نقل قول:نقل قول:نقل قول:امروز پیش دوستم بودم.اوضاع طلوع رایانه کماکان رویاییه!نقل قول:
مشکل رو در جای دیگه ای جستجو کن (با یه نمه داد و فریاد تو شرکت مشکلت برطرف میشه:27:)
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:امروز پیش دوستم بودم.اوضاع طلوع رایانه کماکان رویاییه!نقل قول:
مشکل رو در جای دیگه ای جستجو کن (با یه نمه داد و فریاد تو شرکت مشکلت برطرف میشه:27:)
گرچه زیاد به این تاپیک مربوط نمیشه ولی از اونجاییکه همشهری هستیم امیدوارم به طور مفصل راهنماییم کنید:11: من از پژوهشگران اکانت گرفتم ،ازش راضی نیستم ولی کسی هم گزینه ی بهتری بهم معرفی نکرده و گویا همه مثل هستند. اما چون میخواهم شماره ip رو تغییر بدم تنها راهش تغییر شرکته میخواستم ببینم شما راه بهتری سراغ دارید؟ اگر نه از کدوم شرکت اکانت بگیرم-جهنم از ضررش
با سلام خدمت دوستان همشهری
من از طلوع رایانه اشتراک گرفتم سرعت دانلود تا یه ماه پیش بالا که تا 100 هم میرسید ما الان خیلی وقته که تمام ساعات شبانه روز از 12 بیشتر بالا نمی رود!
مشکل از کجاست؟
مرکز گلستان با سرعت 256
شما تو کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
به نظرم من فعلا شاتل خوبه
شاتل خوبه ولي نماينگيش تو اهواز افتضاحه ...
اگه رفتي مطمئن باش تا وصلت كنن كلي اذيت ميشي ....
ركورداي من هست تو صفحه 166 و قبلتر ميتوني ببيني .
معلومه جانم مشکل از طلوع رایانه لقمانه دیگهنقل قول:
راه درست شدنشم دعواست و لاغیر:4:
اماقبلش یه چکی کن ببین نویز شدیدی چیزی روی خط تلفنت نیوفتاده باشه بعد دعوا کن:38:
امروز بالاخره لینکم روشن شد و کانکت شدم
ولی سرعت افتضاحه.
سرویسم 1MB/s هست ولی سرعت دانلود به زور به 20 میرسه
اسپید تست چک کردم، اون سرعتم رو 81 زد
ببخشید من پست های قبلیتون رو خوندم ولی نفهمیدم از کجا گرفتین چون 1 مگه باید فارا باشه؟نقل قول:
منظور از اکانت ADSL یا دیال آپ؟:9:آخه گفتی به این تاپیک مربوط نمیشه.نقل قول:
میگم از موقعی که A.J برگشته از djmilad_mrb خبری نیست نکنه با هم قهرن.
اگر از شرکت راضی هستید لازم نیست عوض کنید!فقط یه درخواست تغییر آی پی بدین فقط یکم هزینه داره...یا به روش های دیگه تغییر بدین... خیلی راه هست... حالا چرا آی پی رو می خواید تغییر بدید کسی ه ک ت و ن کرده؟!نقل قول:
دوستان سلام
بچه های پارس آنلاین میشه محبت کنید به این دو تا سئوال جواب بدین
اول اینکه اتصالتون توی ساعات رایگان چطوره ؟ راحت کانکت میشید یا مثل شاتل باید نیم ساعت بلکه یک ساعت
هی بنشینید و زور بزنید تا وصل شید
دومین سئوال اینه که وضع دریافتتون چطوره مثل شاتل هر ده دقیقه میاد پایین یا یه دسته ؟
کلا الان سرعت دانلود شبانه تون رو چنده
دیگه باید اسباب کشی کنم از این شاتل
فقط این یه گیگ عیدیه رو به اضافه شارژ این ماه رو مصرف کنم میرم
نقل قول:امین جان خوش اومدی :11: از اول هم من و تو اشتباه کردیم رفتیم از شاتل اشتراک گرفتیم:2:نقل قول:
امین برایه من طی 2 روز خطمو جمع آوری کردن:27:البته مدام میرفتم شرکت و رو اعصابشون بودم:46:
چرا از نمایندگی اصلیش نگرفتی (برج کیانپارس طبقه 3 واحد 6)؟؟؟
دوست عزیز نمیدونم چرا تو این چند روز هر کاری میکردم نمیتونستم وارد سایت بشم و اصلا سایت برام باز نمیشد:2:
امین از دوستان خوب من و این تاپیکه چرا باید قهر باشیم :40: شما هم داری....:21:
دوست عزیز چند وقتیه سرعت تو روز برایه من پایین اومده از 32 بالاتر نمیره:2: اما نمیدونم چرا سرعت دانلود تورنت به نسبت لینک مستقیم اینقدر زیاده من از تورنت کمتر از 100 تا نمیگیریم:27:نقل قول:
تو این مدت که مشترکشونم اصلا هنگام دانلودشبانه قطعی نداشتم اگه شد دوباره میزان دانلود شبانم رو تویه این چند روز میزارم :40:شاید تو انتخاب شرکت بتونه کمکت کنه:5:
نه میلاد جان قصدی نداشتم:27: خواستم یه جورایی تحریکت کنم پیدات شه آخه خواستم آمار پارس آنلاین رو ازت بگیرم که هنوز خوبه یا نه که حالا جواب رو دادی.:10:
بچه های اهوازی لطفا عضو این گروه بشن که دوباره راه بیافته چون از 2009 توش پست نذاشتن.
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1037
توی پستهای قبلیم گفته بودم کهنقل قول:
از دنیا نت (آسیاتک)
سرعت دانلود یک مگش به زور به 20 میرسه
دیشب که تا صبح بیدار بودم و داشتم دانلود میکردم سرعت دانلود حول و حوش 15 تا 20 بود
نقل قول:ADSL دارم ،از این جهت که قصدم از تغییر شرکت فقط برای عوض کردن IP هست گفتم که ربط نداره:31:نقل قول:
با این حساب میشه زنگ زد به شرکت فعلی و ای پی رو عوض کنم؟؟؟؟
چقدر هزینه داره؟
دوباره باید معطل بشم تا وصل بشم؟
ایراد نمیگیرن؟
من متوجه قصدتون برایه عوض کردن ip نشدم به هر حال هر شرکت یه رنج ip داره که به مشترکاش تخصیص میده و به احتمال بسیار زیاد ip شما هم از نوع داینامیک هست به این صورت که با هر بار اتصال یا طی مدت زمانی ip ایی که به شما تخصیص داده شده عوض میشهنقل قول:
و نیازی نیست که هزینه بپردازید اون دوستمونم هم احتمالا منظورش ip استاتیک بوده که شما با پرداخت مبلغی ip ثابت تخصیص داده میشه :5:
در یک فروم انگلیس عضویت داشتم که خیلی بدردم میخورد. احتمالا چون 2 تا یوزر داشتیم که البته آن یکی مال من نبودولی چون خلاف قوانین بود مرا بن کردند:19: با استفاده از پ رک س ی هم سرعت خیلی کمه ضمن اینکه دائم هم ف ی ل میشوند. با عوض کردن ویندوز و حذف کوکی ها بازهم به نتیجه نرسیدم و پیدایم کردن:41: تنها راه همینه که ای پی رو عوض کنم. اگه بتونید هلپم کنید ممنون میشم. :11:
اين حرفا چيه ....نقل قول:
ما نوكريم .نقل قول:
چاكر بچه هاي گل اين تاپيكم هستيم .. :10:
كمكي و سوالي بود در خدمتيم . :8:
به هر حال تا اونجا من هم میدونم میلاد جان درست میگه و ip اتصال با هر بار اتصال عوض میشه. ولی سایت ها از روی ip کامپیوترت میشناسنت شما میتونی از روش قدیمی گذشتن از ف#ی*ل&ت^ر استفاده کنی که ف#ی*ل&ت^ر میشه یعنی مثلا از پورت های 8080 استفاده کنی که سرعتت پایین نیاد.اگه این هم جواب نداد از نرم افزار های م*خ*ف*ی کردن i.p استفاده کن که با یک سرچ ساده گیرت میاد.نقل قول:
. و اگر دیدی باز هم جواب نداد بدون که مشکل اتصال از ایرانه و تنها راهش همون کاریه که الان داری انجام میدی.:5:
1 درصد هم فکر نمیکردم بری از دنیا نت بگیری. آخه بچه ها گفته بودن خوب نیست اگه پست های قبلی رو خونده بودی.نقل قول:
3 تا شرکت بیشتر نیست که ارزش داره تو اهواز آدم ازش َADSL بگیره 1.پارس 2.صبانت(فارا) 3.شاتل
که اگر اینها هم خوب نبودن هیچ راهی نیست جز دیال آپ.:31:
نقل قول:نمي دونم ماجرا چيه ولي تمام سرويس هاي پژوهش گران جوان با اي پي استاکيک ارائه مي شه...:18: فکر نکنم زياد مبلغي بخواهيد بديد براي عوض کردن اي پي ولي زمانشو اطلاع ندارم... :5:نقل قول:
راستي دوستان تلفن براي ما که وصل نکردن:19::2: منم رفتم وايمکس گرفتم سرعت دانلودش بين 15تا25 درسته سرعت 128 همين قدره ولي خيلي کمه:19::19::19::19::19: هرچند با 3گيگ ترافيک مگه چقدر دانلود دارم؟!!!!!....:19::19::19::31::31::31:
چند در اومد باهات وايمكس ؟
اگه اينطوريه كه خيلي ضايعست
اين 3 گيگ واسه يك ماهه ؟
دائمي گرفتي يا اعتباري؟
دست گلت درد نکنهنقل قول:
مگه اون ساختمون رفاتک نمایندش نیست ؟ توی طالقانی خ فیلی
به نظرم اگه خیلی برات مهمه از vp ان استفاده کن که سرعتت هم پایین نیادنقل قول:
سلام پارس آنلاین 512 رو بدون نامه اداری یا کارت دانشجویی به کاربرای خانگی میده؟
v p هم که میگن سرعتش پایین اومده.
این آدرس خود پارس آنلاینه که داره مستقیمآ سرویس میده...نقل قول:
کی گفته با v p n سرعت پایین نمیاد؟!
حدود 140تومان با مودم وسيم...:19::19: اره فقط يک ماهه بعدش تمام مي شه دانلد شبانه رايگانم نداره...:41::41:مجبور بودم ديگه من بيشتر براي وبگردي احتياج داشتم که سرعت اون واقعا از adsl بيشتره.. پشيمون نيستم اگر دانلود شبانه رايگان بذاره خيلي بهتر مي شه...:42: ولي براي من که تلفن وصل نکردن اين چند سال و حتي وصل کنن فيبر نوريه که باز adsl نمي دن خوبه...:11:نقل قول:
آقا میدونم کسی نیست که اهمیت بده ولی حداقل دیگه مالیات بر ارزش افزوده که نباید مشترک بده بعد ادعا میکنن که نرخ رو پائین آوردیم
خدا خیرت بده بحث اهمیت مبلغش نیست. بحث اینه که به جرات میتونم بگم 90 درصد کسایی که ADSL میگیرن حاضرن تا 10 هزار تومن در ماه بیشتر بدن ولی بدونن سرعتشون افت نمیکنه. قطعی ندارن . و پشتیبانیه خوبی بهشون ارائه میشه در هر ساعت از شبانه روز . اماااااااااااااااا دریغ.:13:نقل قول:
راستی A.J جان من هم امضام رو عوض کردم مثل مال تو ولی نمیدونم چرا برگشت مثل اول شد.هی می نویسه BB code size value is too big:19:
راستی میلاد پارس چطوره دانلود دیشبت چطور بود؟:8:
میبخشی من زود پسرخاله میشم.:10:
من که قبلا میگرفتم خیلی خیلی کم سرعت رو کاهش میداد به طوریکه محسوس نبود فقط از روی خود آیکن های چشمک زن می فهمیدم که سرعت پایین اومده البته ناگفته نمونه اون سایت خدابیامرز کلا وی p ان هاش خوب بودنقل قول:
اون بخش پشتیبانی رو کاملا موافقمنقل قول:
این شرکتها هر پاچه ورمالیده ای رو میزارن روابط عمومی طرف فرق گاو رو با مادرش نمیدونه میخواد کارگشای مردم باشه
دوستان نمیخواستم فحش بدم ولی اگه اینو نمی گفتم میمردم شما بی ادبی مو ببخشید:11:
راستی خواهشا:11: به آدرس توی امضای من برید و اگه دوست داشتید به گوگل نامه بدید:46:
شاید بتونیم به کوری چشم بعضیا امسال گوگل رو مجبور کنیم لوگوی چهارشنبه سوری رو بزاره:27:
---------- Post added at 05:13 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------
منم همین سئوالو داشتم ؟نقل قول:
منم پسرخاله :10:
دیگه خسته شدم الان 22 روز شده ولی هنوز خطم رانژه نشده ...:41:
چهارشنبه هفته پیش رفتم با داد زدن سقف شرکت اوردم پایین:19:
حالا قول دادن که امروز و فردا درست بشه :13:
من از آسیا تک (دنیا نت ) گرفتم :20:
کسی از دنیا نت گرفته آیا همه رو اینقدر اذیت می کنند ...
خوبه یعنی آشنا هستن ...:18:
اگر غریبه بودند فکر کنم یه دو ماهی باید صبر می کردم :31:
نقل قول:ببینین دوستان از لطف تون ممنونم :11: ان شالله که پاسخ به شما دو عزیز بتونه راهگشایه کاربرایه دیگه سایت بشه تو این چند روز (البته میتونید از آقای skyboy :11: هم در این مورد سوال کنید) نوسانش خیلی زیاد بود بخوام واقعیتو بگم سرعت به طور متوسط رویه 60 بود :2:نقل قول:
اینم میزان دانلود شبانه همگی از تورنت:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فکر میکنم برایه نتیجه گرفتن کافی باشه
اینجوری که معلومه سرعتت باید خیلی بیشتر از 60 باشه چون دریافت و ارسالت توی 5 ساعت 1400 بوده میانگین ولی نیماد توی 6 ساعت تا حالا بیشتر 1200 نشده.:41:
نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز:11:
والا ترافیک من هرشب حدود 2000 مگ.سرعت هم از لینک های مستقیم معمولا روی 100 تا 120 نوسان داره.ولی کلا رندومه این پارسان ممکنه یهو برگرده رو همون 16.فعلا که 1 ماهیه رو همون 100 ه .مرکز چمران
راستی مگه نگفته بودین پارس ساعت رایگانش رو زیاد کرده یعنی 6 ساعت؟نقل قول:
نقل قول:
اره دیگه ساعات رایگان 1 تا 6 ه.ولی من تا 6:45 هم میذارم از ترافیکم کم نمیشه.البته بعضی وقت ها هم کم میشه!
بنده شخصا 1 روز چند بار چند تا فایل 400 M دانلود کردم ولی از دانلودم کم نشد! مثل اینکه حواسشون نیست:31:نقل قول:
اون يك روز پنج شنبه يا جمعه نبود ؟نقل قول:
کمک
درخواست برنامه ی نصب کننده مودم adsl برای windows 7 رو دارم