ممنونم میگم مثلا با خمراه اول انتن میده و سریال گوشی ریجست شده ؟
پس چی از طرف ایفون تحریم شده برای ایران؟
Printable View
ممنونم میگم مثلا با خمراه اول انتن میده و سریال گوشی ریجست شده ؟
پس چی از طرف ایفون تحریم شده برای ایران؟
با سلامنقل قول:
خوب چون سیم کارتهای اپراتورهایی که داخل ایران ارائه میشن استاندارد بین المللی رو دارن
و هیچ فرقی با سیم کارتهایی که مثلا در فرانسه ارائه میشن، ندارن.
اینکه میگن تحریم کرده برای موارد دیگری هست.
مثلا شرکت اپل ایران رو تحریم کرده هیچ اپل استوری ای داخل ایران نزدن !!
موفق باشید.
با سلام
با توجه به گفته دوستان میریم که Iphone 3Gs بگیرم! اما سوال؟!
1-قیمتی که گفتید واسه چند گیگه و اگه میشه قیمت 8 و 16 و 32 چنده دقیقا؟!
تفاوت اصلی این گوشی با 3g چیه؟؟
ممنون :3: :40:
قیمت رو اطلاعی ندارم ! تفاوت 3g با 3gs در قدرت پردازنده و تصویرشون هست:46:نقل قول:
با سلامنقل قول:
تفاوتش رو همونطور که دوستمون گفتن در میزان رم مربوط به دستگاه و پردازشگر و یه سری قطعات دیگه هست.
قیمت 3gs هم در حال حاظر 630 هست.
موفق باشید.
آقا خیلی ممنون از جواب دادن به سوالم اما من تو حافظه داخلی گیرم!!نقل قول:
یعنی 32
16و
8و
چند تومنه؟؟؟
اینی که میگین 630000تومن یعنی چند گیگه؟؟ :3:
بازم ممنون :40:
سعی کن ولی 32 بگیری ! چون واقعا جا کم میاری! بازی ها و برنامه ها پر حجمن و سریع پر میشه حافظه.
با سلامنقل قول:
620 فکر کنم 16 باشه و 680 هم 32 گیگ
موفق باشید.
دوستان می دونم تاپیک واسه iiphon 3g هست ولی من یه سوالی راجع به iphon 4 دارم . می خوام ببینم چه جوری می تونم لیست تماس ها رو تک تک پاک کنم نه کلش رو ،چون همچیمچن آپشنی نداره. کسی می دونه؟
تک تک پاک نمی کنه. باید همه رو با هم پاک کنیدنقل قول:
با سلامنقل قول:
در تکمیل صحبت های دوستمون؛ اگه گوشیتون جیلبریک شده باشه و cydia رو داشته باشید میتونید پک call delete رو از توش نصب کنید و بتونید تک تک هم پاک کنید.
موفق باشید.
بچه ها الان 3gs سفید 16 گیگ رو تو بازار چند میخرن ؟ تقریبی؟
با سلامنقل قول:
اگه تر و تمیز باشه شاید 500 اینا بخرن
موفق باشید.
سلام
من یه نرم افزار دانلود کردم که یه پوشه هست به نام Smack Gugl.app
وقتی هم که بازش میکنم تمام عکسای بازی رو میشه دید
چطوری باید نصبش کرد ؟؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم سعی کنید یه جا مطرح کنید
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6472835&postcount=498
بچه ها یه سوال : فرق آیفون آنلاک فاکتوری و آیفونی که لاک باشه ولی آنلاکش کرده باشن چیه ؟
با سلامنقل قول:
فرقش برای بعدا هست.
که زمانی فریمور آپدیت شه شما هم آپدیت کنید باز گوشیتون لاک میشه و باید اینقد وایسید تا برنامه برای آنلاک کردنش بیاد.
کلا دردسر داره لاک. مگه اینکه ازش به عنوان آیپاد بخواید استفاده کنید :20:
موفق باشید.
سلام دوستان
من دنبال یه 3gs سفید و تمیز برای خرید میگردم .
اگه کسی میخواد گوشیش رو بفروشه یا واسه فروش سراغ داره بهم پیغام خصوصی بده .
ممنون
آیا این گوشی به صورت نو در بازار موجود هست؟
اگر هست قیمتش چقدره؟
و میشه از کجا خرید؟
نمایندگی داره اپل توو ایران؟
سلام (یه مدت غایب بودم تازه برگشتم، اما با کوله باری دانش از آیفون:2:)
یه آیفون 3جی-اس هستش که بدون مشکل روشن میشه و بالا میاد و... اما وقتی به حالت اسلیپ میره یا صفحه نمایش خاموش میشه وقتی دوباره روشن میکنی فقط صفحه سفید نشون میده؛ صفحه نمایش کار میکنه اما چیزی که نشون میده فقط سفیده! شده گوشی نابینایان:10:
باید ری استارت داد، اونوقت صفحه نمایش تصویرش برمیگرده؛ نظرتون چیه؟ چرا فقط موقع اسلیپ اینطوری میشه؟!
با سلامنقل قول:
جیلبریکش کردید؟ احتمال میدم سیستم عاملش بهم ریخته برای گرافیکش.
یه دور ریستور کنید سیستم عامل رو و دوباره نصب کنید.
موفق باشید.
مشکل از CPUش بود:20:نقل قول:
قیمتش الان چه جوریه و ارزش خرید رو داره نسبت به IPHONE 4S و اصلشو شنیدم که پیدا نمیشه
و تو بازار فقط چینیه؟
باتشکر
یه سوال دوستان: الان میشه 3جی اس رو روی 5.0.1 جیل بریک کرد؟ مال من لاک هستش و مجبورم جیل کنم الان روی 4.2.1 هستم و بیس بندم رو همون زمان به اجبار به 06.15.00 بردم که جیلبریک شه.
الان راهی هست که برم به 5.0.1 حداقل جیلبریک بشه بتونم به عنوان آیپاد ازش استفاده کنم؟
سلام
دوستان من نرم افزار find my iphone رو نصب کردم وقتی اکانتم رو تو setting>.... وارد میکنم این پیغام رو میده : this device is not qualified for free mobileme service. خود سایت mobile me هم میگه اول باید از گوشیت وصل بشی . چکار باید بکنم تا درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام/ آقا ما دیشب یک 3gs دست دوم خریدیم. اپ زیاد داشت. ولی من چون کلا جیلبریک نمی کنم یعنی آی پدم رو هم نکردم رفتم توی ستینگ و ریست زدم تا بعدش آپدیتش کنم. بعد یک سیب خالی اومد. توی اینترنت سرچ کردم نوشته بود برم تو دی اف یو و بعد به آیتیونز وصلش کردم اول فایل ریستور رو دانلود کردم و ارور 3194 میداد ولی بعد با خود آیتیونز آپدیت انجام شد ولی آخرش می نویسه برای اکتیو کردن سیم کارت داخل گوشی شما نیست، (در حالی که هست) و با خود گوشی هم که توی همین مرحله اکتیو کردن گیر کرده ممنون میشه پاسخ بدید. الان آیا بدون جیلبریک میشه اکتیوش کرد و در ضمن فروشنده گفت آنلاک فکتوریه
با بیس بند 6.15.00 میتونی روی ios5.0.1 براحتی جیل بریک و انلاک کنی..باید کاستوم فیرم ور نصب کنینقل قول:
اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه آخرین ورژن آیتونز رو نصب کننقل قول:
فیرم ورت رو آپدیت کن
و چک کن که فروشنده راست گفته باشه که آنلاکه !!!:31:
وگرنه باید آنلاک بشه تا اکتیو بشه...در ضمن تو ورژن 5.0.1 برای اکتیو کردن نیازی به کامپیوتر نیست
4S الان 1850 هستش! 3gs رو قیمت ندارمنقل قول:
سلام
یه دونه از اونور ابها گیرم اومده ولی هیچ کاری باهاش نمی تونم انجام بدم
پر از برنامست و تمام کارای اینترنتیو انجام میده بیرون بردم نمایندگی میگفت ورژنش هنوز نیومده چه راهی رو پیشنهاد میدین که بتونم ازش استفاده کنم
ممنون
با سلامنقل قول:
یعنی گوشی لاک هست؟ سیم کارت رو میذارید آنتن نداره؟
موفق باشید.
والا جا سیم کارتی نداره اصلا باید براش بخرم ولی نمایندگی گفت که لاکه نمی دونم چکارش کنمنقل قول:
ممنون
دوستان یه ایفون 3 دارم که قسمت بالاش پیکسل سوخته داره . بهترین راه چیه آیا ال سی دی عوض کنم .؟؟ و خرجش چقدر میشه ؟؟؟ ممنون
با سلامنقل قول:
پیکسل های سوختش در چه حده؟
آره راهی ندارید باید بخرید و عوض کنید.
قیمتش متفاوته. باید یه جایی ببرید که خوش انصاف باشه هم واسه تعویضش هم واسه خود ال سی دی.
موفق باشید.
جا سیم کارتی نداره ؟؟؟نقل قول:
باید بخری براش؟
میشه بیشتر توضیح بدی
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
سلام
می خواستم بپرسم کسی قیمت جدید بعد از عید 91 3GS رو کسی می دونه به من بگه ؟
یه چیز دیگه اینکه , این سری هایی که دست دومه چجوری؟ میشه اطمینان کرد؟
یه پایه هست که میاد بیرون و سیم توی اون قرار می گیره نمی دونم چیهنقل قول:
اونو نداره مال من یعنی میگن افتاده
فقط می تونم باهاش از اینترنت استفاده کنم
سلام يكي از دوستان ميخان آيفونش كه 3gs 32 هستش رو بفروشه چندازش بردارم انصافه يه كم خط و خش داره ولي باز خوبه؟
1- آيا مشكل بلوتوث اين گوشي آيا حل شده ميشه از گوشيهاي ديگه بلوتوث بگيره
2- آيفونها دسك تاپ ندارن ولي شنيدم نرم افزاري براش اومده كه مشكل رو حل ميكنه صحت داره يعني مثل گوشيهاي ديگه وقتي بازش ميكني اول بره دسك تاپ بعد بزني به منو اصلي
عجب انجمن فعالي دارين؟
واقعا كه
دوستان اینجا از روی لطفتشون به سوالات پاسخ میدن. وظیفه ندارند که 24ساعت/7روز هفته آماده و آنلاین باشند
1-بله.
2- دسکتاپ چیه؟! گوشی از لاک در بیارید مستقیم به منو نمیره. به چپ ،راست اسکرول کنید
قیمتش هم 500خوبه
بین 500 تا 550 ارزش داره که بستگی به تمیز بودنش داره .نقل قول:
1-بله مشکلی نبوده که حل بشه ، شما با جلبریک و هزینه ی 20 تومن میتونید برنامه بلوتوث رو خریداری و نصب کنید . بیرون هم این کار رو انجام میدن .
2-آیفون چیزی به اسم منو نداره ، شما یک صفحه هوم دارید و صفحات بعدش هم میتونید برنامه هاتون رو قرار بدید .