نه میگه برو بین دخترا و بیا دنبال من تا مامورا تو رو نبینننقل قول:
اسپیس هم که میگیرم جیبشونو میزنه و وقتی میرم بینشون دیگه خاکستری نمیشه
آیا باید پول چیزی بهشون بدم؟ اگه آره چه قدر و چه جوری؟
Printable View
نه میگه برو بین دخترا و بیا دنبال من تا مامورا تو رو نبینننقل قول:
اسپیس هم که میگیرم جیبشونو میزنه و وقتی میرم بینشون دیگه خاکستری نمیشه
آیا باید پول چیزی بهشون بدم؟ اگه آره چه قدر و چه جوری؟
آره راست میگی قبل از اینکه بهت بگه جیبشون رو بزن باید یه کار دیگه بکنی که من یادم نمیادنقل قول:
فکر کنم باید چند تا سرباز رو بکشی
شایدم نه...
چند تا چیز دیگه رو هم تست کن اگه نشد یه عکس از دستوری که نوشته بگیر بزار اینجا
من حوصله نداشتم پستهای قبلی رو نگاه کنم. کسی نظری در مورد Feathersها و The Truth نداره؟! نقشهئی، مکان یابی! آخه بعضی ساختمونهای مینویسه که The Truth Sign داره ولی اون ساختمونها کجاست؟! :19:
کسی رو نمیخواد بکشینقل قول:
از رو ساختمونها یه جوری تعقیبش کردم تا رسید به مقصد بعد پولاشون رو زد و مشکل منم حل شد
باید با e بهشون پول بدی بعدش هرجا بری دنبالت میان
فقط اگه به سربازی نزدیک بشی 2 تاشون تورو ول میکنن و میرن سراغ سربازا:31:
این پست رو برای Savooni از انجمن Bia2metal زدم تا اثبات کنم ترجمه داستان کار منه :دی × 100
سلام.بچه ها من برگشتم به اون شهری که اوون مادره و دختره هستند.میرم پیش لئوناردو بهم میگه برو طبقه بالا ولی وقتی میرم راه های منتهی به اون اتاق با نور سفید بسته و به من اجازه ورود نمیده.بغل ضفجه هم زده 20/30 کد.چگار کنم؟؟
بايد تمام Code page ها رو گرفته باشي اگر مي نويسه .
براي گرفتن آن ها تمام شهر ها رو بگرد واگر روي نقشه نگاه كني علامت يك طومار هست و اگر نديدي تمام برج هاي ديد رو برو تا اون علامت ها بيادنقل قول:
20/30 کد
البته value رو هم باید داشته باشی.
واسه ی کدکس ها اگه توی نقشه نمیبینی برو و اون VIEW POINT ها رو کامل کن .بیشترش توی ونیز هست!
من همچنان توی اون مرحله یASSASSIN'S TOMB که دسته رو میکشه و کلی تخته میا گیر کردم. ولی خوب با تلاش زیاد ردش میکنم
کی با جوی استیک بازی میکنه؟؟؟ سخته؟؟؟
من واسه ایکس باکسش رو نگرفتم گفتم شاید بازی کردن باهاش سخت باشه!!!!
من کمی با Gamepad بازی کردمنقل قول:
سخت نبود ولی بازم نمیتونی سرعتی رو که با ماوس و کیبورد رو داری داشته باشی
من که با کنترلر 360 رفتم(رو ویندوز) هم سرعتم خیلی بالا بود هم خیلی بیشتر حال داد.
برای این بازی تاپیک جدا برای xbox360 داره ؟
دوستان من این بازی رو توی xbox360 انجام میدم ولی مثل اینکه خیلی از بازی prototype تقلید کردند ولی بازیش خیلی کسل کننده است! آیا کمی از مراحلش رو بریم بازیش جذاب میشه؟
آیا قدرتش بیشتر هم میشه یا در همین حد میمونه؟
راستی یک سری از بانوان در شهر هستند که از خودشون عشوه میریزند!:27: چی طوری میشه مخشون رو زد؟:31:
ممنون
6 تا tomb رو فتح کردم به سلامتی !
فعلا درگیر اون قسمتی هستم که بعد از گرفتن ماسک نقره ایی باید بین جمعیت مخفی شه ! کسی اگه رد کردده این قسمت رو یاری برسونه .
یه راهنمایی برای tomb ششم : کسانی که با xbox بازی میکنن ، برای پرش ها با rt + a و جهت رو به بالا از دیوار بالا برین دقیقاً لحظه ایی که بالا رسیدین rt رو رها کنین و جهت ( مثلاً سمت راست برای پرش به راست ) و a رو با هم بزنین . نکته اش اینه که جهت رو سمت راست یه کم رو به پایین انتخاب کنین اگه دقیقاً سمت راست باشه معمولاً به عقب میپره به جای سمت راست .
enjoy it!
بازیش واقعاً معرکه ست ، بازی سنگین و جذاب با پشتیبانی تمام ژانرها !
اونجا رو من چند تا از این زنا رو استخدام کردم و بینشون مخفی شدمنقل قول:
+
سعی کن یک جا نمونی و از سرباز ها دور بشی ، چون تا جایی که یادم میاد اون قسمت وقتی بود :46:
بهترین روش اونجا که دنبالت هستن بعد از مسابقه اینه که پول بریزی زمین مردوم دورت جمع بشن و همونجا وایسی تا تایم تموم بشه!!!!!
منم 6 تایی ها رو امروز تموم کردم. خوب چیز خاصی جز لباس الطایر نبود!!! و یک شمشیر خفن !!!
میبینم که یکی از اساسینها کسی به نام داریوش بوده که خشایارشا رو با هیدن بلیدش کشته:دی
تا جایی که حافظه بنده یاری میکنه خشایارشا به دست خواجه ارشد دربار کشته شدش:دی
شیخ بردیا باورکن وقتی مجسمه داریوش رو دیدم چنددقیقه ای بهتم زد....بالاخره اسمی از ایران بزرگ برده شد.نقل قول:
اما در مورد قتل خشایار:
از اونجایی که تاریخ کاملا واقعی وصحیح نیست شاید این خیال بافی رو کردن.:31:
+
بردیا تو که اینقدر کند نبودی...بودی؟
بجم پسر من سه ماه پیش برای بار دوم تمومش کردم:31:
بعد از اتمام حافظه 8 .
یه جایی هست که یه تفنگ دستش میگیره و 3 مترسک رو باید بزنی.
چپ کلیک رو که نگه داری یه خط صافی میاد . اما نمیشه بهش جهت داد.
کسی دقیق میدونه بگه چیکار باید کرد؟
با دکمه F باید روی مترسک قفل کنی بعد شلیک کنینقل قول:
ببخشید یه داستانی نوشتند در خیلی صفحات قبل اما مثله اینکه این داستان فیلمه .درسته ؟؟من داستان خود بازی و چیزایی که تو فیلماش اتفاق میفته رو میخواستم --کسی نداره یا نمیدونه کلا داستان بازی چیه ؟
من دیدم یارو رو گذاشتند تو دستگاه و هی میترسید لوسی میگفت نترس --اصلا میخواند این یارو رو چی کار کنند ؟
بازی ترسناک که نیست داداش:18:
بعدشم assassins creed مگه فیلم داره؟!!من فقط یه فیلمشو دیدم که اونم ماجرا های بابای اتزیو بود!
این داستان کامل بازیه :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4862179&postcount=1984
داستان این بازی (Assassin's Creed II) هست تو این تاپیک, اما متاسفانه حسابی پراکندست!نقل قول:
داستان قسمت اول (Assassin's Creed) در آدرس زیر موجوده:
داستان فیلم کوتاه (Assassin's Creed: Lineage) هم در آدرس زیر موجوده:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2373367&postcount=1713
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4505877&postcount=890
ممنون داستا اسیسن 2 خلاصش هم نیست بفهمم اصلا ماجرا سره چیه ؟نقل قول:
نمیدونید چرا اینو میزارند تو دستگاه ؟یعنی لوسی اینو میزاره تو دستگاه که چیو بفهمند ؟
نقل قول:
خوب شما کل داستان رو متوجه نشدین که چیه. اگه به دیالوگها دقت میکردین میفهمیدین
دزمنت یکی از نوادگان انزیو هست .البته خودش هم اساسین هست ولی بخاطر این میریه تو زندگی انزیو چون همون زمان تمپلارها میرن توی زمان انزیو ( رونسانس) که سیبهای رو از جمع آوری کنن که از قدرتش استفاده کنن.به همین خاطر یه گروهی که قبلا ( اینجاش رو دقیقا یادم نیست که اینطوری بود یا نه) با الطایر هم کار کرده بودن دستگاهی رو میسازن که بشه رفت به گذشته .
واسه همین اگه یادتون باشه اول داستان انزیو و لوسی از دست تمپلارها فرار میکنن و میرن یه ساختمون که مکان کارشونه!!!
که دزمنت رو بفرستن توی وجود انزیو که بتونه بره و سیبها رو بدست بیاره و اون آدمهایی که رو که تمپلارها فرستادن یا خودشون تمپلارن( اینم نمیدونم) نبود کنه!!!
اصل داستان هم جالبه که بدونین توی 2 روز انجام میشه( در زندگی دزمنت) و یه بارش که وسط بازی هست که میره میخوابه و لوسی میگه نباید زیاده توی دستگاه باشی قاط میزنی .که البته توی یه توهمی هم میره!!!
بازی توی زمان انزیو اگه اشتباه نکنم توی 11 سال رخ میده که بعد از کشتن هر نفر از اون زمان خارج میشه و به زمان دیگه ای واسه گشتن فرد بعدی میره!!!
کلا داستان جالبیه!!!
داستان اصلی انتقام کسانی که به هر صورتی در کشتن خانواده ی انزیو دست داشتن هست که بعدا کلا عوض میشه.وقتی اساسینها میان پیش هم و تمپلایر ها هم بیشتر میشن.
فکر کن داستان از نسخه ی بعدی جالب تر بشه!!!:31:
صدقه بده عزیز دل برادر. هم دنیاتو داری هم آخریتتو. البته اگه مثل من خیلی پول دوست باشی، وقتی 10 سکه صدقه میریزی رو زمین، میری جیب اون آدمای پول دوست که حتی همدیگه رو هل میدن تا یه قرون بیشتر گیرشون بیادو میزنی و بجای 10 سکه 70 80 تا گیر میاری.
من که حتی از جیب خالی اون گاردای بی ادبم نمیگذشتم. بنده خداها 3 4 تا سکه بیشتر ته جیبشون نبود ولی وقتی میرفتم پیششون و با کمال بی ادبی هلم میدادن، میزدم چپ و راستشون میکردم بعدشم پولشونو ور میداشتم تا درس عبرتی بشه واسه دیگران.
اگه صندوق ویلاتو خالی نکنی بعد یه مدت پر میشه و دیگه پولی بهش اضافه نمیشه. ولی کلا آخرای بازی چون دیگه نه اسلحه ای هست نه آپگریدی نه چیزی، تنها خرجت میشه عوض کردن لباس که اونم وقتی لباس الطائر رو میپوشی دیگه فرقی نداره.
من که ته بازی 700,000 تایی داشتم. ایشالا باهاش میرم یه اسب راهوار میخرم بعدا میدم زین طلا و نعل جواهر نشان واسش بسازن.
دوستان اگه همه ی پرها رو جمع کنیم چی میشه؟
من بازی را تا اخر رفتم اما یک شنل و به احتمال دو تا اسلحه ندارم؟
يه شنل بهت ميده ...نقل قول:
من شمشیر الطیر رو خریده بودم ولی توی یه درگیری از دستم افتاد و دیگه نتونستم پیداش بکنم
به مغازه توی ویلا هم که رفتم دوباره بخرم زد که قبلا اینو خریدی
راهی نیست که دوباره بشه به دستش آورد؟
چون الماني هستي جوابت رو ميدم :31:نقل قول:
برو ويلا ...
اولين اتاق سمت چپ ...
پيداش ميكني ...
چند هفته ای هست که تمومش کردم.Assassin's Creed II واقعا تجربه فوق العاده ای بود.اگه این ترافیک بازی های عقب افتاده نبود ، احتمالا بعد از مافیا دومین بازی میشد که بلافاصله بعد از اتمامش ، از اول دوباره شـروع میکردم.
آهنگهای Venice Rooftops و Ezio's Family از موسیقی متن بازی رو از دست ندید :
کد:http://www.4shared.com/audio/LuKk4IQR/1-02_Venice_Rooftops.htm
کد:http://www.4shared.com/audio/QlGjarQn/1-03_Ezios_Family.htm
نبودش:دینقل قول:
جاشو زده بود empty
واقعا حیفه.بهترین شمشیر بازی هستش
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
بالاخره تموم شدش
همراه با مزخرفاتی از قبیل ژوپیتر و این صوبتا:دی
این truth چیز خاصی رو مشخص میکنه برم همه تیکه های تصاویر رو پیدا بکنم؟
یا ویدئوشو از تو یوتوب ببینم کافیه؟:دی
صلوات بر محمدوآل محمد.نقل قول:
بلاخره شیخ تمومش کرد!!!!!!!!!
باکلی تقلب:31:
خب وقتی می تونی از یوتوب بگیریش مگه بیکاری بری دنبال تیکه هاش؟نقل قول:
ولی چیز خاصی نیست اگر داستان بازی رو فهمیده باشی مربوط میشه به فرار آدم و حوا.
خودت متقلبی:دینقل قول:
من تو کل بازی فقط 2بار از اینترنت استفاده کردم که ببینم چیکار باید بکنم اونم به خاطر اینکه بعضی قابلیتای اتزیو رو یادم رفته بود:دی
فرار آدم و حوا؟نقل قول:
به خاطر جریان سیب(میوه ممنوعه)و حرفای زنه که اومد آخر داستان به اتزیو گفت؟
اولا که شما استاد تقلبی رفیق یادت رفت اون تاپیک وانتخابات رو؟:31:نقل قول:
دوما خودمونیم همش دوباراز نت استفاده کردی؟:31:
اونجای آدم دروغگو....استغفرالله:31:
اره ،ادم و حوا سیب بدست در حال فرار کردنند.نقل قول:
لطفا یکی کمک کنه!!!!
من یه جایی گیر کردم نمی دونم چیکار باید کنم ؟؟؟
اونجایی که تو رویاهاش دونبال یه نفر میکنه تو یه قله اند بعد یارو میره تو یکی از برجکای بلند قلعه بعد در بسته میشه و باید از دیواره بریم بالا...
ولی من هرکاری می کنم تا نصفه برج میره بالا بعدش گیره ایی نیست که بگیره بره بالا؟؟؟
از اسپیس و بعدش شیفت استفاده کننقل قول:
بقلای برج رو هم ببین شاید از اونجا بتونی بری
-----
خوب الان تموم شد
واقعا یکی از قشنگترین بازیهایی بود که تا حالا انجام دادم
داستان فوق العاده ، گیم پلی عالی, تنوع گیم پلی(پرنده , اسب , گاری و....) , گرافیک خیره کننده(بعضی جاها انقدر قشنگ بودن که یاد آواتار میافتادم) , اسلحه های متنوع و...
در کل بازی من 4-5 تا باگ بیشتر ندیدم که واسه من یه جورایی رکورده
همین که اسب سواریشم غیر اجباری شده بود واقعا رو خسته نشدن گیمر دی: تاثیر داشت
در کل کاملا ازش راضی بودم
امیدورام خاطره خوبی که از اساسین 2 واسم مونده رو نسخه بعدی خراب نکنه