عزیزی که دارن این دو تا گوشی رو با هم مقایسه می کنند:
1-معمولا وقتی یه گوشی رو با قیمتی حدود 60000t اختلاف بخرید امکانات متفاوتی دارند.
2-شما وقتی دارید صفحه 3.5 اینچی این گوشی رو به رخ می کشید این رو هم در نظر بگیرید که رزولوشن n97 نسبت به اندازه صفحه در مقایسه با x6 پایین تره.
3-وقتی شما 28 گرم رو چیزی نمی دونید چرا باید 0.3 اینچ رو حساب کنیم؟؟؟
4-در جواب دوستی که میگن n97 دو تا فلش داره میشه بگین از کجا این حرف رو می زنید؟ من توی spec گوشی چیزی از دو فلشه بودن ندیدم.
5-فرمت های پخش فیلم و موسیقی که x6 ساپورت می کنه بیشتره!
6-شما چرا از مشکل هنگ کردن n97 که همه جا بهش اشاره شده رو هم در نظر نمی گیرید.
7-هر کس با توجه به نیاز ها و بودجه ای که داره گوشی مورد نظرش رو تهیه می کنه و این نکته مهمیه.
با کمال احترام برای تمامی اعضا:11:
11990
بیا اینم جوابنقل قول:
گوشی اصلی تو خاورمیانه با ساخت چین و با گارانتی اصلی به بازار وارد می شه
باید رو لیبل اینو بنویسه
Made in china under the authority of nokia corporation, finland
اگه گارانتی اصلی خریدی حتما شماره سریال رو به 200023013 پیامک کن جوابتو می گیری
شماره سریال چهار جا باید مچ باشه
الف: روی لیبل زیر باتری
ب: روی برچسب رو پک
ج: ستاره مربع چهارتاصفر مربع
د: ستاره مربع صفر شش مربع
برای اطمینان از صفر بودن گوشی این کد رو واسه لایف تایمر هم بزن
ستاره مربع 92702689 مربع
واسه فهمیدن نسخه فریم ویر گوشی که اگه تازه میخوای بخری که باید آخرین آپ دیت روش باشه از کد زیر بهره بگیر
ستاره مربع چهارتاصفر مربع
-------------
برچشب ساخت مجارستان ریمارک شده هستش درسته که نوکیا تو هند و کره و مجارستان و فنلاند و چین خط تولید داره ولی مجارستانی ها کلا روزه شک داره! چون قاچاقیه و من خودم دیدم که میگفتن 4800 میدیم لیبیل میزنیم و میکشیم رو گوشی. اینو نماینده فروش میگفت که مردم عشق دارند یا ساخت فنلاند داشته باشند یا مجار. دارن سر خودشونو شیره می مالن و ما هم این کار رو واسشون می کنیم.
بازم توضیحات خواستی بگو
نه انگار که نداره که نداره ولی کاشکی داشت. من یه جایی خونه بودم که صفحه های مقاومتی این قابلیت رو دارن ولی شاید رو خازنی ها هم بیاد. می دونی یه زمانی نوشتند که خازنی ها با قلم کار نمی کنه باید در تماس با پوست دست باشه ولی بتازگی قلم مخصوص خازنی هم به بازار اومده فکر کنم این قابلیت هندرایتینگ ریکوکنازیشن هم اضافه بشهhandwriting recognizationنقل قول:
عزیز دلم من که خواهش کردم بحث رو تموم کنیم!نقل قول:
همه به نوعی نظرات شخصی و همچنین نظرات و تجرببات عملیشون و یا با استناد به سایت و اخبار مطالبی می نویسند. و نظر همه برا خودشون مهمه البته هر نظری نه!
بله ولی باید بگم که همیشه هر چیز گرون، خوب و بهتر بودن اون رو نمی رسونه! گرونی بعضی گوشی ها شاید مثلا به خاطر مثلا یک اینچ بزرگتر بودن ال سی دیشونه و ربطی به سی ی یوش نداشته باشه و مثالهای نقض دیگه.
از شما هم خیلی ممنون که در مقام دفاع بلند شدید
از دوستان طرفدار ان97 هم عاجزانه خواهشمندم نیان اینجا بحث رو به بیراهه و جدل بکشند دوس ندارن میتونن نیان. برن تو کلوپ خودشون از مزایای ان 97 بگن و کلی واسه خودشون شاد باشن.
اگه اومدین نقطه نظرات شخصیتونو بگین خوب بیان بگین ولی نه به زبان زور و نمی دونم تعصب و یا در مقام تخریب شخصیتی یکی از اعظای این کلوپ. اینجا محل تحمیل نظرات نیست. مکانیست علمی فرهنگی برای اینترچنچ و تبادل نظرات و یادگیری
اینجا کلوپ ایکس 6 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقت کنید 2 تا فلاش داره، یکی بالا یکی پایین! این از اون حرفا بودا!
پس پیشنهاد می کنم به gsmarena و digikala پیام بزنید و بگید که specifications رو درست کنند!:11:نقل قول:
11990