ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟:41:نقل قول:
Printable View
ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟:41:نقل قول:
نقل قول:منظورم منبع اطلاعاتی درباره همین هاست دیگه... کنجکاو شدم بدونم این بشر دوباره چه دست گلی به آب داده!!! اون هم با زبان جاوا!!! :دینقل قول:
منبع خاصي نمي دونم ولي يه ويروس كار كردن كه يه ساعت تصويري متحرك هستش و موقع باز كردن تصوير گوشي خودبخود خاموش روشن ميشه :18:نقل قول:
وديگه................نمي دونم:31:
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .نقل قول:
ممکنه ویروس باشه ؟
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
گوموش جان یه کدمخفی چیزی نداری که گوشی عکس هارو هم از تلوزیون نشون بده ؟ اگه اینم داشت دیگه خیلی عالی بود .
ممنون میشم تو که در این زمینه استادی ، یه تحقیقی بکنی ببینی می تونی کاری کنی یا نه ؟
احتمالا به خاطر تنظیمات شفافیت تصویر هستش.....اگه رو اتو باشه، بوسیله ی سنسوری که در بالای گوشی هست نور صفحه بسته به محیط تنظیم میشه....نقل قول:
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .
سلام دوستان.
من دیشب یه رنوار KC910 خریدم اما هر چی اس ام اس میفرستم چه فارسی چه انگلیسی خالی میره:19:. حتی توی Sent هم خالی نشون میده. مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلامنقل قول:
به جمع رنواري ها خوش اومدي :11:
گوشي رو به تنظيمات كارخونه بازنشاني كنين درست ميشه چون به سر من هم اومده:27:
بابا هندونه زير بغل ما ندين باورمون ميشه:31:نقل قول:
چشم فعلا بد جوري درگير اين GPSام:46:
به جمع مرغ ها خوش اومدی! :دینقل قول:
البته من مرغ نیستم ها... جوجه ام!!! :27: آخه گوشیم رنوار نیست؛ فقط طرفدارشم... :10:
شاد و پیروز باشین :10:
بابا GPS که حله
من رفتم شمال جاتون خالی،نقشه ی راهها و شهر لاهیجان رو (البته به کمک داش حسین) از قبل گرفتم
تو راه هرجا گم و گور میشدیم خیلی شیک گوشیم رو درمیاوردم آدرس میدادم :دی
بهبهبهبه آقا پوريانقل قول:
سفر به سلامتي كه خوش گذشته:20: سال نو رو هم مباركش كردي:10:ولي انگار از غافله عقب موندي:27:
خود GPS با تم هاي رنگي و نقشه هاي tar فشرده شده خيلي وقته كه حله :31:
ولي اون درگيري باGPS كه تو پست قبلي ما ديدي و اومدي اين پست رو زدي مال اين بودكه نقشه هاي قبلي ساخته شده رو فشردش كنم اون هم بحمدالله ديروز حل شد:11:
حتما پست هاي قبلي بنده رو راجع به عدم نمايش عكسهاي نقشه در گالري گوشي رو خوندي:21:
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
انشاءالله كه جوجت شتر مرغ بشه ببينم:31:نقل قول:
خب دوستان محترم و با صفا!
خدا بخواد میخوام از خیر این 1200 بگذرم و یه گوشی با بودجه 300 تومان بخرم. خودم که جستوجو کردم اول ال جی K500 چشمم رو گرفت، بعد که بیشتر گشتم جناب آقای LG KC910 چشمم رو گرفت. از پست اول تا صفحه 30-40 خوندم و آشنا شدم با نظراتتون! حالا میخوام توی یه پست به من بگید از این گوشی راضی هستید؟ اگه میخواستید دوباره بخرید بازم همون رو میخریدید؟
چیزایی که برام مهمه برای یه گوشی به ترتیب اولویت:
1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)
2. وای فای! (چون توی ساختمونمون وای فای مفتی هست :) )
3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)
4. دوربین ( مزیت های دوربینش رو همه حفظم :) )
سوالات:
فرق KC910 و KC910i چیه؟
الان آخرین ورژن پلت فرمش چیه؟ خریدم اول باید آپدیت کنم؟
مشکل فلشش که عکس رو خیلی سفید میکرد حل شد؟
اینجا (شیراز) قیمتش 295تومان هست!
خیلی ممنون میشم که توجیهم کنید. مرسی
با اجازه از دوستان....
کیبورد کامل کورتی داره که باهاش راحت میشه تایپ کرد....نقل قول:
1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)
وای فایش خیلی خوب کار میکنه، پیشنهاد میکنم اپرا مینی نصب کنید و حالشو ببرید (فکر کنم آقا پوریا بود که میگفت تو دانشگاهشون دان میکنه....:27:)نقل قول:
2. وای فای! (چون توی ساختمونمون وای فای مفتی هست :) )
با برنامه ی ترک بادی، میشه راحت با جی پی اس کار کرد و نقشه ها رو میشه از گوگل مپ گرفت (سایتشو قبلا معرفی کرده بودم). در مورد بقیه امکانات اطلاعاتی ندارم، به جز مورد مسافتی که طی کردید که با برنامه Jogging Body که داخلش هست سنجش میشه....نقل قول:
3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)
یک کلام، فوق العاده!!!!! :46: توضیحاتش زیاده، همین قدر بدونید که رنوار واقعا شما رو از داشتن یه دوربین دیجیتال بی نیاز میکنه....نقل قول:
4. دوربین ( مزیت های دوربینش رو همه حفظم :) )
مدل i درپوش لنز نداره متاسفانه، ولی در عوض حافظه داخلی 1 یا 2 گیگ داره و اینترفیس دوربینش خوشگل تر شده و برآمدگی لنزش کمتر شده.....به نظرم همون درپوش لنز میارزه به همش!!!! :دینقل قول:
فرق KC910 و KC910i چیه؟
نقل قول:
سام علیک :34:
خداییش گوشیه خوبیه:دی
به مرگ خودم :دی
1-ارسال اس ام اس رو باید عادت کنی از روی صفحه بزنی دیگه،کلا باید چیزی به نام دکمه ی سخت افزاری رو از توی ذهنت پاک کنی ،اگه به اینا عادت کنی آره راحته،یه مزیت که داره اینه که توی گوشی های دکمه دار فقط باید از انگشت شصت گرامی برای زدن دکگه ها استفاده کنی،در نتیجه کلا بقیه ی انگشتای اون دستت هم درگیر میشن و بدون استفاده:دی،اما توی اینجور گوشی ها با هر انگشتی که بخوای حتی اون کوچولو موچولوئه هم میتونی اس ام اس بدی،و از بقیه ی انگشتات هم استفاده ی بهینه کنی :27:
2-وای فایش هم تا سرعت 11 مگابایت رو پشتیبانی میکنه ،کافی هست یا بیشتر میخواین :دی
3-شما اگه ترک بادی رو مثه بقیه ی بچه ها بریزی خیلی راحت هم قطب نما داری ،هم مسافت سنج داری،هم سرعت سنج،هم ارتفاع از سطح دریا هم ....:31:
تو هر نقطه ای که بشی حتی اگه هیچ نقشه ای هم توی ترک بادیت نباشه میتونی مختصات جغرافیایی خودت رو پیدا کنی،واسه هرجایی هم که بخوای نقشه ی جی پی اس ترک بادی هست، (دقت کن هرجا) البته یه سری شهرا هنوز تکمیل نشدن
4-دوربین هم خودت گفتی دیگه :27:
بین kc910 و KC910I هم تفاوت توی اینترفیس دوربین وقاب پشتشون هست
میزان حافظه ی داخلی هم توی ورژنی که در ایران عرضه شده یکسانه
پ ن :به نظر من همین معمولی رو بگیر چون اون درپوش محافظ لنز نداره
موفق باشی :10:
ئه،عمو حسین هم نوشت،خوب دیگه 2 نفر واست توضیح دادن،برو حالشو ببر
راستی یه چیزی ،رفتیم مسافرت من با رزولوشن وایدش فیلم گرفتم،بعدکه برگشتیم تهران داییم اومده بود خونمون گفت بیار ببینم اونجا چی کار کردین،یعنی فیلم هارو بیار ببینیم :دی
منم گفتم ییا پای کام،گفت حال ندارم،بیار تو نلویزیون ببینیم،منم ترس و لرز گرفته بودم که خدایا نکنه کیفیتش تو TV خوب نباشه آبروم بره،خلاصه فیلم ها رو بدون کانورت ریختم روی DVD-RW آوردم گذاشتم تو دی وی دی،خدا بالا سر شاهده پلی رو که زدم خودم کفم برید،کیفیت توووووپ
فول اسکرین،بدون شطرنجی و با کیفیت صدای فوق العاده
داییم گفت کی هندی کم گرفتین؟
گفتم هندی کم نیست موبایله :21:
قیافش اینجوری شد :18:
بچه ها برنامه ebuddy دارین که روی رنوار کار کنه ؟
آقا خیلی خیلی خیلی ... (10 سال بعد) خیلی ممنون! شنبه میریم میخریــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــم!
حتما تايپيك منو تو جي اس ام آريا نديدي؟:41:(همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910renoir)نقل قول:
اونجا برات آپ كردم ميتوني بري و دانلودش كني:11:
ای دمت گررررررررمنقل قول:
خیلی حال دادی:10:
با تمي كه داخل ui profile /trekbuddy ريخته ميشه ارتفاع از سطح دريا،شتاب عمودي،افقي،سرعت و مسير حركت و..........رو نشون مي ده در ضمن قطب نماي ديجيتال هم داره :10:نقل قول:
البته با اجازه رفقا ديدم توضيحش كامل نيست :43:
جدی میگی؟! :18: واقعا با واید گرفتی؟! آخه رزولوشن وایدش 400 در 240 هستش.......پس اگه VGA گرفته بودی چی میشد!!! :27::27::27:نقل قول:
من با رزولوشن وایدش فیلم گرفتم
پی نوشت: الان دیدم رزولوشن واید 640 در 384 هم داره، فکر کنم تو با این فیلم گرفتی......:دی ولی بازم از VGA کمتره.....:27:
هندونه کجا بود ؟ خب راست میگم دیگه . دستت درد نکنه . ببینم چیکار می کنی . منتظرم هااااااااااانقل قول:
من یه سوال دارم . اگه بخوایم مثلا ً نقشه ی کل ایران رو واسه جی پی اس داشته باشیم ، باید 1000 و خورده ای شهر رو از گوگل مپ بگیریم و کالیبره کنیم ؟ راه میانبری موجود نیست ؟
چرا كه نه با mobile atlas creator1.7ميتوني از كل ايران يه نقشه با زوم بالا و فورمت tar/tmiيعني فشرده كه تو گالريت هم نمايش داده نشه فقط دانلود نقشه هر چقدر زومش بالا باشه زمان بيشتري لازمه تا ساخته بشه:10:نقل قول:
اگه راغب شدي بيشتر توضيح ميدم:46:
با سلام
دوستان بنده يه روشي پيدا كردم كه باهاش ميشه فايل رو داخل رم مخفيش كني كه هيچ جا نمايش داده نشه:40:
اگه كسي راغب بود آموزش مخفي كردن فايل رو بدونه يه تشكر بزنه تا تعداد تشكر 3 به بالا شد اونوقت تو يه پست مفصل براتون ميذارمش:10:
اولیش از من! :دینقل قول:
ممنونم. با روشی که گفتین حل شد.نقل قول:
من که هنوز نتونستم به جی پی اس وصل بشم. هنوز هم نمیدونم این گوشی اصلا جی پی اس داخلی داره یا نه؟نقل قول:
گوگل مپس که همش میخواد از وای فای استفاده کنه بعدش هم توی مرحله Terms and Conditions گیر میکنه.
Jogging Body هم که نمیتونه جی پی اس رو پیدا کنه.
آخه من چیکار کنم؟:19::19:
البته تا حالا فقط توی تراس خونمون امتحان کردم. باید فضای باز باشم حتما؟؟
سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟
عزیز برو تو فضای بازنقل قول:
من هرروز دارم کلی با جی پی اسش حال میکنم
خداییش وقتی رو A-GPS هستش ،در حد 10 -15 ثانیه وصل میشه
که من توی کمتر گوشی دیدم
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
سلااااااااامنقل قول:
قثیمت الان فک کنم 290 تومنه
اگه میخوای در مورد گوشی اطلاعات کسب کنی که بخری یا نه ،یه لطفی کن یکی دو صفحه ی گذشته رو بخون
همه چی دستت میاد،چون یکی دیگه از دوستا هم همین سوال شما رو داشت،که مفصل براش توضیح دادیم
موفق باشی :10: :11:
آقا جان شما trekbuddy رو نصبش كردي يا نه؟اگه آره بگو تا آدرس توضيح كاملش رو تو اين تايپيك برات بدم اگرم نه ....:20:نقل قول:
برو جي اس ام آريا قسمت جاوا / نرم افزارهاي سازگار با رنوار اونجا آخرين ورژنش رو آپ كردم دانلودش كن تا بعد بريم توضيح .........:10:
اون تم رو هم كه براي ترك بادي هستش دانلود كن:11:
تازه رنوار زير سقف هم به ماهواره وصل ميشه:18:
تاييد ميشه حتما اينكارو بكنيد خيلي مفيده:11:نقل قول:
آقا بوگوووونقل قول:
:دی
که شدیدا نیازه :27:
قیمت دیروز: 270 تومان با گارانتی.....نقل قول:
قثیمت الان فک کنم 290 تومنه
علاءالدین طبقه 6 تا 250 هم هست... با گارانتی! :دینقل قول:
خداییش میرزهنقل قول:
انصافا مفته
امروز یه تعداد عکس گرفتم باهاش در حد تیم ملی :27:
فعلا این 2تا رو داشته باشین :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت رو دااارین :27:کد:http://picde.-----.com/out.php/i2951_P31031013.44.JPG
حالا هی میان میگن I8510,S8300
آخه چی بگم من :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومیش هم کوکی جانه بابائه ،میبینین چقد خوشگله :دیکد:http://picde.-----.com/out.php/i2950_P31031012.49.JPG
پ.ن:
به نظرتون دیگه واقعا نیازی به دوربین دیجیتال هست :13:
خوب سره كاري بود:whistle::دینقل قول:
نه بابا شوخي كردم روش كار خيلي ساده است:46:
فقط اول بايد نرم افزار BlueFTP رو داشته باشيد(شايد با منيجر هاي ديگه هم بشه اين كار رو كرد)
حالا نرم افزار رو اجرا مي كنيد و به قسمتي مي رويد كه فايل مورد نظر براي مخفي كردن اونجا قرار دارد(حتما بايد داخل رم گوشي باشد تا كاملا مخفي گردد)حالا از قسمت منو برنامه rename file رو انتخاب كنيد و در پنجره اي كه باز ميشه قسمت آخر texte (اونجايي كه پسوند فايل هست بعد از نقطه را پاك كنيد مثل(jpg.)و يه چيز نا مفهوم براي گوشي مثلtar رو وارد كنيد) پس از تاييد از برنامه خارج بشيد ديگه كار تمومه وديگه اون فايل كاملا ناپديد ميشه:10:
بديهي است كه براي ديدن دوباره فايل مورد نظر بايد طبق بالا وارد عمل شده و پسوند فايل رو برگردونيد:18:
آدرس برنامه مورد نظر هم كه تو جي اس ام آريا آپ كردم قسمت جاوا /نرم افزارهاي سازگار با kc910 renoir
متشكرم:11:
آقا اين رنوار واقعا محشره:18:نقل قول:
پوريا جان اگه اجازه بدي اين اولي رو ميخوام تو جي اس ام آريا آپ كنم مشكلي كه نيست؟
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
آقا اين كامتل با اين گوشي چكار كرده:13: والا اين قيمت كه ديگه چه عرض كنم:9:نقل قول:
بزااار آقانقل قول:
بزار هرجا که دلت میخواد
حالا عکسای دیگه هم گرفتم،اگه راغب بودین بگین اونارو هم میزارم :27:
دوستان سلام
سال نو همگي مبارك
جديدا گوشي بنده با وجود چك باطري كه در دو سه گوشي ديگه انجام دادم و سالم بوده عمرش به 1 روز رسيده و همه باطريها رو هم در عرض يك روز خالي مي كنه بعضي مواقع هم لطف مي كنه رنگ قاطي مي كنه آيا به نظرتون راه حلي براي حل اين دو مشكل هست راستي دقيقا 1 ماه بعد از اتمام گارانتي اين بلاها شروع شده
کیفیت عکسهای سکرت من از رنوار شماها بهتتره:21::31:
خداییش رنوار عکسای خوبی میگیره.اون زمانی که من برای خرید رفتم 220 تقریبا پول داشتم متاسفانه توی بازار هم رنوار موجود نبود.وگرنه میتونستم یه جورایی صبر کنم تا رنوار بخرم.
سکرت هم گوشی خیلی خوبیه اما رنوار بهتره
الان هم رفتم بازار دیدم که رنوار 260 تومان با گارانتی دو ساله ی کامتل البته با کلی چونه زدن:41:
راغب که حتما ً هستم . اگه زحمت نیست ممنون میشم .:20:نقل قول:
راستی ! اون قضیه نمایش عکس ها از تلوزیون هم یادت نره . دستت درد نکنه .