تاچش مشکلی نداره، و به نظر خودم از 5800 بهتره:20:(دوستم 5800 داره)نقل قول:
تاچش مشکلی نداره، و به نظر خودم از 5800 بهتره:20:(دوستم 5800 داره)نقل قول:
دستت درد نکنه داداش.جواب دادنقل قول:
راستش من از بیشترین چیزی که از استار خوشم اومد (الان که یه مدت گذشته) باتریش هست، یکی هم قابلیت گوگل مپ ولی اینها برام دلیل نمیشه با کوکی عوضش کنم.....خود اینترفیسش برام کفایت میکنه که یکی از دلایل محکم من هست.....دلایل دیگه هم قیافه ی گوشی هست که هنوز مست اونم...:دینقل قول:
2- سوال دوم رو از Michael Ropy عزیز میپرسم، دوست من آیا هنوز هم به خاطر خرید استار به جای کوکی پشیومونی ؟ الان اگه زمان برگرده عقب استار میگیری یا کوکی ؟ (لطفا اگه شد اصلیترین دلیل انتخابت رو هم بهم بگو)
خصوصا ارگونومیک عالیش.....هنوزم بی تعصب میگم، دیوونه ی این گوشیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خیلی ها استار رو ترجیح بدن با دلایل خودشون.....منم نمی خوام کسی رو مجبور به خرید این گوشی بکنم بعد شاید یه چیزی بشه بگه چرا به من گفتی و.....نظر شخصی منو بخواید اینه که هنوز عاشق این گوشیم....زمان به عقب برگرده 120 درصد کوکی میگیرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه نکته هم بگم، اگه یه جایگزین خوب برای کوکی میخاید (که البته هنوز وارد ایران نشده :دی) گوشی GD510 Pop هستش که دارای اینترفیس A-Class هست که نسخه ی سبک تره S-Class هستش + دوربین 3 مگاپیکسلی عالی (طبق گفته ی جی اس ام) + باتری خیلی قوی (طبق تست های جی اس ام کوکی 2 روز، استار 4 روز و پاپ 7 روز دوام آورده...:دی) + کامپکت ترین گوشی فول تاچ جهان، یعنی هم ضخامت هم عرض و هم طول خیلی کمی داره (97.8 در 49.5 در 11.2) اینم عکس مقایسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا یه چند وقتیه که هر کلیپی که توش میریزیم و از قب داشته بدون صدا پخش میشه.ولی آهنگ ها و... همه پخش میشن الا صدای کلیپ ها
آیا میدونید مشکل از چیه؟؟؟
آقا منم همین مشکل رو با استار دارم! :41: از راهکار مجید جان هم ممنونم، امتحانش میکنم....:10:نقل قول:
شما باید کلید کم و زیاد صدا رو توی فیلم یکم نگه دارید بعد میشه کم و زیادش کرد
کجایی ای کوکی......:دی بابا من الان کچل شدم تا تونستم با داداشم صحبت کنم.....از دست این آنتن دهی استار.....یادمه با کوکی توی وضعیتی بدتر از این، چه راحت که صحبت نمی کردم....:37: :37: :37: :37: حالا خوبه من مکالمه ای ندارم! :دی
پی نوشت: امروز 2 تا مکالمه دیگه به اضافه بالایی داشتم، نتیجه مانند بالا!!! :41::41::41:
سلام دوست عزيز(saadi126) ، ميخواستم بدونم گوشي كوكي روچيكاركردي تعميرش كردي يانه؟ اگه امكان تعميرش هست واگرشمامايل باشيد من داغونش روازشما ميخرم، بالاخره بايه قيمتي با هم كنار مياييم
،راستي مباركه(5530)
سلام
دوستان یه مشکل
من یه گوشی kp500 ال جی دارم
میشه به من بگین چطوری میشه روش رمز گذاشت یا چه نرم افزاری برای رمز گذاری روی این گوشی وجود داره و روش کارش چیه؟
یه نکته دیگه اینکه نرم افزار ی برای مطالعه ای بوک روی این گوشی میخام
ممنون میشم سریع جواب بدین
خودش به صورت پیش فرض فایل های PDF, DOC, XLS رو میخونه... شما بریز تو گوشی و اجرا کن، همین!نقل قول:
یه نکته دیگه اینکه نرم افزار ی برای مطالعه ای بوک روی این گوشی میخام
امروز رفتم علاءالدین، آخرین قیمت 145 تومان با گارانتی.....
ممنون دوست من اما من واقعا رمز گذاری رو نیاز دارم
دوستان راهنمایی کنین لطفا
سلام
دوستانی که یه ماه به بالا این گوشی رو دارن ازش راضی هستین!؟ عیب خاصی نداره!؟
آیا گوشی reminder داره واسه کسایی که با ما تماس گرفتند و ما نشنیدیم زنگ رو هی بوق بزنه که برو بهش زنگ بزن؟
براي تماس نميدونم من جايي نديدم ولي براي اس ام اس داشت كه فوق العاده هست. بايد توي پروفايل زمانش رو تنظيم كني كه هر چند دقيقه دوباره ياد آوري كنه كه مسيج جديد داري.نقل قول:
هیچ کس نمیخاد بگه من چطوری روی گوشیم رمز بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز این گوشی قفل نداره. یعنی مثل نوکیا و سامسونگ قفل نمیشه ولی یه قفل دستی داره.نقل قول:
راستی بچه ها من هم بالاآخره کوکی خریدم :31::20:
به جز دوربینش که هنوز تست نکردم به نظرم بقیه چیزاش واقعا خوبه.
N72 رو دادم و 80 هزار هم روش دادم !! دیگه چیکار کنیم شهرستان فیمتش مثل تهران ارزون نیست.
:18: پس چرا، انتظاراتی که شما داشتی این گوش نداره که، چطور شد خریدی:31:نقل قول:
در هر صورت مبارک باشه:10:
سلام
توی این جعبه جدیدهای کوکی که عکس جومونگ داره و الان دیگه فکر کنم همه جا اینجوری شده باشه بچه هایی که گرفتن کیف مخصوص خود گوشی که تو جعبه قدیمیا بودش هست ؟ یا نه دیگه
فکر کنم حسین جان که خرید کیف هم داخل جعبش بود
به به! مبارکه! :دی بزن دست قشنگه رو..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی بچه ها من هم بالاآخره کوکی خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مال من داشت....چون تو دوره جشنواره بود مثل اینکه....نقل قول:
فکر کنم حسین جان که خرید کیف هم داخل جعبش بود
قدیمی هاش کیف داشت.......ولی جدیدا نه.............(جدیدا به جای کیف جومونگ داره..........:31:)نقل قول:
توی این جعبه جدیدهای کوکی که عکس جومونگ داره و الان دیگه فکر کنم همه جا اینجوری شده باشه بچه هایی که گرفتن کیف مخصوص خود گوشی که تو جعبه قدیمیا بودش هست
کسی پیشنهادی انتقادی چیزی نداره؟!:41:نقل قول:
سلام داداش . هیچ مشکل خاصی نداره .
من یه ماهه گوشی رو دارم . مشکل خاصی برام بوجود نیورده دلیلشم اینه که با اطلاعات کامل رفتم گوشی رو گرفتم و توقعم هم از گوشی در حد همین گوشی بود .
شما هم اول باید ببینی از گوشیت چی میخوای و کاملا در موردش تحقیق کنی .
اگه کمکی از دستم بربیاد، در خدمتم .
:10:
خیلی ممنونمنقل قول:
من اصلیترین مشکلم با این گوشی قفل شدنش بود که سعی میکنم با همین قفل دستی کنار بیام.
فقط عزیزان چطوری میشه تنظیم کرد که برنامه های نصب شده و اس ام اس ها و خلاصه همه چیز رو رم ذخیره بشه ؟
اصلا کدوما میتونن رو رم ذخیره بشن ؟
من فقط مسیر زیر رو پیدا کردم که از اونجا external memory رو انتخاب کردم :
phone setting > memory manager > primary storage setting
اگر تنظیمات دیگری هم هست واقعا ممنون میشم بهم بگید.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
راستی این قفل دستیش کار نمیکنه یعنی نمیشه روش نرم افزار نصب کرد برای قفل گذاری؟
خواهش میکنمنقل قول:
راستش من قبل خرید گوشی کلی تحقیق کردم ولی چیزی پیدا نکردم واسه قفل کردنش، تنها چیزی که پپیدا کردم همین قفل دستی بود که مال من به خوبی کار میکنه.
راستی اگه به آدرس زیر بری چند تا برنامه هست من هنوز تستشون نکردم ولی شاید به کارت بیاد :
پیدا نکردمش
دوستان اگه کسی همچین چیزی یافت که بشه باهاش رو kp500رمز گذاشت لطفا بگه
رابط کاربری فلش بهتره یا این گوشی هایی که نوشته کلاس s
از لحاظ سرعت و از لحاظ زیبایی ممنون میشم یه مقایسه ای اجام بدید
اس کلاس اصلا قابل مقایسه با فلش یو آی نیست! فلش یو آی خیلی سبکه و برای گوشی های ساده الجی طراحی شده، که البته دیگه جدیدا الجی فلش یو آی رو کنسل کرده به جاش A-Class میزنه رو گوشی های سادش که نسخه ی ساده تری از اس کلاس هستش....از لحاظ زیبایی که اس کلاس خیلی زیباست، سرعتش هم عالیه چون خوب برنامه نویسی شده.....نقل قول:
رابط کاربری فلش بهتره یا این گوشی هایی که نوشته کلاس s
از لحاظ سرعت و از لحاظ زیبایی ممنون میشم یه مقایسه ای اجام بدید
دوستان کسی جواب منو نمیده ؟نقل قول:
سلام دوستان
میشه یه نفرلطف کنه به من بگه چطوری روی kp500 ال جی میشه رمز گذاشت؟
فقط همون چیزی هست که خودت گفتی، با این کار بازی ها و برنامه و بلوتوس های دریافتی توی مموری کارت میرن.نقل قول:
بین اس کلاس و آ کلاس کدوم از لحاظ زیبایی و کارامدی بهترن و کوکی کدومشونه ؟نقل قول:
از بین این 2........اس کلاس بهتره..........نقل قول:
اینترفیس کوکی هم فلش یو آی هست..........
آ کلاس هم بین این است........
کوکی هیچکدوم از اینا نیست، کوکی Flash UI هستنقل قول:
قیمت گوشی توی علائدین امروز 145 هزار تومن.
( قیمت نهایی - اول میگفت 150 )
دوستان توضیح دادن، اینم یه چندتا تا عکس از هر سه اینترفیس:نقل قول:
بین اس کلاس و آ کلاس کدوم از لحاظ زیبایی و کارامدی بهترن و کوکی کدومشونه ؟
Flash UI: دو تا دسکتاپ داره.
A-Class Touch UI: سه تا دسکتاپ داره.نقل قول:
S-Class Touch UI: چهار تا دسکتاپ داره.نقل قول:
دوستان سلام، من میخوام یکی از دو گوشی s5233 و kp500 رو بخرم و دو سوال دارم
1- گوشی s5233 منشی تلفنی داره (تو سایت ها نوشتن نداره ولی میگن قسمت answering mashin همون منشی تلفنیه) می خوام ببینم kp500 هم همچین چیزی داره و اگه نداره منشی خوبی می شناسین که روش نصب شه؟
2- از اونجایی که این گوشی ها صفحه کلید ندارن برنامه های جاوایی که نصب می کنید اذیت نمی کنن؟
منشی تلفنی استار داره، همون Answering Machine هستش که من خودم فعال هم کردم، کار میکنه. کوکی (KP500) این قابلیت رو نداره...نمی دونم برنامه ای هست براش یا نه....نقل قول:
1- گوشی s5233 منشی تلفنی داره (تو سایت ها نوشتن نداره ولی میگن قسمت answering mashin همون منشی تلفنیه) می خوام ببینم kp500 هم همچین چیزی داره و اگه نداره منشی خوبی می شناسین که روش نصب شه؟
در حالت عادی، یه قسمت کوچیکی از پایین صفحه رو اختصاص میده به صفحه کلید....بعضی از برنامه هایی هم که نیاز به صفحه کلید ندارن رو هم میشه با یه کدی اون صفجه کلید رو از بین برد تا بهتر بشه باهاش کار کرد....اینم نمونه عکس صفحه کلید (اون دکمه 123 رو اگه بزنی شماره ها میاد):نقل قول:
2- از اونجایی که این گوشی ها صفحه کلید ندارن برنامه های جاوایی که نصب می کنید اذیت نمی کنن؟
سلام
دوستان میشه یکی به من بگه چطوری روی گوشی ال جی رمز بگذارم؟
اگه گوشیت فارسی باشه برو تو تنظیمات تلفن-امنیت-قفل گوشی-فورانقل قول:
نه با عقل هم جور در نمیاد. یکم فکر کنی میبینی با برنامه جاوا نمیشه قفل گذاشت اگرم بشه گذاشت راحت میشه قفلش رو دور زد. مثلا کلید قرمز رو میگیری و از برنامه میای بیرون:31: اصلا هم لازم نیست کد بزنی تا گوشی باز بشه با اون برنامه ای که نصبه.
بیشتر گوشیهای سامسونگ یا بهتره بگم تمام گوشی هاش از همون اول منشی تلفنی داشتن.:31:نقل قول:
اینم یکم فکر کنی میبینی با برنامه جاوا نمیشه به این راحتی ها این کار رو بکنی.
اگرم بشه بدرد نمیخوره چون حتما باید وارد برنامه شده باشی تا بتونه صدا رو ضبط کنه.
خیلی ممنون حسین جان. راستی این عکس رو خودت گرفتی؟نقل قول:
این برنامه ای که از صفحه عکس میگیره رو نداری؟:31:
بالا توضیح دادم:10:نقل قول:
راستی یک سوال داشتم چجوری میشه تنظیمات جی پی ار اس رو به صورت دستی وارد کرد؟
برای همراه اول میخوام، این سایتش هرچی شماره رو میدم و کلیک میکنم هیچ تاثیری نداره.
تو تنظیمات مرورگر گوشی هم که میرم مال ایرانسل هست و وقتی میزنم مشخصه جدید بسازه فقط میشه اسم و ادرس اصلی سایت رو وارد کرد و اثری از قسمت تنظیمات ای پی و پورت و این چیزا نیست!
انقد از جاوا توقعات خفن نداشته باشید.نقل قول:
این برنامه ای که از صفحه عکس میگیره رو نداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی برنامه ی عکس برداری از گوشی ... منشی ... ضبط مکالمه ... و خیلی چیزای دیگه رو نداره و هیچ وقت هم براش نمیاد متاسفانه.