میخوام یه b650 سفارش بدم. میگن که مدل مالزی داریم. این مدل mkv و divx رو ساپورت نمیکنه؟
با آپدیت فرمور درست نمیشه این مشکل؟
میخوام یه b650 سفارش بدم. میگن که مدل مالزی داریم. این مدل mkv و divx رو ساپورت نمیکنه؟
با آپدیت فرمور درست نمیشه این مشکل؟
ممنون از پاسخنقل قول:
والا من متوجه منظورتون ندم
-32 اينچ ها تا 1 تومان فرض كن هست
-در مورد امكانات هم تقريبا بيشتر امكانات اينچ هاي بالاترشون رو توي همون برند دارند
چرا الان ساپورت 1080پی مثل 40 اینچ به بالا تو 32اینچ ها فراگیر نشده یا اگه هم هست باعث میشه قیمت تی.وی خیلی گرونتر بشه؟
ایا در محدوده ی 500تومن 32اینچی با ساپورت 1080پی هست؟
باتشکر نیما
-در مورد ساپورت فرمت ها تفاوتي مدل ها نميكنند چه مالزيايي و چه اروپايي وچه made by samsung همه اين ساپورت رو دارند و نيازي به اپديت فريمور نداريننقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
در مورد اين قضيه نه اتفاقا هر مدلي شما فرض كنيد كه در اينچ هاي بالا فول اچ دي باشه توي 32 هاي همون مدل وبرند هم فول هستندنقل قول:
-خوب به هر صورت 1 مگ پنل بيشتر هست وپردازش بيشتر رزولوشن بيشتر نياز به اپسكيلينگ بهتر و همه باعث اين افزايش قيمت ميشه
در مورد قيمت شما نميدونم والا شايد مدلهاي از ايكس ويژن موجود باشند
سلام دوستان
من یه tv samsung b690 گرفتم چند وقت پیشم یه sony ex500 گرفتم
میخواستم بگم از نظره کیفیت تصویر زیاد با هم فرق ندارن یعنی من یه فیلمه بلوری تو جفتشون اجرا کردم یکی بودن البته نتظیماته جفتشونم سعی کردم شبیه هم باشه
در کل من سونی ترجیم میدم چون 100 تومن ارزون تر بود ولی سام یه چیزه خوبی داره اونم اینه که usb اش خیلی خوبه همه فرمت هارو میخونه من که با اینش حال کردم چون برای سونی یه hd player گرفتم که البته یکی میشه قیمتشون دیگه ولی hd player ای که گرفتم خوب خیلی از usb سام حرفه تره و در کل میتونید یه b690 بگیرید و پلیر براش نگیرید یه ex500 بگیرید و یه پلیر براش که حرفه ای تر از usb سام میشه
کلا از نظره کیفیت فرق نمیکنه والبته برای من مارک مهمه همین که سونی باشه خیلی برام ارزش داره
راستی یه چیزم اضافه کنم سونی یه سنوسر نتظیم نور داره که سام نداره
good luck
درود
از اونجایی که چند وقتی هست دنبال یه TV از نوع LED و ----t دار می گردم (البته عجله ای نیست چون هنوز LED ها خیلی رایج نشدن و قیمتشون هنوز اندکی بالاست) تو یه فروشگاه یه مدل از فیلیپس دیدم که اوه!!! عجب چیزی بود...کیفیت تصویر واقعا بی نظیر بود و تصاویر بدون کوچکترین لرزش، پرش و مکث نمایش داده می شد و از اونجایی که سورس تصویر چند تا TV یکی بود می تونستم به راحتی مقایسه ای چشمی انجام بدم... مدل هایی از فیلیپس، توشیبا، هایر و...به یه سورس وصل بودن که فقط فیلیپس بود که تصویری اعجاب انگیز داشت البته مدل های دیگه ای از فیلیپس و دیگر برندها موجود بودن و اون ها هم بد نبودن اما این یکی...
مدل دستگاه 42pfl8404 Philips بود که گیرنده داخلی دیجیتال هم داشت و همه جور فرمتی هم از usb پخش می کرد... و قیمتش هم 1996000 هزار تومان بود البته من دنبال مدل هایی بین 32 تا 37 هستم که اگه سری 8 هزار فیلیپس مدلی با کد 8404 داشته باشه که در اینچ پایین هم همین کیفیت رو ارائه کنه دیگه تو خریدش شکی نمی کنم... فقط یه چیز عجیبی روی این مدلش بود که تو فروشگاه خوب بهش دقت نکردم! ظاهرا از پشت پنل نور (رنگارنگی) به طرف دیوار ساطع می شد...حالا نمی دونم این نور از دکور بود یا خود TV که یه همچین چیز عجیبی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشت...!
سلام دوست عزيز اون نوري كه ديدي مال خود تلويزيون هستش بيشتر مدلهاي فيليپس اين سيستمو دارن كه بهش ambilight ميگن و به تناسب تصوير با استفاده از ال اي دي هاي پشت پنل اين كارو انجام ميده .براي سايز هم تا جايي كه ميدونم فقط 32 و42 داره ولي بازم خودتون حتما پيگيري كنيد .موفق باشيد
تشکر از پاسخ شما، اما این سیستمی که گفتید چه فایده ای داره!!؟؟ ambilightنقل قول:
این نور به نظر بنده احتمالا خیلی تابلو می شه وقتی تو خونه TV رو روشن کنیم...! (البته اگه بشه نور را خاموش کرد فکر کنم مشکل حل شه)
Sound.vision
دوست عزیز احتمالن این فیلیپس رو تو یک فروشگاه ندیدی؟
بله به پست های قبل اگه توجه کنی می بینی که این TV یه فروشگاه (یه فروشگاه بزرگ!!!) رویت شدهنقل قول:
((از اونجایی که چند وقتی هست دنبال یه TV از نوع LED و ----t دار می گردم (البته عجله ای نیست چون هنوز LED ها خیلی رایج نشدن و قیمتشون هنوز اندکی بالاست)تو یه فروشگاه یه مدل از فیلیپس دیدم که اوه!!! عجب چیزی بود...))
والا بيشتر جنبه تزييني داره وتا جايي كه ميدونم بايد پشت tvسفيد باشه وبيشتر هم در حالت تاريك زيبايي داره در مورد خاموش كردن اين حالت اطلاع درستي ندارم ميترسم يه چيزي بگم بيخود اطلاعات اشتباه باشه ولي ميتونيد تو بخش philips سوالتونو مطرح كنيد انشالله بهتر راهنمايي ميكنننقل قول:
اتفاقن منم همینو تو یه فروشگاه << بزرگ >> دیدم بغل همون تلویزیونا که شما نام بردی، واقعن رنگ و ایناش خوب بود من که خوشم اومد البته انگار 1600 اینا به نظرم اومد یعنی اشتباه دیدم :5:.نقل قول:
دوستان حرفه ای بی زحمت بگن این مدل آپسکیلش خوبه؟
منم با شما موافقم که بیشتر باید جنبه ترئینی داشته باشه اما یه نگاهی به ویکی انداختم که اینطور که به نظر میاد یه کارایی های هم دارهنقل قول:
من که خیلی سر در نیآوردم چون این متنی که ویکی گذاشته همش می گه که فیلیپس مدعی است، معتقد است و... 100 درصد نیست اما چیزی که فیلیپس مدعی شده اینه که این سیستم با شبیه سازی نور داخل پنل سعی می کنه که نوری شبیه به تصویر نمایشگر را روی دیوار منعکس کنه (فقط یه جور رنگ می تابونه به دیوار) و خوب کلی از این خاصیت تعریف کرده که باعث خسته نشدن چشم می شه و اینکه باعث می شه تا نورهای مزاحم کمتر به چشم بیان (حالا من شخصا نفهمیدم چطور!!!) و تحت عنوان تصویر سازی مجازی ازش یاد کرده ...یکی دیگه از خاصیت هاش همون جنبه تزئینی و زیبایی هست که در زمانی که TV خاموش باشه و اتاق هم کم نور می شه از اون به عنوان منبع نور تزیئنی استفاده کرد......... با این وجود من که هنوز قانع نشدم از این خاصیت نور پردازی پشت پنل و کارائیش...کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ambilight
البته همونطور كه حامد جان فرمودند نور بك لايتي هست كه با توجه به يك پروسه خيلي هوشمندانه با توجه به رنگ فيلم مورد نمايش و موارد ديگه اي ايجاد ميشه
و البته بايد ذكر كنم كه سواي بحث تبليغاتي وتجملاتي طراحي شده براي جلوگيري از خستگي ماهيچه هاي چشم
والبته قابليت خاموش وروشن كردن
و در مورد سري هاي 8 و9 فيليپس بايد بگيم يكي از بهترين هاي بازار هست منتها كمي قيمت هاي نا متعارفي دارند
بله تو همون فروشگاه بزرگ !!! من در مرحله اول کاری به مشخصات روی کاغذ ندارم چیزی که با چشم دیدم واقعا معرکه بود... فکر می کنم همون 1996000 هزار تومان باشه ولی اگه من اشتباه دیده باشم که خیلی خوبه چون یه 300 تومنی ازش می افته...!نقل قول:
راستی این فیلیپس مال سری 8 هزار بود یعنی سری 9 هزار تصویر بهتری از این مدل ارائه می کنه؟ فکر می کنید تو ایران سری 9 هزار و اینچ 37 و 32 هست و قیمتاش چه جوریاست؟
t_tanhayam دم شما گرم...خیالمون راحت شد از این نور بک لایت...اگه قابلیت خاموش و روشن داشته باشه که دیگه مشکلی نیست از این بابت
تا جايي كه از بچه هاي تاپيك فيليپس ميدون 100% بايد بشه خاموش وروشن كرد و قابليت اختياري هست
-در مورد سري 9 بله موجود هست توي ايران 9704
-فكر ميكنم تنها 9705 كه 3d هست كمي به سختي گير مياد
-در مورد اينچ ها هم دستمون كمي بستست و هر اينچي رو نميتونيد ايران گير بيارين
آقا این تلویزیون خریدن عجب کاری سختیه، این چند روزه بسکه اطلاعات تلویزیون خوندم دارم قاطی میکنم، به خاطر اینکه تی وی رو برای فیلم و ورزش می خوام تو فکر پلاسما بودم که یهو این فیلیپسه رو دیدم هم رنگش خوب بود و هم از دیزاینش هم خیلی خوشم اومد رسپانسشم 3 هست 100 مگاهرتزم هست که فکر کنم برا فیلم دیدن خوب باشد فقط می خوام بدونم تو SD چطوریه چون کلی فیلمهای قدیمی ورزشی برا دیدن دارم و همچنین کلی DVD برا همین یه تی وی می خوام تو حرکات سریع اسپرت خوب باشه و اس دی رو هم خوب جواب بده، حالا نمیدونم این فیلیپسه Upscaling ش چطوریه و آیا مدل بهتر از اینم فیلیپس داره یا ندارد؟
با سلام مجدد اگه فروشگاه مورد نظر شما توي خيابان وليعصر بالاتر از بهشتي هستش سري 9704 داره چون خودم حدود يك هفته پيش ديدم قيمت دقيق يادم نيست 3200000 بود يا 3700000 ولي كلا اون فروشگاه يه خورده گرون فروشه ولي ميتونيد توي جمهوري پاساژ شركا هم گير بياريد والبته توي امين حضور هستش ولي اگه بتونيد از بانه بگيريد زير 3000000 هست وتصويرش هم واقعا عاليه و همين طور كه دوست گرامي t-tanhayam فرمودن سري 8و9 فيليپس عالي هستننقل قول:
اوه اوه، قیمتها خیلی رفت بالا من که خیلی تلاش کنم زیر 2 می تونم جور کنم.
درست ميفرماييد بازم به گفته دوست حرفه ايمونt-tanhayam عزيز قيمتهاي فيليپس يه مقدار نا متعارف هستش:20:نقل قول:
سلام سامسونگ 46c7000در مقایسه با46c6900به جز 3dبودن چه مزایایی داره،واسه تلویزیون ایران توصیه میشه؟،به دلیل کمیاب شدن 46c6900در دنیای بدون گ ا ر ا ن ت ی میخوام برم سراغش،اصلا هم اهل این نیستم که بخوام اینترنتو زیرو رو کنم واسه فیلم 3dیعنی اصلا 3dواسم هیچ کاربردی نداره
دوست گلم كلا سام اپسكيلينگ خوبي داره در كليه مدلهانقل قول:
-در مورد مزيت ها نه مزيت خاصي نداره داشتن اينچ هاي متفاوت مثل 40
-كمي باريك تر شده
-ديزاين و رنگ بندي كمي متفاوت داره
-و البته مهمترين تفاوت كه همون 240 هرتز بودن هست در قياس 120 هرتز بودن c6900
فرق c7000وc8000وc9000در کیفیت تصویره یا بر میگرده به امکانات،کلا شما واسه من که به tv ledعلاقه دارم و46c6900تو دنیای بدون گارانتی گیرم نمی یاد چی پیشنهاد میکنید،(اگه یه روز زود تر رفته بودم مغازه آلانc6900تو خونمون بود)ارزش داره 200بدم بالا c7000رو بردارم،راستی چرامحصولات با گارانتی تو کشور ما اینقدر گرونه:13::13:نقل قول:
-بيشتر تصور من اينه كه بر ميگرده به كاري كه روي اين 3 مدل متفاوت شده هم تفاوت در ديزاين وهم تصوير منتها اينكه مثلا C9000 تفاوت چند ميليوني داشته باشه با c7000 رو فكر نميكنم معقول به نظر برسهنقل قول:
-خوب مسلما شما يك 3d دارين وگزينه بدي نيست يكي از خوش قيمت ترين 3d هاي بازار هست
-در مورد قيمت هاي گارانتي ديگه چي بگم خودتون بيشتر اطلاع دارين از اوضاع واحوال گمركي كشور كه گويا گرانتر هم خواهد شد با سياست هاي جديد ارزي و نرخ جديد دلار كه بصورت شناور عرضه خواهد شد تاثير نامطلوبي بر قيمت هاي اجناس خواهد گذاشت كه مواردش رو در افزايشقيمت موبايل كمي ميبينيد
دوست عزيزمنقل قول:
دقيقا معني Upscaling رو ميدونين؟ Upscaling جزو بديهيات يك تلوزوين هست و اين بحث كردم روي اين مسئله كاملا خنده داره.
ببينيد upscaling يعني فيلمي كه رزولوشن مثلا 350 داره وقتي ميزاري تو تلوزيون كه رزولوشنش 1080 هست، اون تلوزيون مياد تصوير رو بزرگ مي كنه. اين كار براي داغون ترين پردازشگر ها هم يك عمل خيلي ابتداييه.
كساي كه ميگن سامسونگ upscaling خفن داره 100% دارن تبليغ و مغلطه ميكنن. مي بينن آدم يه چيزي رو نميدونه الكي روش مانور ميدن. ببينيد آپسكيليگ الان تو سايت هاي خفن اصلا مورد بحث نيست كه بگن عاليه يا بد.
اين سايت فارسي رو ببينيد . V20 رو بررسي كرده از سايت هاي خفن هم منبع گرفته ولي يك كلمه در مورد آپسكيلينگ نگفته
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
کد:http://www.zoomit.ir/video-audio/television/item/16-v20-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7-g20
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
ميشه در مورد آپ اسكيلينگ برامون توضيح بدي و بگب چرا تو ساموسنگ بهترهنقل قول:
مگه چه كار خفنيه؟؟؟؟
همه تلوزيون ها اينجوري مثل سمت چپي نشون ميدن ولي سامسونگ مثل سمت راستي؟؟؟؟ ضمنا منبع حرفتون كه سامسونگ آپ اسكيلينگ بهتري داره چيه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این v 20منو به شک انداخت به نظر شما این بهتره یاc 7000
کسی ال ای دی رو با پلاسما مقایسه نمیکنه،راستی آپ اسكيلينگ یعنی چی؟tv46با tv42یا40از نظر کیفیت تفاوتی دارند،میگم چون منبع تلویزیون ایران بی کیفیته اگه سایز بره بالا تصویر بزرگتر که میشه تو کیفیت تاثیر داره
راستی t-tanhayam گالكسي خریدی؟
-واقعا نميدونم چي بگم بهتون كمي تاپيك ها رو بيشتر مطالعه كنيد و وقت بگزاريننقل قول:
ميشه در مورد آپ اسكيلينگ برامون توضيح بدي و بگب چرا تو ساموسنگ بهتره
مگه چه كار خفنيه؟؟؟؟
همه تلوزيون ها اينجوري مثل سمت چپي نشون ميدن ولي سامسونگ مثل سمت راستي؟؟؟؟ ضمنا منبع حرفتون كه سامسونگ آپ اسكيلينگ بهتري داره چيه؟؟
-سلام عزيز بهتر كمي صبر كني واز نزديك حتما مقايسه كني بهترين گزينه ممكن رو انتخاب كنينقل قول:
-با اين حال V20 هم جز پنلهاي خوب در اپسكيلينگ هست
در مورد UPSCALING يك پروسس و پردازش رياضي هست كه در واقع تعداد پيكسلهاي سيگنال خروجي يك مثلا پلير رو با تعداد پيكسل هاي واقعي يك HDTV مچ وهماهنگ ميكنه
-در اينچهاي بالا تعداد پيكسل ها ثابت ولي اندازه كمي بزرگتر هست خوب مسلما تصوير SD نامطلوب تر ديده ميشه وپيكسلها درشت تر هستند كه به مشخصات فيزيكي و اندازه پيكسل بستگي داره نه به UPSCALING
در هر برندي اينچهاي پايين مثل 32 تصوير شسته رفته تري نسبت به 40 يا بالاتر دارند مخصوصا در SD
-نه والا سري هاي جديد كمي مشكل دار هستند گويا
دوست عزیز بالاخره که آپسکلینگ یه پردازش گر می خواد دیگه، خب ممکنه هر شرکتی در ساخت این پردازشگر مثل بقیه نباشه، تو همین لینکی هم که شما دادی از اسکلینگ سخن رفته و گفته خوبه ولی من در یک ریوی سایت خارجی که دوستان لینکشو گذاشته بودن دیدم گفته در مورد اس دی بدترین که تا جدیدن حالا دیدم، حتمن در مقایسه با محصولات جدید برندهای دیگر این رو گفته به نظر من.نقل قول:
بعد تو یه رویوی تلویزیون فیلیپس هم گفته بود مثلا آپسکلینگ این تلویزیون بد نیست ولی در مقابل سامسونگ ضعیفه، خب حتمن ساسمونگ در این زمینه خوب عمل کرده که نویسنده از اون به عنوان مرجع برای مقایسه سود برده است.
الان دنیا داره به سمت فول اچ دی پیش میره و کم کم نیاز به تصاویر اس دی ممکنه نباشه ولی در حال حاضر در ایران که ما نیاز داریم یعنی من شخصن نمیتونم از دیدن اس دی بگذرم به خاطر سورس های اچ دی.
یعنی نمیتونم اس دی رو فدای فول اچ دی کنم.
من فکر میکنم پانا به خاطر اینکه محصولاتش ارزون تر بیاد یه سری چیزارو فدا میکنه، مثل اس دی و یو اس بی و...شاید هم توانایی کار روی این ها نداشته باشن، دوستان بهتر میدونن البته من که تازه چند وقته دارم راجب تلویزیون مطلب می خونم اطلاعاتم خیلی کم است.
نه دوست عزيزنقل قول:
علت قيمت كمتر پاناسونيك به خاطر تكنولوژي پلاسما هست. اين تكنولوژي ظاهرا به اندازه ال اي دي و ال سي دي براي كارخونه سازنده هزينه بر نمي داره. به برند پاناسونيك ربط نداره و همه برند ها پلاسماشون قيمت مناسب تري دارند. خير آپسكيليگ انقدر چيز خنده داريه كه يك بار كارخونه فيليپس در سال 2008 گفت اولين تلوزيون upscaling رو ساخته (منظورش اين بوده كه بهترين پروسسور آپ اسكيلينگ رو ساخته) و cnet كلي مسخرش كرد كه اين تكنولوژي رو تلوزوين هاي اوليه هم دارند.
ضمنا من با G10 شبكه هاي ايران و SD رو ديدم. هيچ فرقي با ساموسنگ كه نداره هيچ بهتر هم هست. چون فركانس پلاسما از LCD وLED بيشتره كيفيت بهتري از اونا داره در SD ها
پلاسماي پاناسونيك 600 هرتزهنقل قول:
مشكي بسيار عميقي داره كه باعث ميشه رنگ ها رو بسيار زنده ببيني
جدا كيفيت پاناسونيك رو با سامسونگ نميشه مقايسه كرد. آپ اسكيلينگ يعني تلوزيوني كه رزولوشن بالا داره مياد تصويري كه رزولوشن پايين داره را بزرگ مي كنه . اگر تلوزوني Up Scaling نداشته باشه تصويري كه كيفيتش كمه رو مثل اون چيزي كه real designer عكسشو گذاشته نشون ميده. يه چيز خيلي مسخه كه ارزش مقايسه نداره
ديگه اينجا دوستان براي تبليغ ساموسنگ ميان بديهيات رو با هم مقايسه مي كنن. بديهي است كه هر تلوزيوني Upscaling داره!!!! و خوب و بد هم نداره . يه چيز قديمي و پيش پا افتادست
كلا چرا پاناسونيك led نمي زنه
فکر نمیکنم تفاوت اینقدر باشه که شما میگین، اگرم باشه به خاطر ساختار پلاسما و ال سی دی هست وگرنه سامسونگ در زمینه ال سی دی و ال ای دی بهترین مدل هارو داره و از خیلی شرکت ها مثل شارپ و ... کیفیت بیشتری داره و موفقتره.نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم همه میدونن که کی داره تبلیغ میکنه و اونم تبلیغ چه مارکی...
آقا مهدی لطفاً ایندفعه پاکش نکن.
من دارم دیوانه میشم میخوام برم 46بخرم،میگن تو سایز بالا کیفیت میاد پایین،میگن سام تو sdموفق تره،اون یکی میگه پلاسما پانا موفق تر عمل میکنه، و هزاران چیز دیگه،بابا تو شهرسنان ما همه tvها تو جعبه است،واسه بدون گارانتی هم باید سفارش بدم،نمیشه که سفارش بدم بعد بگم نمیخوام،امروز فردا قراره فروشنده بهم زنگ بزنه بگه چه مدلهایی موجوده، من نمیخوام tvبخرم که کیفیتش از crtکمتر باشه(فقط واسه sd میخوام)
نقل قول:
من یه سام C6920 سایز 46 دارم تازه خریدم .کیفیت sd خوبی داره و من ازش راضیم .اول می خواستم پلاسما بخرم ولی به دلایلی تصمیمم عوض شد والان هم خوشحالم که بهترین گزینه انتخاب کردم.
همدردیم :31:.نقل قول:
منم صبر کردم تا بیشتر بررسی کنم.
ایکاش میشد تلویزیونای مختلفو کنار هم چید و با همشون یه دی وی دی پخش کرد ببینیم کدوم بهتر است.
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
ساسان، اگه اپسکلینگ یه چیز خیلی پیش پا افتادس پس چرا بعضی پلن ها کیفیت توش بهتره و بعضی بدتر؟ چرا همشون مثل هم نیستن.
قبلا که میرفتم تو مغازه های صوتی تصویری به مشتری هایی که می اومدن و بدون هیچ اطلاعاتی میگفتن tv42چه قیمته میخندیدم،ولی حالا به حال خودم گریه میکنم که 4ماهه میخوام یه tvبخرم هر روز هم که گیج تر میشم
درود و البته یه پیشنهاد:نقل قول:
هرچی TV بزرگ تر بگیری کیفیت تصویر افت بیشتری می کنه حالا اگه پردازنده TV خیلی قوی باشه شاید بتونه پیکسل های کم در تصاویر SD رو یکم بهبود ببخشه ولی انتظار موجزه نباید داشته باشی مراقبت باش وقتی سایز بالا میگیری و TV رو میاری خونه از سایز بزرگ به علت های زیر پشیمون نشی : 1- کیفیت تصویر در تصاویر SD مطمئنا پایین تر از اینچ های کوچک خواهد بود، 2- مصرف برق در سایز 32 و 37 اینچ معمولا 60 درصد کمتر از سایز 46 هستش، 3- توجه داشته باش اگه مکانی که می خوای TV رو بگذاری خیلی بزرگ نباشه(تو این سایز) باعث عدم تمرکز در تماشای تصاویر باشه (دوستان در اینترنت مقالاتی وجود دارد در تایید این حرف که چه سایزهایی مناسب چه فضاهایی هست) 4- از همه مهمتر باید پول بیشتری بپردازی برای اینچ بالا در حالی که می تونی این پولو برای افزایش کارایی و کیفیت در دیگر اینچ ها بدی) و....
به هر حال امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن
من خودم تو انتخاب مارک ومدل 2دل بودم دوستان تو انتخاب سایز هم منو 2دل کردند،اصلا بگید 46c7000یا46c6900واسه تلویزیون ایران پیشنهاد میشه،جهت اطلاع پذیرایی هم که میخوام tvبه نصبم توش زیاد بزرگ نیست(4*6)هستش:41::41::41:
بستگی داره چطوری تی وی میبینی، اگه عادت داری بری تو دل تی وی و جلوی جلو بشینی سایز کوچیکتر بردار اگر که عادت داری عقب میشینی سایز بزرگ به نظر من بهتره، از پذیرایی من که بزرگتره :46:، کلن هر چی عقب تر بری جزییات کمتر به چشم می آید.
من خودم انتخاب سایزم ایناست 37-50، حالا هر تلویزیونی تو این سازها دیدم خوبه و خوشم اومد میگیرم.
سلام
من مشاوره میخوام برای خرید یه LCD تا حدود 700 تومان
نمیدونم جای درستی اومدم؟
خلاصه یه LCD یا یه LED میخوام بزرگ برای اتاقم که میخوام به XBOX 360 وصلش کنم
هر چی بزرگ تر بهتر و کیفیتش هم بالاتر و Full HD
بیشتر برای همون بازی میخوام باشه
لطفا بهترین گذینه رو که میتونم انتخاب کنم بهم معرفی کنید
با تشکر