میشه این فریمور هک شده رو با nsu آپدیت کرد؟نقل قول:
Printable View
میشه این فریمور هک شده رو با nsu آپدیت کرد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز سوالای سخت میپرسیا:18::31:
والا تا جایی که تحقیق کردم به احتمال زیاد نباید بشه
حتی پیشنهاد شده از phoenix استفاده کنید چون بعضیا نتونستن با jaf این فریم ور هک شده رو بریزن رو گوشیشون.
اگه اینطوری باشه که عالیترهنقل قول:
چون در روشهای قبلی با یک فرمت همه چی میپرید
اما اگه فیرمور را دستکاری کرده باشند واسه همیشه رو گوشی میمونه
من که خوشحال شدم از این خبر.
یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده که این تشخیص چهره چه کاربردی داره؟! فقط دور صورت کادر میکشه...
باید مربوط به فریمور گوشی باشه چون من 4 و 5 گوشی رو خودم تست کردم که مشکل داره و فقط صفحه سفید نشون میده. البته همراه اول میذارم یکم کار میکنه ولی گزینه های مثل سرچ رو انتخاب میکنم هنگ میکنه. با ایرانسل که کلا صفحه سفید نشون میده.نقل قول:
راه حل همون استفاده از مرورگرای دیگس مثل اپرا...
سلام
خب دوستان لينك فريم ور ورژن21 رو بدن ديگه.
من بيصبرانه منتظرم.
يه سوال:تشخيص چهرش كه از بين نميره؟
من كه كاربردي درش نديدم.نقل قول:
یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده که این تشخیص چهره چه کاربردی داره؟! فقط دور صورت کادر میکشه...
ولي خب اينم به جذابيتاش اضافه ميكنه.
سلامي دوباره به دوستان عزيز
اونايي كه ميخوان گوشيشونو كه ورژن 20 و21هست هك كنن به اين تاپيك مراجعه كنن لطفا.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=385936[/PHP]
سلامنقل قول:
ببینید وقتی گوشی صورت رو تشخیص میده در نتیجه وقتی عکس میگیرین رویه صورت فوکوس میکنه که باعث میشه عکسایی که از چهره میگیرید تار نشه.
سلام من چند مشکل با گوشی n86 دارم:41:
هر به چند وقت خودش وصل می شه به اینترنت دلیلش چی و چکار باید کرد که چنین اتفاقی به صورت خودکار اتفاق نیفته ؟؟؟:41:
بعضی وقت ها گوشیم از وقتی که روشنش می کنم ویبره اش هر به چند وقت کار می کنه این حالت رو چجوری غیر فعال کنم ؟؟:41:
من قبلا n70 داشتم یه برنامه ای رو خودش بود که می شد صدای خودمون رو روی برنامه ضبط کنیم و بعد با گرفتن یک دکمه اسم اون رو بگیم و بعد اجرا می شد تو n86 می خواستم ببینم چطور می شود این کار رو کرد هر کاری کردم صدای من رو ضبط نمی کنه می شود آموزشش رو بهم بگید
یه برنامه می خواهم برای دیدن ماهواره از طریق اینترنت گوشی آیا برنامه ای که کار کنه هست چند تا من ریختم جواب نداد:5:
من گوشیم رو آپدیت کردم آیا راهی هست برای هک کردنش خیلی از برنامه ها نیاز هست فایل سیستمی گوشی رو ببینم با
X-plore v1.34 هر کاری کردم نشونشون نمی دهد آیا کسی راهکاری داره
البته با SignSiS برنامه هایم رو هک می کنم و مشکلی از لحاظ برنامه ریختن ندارم ولی هک کردن ودیدن فایل های سیستمی مشکل منه:19:
آیا بازی شتاب سنج دار کسی داره به من بده چون من گوشی n97 دستم بود چند وقت و چند تا بازی داشت ولی واسه این گوشی تاحالا پیدا نکردم چیزی ؟؟!!
بازی های n-gage رو چجوری نصب کنم و اینکه یه سریال رو جعبه گوشیم بوده اون رو چجوری باید استفاده کنم و از کجا بازیش رو بگیرم
:10::11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1:ممکنه packet data رو زده باشین رویه when available که باید بکنید when neede و یا ممکنه تویه
wireless LAN گزینه show WLAN availability ro gozashtin روی yes که باید بکنیدش never
2:این مورد کمی عجیبه .در کل اگه عیب نرم افزاری باشه یه ریستور فکتوری بکن درست میشه.
3:بله اینم داره .شما دکمه بالا سمت راست رو بگیرین فعال میشه.
4:همچین برنامه هایی هست اما سرعت اینترنت سیم کارت های ایران معمولا جواب نمیده.
5: بله هک میشه اما کمی مشکلتره ولی دیگه برایه همیشه هک میشه . اینم لینک آموزشش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6:والا از این بازی ها بهش حتما میخوره باید بگردین تویه همین انجمن پیدا میکنی.
7:برای نصب ان گیج هم باید تشریف ببرین اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
سلام
برنامه ای برای n86 هست که بتونیم روی اس ام اس و گالری و ... رو رمز بزاریم؟
سلامنقل قول:
آره
وقتي گوشيت هك شد،يه رامپچر روگوشيت نصب كن وبعد برو پچ هاي مربوط به اين كار رواز اين قسمت تهيه كن
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=330496[/PHP]
سلام دوست عزیز.خدمت شما عرض کنم ساخت چین هستش.اگه هم فلاند باشه بدون لیبل هستش.نقل قول:
اما این جنس چینی دست کمی از فلاندش نداره پس نگران نباشید.
با سلام
نمیدونم این فقط گوشی منه که اینجوری شده یا ماه همه
از وقتی گوشی رو به ورژن 21 آپدیت کردم ، دیگه موقع عکس برداری صدا میده و نمیشه قطعش کرد .. دوستان دیگه ای که آپدیت کردن ، مال شما هم اینجوریه ؟
اين برنامه هم برا اونايي كه گوشيشون هك نيست.نقل قول:
مثل خودم.:13:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=377952[/PHP]
سلام اقا من يه مشكل با گوشي n86دارم واون اينه كه وقتي اونو شارژ ميكنم خيلي زود شارژتموم ميكنه مخصوصا زماني كه باهاش اهنگ گوش ميدم 5-6تا اهنگ بيشتر نميتونم باهاش گوش بدم حتي انتي ويروس هم روش نصب كردم وباطريش روهم عوض كردم باز مشكل حل نشد خواهش ميكنم اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد.
سلام..
دوستان، قیمت دسته دوم این گوشی چنده؟؟؟
میخوام اگه بشه بخرم...
صدای این گوشی چه طوره؟؟؟؟
دوربینش چی؟!؟خوبه؟؟
بستگی به تمیزی گوشی دارهنقل قول:
ولی بین250 تا 280 تومن میتونی گوشی خوبی پیدا کنی
صدای چی اش ؟
صدای اسپیکرش هنگام پخش موزیک متوسط رو به پایین
صدای فیلمبرداریش عالی
صدای هندزفری اش
راضی کننده
دوربینش هم فوق العاده اس :31:
سلام
دوستان میشه لطف کنید بگید سریال نامبر N - Gage گوشی رو از کجا میشه فهمید. منظورم همون سریالی که باهاش میشه یکی از بازیها رو ریجستر کرد.
من جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده که بعضی اوقات گوشی شارژ نمیشه! یعنی از طریق USB یا شارژر هر چی سعی میکنم نمیشه! باید خاموش روشن کنم تا درست شه !
یه مشکل فجیع دیگه که جدیدا پیش اومده اینه که گاهی اوقات دکمه های گوشی (2-3 از دکمه های بالای نامبر ها) کار نمیکنه و قاط میزنه (!) که اینم باید باهاش ور برم تا درست شه.
به نظرتون چشه گوشی؟
ورژن 11
دوست عزيز مشكل ويروس نيست!نقل قول:
سلام اقا من يه مشكل با گوشي n86دارم واون اينه كه وقتي اونو شارژ ميكنم خيلي زود شارژتموم ميكنه مخصوصا زماني كه باهاش اهنگ گوش ميدم 5-6تا اهنگ بيشتر نميتونم باهاش گوش بدم حتي انتي ويروس هم روش نصب كردم وباطريش روهم عوض كردم باز مشكل حل نشد خواهش ميكنم اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد.
مشكل باتري گوشيت كه بايد عوض بشه.
البته باعث تعجبه!
چون اين سري نوكيا باتري هاي خوبي روبرا گوشيا داشت.
من حداقل2روز وحداكثر3روز شارژم رو نگه ميدارم.
هم فيلم نگاه ميكنم.هم آهنگمو گوش ميدم.دركل ازباتريش راضيم.
والا نميدونم مشكل از كجاست،ولي بهت پيشنهاد ميكنم اگه برات مقدوره به ورژن21آپديتش كني.نقل قول:
من جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده که بعضی اوقات گوشی شارژ نمیشه! یعنی از طریق USB یا شارژر هر چی سعی میکنم نمیشه! باید خاموش روشن کنم تا درست شه !
یه مشکل فجیع دیگه که جدیدا پیش اومده اینه که گاهی اوقات دکمه های گوشی (2-3 از دکمه های بالای نامبر ها) کار نمیکنه و قاط میزنه (!) که اینم باید باهاش ور برم تا درست شه.
به نظرتون چشه گوشی؟
ورژن 11
برای من هم همین مشکلو داره بار اول که به usb وصلش میکنم شارژ نمیشه یه بار میکشم وصل میکنم درست میشه، نمیدونم مشکل از کجاست، بعیدم میدونم به فیرمور ربطی داشته باشه چون ماله من 21 هستش
کسی پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
امروز قیمت کردم 420 تا 400 شده من که خریدم 365
یه سوال دلرم وقتی برنامهsmart com باز مکنم و نقشه تهران رو لود میکنم باز هم نشون نمی دهد که من کجای نقشه هستم کسی هست بتونه راهنماییم کنه
سلامنقل قول:
یه سوال دلرم وقتی برنامهsmart com باز مکنم و نقشه تهران رو لود میکنم باز هم نشون نمی دهد که من کجای نقشه هستم کسی هست بتونه راهنماییم کنه
اول ببين كانكت شدي؟
اين گوشي نسبت به گوشياي ديگه يه خورده بيشتر طول ميكشه تا كانكت بشه(5تا7دقيقه)بستگي به جايي كه هستي داره.
من پيشنهاد ميكنم از مپ گوشي استفاده كني.چون هم كم حجم تره وهم قابليتاش اصلا با اسمارت كام قابل مقايسه نيست.چون برنامه خود نوكياست.رودستش نيومده.
ولي اسمارت كام فقط ميتونه بهت بگه كجا هستي.برات هيچ آدرسي رو سرچ نميكنه.
فقط ميتوني يه نقطه اي رو علامت بزني بعد ازاون نقطه تا جايي كه هستي يه خط چين ميكشه.
با مپ ميتوني هرجايي بري حتي اگه آدرس رو هم بلد نباشي.
سلام بچه ها
ضریب رضایت این گوشی چطوره؟ تصمیم گرفتم فردا برم بخرم. پولم که نمی رسه مدل بالاتر بگیرم؛ و در ضمن... چون پشتیبانی زبان فارسی برام خیلی مهمه میخوام این گوشی رو بگیرم.
لطفا راهنمایی های لازم رو بکنید :31:
سلامنقل قول:
والا برای هرکی فرق داره ولی برای من که ان82 قبلش داشتم شاید کمتر بوده ولی در کل سرعت خیلی بهتر نصبت به ان82 داره دوربین خیلی بهتر حتی شب:31: اینو دقیقا مقایسه کردم فقط یکم شب نصبت به ان82 چون فلشش زنون نیست شاید عکسش بیشتر بلرزه تو تاریکی کامل ولی روشنتر میگیره.باتری خیلی بهتررررر و مهمتر تم انیمیشن:31: ولی منکه هیچ وقت روشنش نمیکنم.:19:
ولی در کل تو بازارم گوشی بهتر نیست با این قیمت:31:
در ضمن حتما سعی کن یا ورژن 21 باشه یا خودت زود بکن 21 چون 20 از نظر سرعت :41::2:
به سلام! چشمم به جمال روی زیبایت روشن شد توتال جون! :دینقل قول:
من هنوزم از نوکیا بخاطر شاهکارهای اخیرش ناراحتم! :13: اما خوب چی کار کنم دیگه... عشق نوکیا رو نمی شه از وجودم پاک کنم. اکنون اینترنت دایل آپ دارم؛ ADSL ام وصل شد امضام رو هم اصلاح می کنم...
توتال جون؟ شنیدم توی نگارش تازه ویژگی تشخیص چهره هم گنجونده شده و کیفیت عکس برداری و فیلم برداری بالا رفته. می خوام بدونم که توانایی خوابوندن کل این سامسونگ های تازه به دورون رسیده رو داره یا نه؟! :27:
و دیگه این که WDR داره؟
دوستون دارم :40:
:31:سلامنقل قول:
آره از ورژن 20 به بعد اضاف شده.
من با اینوو و اس 8300 کار کردم.
تو روز بهتر نباشه مثل اوناست ولی تو شب نه دیگه:31: کلی فرق میکنه:31: حالا میگیری میفهمی.
نه wdr نداره.
میدونی مشکل دوربین گوشیهای سامسونگ معمولا حالت اتو هست که زیاد جالب نیس ولی با تنظیم خوب میشن ولی ماله نوکیا شما فقط در دوربینو باز کن وعکس بگیر همین:31:
یه بدی که ان86 داره فقط دکمه عکس برداریش هست که نصبت به 82 سفته:46:
راستی بعد یه مدت میفهمی که ان86 چقدر جنس بدنش محکمه و رنگش مثله ان82 زود نمیره.
دستت درست! :31:نقل قول:
یعنی expose نوری نداره؟! :41: ( جاهای تیره عکس رو خودکار روشن کنه. برای نمونه عکس طبیعت با آسمون روشن که در حالت معمولی درختان و همه چیز به خاطر روشنایی آسمون تیره می افته و با کمک این ویژگی به طور خودکار جزیئیات تیره روشن تر می شن )
گوشی من آثار ضربدیدگی در 3 نقطه و رنگ رفتگی در دگمه میانبر سمت راست داره! البته هنوز یه 6 ماهی از گارانتیش مونده که باعث می شه مفت برش ندارن... :21:
دوستون دارم :40:
سلامنقل قول:
ببین داریوش جان این wdr ماله سامونگاست البته 80 درصدشونم نمیدونن چیه :31: ولی خیلی چیزه بدرد بخوریم نیست اونجور در عوض
ان 86 همین کاری رو که گفتی خیلی بیشتر از گوشیهای دیگه انجام میده و این کار رو بخاطر بکار بردن تکنولوژی تغییر دریچه دیافراگم (درست نوشتم:31:) هست که انجام میده که در گوشیهای دیگه به غیر از سامسون 12 مگاپیکسلی (pixon) وجود نداره که اونم تازه به اندازه ان86 نیست:31:
جون! تو فقط حرف بزن!!! درّ و گوهر می ریزه بیرون... :31::46:نقل قول:
اگه این جور باشه که این گوشی یه جواهره...! :18: این تغییر دریچه دیاگرام ( دیافراگم دیگه چیه؟ :دی ) خودکار هست یا بایستی مانند N82 دستی تنظیمش کنیم و زجر کش بشیم تا ببینیم کدوم عدد درست از آب درمیاد؟!
راستی...فال پاسور هم گرفتم؛ برای N86 مانند هلو تا آخرش رفت... برای رنوار و امنیا HD همون اوایل کار قفل شد! :31: پس تصویب شد. همین N86. نکته دیگه ای نمونده که بگی؟
آهان... خدایی نکرده شنیدم که گرون شده! درسته؟ :13:
دوستتون دارم :40:
:31:نقل قول:
n86 با پاسور مشکل نداره کلا پاسور دوسته.
نه خودش به طور اتومات دریچه رو از 2.4 تا 4.8 تغییر میده.
مثلا ماله ان82 رویه 2.6 ثابته:31:
والا مورد دیگه ای نیست فقط یکم سنگینه با صدایه اسپیکرش مالی نیست زیاد تو همون مایه ان82 هست:31:
مال ان86 سه خالت دارهنقل قول:
2.4
3.2
4.8
ان82 فقط 2.8 ه
8510
2.6 ه
پا گرفتی حسن:31:نقل قول:
از بس این 8510 میاری جلوم حواسم نیس میگم ان82 هم 2.6:31:
شرمنده داریوش آره ان82 2.8 و 8510 2.6 هست:31:
از هر دوتون به ویژه شما توتال جون، سپاسگذارم :11:
مشغول مذاکره هستم برای خرید. :دی راستی، فردا علاءالدین بازه یا بایستی صبر کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unlouck Code _ Quick Office
با سلام خدمت اساتید محترم
N86 8MP : نوع گوشی
بنده Quick Office _را UPDATE کردم پس ار اتمام Update ....
گزینه Enter Unlock code در منوی Option ظاهر شد
فقط 5 روز به انمام ان باقی ایست
dar gheshmat About :
Ver 6.2.2.217 nokia_s603.2 copy right c Quick office inc ....19997 -2000
all rights reserved for more information ,visit[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IMSI: 432119002128638
IMEI: 358270032100098
از اساتید بزرگ درخواست دارم UNlock code را در این پست قرار بدن
این مشکل نمدونید از کجاست؟نقل قول:
به نظرتون چشه گوشی؟
ورژن 11