بچه ها برین سایت masseffect.com ببینین
Masseffect 3 تو راهه.تریلرشم ببینید..گیم اسپات هم تاریخ زده...
Printable View
بچه ها برین سایت masseffect.com ببینین
Masseffect 3 تو راهه.تریلرشم ببینید..گیم اسپات هم تاریخ زده...
تا حالا کسی در بازی با همچین صحنه ای برخورد داشته؟
کد:http://playstationunlimited.com/wp-content/uploads/2011/01/Garrus-cuddling-e1293984765886.jpg
مسعود كلي حال كردم ...
چه از ته دل هم بغلش كرده...
این کدوم مرحله است کسی میدونه ..... ؟؟؟؟؟
خیلی قشنگه
آون کیه ؟؟ گراسه ؟؟؟
کی اینجوری شده که ما ندیدیم؟؟؟
من فقط دیدم میرندارو اینجوری بغل میکنه..
اگه با همه بشه همچین کاری کرد ... دیدن صحنه ی Grunt باید خیلی جالب باشه :27:
کلا با تمام مونث هایی که جز یارات هستن میشه رابطه ی عاشقانه بر قرار کرد..اما بقیه رو نمیدونستمنقل قول:
من فقط دیدم میرندارو اینجوری بغل میکنه..
آها
این مرحله قبل از حمله به collector هاست
Romance
هم با مونث میشه Romance کرد هم با مذکر.:31:
سلامنقل قول:
این عکسی که شما گذاشتید با استفاده از اون ویرایش گر سیو معروف مس افکت ساخته شده
شخصیت شپرد (شفرد) میتونه هم زن باشه و هم مرد که در هر صورت با شخصیت های جنس مخالف میتونه رومانس داشته باشه
مذکر با مونث و مونث هم با مذکر
وقتی شخصیت مونث رو انتخاب می کنیم یکی از کسانی که میشه باهاش رومانس داشت گاروس واکارینه
این برنامه ای که گفتم میتونه جنس رو تغییر بده یعنی دقیقا اگه ما قبل از مرحله نهایی که رومانس انجام میشه اینکارو بکنیم همه چی تغییر می کنه
برای مثال من خودم با شخصیت مونث با میراندا و جک و کلی رومانس انجام دادم و با شخصیت مذکر هم با گاروس و جوکر و جیکوب
منظورم اینه که این صحنه در داخل بازی وجود نداره و بخاطر کشش و قدرت پایه بازی که خیلی زیاده با تغییرات متغیرها میتونه انجام میشه
اینم پروفایل Garrus Vakarian
نقل قول:
کد:http://i185.photobucket.com/albums/x289/Megafones/Mass%20Effect/GarrusVakarian-PredatorMX.jpg
IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد. این سایت پارسال به نسخه X360 نمره 9.6 رو داده بود!
همچنین سایت GameSpot هم به بازی نمره 8.5 رو داد. از مشکلات بازی هم به فریم ریت و مشکلات اجرایی بازی اشاره کرده.
یک جا تو نقدش گفته متعجب نشید اگه ناگهان در به هوا رفتید و نتونستید حرکتی کنید. هیچ راه فراری برای باگ وجود نداره جز اینکه دوباره از سیو قبلی لود کنید.
هم گفته کیفیت بافت ها در نسخه PS3 نسبت به نسخه X360 بهتره اما با وجود مشکلات اجرایی و برخی لودینگ هایی که به طرز شگفت آوری طولانی هستند بازی رو تبدیل به یک محصول ناپایدارتر از نسخه 2010 کرده!
توی آخرین جملاتش گفته:
این پورت اونطوری که شایسته ی بازی بود بدون عیب و نقص نیست!
خدارو شکر بالاخره واسه ps3 هم اومدش..حالا باید منتظر dlc های بی نظریش موند...:8:
مشکل بالا رفتن و در هوا موندن در نسخه ی pc بود که واقعأ هم اعصاب رو خورد می کردن!!! لودینگ بسیار طولانی هم در بازی موجود بود !!نقل قول:
یعنی بعد یک سال ، نتونستن این مشکلات رو حل کنند!!
من این بازی رو دوباره تموم کردم تو پرسنل بازی که آخرش اومد دیدم خانم شهره آغداشلو هم به جای یه شخصیتی صحبت کرده تو بازی.
گفتم شاید بعضی ها ندونین.
خوش باشید.
یه سوال هم دارم عزیزان.
من برعکس دراگون ایج دی ال سی های اینو هنوز بازی نکردم.گذاشتم liar of sb دانلود شه.
مشکلی نداره حالا که بازی تموم شده اونا رو بازی کنم؟
کسی لینک تورنت با راهنما مربوط به باقی دی ال سی ها داره؟بقیه کلا چند گیگ میشن؟(اور لرن و ...)
انگار یه سری مشکلات در نسخه Ps3 وجود داره که احتمالا پچ بزودی منتشر خواهد شد
خبرشو گذاشته بودم اون ور
سلام به همه
آقا من ویندوز ریختم بازیو پاک کردم..حالا که میخوام دوباره بریزم جریان این dlc هایی که بازی کردم چی میشن؟؟
دوباره باید نصب کنمشون رو بازی؟؟
سلام دوستان
من الان دنبال شماره اول این بازیم. مثل اینکه دیگه هیچ جا ندارن:41:
دوستان اگه جایی رو میشناسن که شماره 1 رو میفروشه خواهشا معرفی کنید تا ما هم از این بازی زیبا بی نصیب نمونیم
اوه من توی شهرمون وقتی تازه نسخه دومش اومده بود خواستم یکش رو بگیرم نتونستم چه برسه به حالا!!نقل قول:
مخصوصا بازیهایی از این قبیل که طرفدارهای خاص خودش رو داره و به درد هر کسی نمیخوره!
آقا یکی به این گلی که لقت کردیم جواب بده ...:19:نقل قول:
آره اگه بازی رو پاک کردی باید دی ال سی هارو دوباره بریزینقل قول:
اول بازی رو نصب کن بعد دی ال سی هارو یکی یکی
البته سیو هایه بازیو نگه داشتم.نقل قول:
ینی باز باید dlc هارو از اول بازی کنم؟؟ :41:
اگه سیو های DLC ها رو داری فکر نکنم نیازی باشه دوباره بری.نقل قول:
بعد از اینکه بازی رو نصب کردی تمام DLC ها رو نصب کن بعد سیوهات رو کپی کن.
مس افکت 3 هم معرفی شد به زودی dlc های داستانی که داستان بین 2 و 3 رو نقل میکنه پخش میشه ×
مرکر جان اخرین دی ال سی که همون LoSB بود که حالی داد :دی
یعنی قراره یه دی ال سی جدید برای ME2 بیاد ؟
احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه
اینو میگم چون داستان ME تو زمین تموم میشه و مربوط به انسان هاست
اگه میشه لطف کن یه منبع چیزی بذار برم بخونم
نقل قول:
برای مس افکت هنوز چندین دی ال سی مونده که به مرور زمان و به مرور معرفی شدن نسخه 3 پخش میشه. تمام داستان های مربوط به الیانس ها و باقی قصه ها تا قبل حمله ریپر ها به زمین تو دی ال سی گفته میشه:46:
اها گرفتم
این جمله من سوالی بودا : احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه ؟
در ضمن امروز 8 فوریه یه دی ال سی جدید که لباس های جدیده برای گرانت و میراندا و تالی اومده که مرکر جان بزودی لینک دانلودشو میذاره :دی
فعلا اون دی ال سی تنها برای ایکس باکس پخش میشه شاید بعدا برای پیسی و پلی استیشن هم اومدنقل قول:
:10:
اصلا هیچ خبری از دی ال سی داستانی جدیدی پخش نشده ؟
هیچ خبری منتشر نشده که قراره dlc داستانی جدیدی منتشر بشه!
آخرین dlc این بازی Alternate Appearance Pack 2 بوده که 8 فوریه یعنی امروز منتشر شده
به صورت داستانی هم نبوده فقط یه سری زره جدید برای اعضای گروه اضافه می کرده
خودتون می تونید اینجارو نگاه کنید:
اگه dlc جدیدی تایید بشه مطمئنا اول در اینجا قرار می گیره ....کد:http://masseffect.bioware.com/
وحید جان چرا جوش میزنی من که نگفتم امروز پخش میشه. به مرور زمان و به مرور معرفی بیشتر مس افکت 3 اون دی ال سی ها پخش میشه.نقل قول:
هون اوایل شرکت بایو ور گفت که داستان بین 2 و 3 رو دی ال سی ها نقل میکنند و قبل پخش شادو بروکر هم گفتند که 10 دی ال سی نیمه اماده شامل داستانی زره و تفنگ دارن که به مرور پخش میشن:46:
مرکر جان فکر کنم برای همه پخش میشهنقل قول:
منبع : کریس پریستلی از مسئولان بایو ویر - سوشال نتورک رسمی بایو ویرنقل قول:
Alternate Appearance Pack 2 – Because it’s time to put the “war” back in “wardrobe.
Available for PC, Xbox 360 and PS3 on Tuesday February 8.
نقل قول:
کد:http://social.bioware.com/forum/1/topic/129/index/5898596/1
اینم لینک لباس های جدید برای مس افکت 2 با حجم 91 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_AltAppearance2.exe
سلام. لینک دانلود برای نرم افزار آنلاک کننده ی dlc های بازی خراب بود ، هر چه قئر هم توی نت گشتم نتوستم همچین چیزی رو پیدا کنم :دی.
اگه لینک سالم بزارین ، ممنون می شم .
سلام
یکی لینک آخرین آنلاکر رو برای دی ال سی ها بذاره که نمیدونم چرا مال من هم کار نمی کنه !
لطفا از مدیافایر لینک بده
سلام
ببخشید که ما یکم از تاریخ عقبیم
بالاخره Mass Effect 1 رو گیر آوردم و الان مشغول بازیم. میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه لینک DLC های شماره 1 رو دارین بزارین.
اگه برای فعال کردنشون احتیاج به آنلاکر یا پچ یا کرک خاصی هم هست لطفا همشو بزارین
ممنون از همه.
لینک آنلاکر
کد:http://www.mediafire.com/?5fynbasibs5ypam
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
لینک آنلاکر
کد:http://www.mediafire.com/?5fynbasibs5ypam
بروبچ این بازی رو کسی تائید میکنه ؟ یعنی قشنگه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟
دوست من این یه بازی RPG هست یعنی کل داستان بازی بستگی به تصمیماتی داره که شما در طول بازی میگیری و صد البته به انگلیسی متوسط به بالا احتیاج داره ضمنا اکشن خیلی خوبی هم داره در کل اگه RPG باز هستی از دساتش نده که ضرر کردی!!!نقل قول:
اگر هم نیستی ممکنه از اکشنش خوشت بیاد چون خیلی شبیه gear of wars هست ولی اگه زیانت قوی هست و حتی تا حالا بازی RPG انجام ندادی بازم بهت پیشنهاد میکنم چون خود من به عنوان اولین تجربه_م توی این سبک به شدت ازش راضی هستم و یکی از بهترین بازیهای عمرم شده:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من مس افکت 1 رو تازه تموم کردم و حالا مس افکت 2 رو نصب و می خوام بازی کنم سیو های نسخه اولی رو هم منتقل کردم(از طریق فایل MassEffect2Config)ولی در عین ناباوری اینو میبینم:41:ایراد کار کجاست دوستان:11:محتوای مخفی: ادامه
سلام. بعد از منتقل کردن کرک ، در منوی بازی باید گزینه یی import me1 رو در کنار new game بیبینید . اگه نباشه ، یعنی این کار رو درست انجام ندادین .نقل قول:
در ضمن ، خود فایل me.exe مورد داره و نمی تونید سیو رو import کنید . برای باز کردن بازی ،از masss effect launcher استفاده کنید .
سلام اصلا بازیم کرک نداره یعنی نصبش کردم بعد وارد بازی شدم تا جاهایی هم بازی کردم ولی چون می خوام دقیقا ادامه نسخه 1 باشه لازمه که سیو هام import شن.منظورتون از me.exe همون MassEffect2Config است؟؟نقل قول:
شما دوست عزیز سیو های ME1 رو در پوشه ای به همین نام در مسیر زیر قرار بدیدنقل قول:
C :\document and settings\user\my document\bioware\mass effect 2\save
البته لازم نیست سیو مراحل بازی رو انتقال بدید فقط سیو های مربوط به کاراکتر کافیه ،اون خانمه هم اسمش Miranda هست.:31:
راستی یادم رفت اینو بگم که اگر تو مسیر بالا که گفتم پوشه ای بنام SAVE نبود اون رو هم خودتون بسازید من خودم با همین روش سیو هام رو از ME1 به ME2 منتقل کردم.