شما همراه بازی این دو تا برنامه رو هم باید نصب کنی:نقل قول:
1-directX داخل DVD بازی..
1-nvidia phsyx البته اگه توی DVD باز هست نرجیحا همون...
Printable View
شما همراه بازی این دو تا برنامه رو هم باید نصب کنی:نقل قول:
1-directX داخل DVD بازی..
1-nvidia phsyx البته اگه توی DVD باز هست نرجیحا همون...
داخل dvd سه تا برنامه هست که سه تاشو نصب کردمنقل قول:
DirectX
PhysX
vcredist_x86_en.exe
ولی بازم اجرا نمیشه
دوست عزیز اصل مشکل هنگ این بازی آپدیت نبودن همون دو تا برنامه ای هست که بهت گفتم ولی بازم شما برای اطمینان به روش این پست هم عمل کن:نقل قول:
اگه بازم جواب نداد بهت پیشنهاد میکنم که آخرین ورژن این دو برنامه رو نصب کنی احتمال میدم مشکلت حل شه...یعنی امیدوارم:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
ممنون ولی بازم جواب نداد
ولی از کجا میشه جدیدترین ورژنشو گیر اورد ؟
nvidia phsyx:نقل قول:
directX:کد:http://www.nvidia.com/object/physx_9.10.0129.html
کد:http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
دایرکت ایکس رو دانلود کردم ولی لینک nvidia phsyx خرابهنقل قول:
البته NVIDIA[1].PhysX.v9.09.0930.Leaked رو نصب کردم ولی بازم جواب نداده
بازم از توجهت ممنون
لینک مستقیم nvidia هستش اصلا امکان نداره خراب باشه!!نقل قول:
شما روی آیکون agree & downloadکلیک کن تا دانلود کنه...میگم شما همه رو که امتحان کردی اینم یه امتحانی بکن شاید درست شد:46::
کد:http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/9.10.0129/PhysX_9.10.0129_SystemSoftware.exe&lang=us&type=Other
نمیدونم چرا برای من باز نمی کنه :41:نقل قول:
این لینک رو هم باز نکرد
!!!!نقل قول:
خوب بیا اینم دوتا لینک دیگه:
کد:http://www.opendrivers.com/driver/2100554/nvidia-physx-system-software-9.10.0129-windows-xp-vista-windows-7(all-x32-x64)-free-download.html
کد:http://uploading.com/files/get/4m71dbea/
این لینک سالم بود ، نصب کردم ولی بازم جواب ندادنقل قول:
درست بعد از لود اول بازی تصویر سیاه میشه ، بعضی وقتها هم مجبور میشم سیستم رو ریست کنم
بعد از این لود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من این بازی رو روی ویستا نصب کرده بودم و تمومش کردمو با کلی زحمت به level 50 رسیدم...اما بعد از اون وارد آپشن شدم و خواستم کیفیت تصویر رو بالاتر ببرم که بعد وارد بازی شدم به محض اینکه ماشین آماده حرکت می شد هنگ می کرد .دوباره تنظیماتو به حالت اول برگردوندم باز هنگ می کرد.ویندوزو عوض کردم (!!!!) دوباره بازی رو نصب کردم بازم همون طوری هنگ می کرد حتی کیفیت تصویر رو به پاییین ترین رسوندم فایده نداشت !!! آخه چرا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
موندم چرا جواب نداد!!!نقل قول:
اصلا من خودم قبلا یک بار برای اطمینان از صحت این موضوع بازی رو بدون nvidia phsyx نصب کردم دیدم که درست توی همین لودینگ میپره بیرون..حالا چرا مال شما جواب نداد؟؟!!بعیده ولی ممکنه اصلا بازیت مشکل داشته باشه!!
شما race بازی رو عوض کن یعنی برو سراغ یک level دیگه که مثلا قبلا تمومش کردی ببین اونجاها هم گیر میکنه یا نه؟؟نقل قول:
ممنونم... این کارو انجام دادم اما بعد از قسمتی که رانندگی منو محک می زنه و بعد یه مسابقه انجام میشه و بعد خرید ماشین...حالا که ماشینو می خرم و وارد بازی میشم با شروع مسابقه هنگ می کنه و ...نقل قول:
شما race بازی رو عوض کن یعنی برو سراغ یک level دیگه که مثلا قبلا تمومش کردی ببین اونجاها هم گیر میکنه یا نه؟؟
مشکل از کرک می تونه باشه؟ ولی آخه با عوض کردن ویندوز هم درست نمیشه چرا؟ من تو اینش موندم !
این مشکل هنگ در بازی مخصوصا در یه نقطه خاص(نه موقع لودینگ اولیه)گاهی اوقات با تعویض race درست میشه ولی اگه کار نکرد ممکنه با پایین آوردن تنظیمات گرافیک نیز رد شه من والا راه حل دیگه ای براش نشنیدم ...نقل قول:
ولی اینکه شما میگی ممکنه از کرک باشه بله این یک موضوع کلیه یعنی در تمام بازیها ممکنه دلیل هنگ کرک بد بازی باشه که با تعویض اون مشکل رفع میشه...
ممنون از شمانقل قول:
ممکنه لینکی از کرک جدید و کم حجم این بازی رو معرفی کنید؟
باز هم ممنونم
موفق باشید
شما اینجا رو یه سر بزن ... لینک کرک زیاده . یکیشون تست کن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------
دوستان کسی میتونه زاهنمایی کنه در مورد Drift ؟؟
هر ورژن جدید که میاد بیرون این سری بازی ، Drift اون سختتر میشه . این یکی رو من واقعا مشکل دارم باهاش .
سلام
با چه گرافيكي ميشه shift رو بدون هيچ مشكلي بازي كرد(منظورم همون سنگيني بازي و lag داشتنش)
سلامنقل قول:
مشکل حل شد خیلیم ساده بود ، مشکل از ویندوز بود ، sp 2 بود sp3 رو نصب کردم درست شد
میشه سیو کاملشو برام بذارید ؟
سلام
من یه مشکلی با این بازی دارم و اون اینه که کلید هام، چه صفحه کلید و چه جوی استیک، دیر عکس العمل نشون میدن!!!
این خیلی ضد حاله! مخصوصا موقع پیچ ها که حدود یک تا نیم ثانیه بعد ار اینکه دکمه رو میزنم میپیچه!!!
من بازی را خیلی وقت پیش تموم کردم..
بعضی از RACE ها که 2 تا ماشین با هم مسابقه میدادیم را توی لودینگش گیر میکرد...
که مجبور به ریسیت کردن میشدم...
این مشکل حل شده ؟؟؟
سلام. من میرم تو بازی سیستم هم هیچ مشکلی نداره و لی بعد از گذشت 2-3 دقیقه از بازی اتوماتیک از بازی خارج میشه و ارور dont send میده.
مشکل از چیه؟ چیکار کنم؟
احتمالا از ویندوزته...نقل قول:
شما اگه گرافیکت ATI هست پچ و کرک مخصوص این بازی رو دانلود کن خیلی از مشکلاتت رو حل میکنه ولی من ندارم توی تاپیک خودش درخواست بده شاید کسی داشته باشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
واقعا حرف نداره
گرافیک من 5850 هست
میخوام بدونم واسه مانیتور 22 >>> W2262TQ LG
تنضیمات بخش Graphic این بازیو چه جوری تنظیم کنم که بازی راحت اجرا بشه؟
کسی میدونه تنظیمات پیش فرضش چیه؟ ممنون :11:
با سلام دوستان من بازی رو نصب کردم اما جوییستیک در این بازی کار نمیکنه در لیست کنترل ها جوییستیک هست اما در بازی کار نمیکنه . راستی موقع رانندگی سه تا علامت کنار کیلومتتر هست میشه یه توضییحی بدید که چی هستن
سلامنقل قول:
برای اینکه جویستیک راه بیفته این فایلهایی رو که اپلود کردم رو اکسترکت کن بریز تو فولدرشون
این فایلو اکسترکت کن بریز تو system32
اینم اکسترکت کن بریز تو فولدر windowsکد:http://www.speedyshare.com/files/23129260/system32.rar
جویستیکت راه میوفته:10:کد:http://www.speedyshare.com/files/23129334/windows.rar
ریختم کار نکرد
من موقع لود Not responding ميده نميدونم مشكل از كجاس PLZ كمك كنيد
کسی کرک این بازی رو نداره؟؟؟اگه داره بزاره ممنون میشم...
شما فایل اجرایی اصلی بازی رو بزار منم کرکو میزارمنقل قول:
بشدت به فابل اصلی محتاجیم :31:
یه سه چهار روزی هست این بازی رو شروع کردم ، روی هم رفته سرگرم کننده و گرافیکیه ولی یه ایراد اساسی داره یا لااقل من نمیتونم باهاش کنار بیام...
اونم هندلیگ ماشیناس.خیلی غیرقابل کنترل و دیوونه س!
البته این اشکال به سرعت بعضی ماشینا هم مربوطه!
خلاصه اینکه قلق داره واسه خودش ، تازه هر ماشین یه جور و هر محیطی طرز رانندگی خودشو میخواد!
به فرض ماشینی مثل لامبورگینی گالاردو ، کنیگزک ، پاگانی زوندا اِف یا آر و بالاتر از همشون یعنی بوگاتی ویرون که سرعت فوق العاده بالایی دارن به هیچ وجه در مسیرهای باریک و پر پیچ و خم قابل کنترل نیستن و سریع منحرف میشن!
حالا در نظر داشته باشین که توو Career Mode و قسمت Car Battle چجوری میخواین با اینا رانندگی کنین و برنده هم بشین!!!
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
حالا سوالم از دوستان اینه که این بازی Cheat خاصی نداره تا مثلا همه ی ماشیناش باز شن؟!یا چه میدونم مثلا Cash بازیکن بینهایت شه تا بتونه هر ماشینیو خواست بگیره؟!
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
یه ایراد دیگه و خیلی بزرگتر این بازی اینه که قابلیت بازی در حالت MultiPlayer رو نداره!
این یکی دیگه خیلی خیلی حال گیری بود!
سلام دوستان.منم این بازی رو تازه شروع کردم.اون کربن رو که بدون چیت تا آخرش رفتم اما چون دیگه زیاد وقت ندارم حالا میبینم چیت هم چیز خوبیه!!بهترین چیت موجود برای این بازی رو میشه بذارین؟؟
بنظر من مهمترین مشکل اینه که مجبوری خیلی از کات اسکین هارو ببینی و با زدن استپ و ... نمیره.
نقل قول:
دوست عزیز وقتی شما با همون سرعتی که تو جاده صاف میری بخوای سر پیچ بری مطمئنا ماشین منحرف میشه....من اصلا با هندلینگش مشکل ندارم...شما باید سر پیچ کاملا ترمز بگیری که احساس میکنم طبیعی تره...در ضمن سر پیچ ها با drift راحت پیچ هارو بپیچی....به نظر من خیلی طبیعی شده...مخصوصا که موقع drift خود کامپیوتر هم کمکت میکنه....که کاملا مشگل دور زدن رو حل میکنه....
اتفاقا داره ولی اول باید پچ 1.1 رو نصب کنیدنقل قول:
یه ایراد دیگه و خیلی بزرگتر این بازی اینه که قابلیت بازی در حالت MultiPlayer رو نداره!
این یکی دیگه خیلی خیلی حال گیری بود!
سلام اول تصور کردم اگر تو تایپیک ها بگردم شاید به جوابم برسم ولی از صفحه 163 تا آخرین صفحه رو خوندم. همه جور مشکلی بود بجز مشکل من. بازی رو با تمام پیش نیاز هاش برای کارت گرافیک نصب کردم ولی وقتی بازی شروع میشه تا تریلر اولش میاد و دوباره تکرار میشه. یه بار هم خود بازی اومد ولی متاسفانه نه با کیبورد و نه با دسته نشد باهاش بازی کرد. یعنی جز اسکپ، هیچ دکمه دیگه ای در صفحه کلید کار نکرد. لطفاً کمکم کنید.
سلام
من وقتی میخوام تو TIRE 4 این مرحله رو برم
WORKS RESTRICTED COMPETITION
میگه شما ماشین مناسب واسه رد کردن این مرحله رو ندارید !!! آخه همه ماشین ها هم تست کردم اما نشد !
you dont own a car eligible for this event
باید چه کار کنم؟
من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم ولی تا اونجا که من یادمه شما توی محلی که میخوای ماشینها رو بخری باید اتومبیلها رو بر اساس Tire باید مرتب کنی تا ماشین مخصوص هر Tire رو بتونی بخری و استفاده کنی:46:نقل قول:
منم روز دوم که خریدم تمومش کردم اما اگه بخوای همه ستازه هارو بگیری باید این مرحله هم بری کهنقل قول:
اصلا همچین ماشینی برای رفتن این مرحله وجود نداره
من از tire 1 تا tire 4 تست کردم اما نشد
وقتی داری ماشین می خری دقت کن که یه ایکون W داشته باشهنقل قول:
حالا ماشینو می خری و همه ی قطعات ممکن رو واسش می بندی
حالا باید Backspace رو بزنی تا ماشینتو اپگرید کنه خرج ورمیداره البته ولی می تونی تو مسابقه هاش شرکت کنی
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
شما از یه کرک دیگه استفاده کننقل قول:
ویندوزت چیه؟ سیستمت چیه؟