لینک پست اول حذف شده است.
----------------------------------------
ویرایش:
از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید دریافت شد.
از "MJHamed" متشکرم.
Printable View
لینک پست اول حذف شده است.
----------------------------------------
ویرایش:
از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید دریافت شد.
از "MJHamed" متشکرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید مبدل USB و RS232 به TTL
ممنون ازراهنمایی شماسربلند باشید
ممنون ازراهنمایی شماسربلند باشید
سلام دوست عزیز دوتا هارد مکستور Model: MAXTOR STM3160813AS, Serial: 9SY2X13N, Firmware: MC1J دارم یکیش تو بایوس ظرفیت 4 گیگ رو نشون میده و اسم هارد و سریالش و فریمورش خودبخود عوض شده - شده این Model: ST_M13FQBL, Serial: QNR_BFW, Firmware: 1117F38D و موقع کار با نرم افزار های پارتیشن بندی روش نوشته bad disk اون راههای استفاده از روش usb to ttl رو استفاده کردم اصلا کار نکرد usb to ttl موندم چیکار کنم لطفا راهکاری اگه بلدید اعلام کنید و ضمنا اون یکی هارد که سالمه رو خواستم فریمورشو آپدیت کنم تحت داس اما موقع دانلود خطا می ده و البته فریمور خودشو دانلود کردم از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا وقتی هارد روشن میه تا حدود 3 دقیقه صدای خفیف تیک تیک میاد بعدش که صداش قطع میشه سیستم بوت میشه و اصلا صدا نمی ده
با سلام خدمت دوستان عزیز کامپیوتر من بعد از ذوشن شدن ویندوزش بالا نمی یاد و می گه ctrl+alt+delرا بزن امتحان کردم دوباره همان پیغام می یاد هارد دیگه ای داشتم که با ان ویندوز بالا امده و هارد قبلیهم روی ساتا 2 قرار دادم ولی پارتیشن ویندوز هارد قبلی رو اصلا نشون نمی ده فقط پارتیشن های دیگش می یاد که امکان نصب ویندوزم به من نمی ده به نظر شما کاری می شه کرد من منتظر راهنماییتون هستم
با سلام خدمت اساتید محترم ، من هارد لپ تاپم wd6400bevt هست و الان detect نمیشه و متاسفانه خیلی دوست داشتم بتون مطالب مفید اینجارو مطالعه کنم که وقت دوستان و با سوال تکراری نگیرم ولی وقت نداشتم، میخواستم راهنماییم کنید که چیکار میتونم انجام بدم، هارد صدمه نخورده فقط یه بار خاموش کردم و فرداش که روشن کردم detect نشد و اینکه من مبدل ttl به usb هم دارم ، مرسی از راهنماییتون :n28:
سلام
دیروز داشتم با کامپیوترم کار میکردم خیلیم عادی بود ولی وقتی امروز روشنش کردم تو بوت که قطعات رو شناسایی میکنه بعد کلی مکث هارد ST31000528AS - Seagate barracuda 7200 1TB ام رو شناسایی نمی کنه لازم به ذکره هارد نه ضربه دیده و نه دستکاری شده ، متشکر میشم اگه راهنمایی کنین!!!
اطلاعات هارد از خوده هارد برام مهم تره
نقل قول:
سلام دوست من
اون ابزار و لوازم مربوط هست به هارد های سیگیت آن هم تعداد معدودی از آن ها نه همه. حال آنکه هارد دیسک شما وسترن دیجیتال است و ایراداتش کلا با هارد دیسک های سیگیت متفاوت می باشد .
گذشته از این حرف ها هارد دیسک شما می تواند یکی از ایرادهای زیر را پیدا کرده باشد.
1- خرابی ویروسی و نرم افزاری
2- خرابی سکتوری مانند بدسکتور
3- خرابی در فیرم ویر هارد دیسک و ماژول های خاص منطقه سرویس این ایراد در هارد دیسک های وسترن دیجیتال بسیار شایع است
4- خرابی رام و یا رام ماژول ها این ایراد در هارد دیسک های وسترن دیجیتال بسیار شایع است
5- خرابی برد هارد دیسک
با این حال بهتر است هارددیسک خود را به یک متخصص نشان دهید.
اما جای نگرانی نیست به احتمال بالای 90 درصد مشکل شما قابل حل است
مرجع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست من
این یکی از ایرادات شایع در هارد دیسک های سیگیت است و بنا به نقصی که در یک یا چند ماژول منطقه سرویس پیش می آید هارد دیسک در یک حالت مشغولی میماند و عموما قادر به برگرداندن اطلاعات خود ( دیتکت شدن یا شناسایی شدن ) نمی باشد. البته ایرادات دیگری نیز قابل پیش بینی هستند مانند بدسکتور و خرابی های بد افزاری و آسیب دیدگی های هد هارد دیسک و...
بهتر است که هارد خود را به یک متخصص نشان دهید تست هارد شما هزینه ای در بر نخواهد داشت فقط مراقب هاردتان باشید .
راستی میتوانید از همان برد TTL نیز استفاده کنید البته هزینه خرید آن با سپردن هارد به دست یک نفر پروفشنال فکر کنم یکسان باشد و گارانتی بهتری دارید.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامی دوباره
مشکل شناسای هاردم حل شد فقط پایدار نیست و هاردم هی قط و وصل میشه سیم رابطش مشکلی نداره و با برنامه HDD Regenerator تو محیط بوت شناسایی میشه و چک میکنه ولی نمی دونم چرا بالا نمیاد !!!!
با یه هارد از سیستم عامل دیگه هم امتحان کردم اول خیلی عادی کار کرد ولی بعد چن لحظه درایوای مربوط بهش پرید؟؟!؟!؟!
هاردم خیلی بی سرو صدا کار میکنه ممکنه مشکل از بوردش باشه؟!؟!
نقل قول:
سلام
خوشحالم که درست شد .
بیشتر توضیح بدید در مورد هاردتون . کلیه کابل ها رو چک کنید . از نظر بد سکتور هارد رو تست کنید.
موفق باشید.
سلام
مشکل هارد بنده به علت گیر کردن بازوی هد (موتور محرک هد) بود که پس از رفع گیر مشکلم حل شد!
بایست بگم که ریستارت یکهویی (دکمه ریستارت زدن) و یا فورس شات داون باعث میشه ک هاردتون مشکل پیدا کنه !! من خودمم نزدیک بود هاردمو از دس بدم که دلیلش همین بود!!!
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم!!!
سلام
چند وقت پیش جابجایی داشتم و هارد رو از کیس باز کردم که صدمه نبینه
اما وقتی بستمش دیگه بالا نیومد
الان دیتیکت میشه و در DEVISE MANAGER هم شناخته میشه اما صداش یکم بد شده و دسترسی به درایوها هم ندارم
وقتی به قسمت Disk management میرم یا با نرم افزارمیخوام شناساییش کنم کلا سیستم هنگ میکنه و مجبورمیشم کابلشو بکشم
لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه
صدای هارد و تصویر مدلش رو قرار میدم
تصویر
صداها
یعنی کسی نیست
چه خلوته اینجا
:n36::n13::n04:
سلام خدمت دوستان
اینجانب با مشکل عدم شناسایی هارد Seagate مواجه بودم که پس از جستوجو مشکل را به این صورت که هارد معیوب را به صورت Slave همراه با هارد دیگر Master متصل کرده که در این صورت هارد شناسایی میشد ولی پس از چند روز کار با هارد دوباره با مشکل روبرو میشم هاردم رو چک دیسک کامل کردم که حدودا دو روز طول کشید و چند بد سکتور نیز دتکت و ریپیر گردید خواستم بایوس هاردم رو آپدیت کنم ولی متاسفانه سایت Seagate باز نمیشه :n37:
میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میشه بایوس هاردم رو پیدا کنم یا اصلا چگونه وارد سایت سیگیت شم؟؟
از همکاری صمیمانه شما کمال تشکر را دارم
احتمالا حواست نبوده یه جایی هارد ضربه دیده که باید هاردتون باز شه
اگه هاردتون شناسایی میشه با برنامه های مربوط به چک هارد دیسک (Hdd regeneratin) هاردتون و چک کنین احتمالا بد سکتور داره
همچنین با برنامه HDat نیز میتونین مشکل هاردتون و شناسایی کنین
البته در صورت نداشتن مشکل فیزیکی هارد جواب میده
سلام
سوالی داشتم
هاردهای مکانیکی بهترن یا هاردای دیجیتالی
با تشکر
سلام .نقل قول:
Firmware صحیح هست . پست زیر رو مطالعه کنید که توضیحاتی در مورد چگونگی آپدیت Firmware دادم . اگر هم سایت سیگیت برای شما باز نمیشه نرم افزارهای گذر از تحریم (!) رو تست کنید .
منظور شما از هاردهای دیجیتالی همان SSD هست ؟ انتخاب از بین HDD یا SSD بستگی به میزان بودجه و نوع کاربری شما داره . بعنوان مثال اگر فقط برای آرشیو دیتا استفاده میکنید و محدودیت بودجه هم دارید خرید HDD مقرون به صرفه تر هست ولی برای بهبود سرعت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها میتونید از SSD استفاده کنید که قیمت بالاتر و حجم کمتری دارند .نقل قول:
سلام ایا این روش بر روی هاردهای دیگر شرکتها بخصوص وسترن جواب میده؟
اگه منفیه ایا راه حل آموزشی هست تا استفاده کنیم.
هارد 500 وسترن لپ تاب دارم تو بایوس شناسایی میشه اما بوت شناسایی نمیشه بعنوان هارد دوم هم خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود
لب تاب Dell دارم هاردش 500 گیگ هیتاچی ساتا 3 هست یک دفعه هارد رو نشناخت (داخل خود بایوس هم نمیشناسه) بعد هاردرو به لب تاب دیگه هم وصل کردم باز شناسایی نمیشه چکار میتوانم کنم آیا با تعویض برد هاردرو میشه برگرداند .
بعد برد هارد رو از کجا میشه تهیه کرد
سلام وقت بخیر
هارد من مشکل پیدا کرده فریم وررش پریده این مدل هارده منه لطفا اگر کسی فایلش رو داره بهم بده ممنون میشم اطلاعات کل زندگیم داخله ممنونم دوستان
Maxtor Diamond Max 22 STM3500320AS MX15 09161 HDD Logic Board
با سلام بنده تبدیل usb رو از شما خردیداری نمودم و لی درایورش نصب نمیشه برنامه شو ظاهرا از شما نگرفتم.اگه میتونید به ایمیل ذیل برام بفرستید.باتشکر
من هارد سیگیت st9500325as با فریمور 0002BSM1 دارم با حجم 500 اگه راهنمایی کنید .توضیحات قبلی شما خیلی عالی بو
درود.بنده هم بعد از کلی بدبختی کابل رو تهیه کردم و بصورت کاملا صحیح وصل کردم و بعد از اینکه زیر اتصال برد به هارد رو قطع کردم با یه کارت ویزیت طبق اموزش و با حرف Z دور موتور رو در حالت اروم قرار دادم بعدش که کارت رو برمیدارم که بتا همون دستور U دور موتور رو بیارم بالا اصلا نمیاد...و ارور میده...لطفا راهنمایی کنید..
جدا کسی نیست راهنمایی کنه؟
ممکنه برد اتصال نداره و پاور نمیکنه چک کنید که فاصله نداشته باشهنقل قول:
ارروری که میاد و بزارید
اگه هارد روشن میشه و صدای خرابی هد نداره پس احتمالا از برد نیست و باید با دستگاه تعمیر هارد درست بشه بهتره اونو ببرید مراکزی که دستگاههای تعمیر هارد دارننقل قول:
فریمور هاردم پریده کمک کنید
سلامنقل قول:
لطفا توضیحات کامل بدید.مدل هارد چگونگی خراب شدن و..
سلام هارد500گیگ سیگیت 7200RPM فریم ورشم KC45
سیستمو روشن کردم بالا نیومد رو صفحه اولش که مارک شرکت مادر برد میاد قفل کرد خواستم ویندوز عوض کنم اصلا هارد شناسایی نشد
از نظر فیزیکی به نظرم سالمه چون دیسک داخلش میچرخه.
اون بالاگفتم داداشنقل قول:
در صورت پریدن فریمور هارد شما باید با دستگاه pc 3000 فرمورشو بزنید یا با دستگاه پروگرمر هم احتمالا بشه که بعید میدونم این دستگاه ها رو داشته باشید پس باید ببریدش تعمیرگاهی که این مدل دستگاه ها رو داشته باشندنقل قول:
نقل قول:
هارد و به سیستم دیگه وصل کنید ببینید بالا میاره؟؟اگه بالا اومد درایو c هاردتون و که ویندوز هست و پاک کنید و به سیستم خودتون وصل کنید و نصب ویندوز کنید
اگه نشناخت اون موقع مشکل از فریمور و .. است سعی کنید از این روشهایی که تو اینجا اومده تست کنید که ریسک داره و اگه تعمیرکار مجرب دارید هارد و اونجا ببرید
سلام و عرض ادب خدمت اساتید.
هارد من SATA نیست از اون مدل های قدیمیه که سوکتشون 40 پین هست،فکر کنم ATA هستن.
حالا برای این مدل هارد ها باید این سیم های رابط usb to ttl رو به کجای هارد وصل کنم؟
با سلام و احترام.
من یه هارد مکستور دارم که دچار همین مشکل عدم شناسایی شده،میخام از طریق راه حلی که شما اساتید مطرح کردید احیاءش کنم فقط مشکل من اینه که هاردم SATA نیست از مدل های قدیمی تره (ATA)که سوکت 40 پین بهشون وصل میشه.من باید سیم های رابط USB to ttl رو به کدوم قسمت و کدوم پین ها وصل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان.
راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]