نقل قول:
بله سعید جان .
منم خوندم در حد شایعه هستش . فردا شب که احتمالش کمه ولی فکر کنم اکتبر بیاد دیگه .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام :40:
شما گرفتین پرو ؟
نقل قول:
بله سعید جان .
منم خوندم در حد شایعه هستش . فردا شب که احتمالش کمه ولی فکر کنم اکتبر بیاد دیگه .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام :40:
شما گرفتین پرو ؟
از هیچ نظر ایر به پرو نمی رسه نه سرعت نه زیبایی
اکتبر هم که بیاد تا چند وقت تو ایران پیدا نمی شه و وقتی هم که بیاد قیمتش زیاد تر از چیزیه که باید باشه
ایر با 13 پرو از نظر قیمتی تفاوت چندانی نداره
ایر در حد فایل کپی کردن و باز کردن یه سری برنامه ی محدود سریع کار می کنه
کار به پردازش برسه در حد صفره
خودم گرفتم که می گم دستت بگیریش عاشقش می شی
دوستان سلام!
رو مدل MC723 میشه خودمون SSD بخریم بندازیم یا نمیشه؟
سلام،نقل قول:
آره چرا که نه.
فقط قیمت SSD یکم بالاست که اگر بخرید خودتون هم میتونید تعویض کنید.
نقل قول:
شما همونی نیستی که واسه بک لیت نداشتن از خرید ایر منصرف شدی؟
فکر کنم یه جا خوندم سری بعدیش حتما این خصوصیت رو داره
سری 13" ایر داره { تو یکی از کلیپ های یوتیوب دیدم } .نقل قول:
بله سعید جان .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی یوتیوب خیلی ویدیو دروغ هست
نه داداش دروغ چیه...داشت مقایسه میکرد که سری 13" ایر با 13" پرو ... یهو این رو دیدم یاد اینجا افتادم ..می گردم لینکش رو میدم ....شایدم تو هاردم دانلودش رو داشته باشم . :دی
ویرایش : اقا گشتم پیداش کردم ...نداشت ...:دی
ولی تقصیره من نبود ...جای پرو و ایر رو عوض کرد من حواصم نبود یک لحظه نور رو فقط دیدم :دی
سلام خسته نباسید خدمت دوستان و اساتید عزیز.
یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
یعنی ممکن بعضی از لپ تاپهای اپل موجود در بازار Refurb باشه؟
چجوری مکبوک پرو های Refurb رو تشخیص بدیم؟
ببخشید که چند جا پستمو گذاشتم.میخواستم تمام دوستانی که قصد خرید دارن مطلع بشن.
سلام من می خواستم تا 1700 حالا اگه یکم بالا پایین باشه قیمت ولی چیزی که می خوام باشه اشکالی نداره.
از این ایر های کوچولو موچولو نباشه خوشم نمیاد .حداقل 15 اینچ باشه صفحش بک لایت داشته باشه(حالا نداشت هم بگید)
سی پی یوش هم خیلی قوی باشه نسبت به قیمتش با گرافیکش چون شاید خواستم ویندوز روش بریزم یه زمانی برای بازی های روز(نمی خوام بازی ها رو تا اخرین درجه بزارم ولی بکشه دیگه.یعنی دیگه رو متوسط تیک نداشته باشه!)
لطفا چندتا مدل با دلیل برام معرفی کنید.خیلی ممنون
دوستانی که macbookpro دارن ، آیا از صفحه کلید وایرلس اپل میشه در شرایط خاص ، بجای صفحه کلید خود نوت بوک استفاده کرد یا نه؟
يه لحظه تعجب كردم :31: ولي پرو جديد خيلي تو دل برو هست آدم وسوسه ميشه بخرهنقل قول:
داداش تا 1700 قیمت فقط mc700 هست که 13" هست ولی کانفیگش خوبه . و اگر کمی اضافه کنید { از کمی کمی بیشتر :دی } میتونید mc 724 که بازم 13" هست رو بخرید..ولی سری 15" قیمت هاش بالای 2100 هست .نقل قول:
سلام من می خواستم تا 1700 حالا اگه یکم بالا پایین باشه قیمت ولی چیزی که می خوام باشه اشکالی نداره.
از این ایر های کوچولو موچولو نباشه خوشم نمیاد .حداقل 15 اینچ باشه صفحش بک لایت داشته باشه(حالا نداشت هم بگید)
سی پی یوش هم خیلی قوی باشه نسبت به قیمتش با گرافیکش چون شاید خواستم ویندوز روش بریزم یه زمانی برای بازی های روز(نمی خوام بازی ها رو تا اخرین درجه بزارم ولی بکشه دیگه.یعنی دیگه رو متوسط تیک نداشته باشه!)
لطفا چندتا مدل با دلیل برام معرفی کنید.خیلی ممنون
راستش من که نشنیدم ولی المینیوم روی اپل رو دیگه کپی نمیکنند چون خودش کلی خرج داره { اگه جنسش فرق کنه اره }..نقل قول:
یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
و اینکه اگر روشن کنی سیستمش رو خودش رو معرفی می کنه برات ...برای مثل در ححالت عادی تو 16 ثانیه بالا میاره { فکر نکنم کپی شده ها هم اینطوری باشند ولی اگر باشند که فکر می کنم ارزش داره بخریمش{ قیمتش حتما کمتره :دی }
باز هم اگر از جای مطمعا خرید کنی اصلا این مشکلات رو نداری :46:
100 % میشه استفاده کرد چون مانعی وجود نداره..اگر داشت باید جلوی مجیک موس هم میبود :46:نقل قول:
دوستانی که macbookpro دارن ، آیا از صفحه کلید وایرلس اپل میشه در شرایط خاص ، بجای صفحه کلید خود نوت بوک استفاده کرد یا نه؟
بله چرا که نه، شما میتونید کیبورد بلوتوث اپل رو براش تعریف کنید و استفاده کنید.نقل قول:
نقل قول:
راستش من که نشنیدم ولی المینیوم روی اپل رو دیگه کپی نمیکنند چون خودش کلی خرج داره { اگه جنسش فرق کنه اره }..
و اینکه اگر روشن کنی سیستمش رو خودش رو معرفی می کنه برات ...برای مثل در ححالت عادی تو 16 ثانیه بالا میاره { فکر نکنم کپی شده ها هم اینطوری باشند ولی اگر باشند که فکر می کنم ارزش داره بخریمش{ قیمتش حتما کمتره }
باز هم اگر از جای مطمعا خرید کنی اصلا این مشکلات رو نداری
Refurb به معنای تقلبی بودن نیست داداشه عزیز که اصلا بخواد تقلب بشه یا نشهنقل قول:
و
یه سوالی داشتم خدمتتون.
اون سری از محصولات اپل که در بخش تولید و بیشتر در قسمت کنترل کیفیت دچار مشکل کوچیکی باشن ( به فرض مثال چند پیکسل سوخته در صفحه ی نمایش ) اپل اینها رو جدا کرده و قطعه معیوب رو عوض میکنه و مثل اول بی عیب به فروش میزاره ولی بنا به قانون باید اینها رو زیر قیمت بفروشه و جداگانه
در ضمن تعداد این دستگاه ها محدود و طرفدارای خاصی داره که تو هوا میزنن و خنده داره که فکر کنی اینهمه لپ تاپ مدل ۲۰۱۱ بخوان اکثرا از این دسته باشن
موفق
عاشق های ایر دست نگه دارن...نه ایر بگیرن نه پرو...ایشالا تا آخر ماه ایر جدید میاد :دی
من یه مکبوک پرو "15 گرفتم.
کلی وقتم بود صبر کرده بودم مدل جدید بیاد.کلی هم صبر کردم قیمتا متعادل بشه.
الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم که چرا همون پارسال نگرفتم.
به نظر من همین الان اگر پولتون آمادست
برید بگیریدش.مسلما هرچه صبر کنید چیزای جدید میاد ولی صبر تا کی؟ تا آخر عمرتون باید صبر کنید تا یه چیز بهتر بیاد.
بگیرید لذتشو ببرید.مثل منم وسواس نشون ندید!
اپل ناامیدتون نمیکنه.همیشه بهتر از اون چیزی که فکر کنید بهتون جواب میده
خود اپل این تاریخو اعلام کرده یا از رو شایعاته؟نقل قول:
بعد یعنی این ایر جدید مشخصاتش بهتر از Pro mc723 خواهد بود مثلا یا اصولا Airها کانفیگشون پایین تز از proهاست و تو یه فاز دیگن؟
New MacBook Air to launch later this month
Hold off on purchasing that MacBook Air, a refresh is on the way
on June 15, 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Last month, we gave you the heads up that a new version of s ultra thin laptop, . Now, news out of the company's Taiwanese supply chain suggests that the new model will be available for sale later this month. According to typically reliable sources out of Taiwan, 380,000 of the new notebooks are on their way stateside.
The "refresh" — a term typically used by Apple to signal incremental hardware upgrades and additions — is expected to bring the Thunderbolt[/URL] high speed transfer technology to the Air for the first time. The new aptops are also expected to get the top-of-the-line "Sandy Bridge" microprocessors from Intel, which should provide a generous speed boost to the already speedy hardware.
The MacBook Air is the lightweight brother of Apple's MacBook and MacBook Pro notebooks. It uses a solid state hard drive which doesn't spin like a typical disk drive, allowing the notebooks to be made much slimmer than a typical laptop, and also an order of magnitude faster. Apple hasn't officially announced the launch date of the refreshed Air line, but expect to hear more
کانفیگشون معمولا پایینتر از pro ها هستش...نقل قول:
100 در صد پایین تر قرار دارند ولی با داشتن هارد SSD از سرعت بسیار خوبی بر خوردارند و برای کار های روزمره و عادی مثل فیلم دیدن و اینترنت و کارهای تجارتی خوبه نه برای کارهای سنگین مثل رندر گیری و ... .نقل قول:
ولی خب دیدم که باهاش حتی بازی هم می کردند.:46:
دوستانی که سری جدید لپ تاپ های اپل رو دارن ( مک بوک پرو ) ، خواستم یکم در مورد پورت THUNDERBOLT کمی توضیح بدن که گفته میشه ۲۰ برابر از USB 2 و ۲ برابر از USB 3 و ۴ برابر از کارت های SD سریعتره در تبادل اطلاعات
ایا دیوایس و یا هارد اکسترنالی دیده شده که این پورت رو ساپورت بکنه ؟
MERSI
تو نقدر CNET از MC723 تو قسمت The Badش اینطور نوشته:نقل قول:
دوستانی که سری جدید لپ تاپ های اپل رو دارن ( مک بوک پرو ) ، خواستم یکم در مورد پورت THUNDERBOLT کمی توضیح بدن که گفته میشه ۲۰ برابر از USB 2 و ۲ برابر از USB 3 و ۴ برابر از کارت های SD سریعتره در تبادل اطلاعات
ایا دیوایس و یا هارد اکسترنالی دیده شده که این پورت رو ساپورت بکنه ؟
MERSI
"Thunderbolt is an unproven technology with as-yet no compatible products"
نقل قول:نقل قول:
تو نقدر CNET از MC723 تو قسمت The Badش اینطور نوشته:
"Thunderbolt is an unproven technology with as-yet no compatible products"
امین عزیز پاسخ داد .
ولی خواستم بگم که توی نارنجی بود اگه اشتباه نکنم که خوندم کم کم دارند دست به کار میشند که هاداشون رو به بازار بیارند..
فکر کنم خیلی گرون باشه.یعنی مطمعا هستم خیلی گرونند.:31:
نخیر فعلا هیچ دیوایسی با این پورت ساخته نشده.جز مک بوک ها ...و ای مک ها..شکاف مذکور تکنولوژی مربوط به اینتل هستش که البته این میزان سرعت به صورت نظری هستش و در شرایط طبیعی و هنگام تست شاید نتونید به سرعت مورد نظر برسید که اونهم بستگی به یه سری عوامل داره.......اما کم کم اونهم مثله یو اس بی 3 فراگیر میشه...که احتیاج به زمان دارهنقل قول:
سرعت هاردهای معمولی الان حدودا 80 مگ در ثانیه ست
20 برابرش می شه 1600 مگ در ثانیه
اصلا هاردی هست که همچین کششی داشته باشه؟
فکر نمی کنم حتی اس اس دی هم 1600 مگ در ثانیه رید و رایت داشته باشه
سلام
معلومه که سرعت واقعیش کمتر از سرعت اسمیش هست اصولا این عدد هایی که می بینید فقط سرعت اسمیه و تو واقعیت وحود نداره، مگه همین الان usb3 که سرعت بالای 600 مگا بایت بر ثانیه هست تو واقعیت چقدر سرعت داره؟
اگه بتونی باهاش بالای 50-60 مگ read داشته باشی باید کلات رو بندازی هوا. (رنج معولیش با یه دستگاه خوب بین 30-40 بیشتر نمیشه)
همه استفادش هم فقط واسه انتقال اطلاعات از هارد شما نیست که چون سرعت هاردتون نمیکشه پس نتیجه بگیرید به درد نمی خوره.
مثلا میشه از اون برای انتقال تصویر بین وسایل مختلف به جای پورت DVI, HDMI استفاده کرد.
ضمنا هر تکنولژی جدید رو روز اول مخصوص ما نمی سازند که ببینیم به کار مون میاد یا نه،
اول واسه کاربرای حرفه ای و شرکت بزرگ می سازند بعد واسه عموم توسعش می دن،
یکی از کاربردهای این تکنولوژی واسه کمپانی های فیلم سازی بزرگه که واسه ادیت و کپچر فیلم استفاده می کنند.
ولی به نظرم اپل از ما پول بلوری رو می گرفت (با اینکه اینم هنوز خوب جا نیافتاده) بهتر بود تا این تکنولوژی رو.کد:http://www.apple.com/thunderbolt/
اشتیاه میکنی!نقل قول:
من با ssd external متصل به usb3 سرعت حدود 200 مگ read دارم.
سرعت واقعی usb3 چیزی بین 400 تا 500 مگ است.
تست شما باعث نمی شه مطلب من اشتباه بشهنقل قول:
چون بحث در مورد هاردهای معمولی بود منم یه هارد معمولی رو مثال زدم
شما که با ssd چک کردی مسلما بیشتره
سرعت اسمی usb3 ها، 4.8GB/s (تقریبا 5gb/s) است که بر حسب مگابیت میشه 600.
سرعت واقعی هم برای هر دیوایس به پارامترهای مختلفی بستگی داره. ولی حداکثر اون 3.2gb/s است که به قول شما میشه همون 400.
پس این ایر های اپدیت شده نیومدن
با سلام.
من خودم یک 374 دارم.اما متاسفانه از خریدش نا امیدم،چون لوازم جانبیappleخیلی پر هزینست و با اید هزینه می شود از یک برند دیگری انتخاب کرد.من چون کار اصلیم برنامه نویسی هست نتوانستم با سیستم عامل macخیلی ارتباط برقرار کنم اما برای گرافیست ها سیستم عامل فوق العاده ای هست.اما در کل به نظر من هزینه کردن برای appleدر ایران اشتباه است.
بهترین نوع کابل و دیوایس واسه اتصال یه مک بوک پرو با یه لپ تاپ تحت ویندوز چیه ؟
با هر نوع کابل شبکه میشه این کار رو انجام داد.نقل قول:
البته قبلا سعی کردم که از طریق بولوتوث این کار رو انجام بدم ،بولوتوس مک و وینوز هم دیگر رو پیدا می کنند ولی نمی تونن به هم متصل بشن. (البته به شرطی که از مکینتاش تو مک بوک پرو استفاده کنید نه ویندوز.)
روش بعدی استفاده از Wifi هست که بهتره از wifi مک بوک واسه share کردن اطلاعات استفاده کنی.
چون تنظیماتش تو مک بوک پرو خیلی راحت تره،
بهترین و راحت ترین راه (که واسه همیشه خیالترو رواحت میکنه) اینه که از یه روتر وایرلس استفاده کنی (البته اگه از اینترنت adsl استفاده می کنی می تونی یه مودم وایرلس بگیری)
اقا یک سوال :
بهترین هارد ssd که رو مک جواب میده چیه ؟؟ قیمتش تو ایران رو هم بزارید ممنون میشم.
داش امید فکر کنم خوراکش اینا باشه .
سلامنقل قول:
خود مک که از هاردهای سامسونگ رو دستگاه هاش می ندازه
ولی شرکت intel،ocz هم یه سری مخصوص مک زده
اینم یه سری از قیمت ها تو ایران
تومان 862000 SSD 256GB
تومان 760000 SSD ADATA 256GB
تومان 405000 SSD ADATA 128GB
تومان 349000 SSD ADATA 128GB Read:280
تومان 324000 SSD ADATA 128GB Read:240
تومان214000 SSD ADATA 64GB
انقدر گرونه ... چه خبره ...:20: من 128 رو 180 تومان دیده بودم تو لینک های خارجی { مارکش یادم نیست } بعدش حساب کردم 450 بزارم کنار برای 256 بسه ..اینطوری که ادم یک مک بود ایر میتونه بخره جای یه 256 :31:نقل قول:
اگه انقدر گرون باشه باید بیخیال شم..یا اینگه بگم برام بیارند ..چون هر جوری که حساب می کنم نمی صرفه 700 تومان پول رو بدم بریا 256 گیگ . :20:
اره 256 الان واقعا گرونهنقل قول:
تو سایت های خود سازنده ها 256 رو از 400$ واسه ocz دیدم تا 610$ دل.
یه 480 گیگ هم دیدم 900$ :18:
البته این قیمت ها بستگی به read و write هر هارد هم داره که هرچی بزرگتر باشه گرونتره.
موقع خرید SSD ، به چند نکته دقت کنید :
۱ - سازگاری با مک ،
۲ - به سرعت read / write ی که شرکت سازنده رو جعبه زده توجههی نکنید و بنچمارک های معتبر رو ببینید !
۳ - پورت ساتا ۳ رو به کل فراموش کنید ، که در مک بوک و مک بوک پرو ساپورت نمیشه !
من خودم از ADATA s599 256 GB استفاده میکنم ،
سیستم رو Snow Leopard در ۴ ثانیه و در Lion در ۲ ثانیه بوت میشه ! :18:
رندر میگیرم مثل بنز ،
کامپایل میکنم تو ۳ سوت !
و...
موفق باشید ،
امید
سلام
بچه ها کسی لینک از یه برنامه خوب ریکاوری واسه مک داره ؟ ( مخصوصا عکس )
توی نت هرچی گشتم یا پولی بود یا ....
مرسی
علی جان ببین کارت راه میفته . . :نقل قول:
سلام
بچه ها کسی لینک از یه برنامه خوب ریکاوری واسه مک داره ؟ ( مخصوصا عکس )
توی نت هرچی گشتم یا پولی بود یا ....
http://www.remosoftware.com/mac-recovery
اون موقع که گفتین یادم نبود ولی میتونید momentus xt سی گیت رو هم امتحان کنید.اون هم سرعتش با هارد های ssd مارک هایی مثل فوجیتسو برابری میکنهنقل قول: