N 97 mini v11
طریقه ساین کردنم بگید لطفا.
Printable View
N 97 mini v11
طریقه ساین کردنم بگید لطفا.
:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!:40:
درود
من گوشیم ان79 هستش و همین امروز فایل سر و کی رو از دوستان گرفتم و برنامه ی هلو آکس رو ساینش کردم.
حالا میخوام نصب کنم ارور میده میگه "Certification my not yet be valid ..." میدونم که این ارور ماله تاریخه،ولی هرچی تاریخ گوشیمو جلو عقب میبرم ، فایده ای نداره.
از 2010 بگیر تا 200
نمیدونم چیکار کنم دیگه.
البته فکر کنم ویروسی شده باشه.
چون مثلا بعضی موقع ها یه دفعه ای خاموش میکنه خودش یا مثلا برنامه ی اسمارت کام جی پی اسم که قبلا قشنگ باهاش کار میکردم،باز میشه و خودش بسته میشه.
خیلی اتفاقات عجیب و غریب می افته.
امیدوارم بتونین راهنماییم کنین.
ممنون.
نقل قول:
مثلا برنامه ی اسمارت کام جی پی اسم که قبلا قشنگ باهاش کار میکردم،باز میشه و خودش بسته میشه.
پچ ها رو غیر فعال کن Smart GPS درست میشه !
سلام
من برنا مه رو -- کردم و نصب
حالا وقتی میخام اجراش کنم توInstalling rootcerts... میمونه
همینتور نوار زیرش حرکت میکنه و دکمه کنسل داره.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی مواقع این مشکل پیش میاد...نقل قول:
یه بار کنسل و بعد از ریست گوشی دوباره سعی کن...
نسخه دیگه رو هم میتونی تست کنی.
شاد باشی:40:
نقل قول:
درود
مر30
دستتون درد نکنه.
هلو آکس هم نصب کردم.
تاریخشو کردم 2011 (!:41:!) درست شد.:31:
دست همگی درد نکنه !
آقا n97 mini ورژن 11 با این heloox -- نمیشه؟
باید چیکارش کرد این گوشی را؟
سلام امين جان با اين ورژن هاي HelloOX2 كه نميشــه بايد منتظر ورژن هاي ديگه بــود !نقل قول:
صفحه قبل ورژن جديد 2.4 هالوكس رو ضميمه كردم Beta هستش :41: يه تست بزنيد ...
هــك Secman هم عاليه گوشي هايي كه هــك نميشن رو من با اين روش هــك ميكنم ميدم دست دوستان :31:
همشون هم تا حالا راضــي هستن و برنامه هاي ساين نشده رو دارن نصب ميكنن :46:
ریست منظورت 7370 هس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه...خاموش روشن منظورمه!نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام دوستان عزيز
من ساتيو دارم ولي اونو آپديت كردن الآن ديگه هك نمي شه اگه لطف كنين راه حلش رو بگين بسيار ممنون مي شم
بسيار بسيار از دوستان فعال متشكرم
دوست عزيز فريمور زيـــر قابل هــك نيســـت بعد از فلش يا آپديـــت :41:نقل قول:
Satio
R2AK006
سلام.فلش گوشی یعنی چی؟
برای N81 8GB کدوم ورژن رو دانلود کنم؟
فلش یعنی سیستم عامل گوشی را پاک و مجدد یک سیستم عامل جدید را جایگزین می کنند.نقل قول:
براي گوشيتون هم ميتونيد پست نخست رو بخونيد و انجام بديـــد :46:
ورژن ها هم فرقي نداره ولي از نظر من 2.3 بهتـر :20:
درود
در ابتدا بگم من اینترنت دایال آپ دارم و اگر دوستان مدیر و همکاران فکر می کنند جواب واقعی من در بین پست ها وجود دارد و سوال من تکراری است بدانند که با این سرعت قادر به جستجو صفحه به صفحه نیستم و از دوستان عذر خواهی می کنم.
گوشی من Nokia Xpress Music 5320 است. بخاطر مطالعه زبان باید علاوه بر دیکشنریهای انگلیسی به انگلیسی معمولی، از دیکشنریهای صوتی نیز استفاده کنم. بدبختانه هیچکدام از دیکشنریهای کمبریج، آکسفورد و Slovo که از جمله دیکشنریهای صوتی هستند بطور همیشگی برایم کار نمی کند و از کار می افتند. آیا راه حل -- است؟ اگر یک راه بدون خطر برای گوشی سراغ دارید که خودم بتوانم انجام دهم و کابوس موقتی کار کردن این دیکشنریها به پایان برسد لطفا به من بگید. اگر راه حل -- نیست پس باید چه کار کنم؟ آیا نسخه ای از دیکشنریهای بالا که مطمئن هستید کامل است و در هر گوشی بدون مشکل جواب می دهد سراغ دارید؟
با سپاس فراوان
بدرود
کردمممممممممنقل قول:
نشددددددددددددددددددد.
مشکل از HELLO OX nis?????
گوشیم ورژن 32.001 فارسی هس
سلام دوســت عزيز از ورژن هاي ديگه برنامه HelloOX2 هـك استفاده كنيــد :46:نقل قول:
سلام
برای N97 mini V 11.01 کاری نمیشه کرد ؟
بابا پیر شدیم از بس این Certificate error داد !
سلام دوســت عزيز اين ورژن با اين برنامه هـك نميشــه :41:نقل قول:
شما بايد از هـك هاي ديگه استفاده كنيد يا برنامه ها رو بـا Cer & Key ساين كنـــي :46:
این Cer&key چی هست حالا ؟! :23:چه طوری ؟! :25:نقل قول:
:10:
بايد براتون درخواست داده بشــه :46:نقل قول:
با زدن #06#* با گوشي يه كد 15 رقمي بهت ميده اونو تو تايپك زير قرار بده همراه با مدل گوشي :20:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها ، اومدم بگم تاپیک رو پیدا کردم که دیدم شما از من سریع تری !:31:
ممنون :40:
توی اون تاپیک درخواست دادم .:20:
من قبلا با این برنامه گوشی خودم آی 8510 رو به راحتی -- کردم و مشکلی نداشت
حالا میخوام گوشی E72 رو هم کنم. فایل های Cer و Key رو هم گرفتم و خود برنامه رو ساین کردم ولی اصلا نصب نمیشه و پیغام خطا میده. تاریخ گوشی رو هم تغییر دادم ولی مشکل برطرف نشده
حالا خواستم بدونم مشکل از کجاست و چه طور میشه اون رو برطرف کرد؟
اصلا این گوشی با این روش -- میشه یا باید برم سراغ یه روش دیگه؟
دوست عزيز چه اروري ميـــده ؟نقل قول:
تاريخ گوشي رو به 2010 تغيير بديد ...
با ورژن هاي ديگه HelloOX2 امتحان كنيــد :46:
یه پیغامی میده که ظاهرا از تاریخ گوشی هستنقل قول:
اول تاریخ 2010 بود که این پیغام میده
از تاریخ 2007 تا 2009 رو هم زدم باز همین پیغام رو میده
درضمن توی پست اول 2 تا بیشتر نبود
من ورژن 2.03 رو نصب کردم
بعید میدونم با 2.02 خیلی فرق داشته باشه
یعنی گوشی قبلی خودم رو با همین 2.03 ه ک کردم
خب تاريخ رو بالاتر ببريد 2011 ببينيد چي ميشه :)نقل قول:
خيلي هم با هم فرق دارن گوشي خودم با هيچكدوم از ورژن ها هك نشد فقط 2.03 هـكش كرد !
براي دوستام اين ورژن هـك نميكرد ورژن 2.02 هـك ميكرد برعكس گوشي مــن :20:
گوشيتون رو يكبار خاموش روشن كنيد دوباره امتحان كنيــد :46:
با سلام
من یک گوشی samsung-I8510 دارم . می خواستم بدانم کدام برنامه ها با این روش کار می کنند (بیشتر برنامه های navigation من نظرم است ؟) و فرق آن با روش sign کردن برنامه ها چیست ؟
با تشکر
A-GH
ساین کردم اعصاب خورد کن هستنقل قول:
از پست اول ورژن 2.03 رو دانلود کن و ساین کن و نصب کن و واسه همیشه از شر ساین کردن راحت شو
گوشی منم مثل شماست و اینجوری راحت شدم
سلام دوســت عزيز الان شما نميتونيد برنامه رو نصب كنيد چون فايل Cer & Key رو نداري ؟نقل قول:
چون من براي شما درخواست دادم هنوز آماده نشــده !!!
هر موقع اماده شــد يكي از ورژن هاي برنامه HelloOX2 كه تو پست اول هست ...
رو با برنامه SignSis ساين ميكنيــد و روي گوشيتون نصب ميكنيد :46:
آموزش ساين با برنامه SignSis هم تو همين قسمت هســت ( انجمن هـك ) :20:
روی گوشی ای 72 تونستم ورژن 2.02 رو نصب کنم
ولی وقتی در حالت ه ک قرار میدادم برنامه ساین نشده رو نصب نمیکرد و همون پیغام رو میداد که باید برنامه رو ساین کنیم:41:
دیگه از چه روش هایی میشه برای ه ک گوشی استفاده کرد؟
به نظر من بهتره به جای ماهی دادن دست دوستان به اونا ماهی گیری یاد بدیننقل قول:
یعنی از طریق آموزشی که توی همین سایت هست بهشون یاد بدین خودشون برن و دو فایل ساین کردن رو بگیرن. اینجوری کمتر از 10 ساعت میتونن خودشون مستقیم فایل ها رو بگیرن:46:
من یا ما چند روز پیش 4 تا گوشی جدید گرفتیم (به جز خودم، بیچاره از من) واسه همه خودم رفتم یک بار ثبت نام کردم و سریع همه فایل ها رو گرفتم. کمتر از 10 ساعته فایل ها آماده بود. البته شما خودتون استادین ولی این رو واسه اون دوستی گفتم که این دو فایل رو نداشتن:11:
سلام دوســت عزيز اگه گوشي هــك شده باشــه 100% برنامه هاي بدون ساين رو نصب ميكنه !!!نقل قول:
شما پچ ها رو فعال كنيد بعد برنامه هاي بدون ساين رو امتحان كنيــد :46:
دوست عزيز من از اونجور آدم ها نيستم كه يه چيزي رو به كسي ياد نــدم :نقل قول:
اينجا همراه با عكس توضيح داده شده هر كسي بخواد خودش ميره ثبت نام و برا خودش فايل ميگيره :20:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
گوشی vivaz با این روش ه ک میشه یا باید تو فکر یه روش دیگه باشیم؟
سلام دوســـت عزیز با این روش هــک نمیشـــه :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان گوشيم 6720 كلاسيك هر كاري ميكنم هك نميشه
ديگه دارم كم ميارم .
يكي كمك كنه!
سلام دوســت عزیز توضیح بدید چیکار کردید و موقع نصب برنامه چه اروری داده و ...نقل قول:
سلام به دوستان من هر کاری میکنم برنامه ی Hello ox نصب نمیشه ارور میده ساین هم کردم ورژن های مختلفی هم دان کردم ولی هیچ کدوم نمیشه ارورacces not granted میده چه کار کنم کلافه شدم گوشیم هم ریست کردم بازم نشد .ورژن گوشیم 12.0.89:41:
سلام دوســت عزیز تایپک زیر پیام های خطا در نصب برنامه ها نوشته شده ببینید مشکلتون چیه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دنبال فیرمور حک شده 5800 ورژن 50 هستم که فقط حک شده باشه و زیاد دستکاری نشده باشه !