سيم كارتم دائمي همراه اوله- ورژن گوشي هم 22- نميدونم چرا كانكشن درست ميشه ولي ارور ميده موقع وصل شدن. گفتم شايد اينترنت همراه اول قطع شده باشه؟نقل قول:
Printable View
سيم كارتم دائمي همراه اوله- ورژن گوشي هم 22- نميدونم چرا كانكشن درست ميشه ولي ارور ميده موقع وصل شدن. گفتم شايد اينترنت همراه اول قطع شده باشه؟نقل قول:
مطمئن باش ایراد از پورت هستش من برات یک فیلم حاظر کردم مربوط به تنظیم دستی GPRS همراه اول از لینک زیر دانلود کن و ببیننقل قول:
امیدوارم مشکلت حل بشه
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/MCI_GPRS.rar
موفق باشی
سلام .نقل قول:
گوشی این اواخر خیلی کند شده بود . ولی یه format mass memory انجام دادم گوشی سرحال شد.
من یه مشکل دارم . می خوام بدونم شما رو والپر گوشیتون چی می زارین من هرچی می زارم نمی تونم تنظیم کنم که با این چرخش مشکلی نداشته باشه . یعنی یه عکسی قشنگ می زارم که تو حالت عمودی خیلی قشنگه ولی وقتی گوشیو می چرخونی یهویی می بینی نصف عکس رفته و گوشی یه قسمتشو زوم شده گذاشته به عنوان والپر. کلا اگه دوستان یه عکسی دارن که تو هر دوتا حال قشنگه واسم اینجا قرار بدن ممنون می شم.
ممنون از راهنماييت.درست شد. يك سوال ديگه. چطور ميشه ويجت براي n97 دانلود كرد.روي add content كه ميزني وصل ميشه به ovi كه خوب براي ايران غيرقابل دسترس هستنقل قول:
با تغییر آی پی امتحان کن یا اینکه اگر سایتی هست دانلود کن و به گوشی انتقال بده و نصب کننقل قول:
يك سوال ديگه. وقتي كيبورد بازه و با صفحه كليد داري كار ميكني دكمه back نداره. يعني به غير از دكمه بك كه رو صفحه تاچ هستش روي كيبورد دكمه اي معادل نداره؟؟ كاركرد اصلي اين دكمه هايي كه فلش روش دارن چيه؟
Latest available software for your device:
Version:: 22.0.110
Compare numbers:
آخرین آپدیت اینه؟؟؟؟؟
تا جایی که میدونم بله آخریش همونه!نقل قول:
و فکر نکنم تا 1 ماه بعد از ورورد N8 هیچ اپدیت جدیدی داده بشه!
ولی خود من خیلی امیدوارم که در اپدیت جدید علا.ه بر تغیرات اساسی روی پردازنده هم تغیراتی ایجاد بشه! دلیلش هم اخراج مدیرعامل نوکیا هست که بدلیل عدم رضایت مشتریها بوده! امیدوارم این بابایی که قراره مدیرعامل نوکیا بشه بیاد یه 100 200 تا فرکانس رو بالا ببره!:31:
(چون پردازنده ARM11 ARMv6 ARM1136J(F)-S که روی NOKIA N97 هست تا فرکانس 665 نورمال هست! یعنی اگه 231 تا فرکانس رو بالاتر ببرند هیچ مشکلی برای پردازنده ایجاد نمیشه!)
سلام.نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدی . مگه cpu یه قطعه سخت افزاری نیست . پس چطور اونا با اپدیت می تونن cpu رو ارتقا بدن و اگه می تونن این کارو بکنن چرا از همون اول این کارو نکردن.
من که دیگه دارم از این گوشی خسته می شم . این 5800 تا حالا براش ده ها بار فیرم ور های جدید اومده ولی این 97 خاک تو سر با این همه پولی که واسش دادیم هنوز یه اپدیت درستو درمون براش نیومده.
ببینید CPU یک قطعه سخت افزاری هست، ولی سرعت این قطعه با نرمافزار کنترل میشه!نقل قول:
مثلا یک مرسدس بنز 300 میلیونی یک موتور 12 سلندر داره، این مرسدس هم میتونه 100KM سرعت داشته باشه هم 300 کیلومتر!
یا مثلا CPU کامپیوتری که 2500 هست رو میشه روی 2000 هم تنظیم کرد هم روی 3000 ! ولی نباید بیشتر از حد مجاز بالا برد چون خطرناکه!
حالا دلایلی مثل مصرف کمتر انرژِی باعث میشه که سازنده های گوشی فرکانس کمتری برای CPU گوشی درنظر بگیرند!
در مورد همین 5800 فکر کنم در فریمور ورژن 20 همین کار انجام شده، که از فرکانس 369 به 434 افزایش پیدا کرده!
نظر من اینه که نوکیا منتظر N8 هست! تا فریمور ورژن 30 رو برای N97 بده بیرون! به همین دلیل هست که فریمور ه جدید بیرون نمیده! و فکر نکنم نوکیا حالا حالا از پشتیبانی N97 دستبرداره چون هنوز پیشرفته ترین عضو سری N هست البته تا زمانی که N8 وارد بازار نشده!
اگه فرکانس پردازنده تا 550 600 بالا برده شخصا عمرا این گوشی رو بفروشم، چون با این شرایط میتونم میزان فشرده سازی فیلم برداری رو تا 50% کم کنم! یعنی خیلی خیلی با کیفیتر!
و تا حدودی نبود چیپ کرافیک رو جبران کنه!
آقا سلام خسته نباشین من یه قاب واسه گوشیم گرفتم این عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیم رو میذارم توش اما وقتی پوشش رو میذارم روش میره رو دوربین مشکل چیه چرا اینجوری میشه؟
یه سوال دیگه تو قسمت موزیک منظورش از پادکست چیه ؟ کسی چیزی میدونه؟
داداش من منم دقیقا یکی از همین قابها داشتم، همین رنگم بود، اونم این مشکل رو داشت!نقل قول:
------------------------------------نقل قول:
شما از یک کیف استاندارد استفاده کن چون این کیف که خریدی کمی کوچیک ساخته شده و بهتره از کیفهای شرکت پارتیان استفاده کنی
پادکست سرویسیه که از لینک و سایتهای مشخص شده یا لینکهایی که خودت مشخص می کنی و آپدیت میشن موزیک دانلود می کنه
نمیشه همینو درستش کرد؟نقل قول:
کسی کیدونه چطور باید برنامه هایی که پیش فرض روی N97 نصب شده رو uninstall کرد؟
منظورم برنامه هایی مثل QIK و إBoingo هست که به روش عادی نمیشه اونها رو پاک کرد؟
سلام حالا این برنامه هایی که میگی میخوای حذف کنی کارشون چیه چه کاری انجام میدند کسی میدونه؟نقل قول:
در ضمن راهی وجود نداره که بشه باهاش عکاسی تو شب رو بهتر کرد؟
سلام
مشکل هنگ توی این گوش رو دوستانی که دارند تایید میکنن؟
آره هنگ زیاد میکنهنقل قول:
آپدیت فریم ویر تاثیری نداشته آیا؟نقل قول:
من آپدیتش کردم ولی تاثیری نداشته
از بچه هایه دیگه هم بپرس
نقل قول:
1. فهمیدیم که گوشی شما 5 مگاپیکسل دوربین داره! :13: نیازی نبود همین عکس 5 مگاپیکسلی رو بگذاری اینجا و الکی صفحه رو سنگین کنی! برای من که ADSL دارم باز کردن این صفحه طول کشید، چه برسه به اون بنده های خدا که دایل آپ دارن. عکس با فتوشاپ ری سایزش می کردی روی 640 در 480. برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مک و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و آخرین نگارشش هم CS5 هست. گفتم که بدونی
2. کیفت از این هاست که قفل آهنربایی داره. این نوع کیف ها با گوشی های اسلاید و چرخشی ( مانند 3250 ) سازگار نیست و به محض این که می گذاری قفل باز می شه و میره روی دوربین. راه حلش هم اینه که کیفت رو عوض کنی
3. پادکست: رادیوی اینترنتی به این شکل که شبکه مورد نظر رو براش تعیین می کنی، سپس فایل های روزانه رو دانلود می کنه و به شکل آهنگ بهشون گوش می دی.
نقل قول کردن پست عکس دار فقط باعث سنگینی صفحه و سختی دیگران می شه! شما هم که ماشالله عکس کوچیک انداختی دیگه... :13:نقل قول:
شما که آخر فروم باز هستی، من که نباید این ها رو بهتون گوشزد کنم! خودتون باید بهتر بدونین...
شاد باشین :31:
خوشم اومد کشتیش من اول میخاستم بکشمش ولی حسش نبود گفتم بزار تو حاله خودش باشه این دوستمنوننقل قول:
در رابطه با هنگ گوشی باید به عرض دوستان برسونم که اگه سعی کنید همیشه حافظه درایو c رو خالی نگه دارید خیلی کم پیش میاد که هنگ کنه!
بی خیال!!! کشتن چیه؟ ما اینجا همه با هم دوستیم؛ و به هم کمک می کنیم تا بهترین باشیم :10: اگر بدی ای در ما هست باید مانند آینه برای هم باشیم و برای اصلاح هم دیگه بکوشیم... :5: ( خیلی دیگه لفظ قلم شد! الانه که گریم بگیره... :37: )نقل قول:
آقا داریوش جواب بده دیگه! D:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من که تا حالا هنگ به این معنی که گوشی مثل E250 سامسونگ به معنای واقعی هنگ کنه :31:یعنی دیگه هیچ کلیدی کار نکنه و گوشی کاملا قفل شه ندیدم.
ولی چرا اگه زیاد سنگین شه کند میشه مثلا خود من یه چیزی حدود 15 گیگو پر کردم دیدم گوشی کند شد.
واسه من وقتی گوشو از 11 به 21 اپدیت کردم میشه گفت سریع تر شد.
متاسفانه زیاد هنگ میکنهنقل قول:
البته این مشکل، نرم افزاری هست و شاید با اومدن فریمور جدید برطرف بشه
در هر حال هزار نقطه قوت داره و فقط همین یک عیب ....
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
کسی کیدونه چطور باید برنامه هایی که پیش فرض روی N97 نصب شده رو uninstall کرد؟
ببینم... این مکث های طولانی بیشتر در بخش میوزیک پلیر هست؟
هرگاه می خوای آهنگ رو عوض کنی انگار که گوشی داره فکر می کنه که چطور فرمان رو پردازش کنه؛ درسته؟!
تجربیات شخصی(مطالب زیر حاصل تجربه من در کار با گوشی . و میشه گفت شاید برای همه کلیت نداشته باشه)نقل قول:
گوشی تو قسمت اهنگ میشه گفت دیر عمل میکنه.
وقتی نرم افزار زیاد نصب می کنی مثلا (40یا 50 تا) گوشی وقتی میخواد بره تو منوی نرم افزارا (app) یکم مکث می کنه(یعنی دیرتر از حالت طبیعی می شه نه اینکه فکر کنی گوشی 10 دقیقه طول می ده واسه بالا اوردن منو)
وقتی نرم افزار زیاد نصب می کنی گوشی تو بالا اوردن setting کند می شه.
گوشیم وقتی ورژن 11 بود . اول یه عکسو معمولی مثلا 1 مگ ظرف 1 ثانیه می اورد بالا . ولی وقتی زوم می کردی یه عکس شطرنجی بود ولی بعد 5 تا 6 ثانیه عکسو واضح می کرد.
ولی تو ورژن 22 مثلا واسه یه عکس 1 مگی همون اول 5یا 6 ثانیه طول میده و کامل عکسو میاره بالا یعنی اگه هر چی زومم کنی عکس واضحه.
من تجربه کار با گوشیای اپل و اندرویید ی رو نداشتم . ولی به نظرم این گوشی خوب کار می کنه .مثلا شما حتی اگه از این mass memory 32 بیستو پنج تاشم پرکنی گوشی خوب کار میکنه (شاید تو بعضی قسمتا یکم کند تر از قبل شه)
n97 بجز این ضعف که نوکیا واسش زود زود فیرم ور جدید نمیده میشه گفت غول سری N نوکیاست.
یعنی یه نفر پیدا نمیشه که جواب این سوال رو بدونه!!!!!!!!!
چطور باید برنامه هایی که پیش فرض روی N97 نصب شده رو uninstall کرد؟
من تو 5800 فايلهاي mp4 رو تو پوشه other فولدر contacts ميذاشتم و تو گالري اصلا نشون نميدادشون.يك جورايي hidden بودن. ولي تو n97 تو همين مسير گذاشتم ولي نشون ميده . كسي راهي بلده بشه كاري كرد مخفي بشن
پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟نقل قول:
متاسفانه توی این گوشی از این خبرها نیست. من برنامه مدیا سیف ریختم بگذار ببینم اون چجوریه می گم بهتنقل قول:
سلام به همه
دوستان نمیدونن چجوری میشه واسه این Joikuspot کد یا کرک پیدا کرد؟.....آخه خودش نسخه تریال 10 روز است!
من بلدم یه بار تو تاپیک n96 نوشتم ولی چون زیاده نمی تونم بنویسم برید بگردید و استفاده کنید خیلی راحت و کار آمد و توپه!نقل قول:
[QUOTE=DariushGreat;5439652]پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟
شما راهشو بنویس
حتماً از پسش بر میام...
فایل های فلش گوشیت رو دانلود کننقل قول:
با برنامه نوکیا ادیتور فایل ppm یا همون ROFS2 رو باز کن
همه محتویات درایو Z گوشیت هست. بگرد و هرچی فایل exe و DLL و rsc و r01 و r57 مرتبط با برنامه هست پاک کن.
البته نگارش تازه نوکیا ادیتور یه قابلیتی داره به نام APP Manager که می گن می شه باهاش برنامه ای رو حذف کرد که متاسفانه من تا به حال باهاش کار نکردم... :41:
شاد باشین :10:
سلام.من یه کیف واسه N97 گرفتم که آهن ربا داره و آهن رباش هم مستقیم روی صفحه نمایششه.می خواستم بدونم این آهن ربا تاثیر منفی و مخرب روی گوشی نمی ذاره؟
خود فروشنده گفت که آهن رباش آسیبی به این گوشی نمی رسونه و از این حرفا ! گفت روی بعضی از گوشی ها ممکنه اثر بذاره اما واسه N97 مشکلی نداره.
شما می تونی کارای زیرو انجام بدی.نقل قول:
1- نرم افزار touch crypto می تونه فایلاتو قفل کنه . ولی مخفی نمی کنه .اما یه مزیتش اینه که وقتی می ری تو گالری رو اون فایلی که با این نرم افزار قفل کردی می زنی ازت پسورد نمی خواد و طوری نشون می ده که فایل قابل اجرا نیست.
2- نرم افزار media safe رو 97 من جواب نداد . یعنی نصب شد بالا اومد ولی وقتی می خوای یه فایل انتخاب کنی هیچ فایلی تو هیچ قسمتی نیست.
3- نرم افزار Kenvast Software با این نرم افزار می تونی به راحتی فایلاتو مخفی کنی.
4- بهترین نرم افزار واسه مخفی کردن به نظر من همون x-plorerخودمونه شما با استفاده از این نترم افزار به راحتی می تونین فایلاتونو مخفی کنین.
به نظر من مخفی کردن یه فایل خیلی بهتر از رمز گذاشتن رو اونه چون وقتی یه نفر ببینه تو گوشیت رو یه فایلی رمز گذاشتی لج می کنه می گه این چیه واسم بازش کن ادمم مجبور میشه اینکارو بکنه.
واسه دانلود کردن نرم افزار های بالا هم فکر نکنم با وجود گوگل و این همه سایت نرم افزار موبایل دیگه مشکلی باشه.
احتمالا هنگامی که گوشی رو می گذاری توی کیف هی قفلش باز بشه و دردسر درست کنهنقل قول:
میخوام گوشی رو آپدیت کنم، وقتی تا حدود نصفش رو میرم میگه Connection lost during update، از ایرانسل استفاده میکنم. من همین کارو با 5800 کردم و آپدیتش کردم.
به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون از راهنماييت. هر دو روش رو كار كردم ولي !!! نرم افزار touch crypto چون فايل رو Encrypt ميكنه براي يك فايل مثلا 100 مگي خيلي طولش ميده. با x-plorer هم فايل رو مخفي كردم اما ايرادش اينه كه بايد گوشي رو ريست كني تا از تو گالري بره بيرون. در هر صورت متشكرنقل قول: