1سال بعد
از s523AJPIH3 جدیدترم اومده دوستان؟
Printable View
1سال بعد
اينم نقشه تهران 87 كه خودم نصب كردم بدون هيچ مشكلي هم كار ميكنه.نقل قول:
تقديم به دوستان و آقاي pluto2 كه بهشون قول داده بودم:
کد:http://www.multiupload.com/3YE0IB4NUC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هفته پیش از بازار علاالدین گرفتم 185000 تومان با گارانتی اصلی البته رنگ صورتی و نقره ای قیمتش بدون گارانتی 146000 تومان و با گارانتی 165000 تومان بود .نقل قول:
البته 85 و 87 نصب و اجرا میشن.نقل قول:
اما 87 وقتی بخوای که در قسمت اماکن (خیابون و.....) رو انتخاب کنی قاط نمی زنه ؟
واسه من بعضی وقتا قاط میزنه و صفحه سیاه میشه.
واسه شما این جوری نمیشه ؟
واسه منم تو اون قسمت ها قاط ميزنه ولي صفحه سفيد مياد نه مشكي :31::31::31::31:نقل قول:
نمیدونم شما از گوشیتون اصلا استفاده میکنید یا نه:18::31:نقل قول:
گوشی من که با گارانتی هم خریدم 2 - 3 روز بیشتر شارژ نداره
از اونجایی که استار تسک منیجر نداره می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم یه کار دیگه انجام داد؟ (مثلا مسیج فرستاد؟)
و به نظرتون بین این گوشیا کدوم بهتره؟
1 - استار
2 - samsung i6220 star tv : دقیقا همون استاره که tv هم داره.لطفا اگه قیمتشو می دونید بگید
3 - lg ke990 : قیمتش فقط 30 تومن از استار گرونتره و مزایاش نسبت به استار اینه که دوربین 5 مگا پیکسلی با اتوفوکس و فلش زنون داره و فیلم برداریش 120 فریم در ثانیس (استار 15 فریم در ثانیس) صداشم می گن بلندتره. divx و خروجی tv هم داره. معایبش نسبت به استار اینه که حداکثر 2gig حافظه می خوره و شتاب سنج نداره (اینش خیلی ضد حاله) در ضمن فکر کنم اون ال جی تسک منیجرم داره
حالا نظر شما چیه؟
مکالمه ی آنچنانی ندارم.....هفته ای 10 دقیقه فوقش...:دی موزیک هم هفته ای 6-7 ساعت ولی این هفته فقط 1 ساعت اینا گوش دادم....:دینقل قول:
نمیدونم شما از گوشیتون اصلا استفاده میکنید یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:خوب همینه! وگرنه من که مکالمه زیاد دارم، نهایتش 4روز شارژ نگه میداره! خوب اینکه ازش استفاده نکنید و بگید 10 روزه شارژ نگه میداره که والا خیلی از موبایلها اینجوریند:31:نقل قول:
آخه من هرچی داشتم بیشتر از 2 روز نیگه نمی داشت! :دی البته من با گوشی زیاد ور می رم (غیر مکالمه).....در ضمن آخه چون این گوشی تاچه، خیلی خوبه....چون بالاخره گوشی های تاچ به مراتب مصرف بالاتری دارند نسبت به غیرتاچ....
نقل قول:
گوشي هاي تاچ معمولا مصرف خيلي بالايي دارند. مثلا گوشي هاي htc كار هم نكني فقط 2 روز شارژ نگه ميدارن.
استار نسبت به بقيه تاچ ها باطري قوي تري داره.
دوستان برنامه ای هست که از طریق بلوتوث بشه اس ام اس داد ؟؟
من یکی پیدا کردم ولی بتاست و ورزن اصلی نیست !
میخواستم ببینم برنامه توپی سراغ دارید....؟
مدیر سایت یه کم دیر تایید کرد پست من رفت بالای چند تا پست دیگه :31:نقل قول:
حالا واسه این که این پست هم تکراری نباشه و حذف نشه اینم اضافه کنم که lg ke990 منشی و تشخیص لبخند هم نداره ولی فکر کنم بازم امکاناتش خوبه شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
اون ویندوز موبایل هست cpu به اون توپی معلومه باطری میخوادنقل قول:
برای من که بارطریش معمولی هست آخه یه جاوا که بیشتر نداره که بخواد زیاد شاژ مصرف کنه
من خودم روز اول که آمدم این تاپیک را خوندم دیدم نوشتن وای باطریش اینجوریه اونجوریه یکی از مزیتاش رو باطری گرفتم
از همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید:27:(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)
باتریش 10 روز جواب بده کمه :18: ؟!!نقل قول:
از همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)
نقل قول:
سیستم عامل وظیفه هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار رو به همراه مدیریت cpu و تعیین ورودی ها و خروجی ها رو داره... شاید یه سیستم عامل سنگین تر باشه باتری بیشتری مصرف کنه! ولی از اونور هر چی بهتر عمل کنه مصرف باتریو میتونه کاهش بده .... بدلیل مسائلی که عرض کردم ...
تا دیروز که گوشیهای جاوای سامسونگ از لحاظ باتری ضعیف بودن میگفتن مشکل داره سامسونگ تو باتری .. حالا هم شده جاوا نباید باتری مصرف کنه که! بالاخره شاید شما چون خواستتون یه چیز دیگه بوده و با شناخت ناکافی رو به این گوشی اوریدید انتظاراتتون رو براورده نکرده باشه ..اما نباید وقتی یه چیزیو بدست میاریم ازش تعریف و وقتی میخوایم ردش کنیم ازش بد بگیم ...
پست بالا تایید میشه.
من الان 7 ماهی میشه این گوشی رو گرفتم.
گوشی زیاد عوض کردم الان ان 95 هم دارم. انصافا استار باتریش بین گوشی هایی که داشتم بهترین بوده.
نوکیا 1 خط آخرش 4-5 ساعت استندبای تموم میشه.
استار یه خط شارژش 2 روزه که تموم نمیشه :18:(با وجود زدن اس ام اس و بازی و.....).
با استفاده معمولی حدود 4-5 روز شارژ نگه میداره و با استفاده زیاد 2 روز.
به نظرتون این خوب نیست ؟
همین ان 95 رو روزی 1 بار باید شارژ کردش.
انصافا سامسونگ باتریش خوبه.
آره انصافا باتریش خوفه.....
حالا اینا همه به کنار! :دی مهم اینه که باتری گوشی من قاطی داره، یادش میره تموم بشه! :27:
سلام.
یه سوال در مورد استا داشتم:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟؟
سلام
دوستان آموزش آپدیت فریم ور این مدل کسی بلده با تشکر والان فریمور جدید براش اومده و چه کارایی داره
یکی از مشکلاتی که من دارم همینه، دلیلش اینه که دستتون میخوره به پاورز، اگه مثلا با قلم ببرید جلو پاوز نمیشه....نقل قول:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
البته اگه کلا گیر میکنه و اصلا پلی نمیشه، باید روشن خاموش بشه ها!
قبلا یکی از بچه ها گفته بود که چرا اینجوری میشه. راهی نداره جز این که یه بار گوشیو خاموش روشن کنینقل قول:
سلام
دوستان من میخوام این مدل گوشی بخرم ارزش داره یا نه و اگه سیستم عامل نداره با چه نوعی کار میکنه جاوایی هست و برای این مدل فریمور جدید اومده و چه کارهایی انجام میده با تشکر راستی قیمتش هم چنده
کسی نیست جواب ما رو بده؟ :sad:
1سال بعد 6بار فقط تکرار کردم
نقل قول:
کمی وقت بزارید و صفحه های قبل و را مطالعه بفرمایید همه چیز دستگیرتون میشه:10:
A large package of widgets for samsung gt-s5230
List:
A Fly!. Star
AccuweatherEU
Alcohol Calculator
Analogclock1
Analogclock2
Baby Countdown
Biorythm
Birthday Countdown
BMI
Calculator
Calculator2
Calendar1
Calendar2
Calendar3
Chef
Christmas Countdown
City
Click the city
Date Checker
Gazzetta dello sport
Love calculator
Tic-tac
Vkontakte
yahoo stock
And many others ...
[HTML]http://www.4shared.com/file/187635192/4df548c5/widget_s5230_new_261109.html
[/HTML]
PASS:Kiumars_Hemmati@yahoo.com
نقل قول:
ایول داری
دستت درد نکنه
راستی بچه ها ، من میخوام گوشیمو 110 بفر.وشم کسی نمی خواد؟
رنگ نقره ای با کیف قلم ، کاملا سالم بدون حتی 1 خش! با گارانتی متفرقه
اگه خواستید پیغام خصوصی بدید اینجا جاش نیست
برای اینکه اسپم نشه این هم یک بازی فوق العاده برای شما
عکس بازی(عکس مرحله 5 یا 6 هست):
لینک دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/330014402/Abracadaball.jar.html
آقای irinn65 والا نظر شخصی من اینه گوشی 160 تومنی اونم فریم وری که مشکلی هم نداره چه نیازی به آپدیت داره ، مخصوصا مال شما هم که JP و سازگار با فارسی هست ، بازم هرکس نظری داره
در هر حال برای گوشیهای ما فریم ور یا نیست یا اگر باشه سخت پیدا میشه جون 1530 نیستیم ، 1533 هستیم که فارسی همراهشه
در هر صورت جند صفحه قبل دیدم یکی یه فریم ور گذاشته بود که خوب من چون دنبالش نیستم دقت نکردم فکر کنم 10 - 20 صفحه عقب تره بگردید پیدا می کنید
موفق باشید
اینا را چجوری باید استفاده کرد؟نقل قول:
بچه ها اهنگ های جدیدی که تو گوشی میریزید را چجوری تو بخش موزیک میبرید یعنی تو playlist میگذارید
اخه من اهنگ خیلی دارم اینکه بخوام یکی یکی دنبالشون بگردم تو playlist بگذارم سخته
نمیشه هم میریزی تو گوشی برن تو یک playlist خاص؟
من یکی از فایل های html اش را تو گوشی باز کردم خاموش و روشن شد هیچ فرقی هم نکرد اونای دیگه هم که اصلا نصب نمیشه
سلامنقل قول:
اینارو چه جوری باید استفاده کنیم
آقا اینارو چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟ یکی که استفاده کرده آموزش بده :19:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18:
آقا این ویجت ها رو دانلود کردم، همشو ریختم، فایل های wgt رو نمی خوند، فایل های html رو یکیشو اجرا کردم، گشویم ریست شد!!!
آقا من بیخیال سوال دومم شدم فقط اگه می شه یه نفر که استار داره بگه می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم کار دیگه ای (مثل نوشتن اس ام اس) انجام داد؟ (چون تسک منیجر نداره اینو می پرسم)
کاربر عزیز kiutala شما که لطف کردی اینا رو گذاشتی آموزشش رو هم بذار دیگه
بله میشه این کار رو کرد.نقل قول:
با اینکه task manager نداره اما می تونی minimize کنی و همزمان اهنگ گوشی بدی و اس ام اس بدی یا عکس نگاه کنی.
حتی حین بازی می تونی minimize کنی و بری مثلا اس ام اس بدی. یا فیلم ببینی.( switch کرد بین چند وظیفه).
اما حین بازی کردن یا عکس گرفتن نمیشه همزمان اهنگ گوش داد( برخلاف نوکیا).
سلام. راه حلش همون فایل html هست. اینجا رو ببینید:(طرز ساختن و نصب widget)
کد:http://superuser.com/questions/79142/how-to-install-wgt-files-widgets-on-samsung-star-without-an-internet-connection
[HTML]Install widget
Run "My files" or "File browser" application on mobile and navigate to folder containing uploaded WGT file. Double-tapping the WGT file should install widget.
Installing widget with File Manager on mobile
Sometimes "unsupported file type" error is shown. To resolve this issue a HTML document with link to WGT file should be created and uploaded to the same place. The document may be very simple, e.g.:
<html>
<body>
<a href="widget_file.wgt">install widget_file.wgt</a>
</body>
</html>
Opening such HTML file will launch mobile browser in which installing widget should be possible.[/HTML]
حین بازی کردن که میشه......وقتی وارد برنامه یا بازی جاوا میشیم، همون اول میپرسه میخوای آهنگ رو قطع کنم؟! شما هم میگی غلط میکنی! :دی :27: اونم مثل بچه آدم میزاره آهنگ پخش بشه.....:45::45:نقل قول:
اما حین بازی کردن یا عکس گرفتن نمیشه همزمان اهنگ گوش داد( برخلاف نوکیا).
اما موقع عکس هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد....
:18: نه بابا میشه جدا ؟نقل قول:
پس چرا همون سوال رو که میپرسه اهنگو قطع کنم و جواب میدم نه ، اهنگه ادامه میده اما بازی لود نمیشه و همین جوری می مونه.
نمی دونم! ماله من که درست کار میکنه....:14::14::14:نقل قول:
پس چرا همون سوال رو که میپرسه اهنگو قطع کنم و جواب میدم نه ، اهنگه ادامه میده اما بازی لود نمیشه و همین جوری می مونه.
البته شاید اون بازیه مشکل داره، من با اپرا مینی تست کردم میشه...