نقل قول:
هیچ کدام از مشکلات شما را بنده ندارم!
Printable View
نقل قول:
هیچ کدام از مشکلات شما را بنده ندارم!
ای ول من هم همین نظر رو دارمنقل قول:
یه مدت هم بین ویواز و ساتیو دو دل بودم اما کلاس ساتیو یه چیز دیگست.
فقط گارانتی دار میخوام بگیرم که باتری و ... رو دستکاری نکرده باشن. پارس کامتل که خیلی زیادی گرون میده یکی از بچه ها هم نوشته بود رم 8 گیگ روش نیست. دنبال نمایندگی (گارانتی 18 ماهه پارسه) هستم که هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
بچه هایی که گرفتن کسی رم 8 گیگ رو گوشیش بوده؟
دوست عزیز پارسه فقط یه اسمه !
دنبال نمایندگیش نباش :دی
یه کارت بهت میدن 10 تومن میگیرن !
الکی ! بدون گارانتی بگیری بهتر از پارسه هست
فقط پک پولوم بگیر که خیالت راحت باشه !
آخرین قیمت گوشی 518 (تهران اعلائدین) بدون گارانتی
نقل قول:
مگه بدون گارانتی هم پلمپ دارن؟
اون رم 8 گیگ تو همشون هست؟
نه. بسته بندیش هیچ پلمپی نداره. بدون گارانتی هم خطر این که لوازمش کم بشه یا این که با مدل تقلبی عوض بشه هم هست.نقل قول:
سلام
ي كارت پارس كامتل الكي ميدن كه نه سريال داره نه مشخصات گوشي - به نظر من پول گارانتي نده
مال من كه رم 8 گيگ داشت
امیدوارم پارس کامتل همین کار نوکیا رو بکنه و سیستم تشخیص اصالت گارانتی رو راه بندازه. مال نوکیا خیلی باحاله... هلو برو توی گلو! :دی شماره سریال رو می دی بهت می گه که گوشی یا گارانتی اصله یا نه...
معمولا خود نمایندگی ها گارانتی اصل می دن. البته شما می تونی بری از بازار موبایل ایران بگیری. اونجا همه مغازه ها نمایندگی اند و گارانتی ها هم اصله... :46:
دست همگیتون رو می بوسم
شاد باشین :10:
داره یه شماره داره (10009999 :sms)سریال رو sms میزنی جواب میده.نقل قول:
ای ول بازار موبایل ایران کی راه افتاد من آخرین بار که اومدم تهران 8 ماه پیش بود هنوز هیچ خبری نبود ازشکد:http://www.parscomtel.com/se/fa/morenews.aspx?id=6
پس بازار قابل اعتمادیه بنداز بنداز نیست مثل الاعدین؟
گروهي در سايت موبايلستان خريدند و از باتري مينالند به گفته هاشون حتي به 1 روز نميكشه
ببین سونی اریکسون تو استندبای خیلی خوب جواب میده و میشه گفت تو این مورد بهترینهنقل قول:
ولی این گوشی نسبت به امکاناتش باتری کم ظرفیتی داره ... اگه بهش دست نزنی خوبه ولی اگه استفاده کنی خیلی جوابگو نیست
شما در نظر بگیر این سی پی یو و رمو ال سی دی بزرگ با یه باتری 1000 میلی آمپری چقد باید جواب بده
ان86 با یه سی پی یو تکی که مصرفش از این خیلی کمتره و ال سی دی خیلی کوچیکترو oled با باتری 1200 میلی آمپری 2 3 روز جواب میده دیگه در نظر بگیر این چقد باید جواب بده
با استفاده معمولی 2 تا 3 روز میمونه !
البته نباید انتظار باتری مثله ک800 یا ک750 و دیگر سونی اریکسونا رو داشت !
اینم اضافه کنم که سونی نه تو استندبای بلکه توی عمل هم بهترین برند از نظر باتری هست !
این اثبات شدست ! همین ستیو با باتری 1000 ش از امنیا و 100 تا گوشی دیگه از برندای دیگه بیشتر باتری نگه میداره (تازه با LCD از نوع TFT و دوربین 12 مگاپیکسل)
یا همون ایکس1 که 800 ساعت استندبای داره !
اینجاست که قدرت باتریهای سونی معلوم میشه !
نه اینجوریا هم نیست بحث بحث باطری تقلبیه وگرنه باتری اصلی همچین مشکلی نداره. نمونش p990 خودم با باتری اصلی بود 3 سال بدون کوچکترین ضعیف شدنی 3 .4 روز با استفاده معمولی کار میکنه. در صورتی که یکی از آشنایان گرفته بود 1 روز به زور جواب میداد.
البته سونی اریکسون تو باتری بهترین هست ولی دیگه معجزه نمیکنهنقل قول:
بهترین گوشی برای مقایسه با ساتیو از نظر باتری 5530 هست
باتریش بد نیست در حد معمولیه
حالا ساتیو با همون باتری و سی پی یو arm cortex با فرکانس 600 مگاهرتز و رم 2 برابر و شتاب دهنده 3 بعدی و 6 دهم اینچ صفحه بزرگتر و دوربین 12 و فلش زنون و...
مطمعناً نمیتونه در حد 5530 که خودش باتری معمولی داره باشه و ضعیفتره
Nokia 5530 XpressMusic
Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh (BL-4U)
Stand-by Up to 336 h
Talk time Up to 4 h 54 min
Sony Ericsson Satio (Idou)
Battery Standard battery, Li-Po 1000 mAh
Stand-by Up to 360 h (2G) / Up to 340 h (3G)
Talk time Up to11 h (2G) / Up to 4 h 50 min (3G)
البته من خودم بشخصه خیلی به این اعداد توجه نمیکنم (مخصوصآ توی برندهای سامسونگ و نوکیا) ولی خاب برای سونی تقریبآ یچیزی تو همین مایه ها ! یکم بیشتر و یکم کمتر بوده
ولی مثه برندای دیگه نبوده که خالی بندی باشه !
یه نکته دیگه هم اینه که باتری ستیو از نوع پلیمر هست و یونی نیست !
من این گوشیو دارم و با استفاده معمولی 3 روز و با استفاده وحشتناک مثلا استفاده خیلی خیلی زیاد از فلش زنون به اضافه روشن موندن خیلی زیاد صفحه حداقل 24 ساعت جواب میده اگه میخواین خیالتون از بابت اصل بودن گوشی و باتری راحت باشه فقط با گارانتی اصلی بخرین که اگه شماره سریال رو sms کنید اصل بودن یا نبودن رو بهتون میگه
راجع به این موارد در همین تاپیک من و بقیه دارندگان satio توضیح دادیم سرچ کنید حرف کسانی رو هم که این گوشیو ندارن باور نکنید
تو اهواز گارانتی اصلی 590 تومنه تهران چنده ؟
565 تومن با کیف و استندنقل قول:
برا منم همین طوریه با نور 100% ال سیدی دو روز و با نور 50% کم کمش سه روز یه بار نور رو گزاشتم رو حداقل که 4 روز برام کار کرد :18: با این ال سیدی بزرگ نیاد انتظاری بیش تر از این رو داشت حالا نمیدونم چرا اینقدر در موردش بحث میکنید در ضمن من گوشیمو بدون گارانتی خریده بودم که هیچ مشکلی هم باهاش ندارم :20:نقل قول:
:40:دوست دارم ساتیو:40:
کلا حسن یک دنده داره :دینقل قول:
اونم اینه که ساتیو باتریش ضعیفه و امنیا اچ دی باتریش قوی :دی هر کی غیر این بگه اشتباهه ... حالا چه فن بوی نوکیا باشه که سامسونگ داره چه فن بوی خود سامسونگ باشه که سامسونگ داره :دی فن بوی سونی که هرچی بگه اشتباهه .. حالا اینکه خود گوشی رو داره مهم نیست :دی
به اعداد نباید نگاه کرد ... مدیریت انرژی چیزی نیست که تو اعداد باشه ... مقایسه باتری 5530 و ساتیو هم جالب بود .. جو رو عوض کرد :دی
از همین مثلا میشه ویواز رو با 5800 رو هم مثال زد :دی 5800 سی پی یوی ARM11 با فرکانس 400 داره با رم 128 و دوربینی که تقریبا میشه گفت نداره :دی و باتری 1320 میلی و از اون طرف ویواز سی پی یوی کورتکس 720 مگاهرتزی با 256 مگ رم و دوربین 8 و فیلمبرداری HD و باتری 1200 میلی آمپری ... رو کاغذ 5800 باید 2 3 برابر بازدهی بهتری داشته باشه ... ولی عملا ویواز خیلی بهتره ...
یه چیز دیگه هم در مورد باتری های سونی اریکسون که قبلا خبرشو تو تاپیک کانسپت ها گذاشته بودم... باتری های سونی اریکسون که پلیمری هم هستند ، بعد از هر 20 هزار بار شارژ بازم 80 درصد کاراییشون رو دارند!!
یعنی با گذشت زمان کارایی باتری گوشی های سونی اریکسون نسبت به گوشی های دیگه بیشتر میشه ...
به به !
فری جون گوشی خودت چقد نگه میداره ؟؟
با این وضعیت چند روز دیگه میام تهران میگیرم فقط موندم با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی که احتمال داره باطری رو بهم بندازن.
شما بدون گارانتي بگير
ولي وقتي ميخري همه چيزو تست كن... همين
بالاخره ساتیو هم زیر 500 تمن دیده شد
تهران اعلائدین پایین ترین قیمت 495
من امروز گرفتم . 535 با گارانتی اصلی.
چند ساعت شارژ اولیه نیاز داره ؟
چطوری آپدیتش کنم ؟
گارانتی اصلی 535!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
کدوم شرکت کجا؟
گرونه یا ارزون ؟!!
نمیدونم ، دوست برادرم آورد برام . اسم گارانتیش " سیتادل " .
متفرقه هم 515 قیمت داد .
مفته حتما تخفیف رفاقتی داده وگرنه تو بازار سیتادل نباید اینقدر ارزون باشه.نقل قول:
مبارک باشه عزیزم :11:نقل قول:
به نظر من که بدون گارانتی بخر خودم هم بدون گارانتی گرفتمنقل قول:
اتفاقا برامنم همین طور بود روز اوا 1.5 روز برا بار دوم و سوم همون یه روز ولی حالا که فکر کنم حدود هفت هشت بار شارژش کردم با 80% نور ال سی دی 3 روز شارژ نگه میداره :18:نقل قول:
دوستان من هم ميخاستم ويواز بگيرم ولي پشيمون شدم و ميخام ساتيو بگيرم به اميد خدا .فقط دوستان بايد اينو بدانند وقتي براي خريد اين گوشي ميروند بايد يك جوري رفتار كنند كه انگار خداي گوشي وباتري هستند تا فروشنده فكر نكند كه تازه كار هستند ويك باتري تقلبي بياره.تا رفتيد بگيد من با باتري اصلي ميخام از اين حرفا
بهتره اول با فروشنده طی کنی که اگه باطریش تقلبی باشه برمیگردونم:13:نقل قول:
بعد باطریش روزهای اول کمی بازی در میاره اما بعد 7 یا 8 بار شارژ دیگه درست میشه برا من روزای اول هر روز باید شارژش میکردم اما حالا سه روز شارز نگه میداره :46:
باشه پس شد بدون گارانتی با باتری مطمئن
ولی انگار باتریش شکله p990 , p1 فقط آمپرش 1000 ره.
من وقتی با usb موبایل رو به pc وصل میکنم یه ارور میاد که این دو تا سایت توشهکد:http://support.microsoft.com/kb/945436
و میگه هر وقت این هارو دانلود کردید done رو بزنید .کد:http://support.microsoft.com/kb/943198
من ازون سایتها چیزی سر در نیاوردم . میشه راهنماییم کنید ؟!
فکر کنم اشکال بیشتر از ویندوز باشه تا گوشی.روی یک پی سی دیگه تست کنید.
چه اشکالی ؟
روی پی سی دیگه ای بخوام تست کنم باید دوباره این برنامه های pcsuite و سونی اریکسون هارو روش نصب کنم .
ارورش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هات فیکس ها جزء آپدیتهای ویندوز هستن.
باید اینها رو بگیری تا بتونی ادامه بدی.
یا این کار رو کن یا ویندوز با سرویس پک 2 یا3 بریز.
یا روی پی سی دیگه تست کن.
با سلامنقل قول:
دوست خوبم شما از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ 99% ویندوزت قدیمیه:46: اگه ویندوزتو عوض کنی مشکلت حله:46:
سلام.. من تازه Satio خریدم یه مشکلی باهاش دارم نمیدونم اینجا دربارش بحث شده یا نه ولی نتونستم همه بحث ها رو بخونم..
وقتی یه شماره مثلاً 09123456789 رو تو Contact سیو میکنم اگه اون شخص با من تماس بگیره معمولا به اینصورت شماره میوفته دیگه: 989123456789+ که تو همه گوشیا این دو شماره با هم فرقی نداره و اسم رو نشون میده ولی تو گوشیه من شماره میوفته و اسم رو نشون نمیده.. نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه.. اگه کسی این مشکل رو داشته میدونه با آپدیت حل میشه یا نه؟؟
ممنون میشم جواب بدین
با سلام به p30world خوش آمدینقل قول:
من فکر میکنم که شما این شماره رو دوبار ذخیره کردین چک کن ببین اینطوریه یا نه. در ضمن یه بارم به اول شمارت +98 بزار بعد زنگ بزن ببین اسمو نشون میده یا نه ولی به احتمال خیلی قوی :18: مشکل از مورد اوله که یه شماره رو دوبار ذخیره کرده باشی :46:
اگر کسی به شما تماس بگیره شمارش رو سیو کنید بیشتر موارد اون +98 رو داره.
اگر خودتون دستی ذخیره کنید توی گوشی که مطمئنا +98 رو نمیزنید.
ولی عجیبه که این 2 تا رو از هم تفریق نمیکنه.
فکر کنم راهش اینه که ادیت کنید.