بعضیها تو فرومهای خارجی اشاراتی داشتند که فقط روی wii ,ps3 , x360 خواهد بود!بعضی هم بگم گفتن روی pc هم هست!کونامی که حرف نزده!نقل قول:
از کجا فهمیدی که ucl در نسخه pc نیست؟!
کونامی چیزی گفت یا این که خبری منتشر شده؟
Printable View
بعضیها تو فرومهای خارجی اشاراتی داشتند که فقط روی wii ,ps3 , x360 خواهد بود!بعضی هم بگم گفتن روی pc هم هست!کونامی که حرف نزده!نقل قول:
از کجا فهمیدی که ucl در نسخه pc نیست؟!
کونامی چیزی گفت یا این که خبری منتشر شده؟
سلام تائید میشه ..نقل قول:
چرا بازیکنا عین هو سیخه کباب , سیخ واستادن ؟؟؟:((((((((
حسین جان میشه لطف کنی و ادامه ترجمه اون متنی که چند صفحه قبل گذاشتی رو بذاری
ممنون میشم
دیگه الان کونامی نمایش یا کنفرانس دیگه ای برای pes نداره؟!
خدا کنه تو این نسخه جدیدش چند ضعف داره درست کنه
یکی استادیوم هاش رو سروسامون ببخشه دوم
وقتی یک ضربه آزاد فرض کنید 21 متر میزندید توپ به دیواره دفاعی میخوره و برمیگرده بازیکنه ثابت می ایسته حرکتی نمیکنه
اعصاب آدم رو خورد میکنه
والا کونامی گفته که دیگه بازیکنان بعد از زدن ضربه ثابت نمی ایستن و مشکل برطرف شده
منظور شما رو از استادیوم ها نفهمیدم ولی طراحی استادیوم ها توی اسکرین هایی که منتشر شده خوب بوده
ولی هنوز تعداد ورزشگاه ها کاملا مشخص نیست
اگه صفحه های قبل رو ببینی می بینی که هم لیست استادیوم های جدید نوشته شده و هم اینکه تایید شده دیگه بازیکن بعد از ضربه ایستگاهی یادش نمیره تو زمین فوتباله...نقل قول:
اینم یک ویدئو با کیفیت بالا از گیم پلی بازی :
البته اینو هم بگم اینا دارن روی درجه آسون بازی میکنن که نسبت به اون چند تا ویدئوی دیگه خیلی متفاوته .
اینم لینک بدون قیلترش:نقل قول:
برای استفاده از لینک های Youtube کافیه به جایکد:http://64.15.120.233/watch?v=OTL4ShdzuRE
تایپ کنینکد:http://www.youtube.com
فقط برای اطلاع رسانی بود!کد:http://www.youtube1.info
بابا من که همون فلش رو داشتم دانلود میکردم رو 91 درصد ارتباطش قطع شد ریسام کردم اومد از اول(اون هم دپ)اوج عصبانیت رو بهم تحمیل کرد...:19:خدا رییس مخابرات منطقمون رو لعنت کنه(ایشاا...) داشتیم با adsl حال میکردیم ورداشت پیش شمارمونو عوض کرد.نقل قول:
-----------------------------------
راستی از این سیباس چیزی درنیومد؟کنفرانسش کی هستش؟
یعنی گیم پلی افتضاح هست
سلام حسین جاننقل قول:
ممنونم که این همه واسه تاپیک زحمت میکشی ...
یه خواهش دارم اگه میشه اینو یه جایه دیگه اپ کن چون من هی خواستم پیج رو باز کنم ولی باز نمیشه یه لود میکنه دیگه باز نمیشه ...
ممنونم:10: :42:
دانلود گیم پلی نمایشگاه گیمز کام PES 2010 ::
کد:http://gigagame.ir/123-Download-PES2010-GamesCom-Trailer
Elendil1 جان کیفیت این ویدیو چه جوری هست؟
من که نفهمیدم شما روی چه حسابی میگی گیم پلی افتضاحه؟!نقل قول:
یعنی گیم پلی افتضاح هست
فکر میکنم این تریلر بازی باشه گیم پلی نیست .نقل قول:
به نظر من اینو دانلود نکنید بهتره چون درجه سختی بازی کمه و هوش مصنوعی در ضعیف ترین حالته بعد قضاوت درستی از بازی نمیتونین داشته باشین .به نظر من اگه میتونید اینو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته کیفیتش کمتره اما خیلی با اون یکی فرق میکنه .کسانیکه دارن اینو بازی میکنن معلومه خیلی روی بازی مسلط هستد .
من نظر کلی خودمو بگم .انیمیشنهایی که کونامی به بازی اضافه کرده خیلی عالی هستن اما متاسفانه خیلی کمن خیلی .این مساله سبب شده هنوزم تا حدودی گیم پلی 2009 تداعی بشه .چه جوری بگم شده ملغمه ای از PES 2009 +انیمیشن های جدید که تعدادشون کمه .اگه تعداد این حرکات جدید زیاد تر میشد دیگه هیچ حرفو حدیثی باقی نمیموند .
در ضمن من کنترل 360 درجه رو توی این گیم پلی ها ندیدم شاید هنوز اضافه نشده .
اشتباه نشه من حالت سوالی پرسیدم!!از کسانی که گیم پلی بازی را دیدین!!نقل قول:
من که نفهمیدم شما روی چه حسابی میگی گیم پلی افتضاحه؟
من دارم یک دونه ویدیو میبینم که کیفیتش بد هست و نمیشه قضاوتی کرد دربارش
حسین جان چون خود کونامی گفته بود تو این گیم پلی همه انیمیشن ها کامل وارد شده یعنی نباید امید داشته باشیم که بهتر از این بشه نه؟نقل قول:
بعد این مصاحبه با سیباس انجام شد؟تو wenb خبری نشده هنوز؟
دوستان لینک دانلود اینا رو اگه پیدا کردید بذارید:
1.تریلر pes در نمایشگاه GC
2.اون ویدئو گیم پلی باکیفیت که حسین جان در پست قبلی گذاشتند.
ممنون.
نمیدونم اینارو دیدین یا نه فیس بازیکنان آلمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا قراره انیمیشن های جدید اضافه بشه و همین مساله هنوز منو خیلی دلگرم نگه داشته.نقل قول:
هنوز با سیباس مصاحبه ای صورت نگرفته . از امروز تا فردا باید گوش به زنگ اطلاعات جدید باشیم حالا یا گیم پلی یا خبر یا اسکرین شات یا مصاحبه و ....
البته دوستان ما فقط داریم در مورد انیمیشنهای بازی بحث میکنیم......بقیه موارد عالی هستند.فقط کافیه چندتا انیمیشن دیگه به بازی اضافه بشه.
تازه هنوز حرکت 360 به بازی اضافه نشده.که اگه اضافه بشه به تبع انیمیشنهای دیگه هم اضافه خواهد شد.
به نظر من تا به اینجا خوب پیشرفت داشته....
اين باز اميدوار كننده بود مخصوصا پاس دادنها كه طبيعي تر شده...نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RFnFDpuVVeE
کپی کیفیت یوتیوب از همونجا دانلود کردم و بعد آپ کردم.نقل قول:
فکر نکنم تریلر باشه ، هنوز خودم وقت نکردم ببینم :31: اینقدر ویدیو ریخته رو سرم (همش رو هم بادی آپ کنم) ،نقل قول:
کارام که تموم شد می بینم بهتون خبر میدم!:31:
در ضمن باره قبل لینکش خراب بود، این بار امتحان کنید :
کد:http://gigagame.ir/download-file-53.html
اگه اینطوره پس چرا گفتن تو این گیم پلی که 80 درصد تکمیله،تمام انیمیشن ها وارد شده.قرار بود امروز کامل باشهنقل قول:
دقیقا با شما موافقم دوست عزیز .من فکر میکنم یک مقدار توقعات ما بالا رفته .کدوم سال کونامی اینقدر روی بازی کار کرده بود ؟من فکر میکنم امسال کونامی به اندازه چند سال کار کرده .نقل قول:
کل بازی اورهال شده دیگه چی میخواییم ؟ از آنلاین گرفته تا گرافیک , انیمیشن و اضافه کردن موشن کپچر به بازی , صدا گذاری , سیستم ها و تاکتیکهای جدید که جدا جذابن , نورپردازی اونم از نوع داینامیک , طراحی بسیار عالیه ورزشگاهها, تغییر و تحول اساسی در مستر لیگ , لیسانسهای جدید مثل لیگ قهرمانان که به گوش میرسه اخبار جدیدی از لایسنسها در راه , حرکت و کنترل 360 درجه ( چقدر فیفا روی این نوآوری مانور داد!) , توجه به مسائل ریز بازی مثل تشکیلات کنار زمین برطرف کردن ایرادات و باگهای نسخه قبلی بازی و خیلی چیزای دیگه که ...
اگه نگیم تا الان کونامی خودشو به EA نرسونده حداقل با جرات میتونیم بگیم خیلی بهش نزدیک شده و اگه با همین روند جلو برده به احتمال زیاد سال بعد رقیبشو جا میزاره .
اقا یکی میشه دقیقا بگه ما کدوم تریلر رو نگاه کنیم؟!
انواع و اقسام لینک ها رو گذاشتین ما هم که نمیدونیم کدوم رو نگاه کنیم؟
مدت تریلر چند دقیقه است؟
چون قبلا یک تریلر داشتم نگاه می کردم 1 دقیقه و خرده ای بود....همینه؟!
ممنون حسین جان واقعا عالی بود ...نقل قول:
دوستان عزیز اگه نظر منو می خواین حتما اینو نگاه کنین خیلی با اون قبلی ها فرق داره ...
واقعا کسانی که دارن بازی می کنین حرفه ای هستن... اصلا نمی تونستن به داروازها نزدیک بشن به سختی ....
و از نظر من تو این یکی استایل بازیکنان بهتر شده و فایل تحمل هست حیف که کمی تاره تصویر ..
بازم ممنونم .
کاملا تائید میشهنقل قول:
اینو:نقل قول:
حدودا 8 دقیقه... یه مسابقه جذاب هستش :دیکد:http://www.youtube.com/watch?v=RFnFDpuVVeE
خیر این یکی دیکست....
كلا من 4 تا ديدمنقل قول:
محتوای مخفی: More Germany France Gameplay
محتوای مخفی: Shaky Cam Extreme
محتوای مخفی: Liverpool Barcelona - Great Quality
محتوای مخفی: Another great vid
اين آخري چيز باحاليه
بازيكنا رو تو تونل ورزشگاه نشون ميده!
راستش منم میخواستم همینو بگم گفتم شاید دارم اشتباه میکنم .ولی اگه خوب دقت کنید انیمیشن های دویدن توی این ویدئو با اون یکی فرق میکنه .اون یکی ویدئو که درجه سختی کمی داره خیلی به 2009 شبیه هستش اما انیمیشن های این یکی یک مقدار فرق میکنه بخصوص توی دویدن ها همینطور کنترل توپ و پاس دادن ها .نقل قول:
اگه دقت کرده باشین دریبل هاشون خیلی روون و راحته و با تسلط کامل کار میکنن ... وعکس العمل سریعی انجام میدن .نقل قول:
اگه اشتباه نکنم حرکت 360 درجه رو تو این ویدئو نشون میده که اعمال کردن ؟؟؟
سلام!
اون ویدئو از گیم پلای بازی که تو سایت gamersyde.com گذاشته شده بود رو دیدم!
سازندگان PES 2010 فقط به گرافیک و جلوه ی بصری بازی توجه کردن وگرنه گیم پلی با سال قبل تفاوت آنچنانی نداشت!
یه صحنه بود که مسی با بیرون پا سانتر کرد من نفهمیدم با یه بغل پا چطوری سانتر بلند رو انجام داد!!!
ااحتمالا درجه سختی هم در پائین ترین حد ممکن گذاشته شده بود چون دروازه بان که میشه گفت فقط وجود فیزیکی داخل دروازه داشت و اصلا به توپ کاری نداشت!!
آنری هم وقتی گل میزنه خیلی آروم می دوه! انگار نه انگار که گل زده!! بعد از گلش من یه لحظه فکر کردم که نمیه تموم شد!!
اون چیزی که من فکر می کردم نبود بازی! اینقدر سر و صدا کرده بودن واسه بازی که من فکر کردم این دیگه چی میشه ولی بازی اون چیزی که گفته شده بوده بود هم نبود!!
البته منطور از گیم پلی نگاهی هست به صورت کلی به شیوه انجام بازی میشه! چون قسمت تاکتیک و این حرفا رو نمیشه از ویدئو فهمید! البته چرخشش های بازیکنا کند تر شده بود که اینم امیدوار کنندس!
البته نباید از گرافیک زیبای بازی هم گذشت!
کلا در زمینه گرافیک بازی خیلی خیلی پیشرفت داشته!
نقل قول:
یه چند دقیقه ای پیش دیدم، همون گیم پلی بود، ولی کیفیتش به شدت پایین !!
خاک تو سرشون موبایلشون هم کیفیت نداره:31::31::31:
نقل قول:من که فعلا به حرفهای شما بسنده می کنم تا فردا برم کافی نت ببینم همه رو.ولی اینی که الان شما دارید میگید تو نمایشگاه بوده؟همون که حسین جان گفته بود بادوربین hd یکی می خواد بگیره؟نقل قول:
نقل قول:
100 در 100 تایید میشه.
با تمام احترامی که برای کونامی و این کاری که امسال انجام داد قائلم ولی... منی که هردو فوتبال رو بازی
می کنم انتظارم از این بازی یه چیز دیگه بود! تریلر فیفا10 رو که دیدم، جدآ تعجب کردم ، واقعیت کامل شده، برید تو تاپیکش ، و اون رو هم حتما ببینید، البته شاید کیفیت ویدیو های PES پایین بوده من و... نتونستن خوب تشخیص بدن ، ولی بازم همون گیم پلی ساله پیشه( پیشرفتش خیلی کم بوده)، فقط گرافیک رفته بالا همین!
با چي ميرين تو يو توب واسه من ف/ي/ل/ت/ر/ه
صفحه ی های قبل رو ببین خب!!! لینک دانلود :نقل قول:
کد:http://gigagame.ir/123-Download-PES2010-GamesCom-Gameplay
من اینو یه جا خوندم نمیدونم درسته یا نه:
Minimum requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
راستش اون چيزی كه انتظار داشتم نبود يه خورده انيميشن ها كند و غير واقعی بود ... ولی در عوض روی گرافيك خيلی
كار كردن و از لحاظ گرافيكی خيلی خيلی پيشرفت داشته
این همه سرو صدا به خاطر همین ؟؟:18:نقل قول: