کسی جواب مارو نمیده؟؟بابا این دوست نیست!مارو هم تحویل بگیرید خواهشننقل قول:
Printable View
کسی جواب مارو نمیده؟؟بابا این دوست نیست!مارو هم تحویل بگیرید خواهشننقل قول:
سلام دوستان.من سونامی از اراک هستم امیدوارم سالی خوش را با هم سپری کنیم...
به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم که یه کتاب برای هندسه پایه که هم نکات به درد بخور واسه تست و تستای عالی داشته باشه میخواستم..(میدونم جاش نیست ولی خواهشن کمک کنید)
درضمن رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه داره؟؟این کتاب تستش چجوریه؟؟؟میگن توش یکمی آموزش داره .درضمن اگه تستشو بگیرم میتونم ریاضیات پایه رو تو آزمون بالا بزنم(مثلا 100%)؟؟(ریاضیاتم خوب نیست.
درضمن با اینکه کتاب جبرو از روی کتاب درسی به طور دقیق میخونم ولی بازم نمیتونم بالا بزن.چکار کنم؟؟
کتاب آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی؟؟؟
ببخشید زیاد حرافی کردم خواهشن زود جواب بدین جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟/
بستگی به خود شخص داره.. منم دوستم پیش رو رفت تجربی ولی تابستونا زیستا رو میخوند یعنی تابستون بعد از سال دوم زیست 2نقل قول:
3 تا از دوستهای منم امسال رفتن تجربی (واسه پیش). میگفتن اومدیم ریاضی که پایه ی ریاضیمون قوی بشه! حالا نمیدونم چه بلایی سر زیست خوندنشون میاد!
به نظر شما کار درستیه؟
رو میخوند تابستون سال سوم زیست 3 خیلی هم میخوند رتبشم تو کنکور شد 50
شما اگه کنکور 89 هستی بهتر فکر خودتو مشغول این چیزها نکنی . این طور حرفها ماله 10 ماهه دیگه و زمان انتخاب رشته هستنقل قول:
با این حال تراز 6300 توی ازاد ترازی هست که نیاز به زحمت داره . اوردنش خیلی سخت نیست اما راحت هم نیست . اگه برای سراسری و رتبه ی زیر 5000 بخونی طبیعتا باید بتونی توی ازاد هم 6300 بیاری
غیرانتفاعی فولاد هم میکانیکش تا 14 - 15 هزار میگیره .
در مورد اینکه ازاد و غیرانتفاعی هم کدوم بهتر هرکسی یه چیزی میگه و بستگی به خودت داره:31:
خوش اومدی عزیزنقل قول:
سلام دوستان.من سونامی از اراک هستم امیدوارم سالی خوش را با هم سپری کنیم...
به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم که یه کتاب برای هندسه پایه که هم نکات به درد بخور واسه تست و تستای عالی داشته باشه میخواستم..(میدونم جاش نیست ولی خواهشن کمک کنید)
درضمن رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه داره؟؟این کتاب تستش چجوریه؟؟؟میگن توش یکمی آموزش داره .درضمن اگه تستشو بگیرم میتونم ریاضیات پایه رو تو آزمون بالا بزنم(مثلا 100%)؟؟(ریاضیاتم خوب نیست.
درضمن با اینکه کتاب جبرو از روی کتاب درسی به طور دقیق میخونم ولی بازم نمیتونم بالا بزن.چکار کنم؟؟
کتاب آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی؟؟؟
ببخشید زیاد حرافی کردم خواهشن زود جواب بدین جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟/
من کنکور دادم امسال
هندسه پایه گاج سفید منصف شکری دو تا کتابه هر سالی جدا خیلی محشره
تست رمزینه عالیه آموزشم میده توش خیلی خیلی خوبه میتونی هر کاری بکنی هر چی خواستی تو دستت هست شک نکن 100 میتونی بزنی نترس
گسسته ی خوشخوانو بخری همه ی جبر و گسسته رو با آنالیز ترکیبی رو به خوبی یاد میگیری
دینی؟ من هیچ کتابی پیشنهاد نمیکنم هیچ کتابی هم نداشتم 82 زدم با اینکه امسال خیلی سخت بود
من پنج شنبه دارم میرم تهران کتاب بخرم اگه از بچه هایی که توی فروم هستند وتهران زندگی می کنند.لطف کنند بگویند که بهترین کتابفروشی تهران توی محدوده ی خیابان انقلاب کجاست؟
لطفا یه کتاب فروشی بگید که کتاب هاش آپدیت باشه یعنی نو باشه چاپ 88 باشه.وهمه ی کتاب های کنکور انتشارات مختلف رو داشته باشه.
ممنون میشم آدرس کامل رو بگید(توی محددوده ی انقلاب باشه ها)
اگه برم دفتر خود انتشاراتی ها بهم کتاب میدند یا نه؟مثلا اگه برم دفتر انتشارت رمزینه توی خود دفتر مرکزیش کتاب هم می فروشند؟
ممنون
بچه ها برای اینکه تاپیک یکم از بحث مشاوره خالی خارج بشه گکفتم این عکسو بزارم برای کسایی مثله من که مشتق درس نمیفهمن
انيميشني كه تعبيري هندسي از مفهوم مشتق ارائه مي دهد...
بد نیست موقعی که تو اینترنت هم می چزخیم یکم درسارو مرور کنیم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضيه ي فشردگي حدود:
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن گاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .(اين قضيه براي حدهاي يك طرفه و بي نهايت هم برقرار است.)
مثال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بيابيد.
با توجه به شكل زير و استفاده از قضيه ي فشردگي ، نتيجه مي شود كه حد راست برابر 0 است.براي بررسي حد چپ،كافي است نيمه ي ديگر نمودار تابع را در نظر بگيريم كه مشابها" نتيجه مي شود كه حد چپ نيز برابر 0 است و لذا حد مذكور برابر 0 است .
تمرين :حدود زير را بيابيد .(x عددي حقيقي و [y]معرف جز صحيح y است .)
بابا بيخيال....:31:نقل قول:
آدم پا ميشه مياد اينجا يه كم روحيش عوض شه .... شما از درس صحبت ميكني؟!!!!:46::31:
حالا تاپیک تاپیک درسی شد بچه ها چرا کسی اشکالهای درسیشو مطرح نمیکنه؟
سعید جان این کتاب گسسته خوشخوان که می گی کتاب تست منظورته؟ همون که قطع کاغذش A4 هستش ؟
می شه اسم مولفش رو بگی؟
این هندسه گاج سفید چه جوری؟ می شه بیشتر توضیح بدی؟ تست تالیفی داره؟
ممنون
دقیقا منم مشکلم اینهنقل قول:
تاپیک های سال های گذاشته داخلش سوال مطرح میشد اینجا فقط شده تاپیک معرفی کتاب
4 تا صفحه بالا پایین کنین که کتابو میفهمین دیگه:19:
ممنون سعید جون..بالاخره یکی مارو تحویل گرفت.
.میخواستم اگه میشه یه توضیحی درمورد این خوشخوان بدی..درضمن این که واسه آیات ونکات دینی یا close test v reading
چکارکنم؟؟؟
چجوری بخونم...درضمن یه چیزی بگم ..دوستانی که دنبال کتاب های فیزیک پیش فرین کمانگر هستن من یه جارو میشناسم که میتونید کتاب رو نو تهیه کنید(کپی هستش)
درمورد دوستانی که از عربی بدشون میاد باید بگم من جزوه آقای محرابی(فکر کنم بشناسینش) رو میخونم تو کانون 100 میزنم..
اگه دسترسی دارید میتونید جزوشو تهیه کنید...(برید دفتر کانون بگیرید--تو اراک که میفروشن)سرجمع 70 صفحه است .
یه چیز دیگه هم بگم اینکه دوستانی که حسابان و ریاضیات پایه و مثلثات مشکل دارن میتونن کتاب ماشاا...رضوی رو تهیه کنند من که خیلی راضی هستم.البته به عنوان مکمل میتونین کتاب درسی و آبی کانون رو استفاده کنید...
سعید جون و بقیه دوستان اگه مارو دریابند ممنون میشم
[quote=saeed_h1369;4096223]من کنکور دادم امسال
هندسه پایه گاج سفید منصف شکری دو تا کتابه هر سالی جدا خیلی محشره
تست رمزینه عالیه آموزشم میده توش خیلی خیلی خوبه میتونی هر کاری بکنی هر چی خواستی تو دستت هست شک نکن 100 میتونی بزنی نترس
ممنون میگم من هندسم صفره ها!!!این منصف شکری میسازم ؟؟؟میتونم 100% بزننم؟؟
این رمزینه (تست)کدوم جلدش برای حسابان و ریاضیات پایه ای هست؟؟؟
درضمن رمزینه گفته کتابای جدیدش شهریور میاد.یعنی راسته؟؟؟
نقل قول:
حالا تاپیک تاپیک درسی شد بچه ها چرا کسی اشکالهای درسیشو مطرح نمیکنه
محتوای مخفی: :-S
لطف میکنین ؛هر کی میتونه ؛ این سوالو برام حل کنه ؟!
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4064112&postcount=2199[/PHP]
]
.نقل قول:
در یک ذوزنقه قائم الزاویه اگر اقطار آن بر هم عمود باشند، کدام گزینه همواره درست است (میدونم جواب گزینه 1 هست.)
1- ارتفاع آن واسطه هندسی بین دو قاعده است.
2- ارتفاع آن واسطه هندسی بین دو قطر است.
3-ارتفاع آن واسطه هندسی بین دو ساق است.
4-ارتفاع آن واسطه هندسی بین یک ساق و یک قاعده است.
؛ با تشابه حل میشه ولی نمیدونم چرا دو تا مثلی که روی ساقه ذوذنقه درست میشه باهم متشابه اند !
.
.
.
باید بگیم این حتما مریع هس و قطرهایه مربع همون نیمساز هایه اون زواویه ه هستن بعدش ؟!؟!:41::41::41::41: چند نفر به من گفتن شکل مربع میشه ولی من حلشو دیدم همچین حرفی نزده بود :41:!!!
آره محمود !نقل قول:
چطوره خوبه از اینا بزارم هنوز ؟
خوفه بازم بزار ......
مرسی
vala manam ba u movafegham, bikhialنقل قول:
نقل قول:
خوب یعنی چی این پست؟ یعنی باید این سوال رو جواب بدیم؟ معلومه دیگه چرا دو تا مثلث متشابه هستند .....
وقتی دو ضلع یه زاویه بر دو ضلع زاویه ی دیگری عمود باشند اون دو زاویه یا با هم برابرند یا مکمل.... بقیش رو خودت بگو...
بچه ها حالا که بحث ها خیلی بیشتر از قبل رفته سمت درس منم یه اشاره ای بکنم که بیخودی وقتتون رو تلف نکنید در موردش البته اگه هم میدونید که هیچی
اگه دارین تستای فیزیک 1 میزنید مبحث نور و شکست نور ( آینه ها عدسی ها اینا ) از تست 75 تا 100 گاج رو نزنید چون مبحث جابجایی تصویری که بیان شده و سرعت جابجایی در آینه تحت دیگه نمیاد یعنی برا این 25 تست بیخودی وقت خودتونو تلف نکنید
na man mokhalefam az ru tajrobeye khodam migam, alamat gozari khosusan va3 mah haye akhar kheili b dard bokhore, hatman anjamesh bedin.نقل قول:
کسی مارو تحویل نمیگیره...باشه یادتون بمونه هاا..فقط جواب این سوالای منو بدین قو میدم دیگه تو این فرم نیام:41:
باید بعضی از تستهای مهم رو دوباره زد. نه برای یادگرفتن نکته هاشون. بلکه برای آشنایی با روش حل مسئله شون. اگه کسی همه نکته ها رو بلد باشه ولی ندونه چجوری ازش استفاده کنه چه فایده ای داره. بعضی از تستها باروشهای ابتکاری و جدید حل میشه که اگه اونارو یاد نداریم یا احساس میکنیم که از یادمون میره باید حتما علامت بزنیم.نقل قول:
فعلا تا بقیهی دوستان جواب بدهند، اینها را داشته باش:نقل قول:
جلد سوم.نقل قول:
از این قولها زیاد دادند، دیگه این بستگی به شانس شما داره:31:
[quote=t.sunami;4097849]من هم هندسم خراب بود حالا که دارم هندسه 1 رمزینه رو میخونم شدم عشق هندسهنقل قول:
کتاب تست جلد1رمزینه: مربوط به دنباله ها سری حد پیوستگی مجانب
جلد2:مشتق وکاربرد مشتق وانتگرال که هنوز چاپ نشده
جلد3:تابع-مثلثات-تصاعد-لگارتیم که این جلد مربوط به ریاضیات پایه هست وخیلی توپه عالی هست
اینم یک سوال از هندسه 1 که در آزمون گاج سال سوم اومده بود.فقط ببخشید کیفیتش پایینه با گوشی عکسیدم.هرکی بلده جوابو بگه.:5:.گذاشتم که یه تمرینی کرده باشید:31:(یه ذره سخته)
پس بیاید یه جمع بندی بکنیم:برای هندسه پایه (1 و 2) برای اینکه بتونم عاشق این درس بشم و 100% بتونم بفهمم و 100% تستاشو بزن کدومو بگیرم؟؟(گاج - رمزینه - مبتکران)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن جلد 3 رمزینه مباجث حسابانو نداره؟؟
جوابش می شه گزینه 2
برای هندسه 1 رو فقط رمزینه رو بگیر.هندسه 2 رو نمی دونم.نقل قول:
جلد3 رمزینه:تابع داره که توی حسابان هست.
مثلثات داره که توی حسابان هست
معادله درجه دوم وبخش پذیری داره که توی حسابان هست
وتصاعد ولگاریتم داره که توی ریاضی2 هست
در کل من میگم فقط رمزینه
من براي هندسه گاج رو پيشنهاد ميدم... اگه يه دفه ديدين تست كم اوردين برين سراغ مبتكران، اون هم يه سري تست هاش خوبن. ولي به نظرم به عنوان تنها كتاب، تست هاش كمن.نقل قول:
من هم موافقم!نقل قول:
به نام حق
دوستان عزیزی که بقیه را نصیحت می کنید کمی تامل و صبر چیز خوبی است...
پارسال همین موقع ها بود فروم پر بود از انواع نصایح جورواجور
یکی می گفت تست های اندیشه فلانه (مبتکران) فلانی می گفت فلان بهمانه و .....
حالا من می گم : مغز خودتونو از انواع نصیحت ها از انواع حرفها خالی کنید کمی فکر کنید اگه به این قرار باشه که فلانی می گه من فلان کتابو خوندم رفتم شریف دلیل بر این نمیشه که تو اونرو بخونی بری شریف ...
اگه خیلی خیال بافی و خودتو تو فلان جا تصور می کنی و خودتو فرض می کنی که تو دانشگاه ... شدی و ..... به جایی نمی رسی
اگه مغروری
اگه قدقد زیاد می کنی
به هیچ جا نمی رسی
دوست عزیز
میادا کتاب های تست فلان و بهمان ازمونای فلان بهمان باعث بشه که از اصل موضوع منحرف بشی؟!
اصل موضوع درس خوندن برای درسه نه درس برای دانشگاه و شهر مورد علاقت.
اگه برای درس خوندن درس خوندی درس رو خوندی که بفهمی اونوقت موفقی و بقیه مفیدی اما نه به عنوان اصل
کتاب درسی رو اصلا فراموش نکن ببین کی بهت گفتم ... درس رو بخور قورتش بده جوری که تسلط پیدا کنی اون موقع است که تو اونقدر توانایی داری تا برای هر سوال فکر کنی و مرحله به مرحله مسئله رو حل کنی...
تو وقتی فلان کتاب و فلان کتابو میگیری نباید روش حل ها رو حفظ کنی نباید... چون ممکنه تو آإزمون اصلی مشابه اونها رو پیدا نکنی یاد بگیر که چجوری مسئله حل کنی نه اینکه چجوری از مسائل قبلی که بوده تصویر سازی کنی و بخوای سر ازمون مثل اون حل کنی یاد بگیر چجوری باید فکر کرد....
ادامه دارد......
حرکت از نو
من با ایشان موافقمنقل قول:
به نظر من ابتدا باید بیایم یه د وروی کتاب درسی خوب بخونیم بعد هم تمارین کتاب رو حل کنیم .
اگه دیدیم هنوز مشکلی هست اون وقت بریم سراغ کتاب.
اما واقعا بعضی از مطالب کتاب درسی مبهم هست مثلا توی قسمت مجانب کتاب حسابان هیچ جوری از کتاب نمیشه فهمید که این مجانب اصلا چی میخواد چه برسه که بخوایم ازش تست حل کنیم.این موقع است که نقش کتاب های کمک درسی معلوم میشه.به نظر من 60 درصد تاثیر کتاب درسی هست و40 درصد کتاب های آموزشی.
من خودم فعلا براي هندسه 1 از رمزينه و براي هندسه 2 (بعد از خوندن كتاب درسي و تمريناش) از گاج استفاده ميكنم كه كتاب جالبيه { هم سوالات سخت و مفهومي داره هم متوسط } --> پيشنهاد ميكنم كتاب گاج رو چند بار خوب بخوني :15:! ولي قبل از اون هندسه 1 رو بايد خوب مسلط باشي ...نقل قول:
تذكر :
كتاب رمزينه همه ي نكات و قضاياي مرتبط با هندسه پايه رو در خودش گنجونده بنابراين اگه واقعا ميخواي هندسه پايه رو مسلط بشي اين كتاب رو پيشنهاد ميكنم البته با اين كتاب فكر نميكنم زياد عاشق هندسه بشي بلكه از اون هم متنفر بشي و كلا هندسه رو بذاري كنار !!! :wac:خلاصه اگه ميتوني با قضايا و نكته هاش كنار بياي حتما اين كتاب رو بخر ! {ضمنا تست هاي تاليفي دشواري هم داره}
اين كتاب جلد 3 رو شما دارين ؟نقل قول:
اگه دارين ميخواستم بدونم فقط تسته يا آموزش هم هست ؟
اگه تسته در چه سطحيه و چه تعداد تسته ؟
آموزشش در حد درسنامه هست به درد موقعی میخوره که مطلب رو خوب بلد باشی وبخوای یه جمع بندی کنی بعد هم شروع کنی به حل تستنقل قول:
طبق گفته مولف در مقدمه نباید به عنوان کتاب آموزشی بهش نگاه کرد.
ولی جواب تست هاش محشره خوب تفهیم کرده
فقط رمزینه رو عشقه
اون كه بله. من از كتاب ديگه اي استفاده ميكنم . راستي مباحث حد و مشتق "حسابان" توش نيست ؟نقل قول:
و در آخر اينكه تست هاش تاليفي ان يا تستهاي كنكور رو هم داره؟
راستي اينم از ليست كتابهاي رمزينه (چاپ شده و در حال چاپ)
كسي تا حالا تونسته از فروشگاهش كتاب بخره ؟؟؟ چرا اين شكليه ؟ همه چيش در هم برهمه!کد:http://www.ramzine.org/books/list.pdf
فروشگاهش اینجوریه که تو کتاباتو انتخاب مبکنی مشخصات میدی بعد زنگ میزنن بهت میگن پول واریز کن به حساب بعد با پستنقل قول:
كسي تا حالا تونسته از فروشگاهش كتاب بخره ؟؟؟ چرا اين شكليه ؟ همه چيش در هم برهمه!
میفرستن
اگه از فروشگاه سفارش بدی فکر کنم 10% تخفیف داره
سلام
از تمامی دوستان عزیز که تا حالا در مورده کتاب و خرید کتاب و محتویات انواع کتاب در این تاپیک صحبت کردند خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک در این مورد صحبت نکنن
این تاپیک مخصوص کنکور و بحث های کنکوری هست
لطفا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد کتاب و مخلفاتش صحبت کنین
تا اینجا هیچ پستی رو پاک نمیکنم ولی از الان به بعد هر پستی که در مورد کتاب باشه بدون اطلاع قبلی حذف میشه
خواهشا به قوانین احترام بزارین تا خودتون راحتتر باشین
با تشکر از زحمات دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.