یه سوال پج دومی {1.1.2.0} که برای GTA:Liberty city اومد هیچ تاثیری روی فریم بازی داره و آیا این پج بهتره یا پج اولی ؟
Printable View
یه سوال پج دومی {1.1.2.0} که برای GTA:Liberty city اومد هیچ تاثیری روی فریم بازی داره و آیا این پج بهتره یا پج اولی ؟
این ارور برای چیه؟ بعضی وقتا تو دی وی دیه 1 میده بعضی وقتا سه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من وقتي ميخوام آنلاين بازي كنم شماره سريال ميخواد كي ميتونه درد منو دوا كنه?
من:31:نقل قول:
باید سریال نامبرشو بخری که 20 تومنه
یه راه ارزون هم داره و اون اینه که برنامه ی تانگلو نصب کنی و باهاش آنلاین بزنی
البته برای آنلاینش باید ورژنتو آپ کنی به نمیدونمم چی چی که حدود چند مگه
اين برنامه رو نصب كنم سريال نميخواد وارد كنم?
نهنقل قول:
میتونیم حتی با هم بازی کنیم ولی باید ورژن بازیهامون یکی باشه
مثلا من خودم همین conviction و با بروبچس ایرانی تا ته co-op و تموم کردیم
عکست خیلی ریزه درست دیده نمیشه اما به احتمال زیاد دی وی دی بازی بد رایت شده و خرابهنقل قول:
عکسش اینه »نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشنده گفت اگه مشکلی پیش اومد بیا پیش خودم. من حالشو ندارم. :31: کسی راهی بلد نیست؟
راستی روی جلدش نوشته grand theft auto epsiods from liberty city 7.
این هفتش چیه؟
آخه روی یه دی وی دیه خاص نیست.نقل قول:
عکس هم همینیه که جناب امیر موسر گذاشتن.
هزار بار اینجا گفته شده اما منم بازم میگم این GTA4 هست البته دنباله نسخه چهارم هستنقل قول:
دی وی دیت خرابه ببین کدوم یکیشونه ببر برات دوباره رایت کنه
میتونی کل دی وی دیها رو روی هارد بریزی و از روی هارد نصب کنی شاید مشکلت حل بشه اما اگر نشد باید دی وی دی خراب رو عوض کنی
آقا یکی ببینه این پچ آخرین پچی که برا بازی اومده؟
و چیکار میکنه؟
کد:http://www. filefront .com/16609431/Grand-Theft-Auto-Episodes-from-Liberty-City-v1.1.2.0-Patch/
با سلام.
پچی یا DLC اومده که ماشینهای جدید و مراحل جدید به بازی اضافه کنه ؟
سپاسگذارم.
2 تا سوال:
1 روسیستم من بازی روون نیست. یعنی موع حرکت همینطور گیر میکنه.
2 تو این نسخه کلا درختا واقعا سبز نیست و شهر مایل به خاکستریه یا مال من اینطوریه؟ اگه مال منه چیکار کنم درس شه؟
دوستان من با xbox بازی می کنم . می خواستم بپرسم توی این نسخنه چطور میشه خونه خرید؟ یه خونه داده به آدم وسط بد بخت بیچاره هاس. نمیشه مثل نسخه های قبلی خونه خرید؟ اگه میشه چطوری؟
ببخشید یه سوال ... این نسخه با اون نسخه ای که Niko پلایرش بود چه فرقی داره ؟
نسخه ی جدید GTA که نیست ؟
نمیشه خرید.نقل قول:
بعد از GTA IV دو تا DLC براش اومد که بعدا هر دوتاش رو دیسک هم عرضه شدن.نقل قول:
خونه خریدنی نداره. تو قسمت اول که یه کلوب مخصوص Lost MC هست و بعدا یه مخفیگاه دیگه هم بهت میده. تو قسمت دوم هم که یه خونه داری و همه زندگیت همونجاست.نقل قول:
سلام خدمت دوستان گلم دوستان من چه پچی بریزم تا بازی روون اجرا بشه و بتونم بازیو سیو کنم لطفا بگید بهترین پچو از کجا باید دانلود کنم
این پجو دانلود کن جدیدترین پجی هست که برای بازی اومده به ما هم خبر بده که چقد ر روی فریم بازی تاثیر داشت؟
. filefront .com/16609431/Grand-Theft-Auto-Episodes-from-Liberty-City-v1.1.2.0-Patch/کد:http://www
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
نقل قول:
این پجو دانلود کن جدیدترین پجی هست که برای بازی اومده به ما هم خبر بده که چقد ر روی فریم بازی تاثیر داشت؟
. filefront .com/16609431/Grand-Theft-Auto-Episodes-from-Liberty-City-v1.1.2.0-Patch/کد:http://www
بچه ها این بازی چقدر با IV تفاوت داره ؟ ارزش داره اینو بگیرم یا فرقی با اون نداره ؟ ( چون اون رو هنوز تموم نکردم ، اگه فرقی نداره اینو دیگه نخرم )
والا با این دید شما نسبت به این سری همون بهتر که نخری... دیگه وقتی خبر اومدن DLC میاد GTA خورها از همون خبرش مست میشن چه برسه که بیاد و برن درجا بخرن و حتی نپرسن که ارزش داره یا نداره... ولی با این دیدگاه شما به GTA و اینکه هنوز تمومش هم نکردید معلومه زیاد همین GTA IV هم جذبتون نکرده و از اونجایی که EFLC هموین بازیه فقط ادیت و مودینگ رسمی شده پس فرقی نخواهد داشت براتون
من همیشه گفتم یک گیم رو با علاقه بازی کنید من هیچ وقت گیم رو به زور بازی نمی کنم Fallout New Vegas دیدم خوب نیست گذاشتمش کنار یا Ben 10 رو داشتم دیسکش رو گذاشتم دیدم واقعا مضخرف هست گذاشتمش کنار هیچ وقت به زور چیزی رو بازی نکنید... چون از لذت گیم بازی کردن محروم می کنید خودتون رو
سلام
من بازی رو خیلی وقت پیش خریدم و الان موقع نصب دی وی دی 2 ارور میده
کسی میدونه از کجا میشه دانلودش کرد؟
آقایان یعنی هیچکس پج دوم {1.1.2.0} این بازی رو تست نکرده که بگه ارزش دانلود داره یا نه؟
نقل قول:
من این پچ رو نصب کردم کرک خودش هم روش ریختم ولی سیو بازی من رو دیگه قبول نمیکنه من کل بازی رو تموم کردم
میگه باید یه یوزر جدید بسازی ولی از لحاظ روون شدن یکم روون تر شد بازی من که زیاد تغییری احساس نکردم تازه سیو من هم قبول نمیکنه:41:
ارزشش رو داره چون:نقل قول:
بچه ها این بازی چقدر با IV تفاوت داره ؟ ارزش داره اینو بگیرم یا فرقی با اون نداره ؟ ( چون اون رو هنوز تموم نکردم ، اگه فرقی نداره اینو دیگه نخرم )
رمز های باحال تری داره
دوتا نفر هست هر کدوم رمز های متفاوت،زندگی متفاوت،..............
من دو تاشو دارم
دوستان پچ اخر چقدر بازیو اصلاح میکنه ایا تغییرات محسوس هست؟
دوستان این بازی تازه به دستم رسد . هنوز نصبش نکردم . اما یه سوال داشتم اونم اینکه همراه بازی یه dvd هست که روش نوشته پک ماشین 2010 ! این چیه ؟ ماشین های جدید به بازی اضافه میکنه ؟ به نظرتون همین اول که بازیو نصب کردم اینو نصب کنم یا اینکه واسم تا اخر که رفتم و از ماشین های بازی خسته شدم بعد اینو نصب کنم ؟!نظرتون چیه ؟
با نصبش دیگه ماشین های ارجینال بازیو نمیبینم ؟!
من این بازیو نصب کردم . اما گرافیکو تا ته هم که کم میکنم بازم افت فریم شدیدی داره !!! مشکل از کجاست ؟! گرافیکش رو اشغال کردم و با پایین ترین رزولیشن اما بازم افت فریم داره ؟! چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید .
از دوستان یکی سیو 100% رو میزاره؟
کلا چنتا پچ برای این بازی اومده؟
راه حل قطعی برای رد کردن مرحله no.3 سی سراغ نداره. (پایین آوردن تمام تنظیمات گرافیکی جواب نداد)
پچ جدید رو نصب کردید؟
من هم گیر کرده بودم ولی نمیدونم چی شد یه دفعه خودش درست شد
چنتا پچ اومده تا حالا؟
من دوتا پچ دانلود کردم. اولی نصب نشد چون کرک ریزور خودکار در هنگام نصب بازی نصب شده بود. اما دومی نصب شد. غیر از اینا بازم اومده؟
زکی. یعنی هیشکی نمیدونه؟
کلا دو تا پج برای این بازی اومده
با اینکه چند تا پک عوض کردم تا آخر یکیش جواب داد اما راضی بودم از بازی.خیلی حال داد.
جون من یکی کمک کنه. کرکم ریزوره. پچ دوم برام نصب شد اولیم نصب نشد. تو مرحله no.3 روی لودینگ دوم گیر میکنه.
gta iv رو سیستمم نصب نبوده و نیست.
تمام تنظیمات گرافیکی هم به پایین ترین حد ممکن رسوندم.
بازم نمیره. تازه هم شب مرحله رو رفتم هم روز . هیچ فرقی نداره.
بابا دم شماها گرم تو هر سایت خارجی گشتم هیچ جا درست نزده بود مشکل 5372 از چیه
اما اینجا همه بلدن
دوستان برای نجات از دست افت فریم شدید چیکار بایستی کنم ؟ راهی به غیر از ارتقا سیستم نیست ؟ اخه این بازی غیر عادی افت فریم داره - گرافیک انچنانی نداره هیچ - با پایین ترین تنظیمات گرافیکی که 2 متر اونور ترت رو از تار بودن و بی کیفیت بودن بافت ها نمیبینی هم باز لگ میزنه و اخرش با 35 فریم بر ثانیه اجرا میشه - تنظیمات رو یه بار تا ته گذاشتم فریمم شد 3 تا 8 :31: . چیکارش کنم ؟ رمم 2 گیگه - 4 گیگش کنم تاثیر داره ؟ اصلا اینجوری نمیتونم بازی کنم :2:
اه چرا نمی شه تو این تاپیک سرچ کرد همش ارور می ده
بازی رو نصب کردم و با هزار زور و بدبختی اومد
چند مرحله هم بازی کردم
بعد فرداش اومدم دیگه بازی باز نمی شد
اون لوگوی Razor 1911 میاد بعدش دیگه هیچ اتفاقی نمی افته
حتی خطا هم نمی ده. این حالت واسه شماها هم پیش اومده؟
ممنون می شم اگه با پیام خصوصی بگین