علت این همه (حدود 65 هزار) اختلاف بین قیمت سایتها با قیمت بازار چیست
آیا اختلاف قیمت به علت تعداد پلاتر است یاقیمتها کشیده پایین
Printable View
علت این همه (حدود 65 هزار) اختلاف بین قیمت سایتها با قیمت بازار چیست
آیا اختلاف قیمت به علت تعداد پلاتر است یاقیمتها کشیده پایین
فکر نکنم اختلاف قیمت به خاطر دو یا سه پلاتر بودن این مدل باشه (کی حالیشه !!!) . معمولاً قیمت سایتها گرانتر از قیمت بازار هست و شاید هم قیمت سایت بروز نیست .نقل قول:
دوست عزیز میخواستم هارد کامپیوتر 500بخرم .
وسترن بخرم بهتره یا سیگیت؟؟
مدل پیشنهادی خودتون چیه؟میخواستم سرعت وبافر بالاترین باشه؟
بیشتر با3dmaxکار میکنم.
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميدم WD black با سريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخريد كه كاملاً مناسب براي كار شما هست (با 64MB Cache) . يه مدل WD black پانصد گيگابايتي هم هست (سريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) كه 32MB Cache دارد . بديهي هست كه مدل اولي بهتر هست .
دوست عزیز میگن سری بلاک صدا میده؟؟ایا اینم همینجوریه؟؟؟نقل قول:
از این هارد بهتر با سرعت بالا و... چیزی است/؟؟؟
قیمتش مهم نیست
دوست عزیز میگن سری بلاک صدا میده؟؟ایا اینم همینجوریه؟؟؟
از این هارد بهتر با سرعت بالا و... چیزی است/؟؟؟
قیمتش مهم نیست
اين يه هارد 7200rpm با عملكرد و پرفورمنس بالا هست و ويژگيهايي كه اين هارد داره در هر مدلي پيدا نميشه مثل Dual processor و يكي از بهترينهاست .نقل قول:
دوست عزیز این هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بازار نیست.
شما جایی سراغ داری داشته باشه؟شرکت خاصی هست که داشته باشه؟؟
با شرکت سازگار یه تماسی بگیرید و بپرسید . میتونید یکترابایت رو بخرید ؟ آخرین بار که بازار بودم یکترابایت WD black موجود بود .نقل قول:
امروز هارد st2000dn001 دوترابایت سیگیت از پاساژ ایران به قیمت 306 تومان خریداری شدنقل قول:
سلام یه هارد سیگیت 2 ترا جدید خریدم
این هارد دوم سیستم من هست
1- وقتی می خوام پارتیشن بندیش بکنم این پیام میاد کدوم رو انتخاب بکنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقایی با هم دارن و کدوم بهتره ؟
2- بنظر شما چون یه هارد دیگه دارم بهتره این هارد جدید رو به صورت یه پارتیشن یک پارچه بزارم یا اینکه چند تا پارتیشن بکنم ؟
بیشتر از لحاظ سرعت دسترسی برام مهمه و اینکه مشکلی براش پیش نیاد
سلام .نقل قول:
1. MBR را انتخاب کنید . برای شناسایی هاردهای بالای 2.19 ترابایت بطور صحیح باید GPT را انتخاب کرد . در حالت MBR حداکثر 4 پارتیشن primary میتوان ساخت ولی در GPT میتوان تا 128 پارتیشن primary ساخت .
2. میتونید پارتیشن بندی کنید مثلاً 3 یا 4 تا پارتیشن بسازید و مشکلی هم نداره .
سلام
ديروز هارد مغازه سوخت
كامپيوتر موقع بالا اومدن ارور ميداد بردم خدمات كامپيوتري گفت هاردش سوخته
الان يه هارد خوب كه هم قيمتش مناسب باشه هم قيمتش مناسب باشه و هم سرعتش چه ماركيه
زياد كارهاي خفن با سيستم انجام نميدم ولي با فتوشاپ زياد كار ميكنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
حجمش هم حدود 500 باشه كافيه
سلام .نقل قول:
بنظر من seagate barracuda 7200.14 با سریال ST500DM002 جوابگوی کار شما هست .
کدوم یک از این دوتا هارد بهتره؟و چرا؟1TB SATA III 64MB WD1002FAEX BLACK WD
1TB SATA III 32MB DT01ACA100 TOSHIBA
قطعاً WD1002FAEX بهتر هست . cache مدل WD1002FAEX دو برابر DT01ACA100 هست ضمن اینکه هاردهای WD black با خصوصیاتهایی چون dual processor پرفورمنس و عملکرد بهتری نسبت به مدل دومی دارد .نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم این اخطاری که داده چیه، و یعنی هاردم مشکلی داره؟
اگر سکتوری در فرایند read و write و verification دارای مشکلی باشه (بدسکتوری نرم افزاری یا سخت افزاری) اون سکتور بعنوان reallocated علامت میخوره و اطلاعات به سکتورهای سالم و ذخیره انتقال پیدا میکنند (remapping) . تعدادش که زیاد نیست اگر از قبل هم بوده و مقدارش تغییری نداشته لازم نیست زیاد نگران باشید . کنترل کنید که اگر تعدادش دائم در حال زیاد شدن هست دیگه نمیتونید به این هارد اطمینان کنید . بد نیست با نرم افزار Hddregenerator هم تست کنید .نقل قول:
سلام.به نظر شما هارد بلک وسترن بهتره از نظر سرعت . امنیت یا سامسونگ(حالا هر مدلش که بهتره)
بعد الان تو بازار هارد اینترنال سامسونگ گیر میاد؟ قیمت 1 و 2 تذاش چند؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
بخش توليد هارد ديسك سامسونگ در سال 2011 به كمپاني سيگيت واگذار شده و در نتيجه هارد هاي اينترنال و اكسترنال با برند سامسونگ ديگه در بازار پيدا نميشه .
سلام
قصد خرید هارد 2 ترابایت اینترنال دارم
کیفیتش برام مهمه و اینکه اطلاعاتم از روش پاک نشه
بقیه جریانات مثل گرما و صدا در اولویتهای بعدی قرار میگیرن و خب درسته که گرما مهمه، اما صدا اصلا مهم نیست
اکه امکانش باشه بهم مزنه قیمت هم بگین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
سلام .نقل قول:
اگر میتونید با سرعت پایین هاردهای WD Green کنار بیایید من پیشنهاد میدم که همین مدل را بخرید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . این مدلها بیشتر مناسب برای آرشیو کردن اطلاعات و یا نصب کردن بعنوان هارد دوم سیستم مناسب هست ولی میتونید win هم نصب کنید که در اینصورت بهتره ویندوزهایی چون vista یا win7 یا win8 نصب بشه . قیمت این مدلها حدود 360 هزارتومن هست .
خیلی ممنون از راهنماییتون:n16:نقل قول:
خب اگه بخایم یه هاردی باشه که علاوه بر این ویژگیهایی که شما گفتین، سرعت خوبی هم داشته باشه،
چه مدلی و با چه حدود قیمتی باید بگیریم؟
دلیل اینکه میگین ویندوزهای ویستا به بالا رو نصب کنیم چیه؟
هیچ تضمینی نیست که برای هارد و اطلاعات ذخیره شده مشکلی پیش نیاد حتی اگر بهترین کیفیت را داشته باشند بهترین راه ذخیره کردن اطلاعات در دو یا چند هارد دیسک هست . اگر سرعت بالا برای شما مهمه میتونید seagate barracuda 7200.14 با سریال ST2000DM001 بخرید .نقل قول:
در مورد سوال دوم ، هاردهای WD Green بصورت دارای سکتورهای 4096byte هستند و از آنجاییکه win xp از این خصوصیت پشتیبانی نمیکند باعث کاهش عملکرد و پرفورمنس هارد میشه و در نتیجه باید با استفاده از نرم افزارهای توصیه شده Align بشه .
سلام به همه عزیزا
می خوام یه هارد 2 ترا بگیرم
اونجور که دوستان گفتن ، مدل سبز کاوالیر با دور 5400 خوبه برای آرشیو ، ولی چی چی ش 4096 هست و انگاری با ویندوز های قدیمی سازگاری خوبی نداره
من فقط با xp کار می کنم تو پی سی
هدف هم ذخیره فیلم و دیتا هست از خرید هارد 2 ترا ، با این اوصاف چی رو پیشنهاد میدین
من الان یه هارد مکستور 500 که روش ویندوز نصبه دارم ، به همرا یه هارد یک ترا مکستور که آرشیوم هست
تا یه هفته دیگه می خوام بخرم هارد رو ، ممنون میشم زودتر راهنمائیم کنین
قوربون همتون
سلام .نقل قول:
هاردهای WD Green اگر Align بشوند مشکلی با win xp نخواهند داشت . حتی هاردهای سری جدید seagate barracuda 7200.14 هم دارای سکتورهای 4K هستند ولی به خاطر تکنولوژی Seagate SmartAlign مانع از کاهش سرعت و عملکرد هارد میشه . اگر نمیخواهید با دردسر Align کردن هارد روبرو بشید میتونید همین سیگیت را بخرید (سریال ST2000DM001) .
نقل قول:
مرسی دادا
میشه بگی این align چی هست و چیکار می کنه؟ دردسرش زیاده ؟
قیمت seagate barracuda 7200.14 چند هست ؟
این هاردی که می خوام بگیرم ، صرفا" واسه آرشیو کردنه فیلم هست و فقط زمان دیدن فیلم هست که ازش استفاده می کنم
راستی پی سی من 24 ساعته روشنه دی:
winxp با هاردهاي 4K سازگاري ندارد ولی هاردهاي 4K ميتوانند بعنوان يك هارد 512byte شبيه سازي بشوند بنابراين هر سکتور 4K واقعي (physical) به هشت سکتور مجازي 512 بايتي (logical) شبيه سازي ميشوند (عکس زير) .نقل قول:
متاسفانه در ويندوز XP اولين پارتيشن از LBA 63 شروع ميشود (عکس زير) که باعث تقسيم بندیهاي نادرست و در نتيجه سوار شدن داده ها بر روي دو سكتور
4Kbyte مي شود که باعث کند شدن شديد و کاهش کارايي ميشود .
پارتيشن بندي صحيح و درست طبق عکس زير و Align شده .
آموزش Align کردن در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولي نرم افزار Acronis Align Tool را بايد از سايت وسترن دانلود کنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . براي دانلود هم بايد در سايت وسترن يوزر بسازيد و رجيستر کنيد (يکم دردسر داره) . پس از نصب این نرم افزار با استفاده از برنامه Acronis Media Builder میتونید یه CD bootable براي Align کردن بسازید .
قيمت دوترابايت سيگيت ST2000DM001 هم حدود 360 هزارتومن هست که البته با توجه به نوع گارانتي و انصاف فروشنده قيمتها متغير هست . همچنین با توجه به اینکه بصورت طولانی سیستم را روشن میذارید مراقب دمای هارد هم باشید .
با سلام خدمت دوستان من یک هارد SSD میخواستم بخرم تا 500 تومن هم هزینه میکنم اگه یک کمکی دوستان بکنند ممنون میشم.
مرسی بابت توضیحاتتنقل قول:
ST2000DM001 هم نیاز به align داره ؟ قبلا اشاره کردی که خودش یه تکنولوژی داره که نمیزاره سرعت پایین بیاد ، پس بهتره همین رو بگیرم ، آره؟
دمت گرم بابته وقتی که گذاشتی
این مدل ST2000DM001 نیاز به Align نداره و سرعت خوبی هم داره .نقل قول:
سلام
ماکسیمم volume که میتوان ساخت در 7 چقدر هست؟
ببخشید فرق بین valume با partition در چیست؟
سلام .نقل قول:
در هارد ديسكهايي كه بصورت mbr فرمت شده باشه حداكثر 4 پارتيشن primary ميتوان ساخت يا اينكه سه پارتيشن primary بسازيد و آخرين فضا بصورت extended partition باشه . در extended partition ميتوان چندين logical drive ساخت و محدوديت تعداد logical drive به خاطر محدوديت در تعداد حروف هست . يعني اگر فرض بگيريم كه هيچ محدوديتي در حجم نداشته باشيد به خاطر عدم وجود حروف غير تكراري ديگر نميتوانيد logical drive هاي بيشتري بسازيد .
نقل قول:يك Volume عبارتند از يك فضاي ذخيره سازي (storage container) كه با فايل سيستمهاي رايج مثل FAT16/32 يا NTFS يا HFS Plus يا ext3 و غيره طوري فرمت شده باشه كه توسط سيستم عامل (mac يا win يا linux و غيره) قابل شناسايي باشه .براي سيستم عامل mac اين سه پارتيشن بعنوان يك volume شناخته ميشه ولي چون file system آخرين پارتيشن براي mac قابل شناسايي نيست پس بعنوان يك volume محسوب نميشه (همينطور براي win) .
گاهي اوقات volume بعنوان يك partition هم شناخته ميشه كه ممكنه نادرست باشه . براي مثال يك هارد ديسك 500GB در نظر بگيريد كه به چهار پارتيشن 125GB تقسيم بندي شده است . دو پارتيشن اول با استاندارد mac فرمت شده و سومي بصورت NTFS فرمت شده و آخرين پارتيشن هم اصلاً فرمت نشده يا با فايل سيستمي فرمت شده باشه كه نه تنها در mac بلكه در win هم قابل شناسايي نباشه ...
سلامنقل قول:
الاین برای هاردهای 500 وسترن گرین لازمه
که البته نمیدونم هاردهای جدید هم لازم دارند یا نه به احتمال قوی نه
همچنین میشه هارد 500 گرین وسترن را در ویندوز سون پارتیشن بندی کرد و در xp اشتفاده کرد
ولی برای هاردهای 2 ترا الاین نیاز نیست
و تا جایی که من میدونم تو xp مشکلی نخواد بود
شما بهتره اگه هارد را خریدین یه بار تست کنین و در صورت اوکی بودن اطلاعت توش بریزین
البته طبق جدول زير اشاره به حجم نكرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . طبق جدول زير در صورت استفاده از win xp يا پارتيشن بندي با win xp ميبايستي Align بشه . در هر صورت اگر اين مدل را خريدند ميتونند با نرم افزارهاي مربوطه تست و در صورت نياز Align كنند .
جعبه ای برای حمل و نقل SSD و "HDD 3.5"/2.5
با سلام
میخواستم یک هارد 1 ترابایت بخرم
1- چه مدلی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده؟
2- هارد فعلیم 470 گیگه.و سیستمم:
cpu: amd 3.3
ram: 4gb
vga: 512 nvidia
پاور:350
آیا با این مشخصات اگر هارد 1 ترابایتی بندازم به مشکل نمیخورم؟
3- اگر بخوام اطلاعات این هاردمو عینا! در هارد جدید بریزم چی کار کنم.
مرسی
سلام .نقل قول:
مشخصات سیستمی که دادید حتی مشخص نمیکنه آیا مادربردتان SATA دارد یا خیر . در هر حال مناسبترین مدل seagate barracuda 7200.14 هست (مدل نامبر ST1000DM001) . قیمتش حدود 260 تا 270 هزار تومن هست که ممکنه کمتر یا بیشتر هم بشه . در صورت نیاز میتونید هارد پرسرعتتری هم بخرید مثل WD black که البته قیمت بالاتری هم دارد (حدود 350 هزارتومن هست) .
مشکلی نداره مشروط بر اینکه مادربردتان حداقل یه پورت SATA داشته باشه و همچنین کانکتور برق 5 رشته سیمی پاور را به هارد جدید اختصاص بدید .نقل قول:
آیا با این مشخصات اگر هارد 1 ترابایتی بندازم به مشکل نمیخورم؟
سلام
میخواستم بدونم این هارد my passport edge که انگار جدید اومده چه فرقی با my passport داره و احتمال اینکه بعدا ظرفیت بالاترش بیاد یا مدل جدید ترش تو سال 2013 بیاد هست ؟
و یه هارد برای کار هار روز مره مثل جا به جایی فیلم و عکس که مقاوم باشه و برای اینکارا خوب باشه همین my passport خوبه ؟
راستی این رمز گذاری که داره هیچ طوری نمیشه بازش کرد ؟ یا کسی که رمزشو نمیدونه میتونه اطلاعاتو پاک کنه یا فرمتش کنه ؟ روی پوشه ها رمز میزاره یا روی کلش ؟ یعنی اول باید رمز بزنی تا بتونی وارد هارد شی مثل bit locker ویندوز ؟
کلا کدوم یکی از اینا بهتره
1. my passport
2. mypassport edge
3. my passport enterprise
ممنون