نقل قول:
دزدگیر فابریک تیبا با مارک مجیکار گارانتی 3 ساله در بازار هست که نیازی به باز کردن رودر نیست و تنها در 10 دقیقه نصب میشه به قیمت 70/000 تومان
Printable View
نقل قول:
دزدگیر فابریک تیبا با مارک مجیکار گارانتی 3 ساله در بازار هست که نیازی به باز کردن رودر نیست و تنها در 10 دقیقه نصب میشه به قیمت 70/000 تومان
نکته مهم:
دوستان عزیزی که قصد تغییر رینگ و یا لاستیک تیبا رو دارن حتما توجه به صحبت های زیر من داشته باشن چون واقعا مهم است.
در صورتی که قصد تغییر رینگ و لاستیک یا تنها لاستیک را دارید حتما فقط و فقط از رنج های زیر لاستیک تهیه نمایید.
من تک به تک لاستیک ها را برای هر شماره رینگ که معادل با لاستیک اصلی خودرو باشد را حساب کردم.
شدیدا تاکید میکنم چون تیبا مجهز به ترمز abs است.
به هم خوردن ارتفاع کلی لاستیک تعویض شده با نوع اولیه باعث ایجاد مشکل در عملکرد ترمز abs و کیلومترشمار خواهد شد.
لاستیک های زیر را به صورت دقیق حساب کردم و مشکلی ندارند.سعی کنین ازین شماره ها خارج نشین چون سیستم ترمزش فرق میکنه و اون طور که من شنیدم ممکنه مشکل ساز بشه اگر لاستیک تفاوت داشته باشه...
گفتم محض اطلاع اطلاعات رو در اختیار شما هم بذارم:
1:لاستیک فعلی تیبا با رینگ 13: ( R13 175/70 )
2:لاستیک کاملا معادل لاستیک فوق با رینگ 14 ( R14 185/60 ) : مشکل:این رنج در بازار کمیاب است.
3:لاستیک های معادل با موارد فوق (منتهی عریض تر)(رینگ 13) :
الف: R13 185/65 این شماره دقیقا از نظر طول معادل لاستیک های فوق است و هیچ خللی ایجاد نمیکنه.
ب:R13-195/60 این لاستیک هم معادل موارد اورجینال هست.البته در ارتفاع نیم سانتی متر ارتفاعش در لاستیک متفاوت میشه که یه ذره فقط این موردش تقریبی هست.در صورتی که 3 مورد بالا کاملا مشابه هم هستن.
توصیه:اگه نمیخواین رینگ رو عوض کنین من پیشنهاد میکنم یا همون مورد 1 رو با لاستیک با کیفیت تهیه کنین.
یا مورد الف رو بگیرین.
در این صوزت نه سوختتون تغیر خاصی خواهد کرد.
نه مشکلی در ترمز پیش میاد.
نه فرمون سفت خواهد شد.
و نه هیچی.
اما گزینه ب در حد یک ذره فرمون رو سفت خواهد کرد اما بازم در حد استاندارد ارزیابی میشه.
در این میان R13-205/60 هم جزو معادل های استاندارد لاستیک های فوق هست. که چون عرضش دیگه خیلی زیاده به نظرم توصیه نمیشه برا تیبا....
اما میرسیم به افرادی که قصد تغییر رینگ به 14 رو دارن:
لاستیک های معادل لاستیک اورجینال با عوض کردن رینگ به رینگ 14 رو حساب کردم:
1: R 14 185/60 ( کاملا معادل لاستیک فعلی تیبا و فقط مشکلش کمیابیشه)
2:R14-195/55 ( معادل هست اما بازم من که میگم برای تیبا عرضش زیاده)
3:R14-205/50 بازم کاملا معادله ولی بازم میگم یه کم زیاده عرضش
شدیدا توصیه میکنم ازین موارد خارج نشین
چون اگه خارج بشین هم کیلومتر شمارتون خطا خواهد داشت
هم موثق اطلاع دارم که در عملکرد ترمز هم خلل ایجاد خواهد شد.
موفق باشید
من 10/11/89 ثبت نام و 14/4/90 تحویل گرفتم
امروز تیبا رو واسه سرویس اولیه بردم نمایندگی حریت (شیراز) فقط روغن رو عوض کردند و واسه مشکل ABS گفتند قطعه نداریم.
فعلا از تیبا در مرحله گارانتی هیچ گونه یدکی موجود نیست.
نقل قول:
سلام به شما دوست عزیز
ممنون از اطلاعتون
فقط میتونم بگم خوشحالم که اون تاخیرها ظاهرا شامل حال ما نمیشن
مبارکتون باشه انشاالله
بیشتر برای ما از ماشینتون که تازه گرفتین اطلاعات بدین
راضی هستین انشالا؟
دوست عزیرنقل قول:
میشه لطف کنی شما هم شماره شاسی و رنگ ماشینتو بگی ؟
مبارك باشه .ميشه لطف كنين بفرمائيد دقيقاً چندبراي شما درآمد و اينكه بعد از 5 ماه چقدر سود تعلق گرفته ؟ كارت 6 ستاره و بيمه بدنه يكساله داره يا نه ؟ وبه قول دوستمون ايراداتي كه به نظرتون اومده رو بيان كنيد ؟نقل قول:
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
با تشكر از اطلاعات كاملتون . اگه شما شخصاً بخوان 1 مورد از موارد بالا رو پيشنهاد بدين و يا رو ماشين خودتون استفاده كنين از كدوم رينگ و لاستيك استفاده مي كنين؟نقل قول:
نقل قول:
سلام به شما.
خواهش میکنم وظیفم بود.
در مورد سوالتونم باید بگم من خودم 100 درصد لاستیک رو که عوض خواهم کرد چون واقعا لاستیک با کیفیت هم ماشین رو خیلی نرم تر میکنه
هم هندلینگ فوق العاده بهتر میشه نسبت به بعضی لاستیک های بی کیفیت داخل
اما 2 حالت داریم:
1: بخوایم رینگ رو به 14 تغییر بدیم
2: نمیخوایم رینگ رو عوض کنیم و همون 13 میخوایم باشه
کمی این مساله سلیقه ای است.
البته در نظر داشته باشیم که اگر رینگ 13 باشه فرمون نرم تر خواهد بود نسبت به 14.
اما مساله مهم تر انتخاب لاستیک هست که باید حتما طوری ابعادش باشه که در نهایت قطر لاستیک و رینگ عوض نشه که من همین معادل ها رو که براتون گذاشتم برای این بود.یعنی با اینتخاب لاستیک های بالا هیچ تغییری توی قطر داده نمیشه و تنظیمات به هم نمیخوره.
فقط میمونه مساله سوخت و نرم تر شدن خودرو:
که نظر من این هاست:
1:اگر کسی نخواد رینگ رو عوض کنه:
همون شماره اورجینال خودرو یعنی R13 175/70 رو اگر لاستیک با کیفیت تهیه بشه خوب است.
ب: اگر کسی بخواد رینگش همین 13 باشه ولی کمی لاستیکش عریض تر بشه و نه سوختش زیاد بشه و نه فرمونش مشکل پیش بیاد لاستیک :R13 185/65 مناسبه
1 سانت لاستیک رو عریض تر میکنه.
خیلی هم عریض نمیشه که فرمون سفت بشه.سوخت زیاد بشه و ...
از طرفی قطر تایر و رینگ با هم هم تغییری با لاستیکی که روی خود ماشین هست نمیکنه
هم سیستم ترمز هیچ تغییری توش داده نمیشه.هم کیلومتر شمار شرایط براش عوض نمیشه.
2 : اگه کسی بخواد رینگ رو به 14 تغییر بده :
بهترین و استاندارد ترین لاستیک برای رینگ 14 R14 185/60 هست.البته اینطور که من گشتم این شماره خیلی کمیاب یا بلکه نایاب هست.
185/65 هست که باعث میشه 1 سانتی متر بزرگتر از استاندارد شود ارتفاع لاستیک .
اگر بخواین هم باز لاستیک عریض تر بشه لاستیکی که حساب کردم بازم ارتفاعش نسبت به وضعیت فعلی عوض نمیشه : R14 195/55 هست
توصیه خودم : به نظر من اگه میخواین مصرف سوخات بیشتر نشه و فرمون نرم باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد دیگه عرض لاستیک از 185 بیشتر نشه.
چون هم اون طور که دیدم اگه از 185 عریض تر بگیرین 1 سانت لاستیک از گلگیر میزنه بیرون.
هم سوخت زیاد میشه.
پس اگه نمیخواین رینگ عوض کنین
که به نظرم زیاد هم ضروری نیست با توجه به وضعیت تیبا
یا
R13 175/70 رو که شماره تایر خود تیباست رو از یه مارک عالی مثلا میشلن.یا مثلا هانکوک اگه باشه خوبه.
اگه هم میخواین کمی عرض لاستیک بیشتر بشه و هم برا جلوبندی مشکل پیش نیاد و هم تنظیمات به هم نخوره
:R13 185/65 لاستیک خوبیه.به شرطی که بازم از یه مارک خوب انتخاب بشه.
اگرم میخوایم رینگ عوض بشه :
بهترین و استاندارد ترین تایر: R14 185/60 (اگه بتونین پیداش کنین از یه مارک خوب)
من برای ماشین خودم ازین 3 تایر گمون نکنم خارج برم.
هرچند امروز عصر کامل بررسی میکنم.بهترین گزینه رو انتخاب میکنم و با فروشنده هماهنگ میکنم .
خبرش رو هم برای شما میذارم.
به نظر من عرض بیشتر از 185 هم مصرف سوختو میبره بالا
هم خیلی عریض بشه لاستیک شکم میندازه و مشکلات جلوبندی هم ممکنه پیش بیاد.
به نظرم بهترین کار اونه که از همین لاستیک ها استفاده بشه که هیچ تغییری در ارتفاع لاستیک استاندارد نمیدن و هیچ مشکلی بعدا مطمئنا ایجاد نمیکنن.
بلکه هم فرمون روان تر میشه
هم ماشین نرم تر خواهد شد.
هم عمر لاسنیک حداقل 4 5 برابر لاستیک های خودش خواهد شد
حرف آخر: من همه ی موارد رو بررسی میکنم و انتخاب خودم رو با توجه به موجودی بازار براتون خواهم گفت.
با سلام خدمت آقا نوید و دوستان
راستش این چند روز بدلیل امتحانات وقت کمی دارم برا اینکه بیام نت. ولی در مورد لاستیک بگم که اشتباها نوشتم r13-205 و در واقع r14-185 هستش. توی کاتالوگش نوشته بود. به نظرم همین تایر بر زیبایی ماشین خیلی افزونده و بیشتر از 195 رو کلا رد میکنم. البته برای پژو یا تندر میتونه 205 هم عالی باشه..
مصرف بنزین واسه من قبله تعویض لاستیک 9.5 تا 10 بود در شهر و الان 10.5 میسوزونه. البته فکر کنم بعد 1000 کیلومتر و تنظیم موتور بهتر شه. ایده آل 8 تا 9 هست.
عکسها رو بعدا براتون میزارم. بهرحال امیدوارم همه راضی باشن و اتومبیل خوبی براتون باشه.
آهان اوکی.نقل قول:
خیلی برای شما نگران بودم.
چون با عددی که نوشته بودین برداشت کردم r14 205 رو خریدین.
که هم خیلی مصرف رو زیاد میکنه
و هم اصلا استاندارد نبود و کامل تغییر میداد نسبت به وضع عادی
خوشحالم که عدد رو اشتباه نوشته بودین.
چون اونی که نوشته بودین کاملا غیر استاندارد و غیر معادل لاستیک فعلی بود
حالا بهم بگین لاستیکی که خریدین کدوم مورد زیره:
r14 185/65
یا
r14 185/60
اگه ممکنه برامون تصویر هم بذارین.
ممنون میشیم
ولی آخه شما که نوشتین 3 سانت از قبل عریض تر شده!
اینی که الان نوشتین 1 سانت فقط عرضش بیشتر شده نه 3 سانت!
من الانشم گیج شدم.
میشه از لاستیک چند تصویر خوب بذارین؟
ممنونم
سلام دوستان. نزديكه 25 روزه تيبا sx تحويل 30 خرداد رو گذاشتم واسه فروش . با اونكه 11300000 قيمت زدم باز كسي پيگير نيست . متاسفانه بازار خريد و فروش خوبي نداره . دعا كنيد بفروشم كه خيلي مشكل دارم . شما هم با تيباتون خوش باشيد.
نقل قول:
متاسفانه خوب یا بد
الان بازار خرید و فروش اکثر خودروها تو بازار راکده
یکی از عواملشم همین بحث سوخت و 60 لیتر سوختیه که میدن
مردم از خریدن ماشین زده شدن
برای همین بود که میگفتم خرید ماشین برای فروش و سود بردن دیگه دورانش گذشته
الان همون طور که میبینیم سایپا برا اکثر خود روهاش تحویل 30 روزه و فوری داره
خوب اوناییم که بخوان ماشین بخرن میرن فوری میخرن
نه ماشین دست کسی بوده
نه لازمه خرج سند و ... بدن
ماشینم 0 0 میگیرن
رنگ نوك مدادي تيبا به طوسي ميزنه يا قهوه اي ؟ آخه مال ريو به قهوه اي ميزنه خيلي بدرنگه. نوكمداديش مثل كدوم ماشينه ؟
نقل قول:
عکس بزرگ و با کیفیتش رو یکی از دوستان محبت کرده گذاشته
میتونین ببینین
نوک مدادی تیبا دقیقا نوک مدادی 111 هست
از نظر من این رنگ 2 ماشین مو نمیزنن با هم
نقل قول:
نوید جان خرید و فروش تیبا به خاطر این موارد که شما ذکر کردید نیست.به خاطر تازه بودن و تبلیغات نسبتا بدی است که در مورد اون شده.اتفاقا بازار خودرو در این چند ماه به خصوص فصل تابستان رونق خوبی داشته.به عنوان مثال L90 .206 Rio و ... بازار بسیار خوبی داشته و خواهد داشت.حتی با افزایش قیمت توسط کمپانی و بازار .فروش خودش را داشته.
تیبا بازار خوبی حداقل تا 1 سال اینده نخواهد داشت و اگر کسی قصد سود یا سرمایه گذاری برای ثبت نام جدید داشته متاسفانه ضرر هم خواهد کرد.
این دوست عزیز که خودرو خودشون رو 11.300 گذاشتن من به شخصه تحویل همین الان 11.100 رنگ متالیک چندین چند بار دیدم
در ضمن هزینه سند به عهده فروشنده است مگر توافقی و هزینه نقل انتقال پلاک است که در حدود 25000 تومان میشه به عهذه خریداره.
من بارها گفتم دوستانی که واقعا تیبا دوست دارند و خودرو می خوان که الان داشته باشند بهترین گزینه خرید از بازار هستش. نه ثبت نام نه انتظار
چون خرید از بازار چیزی که میبینی میخری و در بعضی موارد حتی اختیار تست کردن داری.اما ماشین ثبت نامی معلوم نیست چی از اب در بیاد
نوک مدادیش مثل دودی میمونه . تمایل به مشکی داره. مثل سمند هم نیست که طوسی باشه.مثل دوو سی یلو هم نیست که به نقره ای بزنه . ولی در کل زیباست.نقل قول:
نقل قول:
در مورد خرج سند بگم که من همه ی معامله هایی که تا به حال انجام دادم همیشه و همیشه خرج سند با خریدار بوده نه فروشنده....
و دقیقا حرف شما برعکسش هم در مورد من و هم در مورد اشنایان اتفاق افتاده
یعنی وقتی شرایط خاصی گذاشتن این مورد برعکس شده و در حالت عادی با خریدار بوده
اما ازین مطلب که بگذریم.
در مورد فروش من اینکه اقبال بازار در تیبا در قیاس با خودروهای دیگه کمتره رو رد نکردم.
100 درصد همین طوره در حال حاضر
به هرحال حرف و حدیثم کم نبوده
خودرو هم تازه وارده
از جهاتی اصولا هم باید همین انتظارو داشت
اما در کل اگر تابستان 90 رو با تابستان 89 یا 88 مقایسه کنین
متوجه عرض من میشین که میگم وضع بازار خرید و فروش کاملا در حالت خواب زمستونی هست و اصلا با فصل تابستون که همیشه پیک خرید و فروش بود قابل مقایسه نیست
یکی از دلایل این موضوع شدت گرفتن و افزایش واگذاری خودرو های فروش فوریه
من نظر خودمو میگم
اگه پول نقدی داشته باشم
خودم خودرو رو حاضرم 30 روز معطل بشم براش و از کمپانی دست اول بگیرم
و دست دوم خودرویی رو از کسی نگیرم
بحثم در مورد تیبا نیست
شما بگو بنز الگانس
بنزش رو هم اگه کمپانی فروش فوری به سبک فعلی داشته باشه
ترجیه میدم به بازار مراجعه نکنم
البته این حرف سلیقه ایه
شایدم افرادی خودرو گرفتن از بازارو بهتر بدونن
اما قبول کنین این مساله در بازار همه خودرو ها تاثیر گذاشته
مساله دیگه هم بحث سوخت هست که در امسال کمی حاد ت هم شده است
.......
راستی یه مطلب رو داخل پرانتز ادامه کنم به صحبتم:
اونم اینه که درسته تو خرید از بازار خودرو رو میبینین
اما باید واقع بین باشیم
شما از دیدن یه خودروی به ظاهر ترتمیز توب بنگاه چه انتظاری دارین؟
چه قدر وقت صرف تستش میکنین؟
یه تعمیرکار خبره
هرچه قدرم خبره
چه قدر میتونه دیگه استاد تمام باشه که بگیر با فوقش 1 ساعت که اصلا خودرو رو بذاری پیشش همه ی ایرادات رو ببینه؟
مگه چه کار میکنن اونا؟ تا حالا برای خرید شده ماشینو ببرین پیش تعمیرکار و به اصطلاح نظرشو بگیرین؟
متخصصین این بخش کشور ما اگه بتونن ایراد یه خودروی ایراد دار رو که همه میبینیم ایراد داره رو کشف کنن باید کلاهمون رو بندازیم آسمون هفتم
دیگه کشف ایرادی که در اون لحظه زیاد خودشو نشون نداده و نمیده و بعدا صداش در میاد پیشکش
تازه فرض رو بر این گذاشتم که خودرو رو برداریم ببریم پیش متخصص نشون بدیم
اگر نبری که ازین مرحله هم آزادی و دیگه هیچ ...
یادش بخیر
زمانی رنویی داشت یکی از دوستان
و اون ماشین در 2 سال بعد از خریدش در جاده چپ کرده بود و چندین مرتبه دور خودش چرخ زده بود
و بعدا از بدنش هیچ نمونده بود
تموم قطعات بدنش رو دونه دونه عوض کرده بودن
سقفش رو جوش داده بود یه تعمیرکار بدنه
و اتاق کامل نخریده بود
اما 10 سال بعد که خواست بفروشدش
من باهاش رفتم بنگاه
خریداره ماشینو به چند بنگاه نشون داد 1
به چندین تعمیرگاه و صافکاری برد 2
چند جا برای تعمیر موتوری رفت 3
میدونین چی بهش گفتن؟ هنوزم یادش میفتم خندم میگیره
میگفتن واقعا خوب از ماشین نگهداری کرده
حتی یه جاش هم تصادف نکرده
رنگ اصل کارخونه هست!!!!
اصلا هم دورنگ نشده
موتورشم که سالم سالم!!!!
اون ماشین هیچ قسمت بدنش نبود که عوض نشده باشه
وقتی یه خذیدار به چندین متخصص مراجعه کنه و تشخیص رو هم فقط خودش انجام نده و اهل مشورت باشه
و متخصصینمون هم اینقدر نفهمن که ماشین ملق زذه و کامل رنگ شده رو از رنگ اصل تشخیص نمیدن
نمیفهمن سقفش اصلا عوض شده و جوش کارخونه نیست
شما چه انتظاری داری؟
من ازون زمان به بازار بدبین شدم
از دوست و آشنا شنیدم ماشین فلانی روغن ریزی داشته
رفته گفتن باید موتور پیاده بشه
گفته نمیخوام ردش میکنم بره
فقط یه کاری کن جلو خریدار ظاهرش خوب باشه
اونم با چسب آکوارریوم موقت روغن ریزیو تموم میکنه
و جلو شما کاملا خوب خوبه
اما بعدا گندش در میاد
وقتی اینا رو دیدم
دیگه اصلا از بیرون واقعا بدبینم
قبلا گفتم یه تیبای 0 توی شرکت دیدم که روغن ریزی داشت
فرض رو بگیریم که اونم مشکل سرسیلندر داشته باشه
فکر میکنین اون خریدار ماشینو نگه میداره؟
عمرا
ماشینو ر د میکنه
اما یه کلکی میزنه و اون ایرادو جلو چشم شما ساکت میکنه
دیگه مردم هم علم غیب ندارن
میخرن
میگن اینم ماشین صفر هست
اما بعدش میفهمن طرف مریض نبوده که ماشینی که 2 سال براش تو نوبت بوده رو 100 تومن زیر قیمت فروخته!
این چیزا رو دیدم که خوشبین نیستم.
حداقل میگم دل فرد خوش هست که توی شرکت یه خودرویی بهت میدن که از اول دست خودت هست
همه ایراداشو میدونی
دیگه چیزی ازت مخفی نشده
به هر حال بحث سلیقه ای هست
سلامت باشی دوست خوبم
بله واقعا نوک مدادی زیباست.نقل قول:
یه دونه الان بژ دیدم. خوب بود .شماها تا حالا بژ از نزدیک دیدین؟
نوید جان من سن زیادی ندارم .29 سالمه اما از اونجا که ماشین بازی تو خون خانوادگی ما هستش تا به الان اگه دروغ نگم بالای 20 ماشین عوض کردم. همه جورشم داشتم.یه زمانی چرخه زندگی می چرخید ماشین خیلی خوب بود یه زمانی هم مثل الان اینارو گفتم که بگم یکم از بازار سر در میارم . من از لحاظ بدنه چیزی سر در نمیارم اما فنی چرا.صدای موتور بشنوم می فهمم دردش چیه. تو این چند سال هم هم ماشین صفر گرفتم هم کارکرده.ماشین صفر هم ثبت نامی بوده و تحویل از کمپانی.منظور من از خرید ماشین تو بازار ماشین صفر هستش.مثلا یکی ثبت نام کرده سال 87 .ماشین در اومده 10 تومان .خوب معلومه کمتر از کمپانی میده.منظورم از چیزی که میبینی می خری اینه که.ماشینت زه درش اویزون نیست.فاصله دربهاش مناسبه.اگزوز کف خیابون نیست.فرمون جیر جیر نمیکنه..کمک صدا نمیده. و....
.نشه بلایی که سر بقیه دوستان و خود منم اومد که میگن همینی که هست.وقتی ماشین سند خورد شماره شاسی بهت دادن رفتی خوشحال تو نمایندگی این موارد دیدی .دیگه هیچ کار نمیشه کرد.گیرم که یه چیزایی با تعویض قطعه عوض بشه.به شخصه به دل من نمی چسبه
اطلاعاتی در مورد موتور تیبا :
تیم طراحی آلمانی از دانشگاه آخن آلمان موتور پراید را افزایش حجم دادهاند و با رساندن حجم این موتور به 1500سیسی و افزایش ضریب تراکم موتور به عدد 9.7 قدرت این موتور را به 80 اسببخار رساندهاند. براساس اعلام شرکت مگاموتور، سازنده قوای محرکه سایپا، این موتور 8درصد مصرف کمتری نسبت به پراید دارد .
مگاموتور با کمک شرکت آلمانی FEV وابسته به دانشگاه آخن آلمان حجم موتور را افزایش داده و ضریب تراکم موتور را برای افزایش قدرت موتور به عدد 9.7 رسانده است.(عدد قبلی حدود 8.5 بوده است) درباره گیربکس نیز یکی از مهندسان مرکز تحقیقات سایپا، توضیح میدهد؛ نسبت دندههای گیربکس پراید براساس خودرو و موتور جدید تغییر داده شده است.
گفته میشود که مصرف سوخت این خودرو 10درصد کمتر از پراید است البته این موتور گزینه بسیار بهتری نسبت به موتور پراید است این موتور یکی از ارزانترین موتورهای ایرانی در این کلاس هم محسوب میشود گشتاور این محصول هم از 103 نیوتنمتر به 124 نیوتنمتر ارتقا یافته است .
این در حالی است که قدرت موتور پراید از 59 تا 69 اسببخار بنا به استفاده از قطعات مختلف در خط تولید متغیر است و با اینکه این موتور با بار کم بسیار راحت و پرشتاب است اما با افزایش حجم سرنشین خودرو به دلیل گشتاور پایین به سرعت تنبل میشود و با اینکه مصرف این موتور پایین است اما در مقابل توان محدودی که ارائه میدهد میتوان گفت راندمان موتور چندان مناسب نیست که این مشکل در تیبا با بالا رفتن گشتاور موتور حل شده است.
گیربکس پراید تحمل گشتاور بالای این موتور را نداشت. برای همین در خودروی جدید تیبا گیربکس پراید در دنده دو به گونه ای تقویت شد تا بتواند گشتاور بالای این موتور را تحمل کند. برای تحمل گشتاور حاصل از این موتور همچنین کلاچ پراید که بر روی تیبا استفاده شده تغییراتی کرد. از آن جمله می توان سفت تر شدن فنرهای صفحه کلاچ را نام برد تا بتواند گشتاور 124 نیوتن متری موتور جدید را تحمل کند. از طرفی هزارخواری سر پلوس ها نیز به دلیل قدرت بالاتر موتور تقویت شد.
نقل قول:
بله درسته
اینکه آدم ماشین بگیره و بعد ایراد داشته باشه به دل هیچ کس نمیچسبه
اما این روال باید اصلاح بشه
اون کنترل کیفیت ها اگر واقعا کنترل کیفیت بودن و نه فقط برچسب زدن به شیشه و صندلی و در و دیوار
الان هیچ کدوم این مشکلات نبود
اما به نظرم در سال 90 در مورد تیبا حجم ایرادای ماشینای 0 کاهش قابل ملاحظه ای کرده
و اون ایرادا رو رفع کردن....
کلا به نظرم کلا سر ما ثبت نامی های بهمن یه جورایی بریده شد
الان حتی شرایط ثبت نام هم عالی شده
در کل من قصد فروش ندارم و بنا به همون نیت ثبت نام کردم.
چون زمانی که من ثبت نام کردم بعد 2 سال تازه تیبا دوباره پذیرش گرفت
وگرنه اون زمان تو همون ثبت نامی های سال 87 88 مونده بودن
باز خوبه برا ما تاخیر 2 ساله ندارن
يراي فروش رنگ متاليك رو بيشتر ميخرن يا فرقي نميكنه ؟؟
نقل قول:
سلام
برداشت من از وضع بازار اینه که سفید به دلیل ارزون تر بودن و همه پسند بودن نسبی از بازار فروش بهتری برخوردار است
البته فقط برای کسی که قصد فروش دارد گفتم
اين قضيه عوض كردن اسم ماشينا شده مثل جعل هويت افراد تحت تعقيب.
سلام.من ماه اسفند 89 طرح ویژه عید ثبت نام کردم و 90/04/20 تحویل گرفتم.5 میلیون تومان برای ثبت نام و 15 روز قبل 6573000 تومان دادم.حمعا 11573000 تومان.بیمه بدنه یکساله و تیبا کارت نارنجی هم دارد.
با سلام مجدد، از اینکه هنوز نمیتونم آنلاین باشم عذرخواهی میکنم.شماره شاسی رو همراه ندارم. تیبام سفید رنگه. متاسفانه هنوز مدارکم کامل نیومده، دیروز کارت نارنجی 6 ستاره،همراه بیمه بدنه یکساله،بیمه شخص ثالث و کارت فروش رو تحویل گرفتم. کسی در مورد سایر اسناد که نیروی انتظامی میفرسته و مدت تاخیر در ارسالش خبری داره؟
برا من حدود11.160 تموم شد البته با کسر 4 ماه و 20 روز سود مشارکت که البته سود رو تا آخر تیرماه حساب کردند ولی ماشینو وسط تیرماه تحویل دادند که جای تشکر داره.
امروز به نمایندگی جاده دماوند سایپا برای سرویس اولیه 1000 کیلومتر تیبا مراجعه کردم ،مسئول پذیرش گفت برو اینترنتی وقت مراجعه بگیر.
من ارزیابی کاملی از وضعیت خودرو پیدا نکردم.
ظاهر ماشین که موضوعی سلیقه ایه. من ظاهرش رو از تندر 90 بهتر میدونم.رنگ سفید رو از باقی رنگهای موجود مناسب تر میدونم.ظاهر خودرو یه مقدار از انچه که عکاسان حرفه ای سایپا انداختن، تپل تره و اگه همانند عکسهای سایپا کمی طول خودرو بیشتر بود زیبا تر میشد. طول خودرو حدود بیست سانت از پراید بیشتر و حدود 10 سانت از تندر 90 کمتره. از این بیست سانت بیش از 10 سانت به فضای داخل اضافه شده و به همین خاطر سرنشین ها چه در جلو وچه در صندلی عقب احساس راحتی بیشتری دارند.من فضای داخلی رو کاملا مناسب میدونم.
فضای صندوق عقبم مناسبه ولی سایپا اشاره ای به اندازه ی اون نکرده.
صفحه کیلومتر مخصوصا در شب زیباست(بخاطر ترکیب نور چراغهای پشت صفحه).نور چراغهای جلو و زاویه دید در شبش عالیه.
صندلی های جلو بخوبی تنظیم میشن و میشه تسلط دلخواه و راحتی مناسب رو با تنظیمات صندلی میشه بدست آورد.
مشکلات اولیه که دوستان قبلا بهش اشاره کردن مثل خوب بسته نشدن دربهای عقب، چسب نامناسب زه بغل( به نظر ناشی از عدم تطابق محل خار پلاستیکی زه با سوراخهای تعبیه شده دربدنه اس)،صدای تق و تق از جلو (احتمالا ناشی از لقی کمک ها و یا..) و صدای ساییده شدن لاستیک فرمان هنگام دور زدن وجود داره
من بحث مقایسه ی قیمتی تیبا با تندر 90 و ریو را درست نمیدونم. اونها خودرو هایی با برند خارجی هستند و اکثر قطعاتشون از خارج تهیه میشه و توی قطعات تولید داخلی هم نظارت دقیق وجود داره(بخاطر اهمیتی که شرکت خارجی برای نام و نشان برند خودش میده،نه اینکه به فکر مصرف کننده ایرانی باشند)
تیبا رو باید با یه برند داخلی مثل سمند مقایسه کرد.ایران خودرو اهمیت زیادی به حفظ کیفیت این خودرو( البته در حد توان خودش و البته بیشتر برای مشتری های خارجی) میده
به همین خاطر سمند در چند کشور خارجی مشتریهای مناسبی پیدا کرده.ایران خودرو ممکنه یه مقدار توی صادراتش ضرر بده ولی کیفیت سمندهای صادراتیش از سمندهای داخلی یه سر وگردن بالاتره(تا بتونه توی بازار جهانی جا پایی پیدا کنه ) این مسئله از یه طرف به ضرر مشریان داخلی که بایستی هزینه ضرر ایران خودرو رو بدهند و از طرف دیگه به سودشونه که تدریجا کیفیت محصولات تولید داخل بالا میره.
امکانات سمند 12 ، 13 میلیونی با هیچ خودرو مشابه قابل مقایسه نیست.
برگردیم روی بحث تیبا که یه برند داخلی سایپا است وباید مشابه ایران خودرو،مسئولین سایپا بشدت ازش حمایت کنند تا بتونه این محصول علاوه بر بازار داخلی توی خارج هم جاپایی پیدا کنه:
نظرتون چیه آقا نوید؟
دعوتنامه منم بعد از 2 سال و 4 ماه اومد رنگ نوك مدادي 11800 ، كه من 8،894 تومن دادم
دوست عزیزنقل قول:
با حساب 24 ماه اگر شما ثبت نامی اسفند 1387 باشید و موعد تحویلتون سه ماهه اول سال 1389 بوده باشه, حدود 15 ماه سود مشارکت و حدود 13 ماه جریمه تاخیر شامل حالتون میشه که با تخفیف 700000 که سایپا تو دعوتنامه ها اعمال می کنه شما حداکثر باید مبلغ 3700000 و حتی چهل پنجاه تومن کمتر پرداخت می کردید . با یه حساب سر انگشتی متوجه مطلب بنده میشید .
حالا چرا 200000 بیشتر ازتون گرفتند ؟
کسی در مورد مدت زمان انتظار برای مدارک ارسالی توسط نیروی انتظامی مثل سند و کارت خودرو و کارت سوخت اطلاعی نداره؟
این مدارک هنوز بدستم نرسیده.
تیبای من سفید رنگه
نقل قول:
سلام به شما
کاملا به حرفاتون موافقم
قبلا هم گفته بودم چون تیبا خودروی ملی سایپاست
هم برای خریدار یه فایده داره که به مرور قطعاتش هم وفورش زیاد میشه و هم قیمتشون افت میکنه (نمونش همون پیکان خدا بیامرز بود که خودروی ملی تمام عیار بود. و نمونه اخیرشم همین سمند)
هم اینکه مطمئنا سایپا برای موفق شدن توی ورود تیبا به بازارهای جهانی در رفع عیب و ایرادات تا جایی که بتونه خواهد کوشید
نمونش هم در همین 1 سال موجوده
همین بحث مشکل سر و صدا و برطرف اون بعد از مدت کوتاه شاهد این حرف هست
امیدوارم همین روال ادامه پیدا کنه
که اگر ادامه داشته باشه به نفع من و شمای خریدار خواهد بود
نقل قول:
من ثبت نامی بهمنم ولی هنوز که تغییر وضعیتی توی سایت رخ نداده.
شما خوش شانس بودین که جلوتر هم تحویل دادن
به نظر من یکی از مسایلی که سایپا در مورد محصولاتش داره که از یه طرف مزیت حساب میشه و از طرف دیگه عیب اینه که به سرعت قطعات رو که ایراد دارند(ویا حتی ایراد ندارند ولی تامینشون توسط سایپا به مشکل خورده) با قطعات جدیدی تعویض میکنند که از نظر نحوه نصب با قطعه قبلی فرق دارند و این گاهی وقتا مشتری رو با مشکل مواجه میکنه و باید مثلا دنبال فلان قطعه برای خودرو تولید بهمان سال بگرده.
این موضوع در مورد پراید خیلی زیاد دیده میشه و در مورد محصولات دیگه ی سایپا هم کم و بیش وجود داره.
امیدوارم در مورد تیبا اینطور نشه
سایپا بنا به آمار خودش تا 20 تیرماه بیش از 12 هزار تیبا تولید کرده و قاعدتا باید تا حالا دعوتنامه تون میومد،مگه اینکه رنگ خاصی رو سفارش داده باشین که تولیدش کم باشه
جناب بندری
سلام
این اگزوز تیبا نمیشه کاری کرد که بیاد بالا معلوم نباشه .دوستان که تیبا دارند اگه زحمتی نیست ببینید از زیر بست به شکلی هستش.
منبع اگزوز خیلی بد معلومه!!!!
نقل قول:
البته حرف شما به گمونم درسته
اینطور که شنیدم در قطع زمانی ای در پارسال سایپا در تحویل رنگ های متالیک اذیت میکرد و فقط به مشتریان (بعضی موارد)گفتند که فقط سفید موجود داریم
میخواهید بگیرید و گرنه باید منتظر شویذ!!!
من نوک مدادی درخواست دادم و مطمئنا تعداد سفیدی که سایپا آماده ی تحویل دارد و منتظر است کسی سفارش رنگ سفید دهد از رنگ های دیگر بیشتر است
میشه بگید از کجا تهیه و نصب کردید؟ آیا ریموتش تصویریه؟و آیا گارانتی مشکلی پیدا نمیکنه؟نقل قول:
دوستان من زیاد از دزد گیر مجیکار راضی نبودم به دلایل مختلف-چون کارایی انچنان نداره امکاناتش.به عنوان مثال استارتر خیلی کم میاد که استفاده کنید و ظاهرا با ماشین هایی که سیستم ضد سرقت دارند مشکل داره.در ضمن اکثر برنامه هاش چون به فشار دادن دکمه ها به فواصل تایمی چند ثانبه هستش و اصولا دکمه جدا نداره معمولا برای ادمهای مسن مشکل ساز میشه.در مورد تصویری بودنشم که چیز خاصی نداره.یه زمان چند سال پیش من یه مجیکار 902 انداخته بودم یادمه اقا دزده شیشه شکوند ضبط برد و من فقط از ویبره زدنش چیزی که نصیبم شد این بود که زود اومدم پایین شیشه شکسته شده ماشین دیدم. و هر از چند گاهیم که خانواده میخواستن استفاده کنند داستانی داشتیم .منو خیلی اذیت کرد.به نظرم یه دزدگیر ساده که فقط الارم نور خوب داشته باشه و صدای خوب کافیه.چون دزد بخاد ببره میبره.این همه مدتم من ماشینهای مختلف گارانتی بردم هم سایپا هم ایران خودرو کاری به دزدگیر و این موارد ندارند.حتی من ماشین الانم لامپ زنون و ... دارم 3 تا نمایندگی بردم و مشکل برقی هم داشتم نه از دزدگیر و نه از لامپ ایرادی نگرفتند.در کا به نظرم یه دزد گیر معمولی و خوب جواب نیاز شمارو میده.مگر اینکه بحث کلاس و امکانات ... مطزح باشه:46:
دوستان من دارم صدي 10 تا ميسوزونم
الانم حدود 400 تا كار كرده
سرويس اوليه ببرم تنظيم موتور بزنه 3 ليتر بهبود ميده يا ماشين من مشكل داره ؟؟؟